2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Canım maşallah bebeğine sağlıcakla devam etsin inşallah,gaviscon kullandım bende,kısa zamanda geçer inşallah bulantın

Kizlar bugun bnm karnmda baya bir agri var bi turlu gecmk bilmedi .Artik gaz mi yoksa hamilelik surecimi anlamadm
Sizde de oluyormu

Reactions: H E
merhabalar bende araniza yeni katildim hamile oldigumu bugunku kam testiyle ogrentim sat 2 subat olasi dogum 9 kasim fakat sezeryan olacagi icin ekime denk gelecek gibi bu üçüncü hamileligim kizim 3.5 yaşında oğlum 11 aylik
Merhaba hoşgeldin
Rabbım sağlıkla sıhhayle kavustursun
Aramıza hoşgeldinn

Kizlar bugun bnm karnmda baya bir agri var bi turlu gecmk bilmedi .Artik gaz mi yoksa hamilelik surecimi anlamadm
Sizde de oluyormu

Arada benim de oluyor canım karın ağrısı bazen gaz ağrısı oluyor bazen kasıklara doğru ağrıyor. Rahim büyüyor ağrı bu zamanlarda çok normal içini ferah tut

ayyyy nasıl haberleri yok deme ya bu güzel haber verilmezmi heemn paylaş canım ben duramadım durucam dedim değer 125 ken sölemeye başladım deli gibi
ama 2 sene olmadı çok tedavi görmüştüm
Benimde kayinvalidemlerin haberi yok. 12.haftaya kadar soylemeyiz tahminim. Kizimdada 12 haftaya kadar soylemedik.

Bende 2 kez kurtaj oldum

Merhaba hosgeldiniz hayirlisiyla alin kucaginiza :)
merhabalar bende araniza yeni katildim hamile oldigumu bugunku kam testiyle ogrentim sat 2 subat olasi dogum 9 kasim fakat sezeryan olacagi icin ekime denk gelecek gibi bu üçüncü hamileligim kizim 3.5 yaşında oğlum 11 aylik

Ben kalp sesi videosunu tekrar tekrar izledim. Bebek sol tarafta... Nette bebek sağdaysa kız soldaysa erkek diyor. Erkek sanırım ama ben benım kesenin şekline taktım. 2 oğlumda kese gulen ağız seklinde. Bunda üzgün agız şeklinde.. Kese nıye ters. Gıttıgınde soracağım. Nette keselerı inceledim hıc benım ki gıbı garip sekıllı bir kese yok

Hayırlı olsun. 2 çocukla zor olmayacak mı? Daha çok küçükler. Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin

Farklı olabiliyor:sekiller bildigim.kadariyla tuhaflik varsa doktorlar söylüyor zaten kesenin yapisi bozuk gibisnden kk da konular gormustm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…