Kızlar merhaba bugun doktora gittim mide bulantısı iştahsızlık bide durumunu merak ettim bebeğin. Bebeğim 2 hafta geriden geliyomuş korkma sıkıntı etme dedi doktor bide mide bulantısı ve iştahsızlık içinde premesis verdi. çok kötü haldeydim yatalak bi şekilde geçirdim şu bir ayı mide yanmasına süt iyi geliyodu süttende tiksinince doktoruma söyledim gavisyon verdi hiç tedirgin olma akşam bir ölçek al mutlaka dedi benden bu kadar bulantı yüzünden uzak kaldım topikten İnşallah ilaçlar iyi gelirde katılırım tekrar aranıza
Ama yine 4.5 aylıksın kuzum ya artık sen alırsın biraz kilo. 4 ayda 2 kiloyu geçmesem diyorum ama pek mümkün değil sanırım. Amaan olsun canım bebişler sağlıklı olsun sonra vericez napalım :)
merhabalar bende araniza yeni katildim hamile oldigumu bugunku kam testiyle ogrentim sat 2 subat olasi dogum 9 kasim fakat sezeryan olacagi icin ekime denk gelecek gibi bu üçüncü hamileligim kizim 3.5 yaşında oğlum 11 aylik
merhabalar bende araniza yeni katildim hamile oldigumu bugunku kam testiyle ogrentim sat 2 subat olasi dogum 9 kasim fakat sezeryan olacagi icin ekime denk gelecek gibi bu üçüncü hamileligim kizim 3.5 yaşında oğlum 11 aylik
Arada benim de oluyor canım karın ağrısı bazen gaz ağrısı oluyor bazen kasıklara doğru ağrıyor. Rahim büyüyor ağrı bu zamanlarda çok normal içini ferah tut
ayyyy nasıl haberleri yok deme ya bu güzel haber verilmezmi heemn paylaş canım ben duramadım durucam dedim değer 125 ken sölemeye başladım deli gibi
ama 2 sene olmadı çok tedavi görmüştüm
Ay bugun bakım yapayımda yarın çocugumu görcem güzel görsun anasını
8 haftalık ken kütaja alındım canım .
7 haftalıkken kesın kalbı drmustu ben bekledım emın olmak ıcın
Annem kımseye söylemezde maalesef kayınvalıdemın ağzında bakla saklanmaz .. Nazarda değil ama duyulsun ıstemıyorum hamıleleıgım ağzı olan konusuyor sonra
Ben kalp sesi videosunu tekrar tekrar izledim. Bebek sol tarafta... Nette bebek sağdaysa kız soldaysa erkek diyor. Erkek sanırım ama ben benım kesenin şekline taktım. 2 oğlumda kese gulen ağız seklinde. Bunda üzgün agız şeklinde.. Kese nıye ters. Gıttıgınde soracağım. Nette keselerı inceledim hıc benım ki gıbı garip sekıllı bir kese yok
Ben kalp sesi videosunu tekrar tekrar izledim. Bebek sol tarafta... Nette bebek sağdaysa kız soldaysa erkek diyor. Erkek sanırım ama ben benım kesenin şekline taktım. 2 oğlumda kese gulen ağız seklinde. Bunda üzgün agız şeklinde.. Kese nıye ters. Gıttıgınde soracağım. Nette keselerı inceledim hıc benım ki gıbı garip sekıllı bir kese yok