Insallah bu bebeginiz kizdir bol dua edin :) hani neyi yoksa insan onu istiyor iste hayirlisindan bi kiz evlat nasip etsin Rabbim :)canım anne için kız dayanaktır derler isterim işte bir kızım olmasını ben 3 oğlanın arasında tekim anneminde 2 kız kaybı var tek kız büyümüşüm ailede bende sonra tek kız yeğenim var başkada yok eşimde 2 kardeş görümcede yok
işte yinede hayırlısı ilkinde bu kadar merak etmemiştim ama şimdi çok merak ediyorum
eşim bile kız diyince gözleri doluyor onun için benim kızım olmaz dior geciştiriyor üzülmemek için
amin canım Rabbim şu günde kimin kalbinde ne varsa onu versin dualrımız kabul olsunInsallah bu bebeginiz kizdir bol dua edin :) hani neyi yoksa insan onu istiyor iste hayirlisindan bi kiz evlat nasip etsin Rabbim :)
amin canım Rabbim şu günde kimin kalbinde ne varsa onu versin dualrımız kabul olsun
he bu arada usg ne baktım vajinalmıydı yoksa karından mı canım
karında benimde solda ama ayna misalimiş sanırım vajinal sağda bebeğimKarindan , aslinda 7hafta 2 gunluktu o gittiğimde ama geriden geliyordu basta
Teoriyi tutmusmu yani bnm kiz . Anlamadm :) amin inşallah rabbim olmayana nasip etsn olana acisini gostermesin. :) hepsi merak aslinda yoksa kiz olmus erkek olmus bir fark oldugunu dusunmuyorm cinsiyeti ogreniyorsun sonra acaba sesi nasildir gozleri nasildir :) kime benziyor hep bi merak iste .karında benimde solda ama ayna misalimiş sanırım vajinal sağda bebeğim
şimdi kızın var desene Allah acılarını göstermesin Allah olmayanlarada nasip etsin inşallah canım
Ben ilk hamile kaldığımı öğrendiğimde 55.6 ydım canım, sonra kalp atışı için 6.haftada gittiğimde tam 55.0 tim. Dün tartıldım 55.2 yim. Yani henüz pek almadım iştahım yoktu. Ama 3 gündür bulantım yok ve iştahım açıldı gibi, umarım en azından ilk 3-4 ayı pek kilo almadan bitiririz canımKızlar günaydın :)
Kilo alımını nasıl takip ediyorsunuz 9.haftadayım 500 gram almışım daha as almaya çalışıyorum ama hareketim sıfır sanırım pek mümkün olmayacak 53 le hamile kaldım ben, şu kaç haftada kaç kilo aldınız ?
AmaninnnAy ne olursa olsun yaa şu olsun deme rabbım sağlıklı sıhhatli versın
Babam hep erkek istemız 3 kızı var ..
Kim zaten belirli bir cinsiyet istiysa gördüğüm o olmuyo ..
Yani tam da bilemiyorum ama bu kadinlar kulubunde vs baya sayfa var bunun icinKız olması için birşey mi yapılıyor ki ben ilk kez duydum. Cinsiyeti baba belirliyor. Aşermeler gene tatlı kese de fasulye çıktı.. Olsun sağlıkla gelsin kuzucugum biz futbol takımı gıbı aile olacağız. Evde 3 erkek cocuk bir koca ile toplam 4 erkek ile ben azınlık olacağım. Babası düşünsün erkek cocuklar anneye aşırı düşkün, baba gene yalnız gene yalnız
selam canım 4.5 ayda 5 kilo aldımBen ilk hamile kaldığımı öğrendiğimde 55.6 ydım canım, sonra kalp atışı için 6.haftada gittiğimde tam 55.0 tim. Dün tartıldım 55.2 yim. Yani henüz pek almadım iştahım yoktu. Ama 3 gündür bulantım yok ve iştahım açıldı gibi, umarım en azından ilk 3-4 ayı pek kilo almadan bitiririz canım
birsey söyleyebilirmiyim sizin belirtileriniz varmı 1 hafta var aramızda benimki azalır gibi oldu amaYani tam da bilemiyorum ama bu kadinlar kulubunde vs baya sayfa var bunun icin
Yeme icme vs tarzi seyler varmis evet
Ama yine 4.5 aylıksın kuzum ya artık sen alırsın biraz kilo. 4 ayda 2 kiloyu geçmesem diyorum ama pek mümkün değil sanırım. Amaan olsun canım bebişler sağlıklı olsun sonra vericez napalım :)selam canım 4.5 ayda 5 kilo aldım
İyi de hamilelik oluştuğu anda cinsiyetin ne olacağı belli bebeğin, yemeyle içmeyle nasıl değişecek o saatten sonraYani tam da bilemiyorum ama bu kadinlar kulubunde vs baya sayfa var bunun icin
Yeme icme vs tarzi seyler varmis evet
Ay canını sıkma bebeğin ıyı olsunda kilo al nolcak . Verilir Allahın ıznıyleselam canım 4.5 ayda 5 kilo aldım
İnşallah cuma günü normale döner herşey bebişin toparlanmıştır kuzum hep aklıma geliyosn dua ediyorum sanainş en hayırlı zamanda gelir inş,sağlıklı olsunlarda beklemeye hazırım canım
sende yanlız değilsin canımbizim gibi çok var zaten,hepimiz sağlıklı bi hamilelik geçirecez diye bi şey yoktu,bize nasip değilmiş inş tekrardan yaşarız bu güzel duyguyu
hiç umudum yok benim,doktor bi yakınımla da görüştüm sağlıklı oluşmamıştır büyük ihtimalle dedi,kalp atışlarını alırı düşük buldu,gerçektende düşüktü 40vuruyordu,sonra gittiğim doktor hiç atmıyor dedi meleğim 2haftada geri kalmış zatentabi bi mucize olur mu bilemem cuma netleşicek durumum,Allah sizinkilere sağlık versin hayırlısıyla kucağınıza alın inşallah
Allahtan okulda kusmuyorum artık herkese rezil oldum. Sıgara kokusundan camasır suyu kokusundan nefret ediyorum.100 kere koridorları camasır suyuyla silme dıyorum gene sıkıyorlar.. Iyı ki derslerimi kursları nobeti bırakmışım. Benım hemen kasıklarım agrıyor. Allahtan en agırlasacagımız zaman yaza denk geliyor. Evde olacağım. Açarım klimayı gercı ıkı erkek cocugu birı 5 birı 3.5 yasında nasıl oturacaksam.. Allah sabrını verir..tek sağlıklı olsunlar da başka birşry ıstemıyorumÇalışan arkadaşlara Allah kolaylık versin ayakta beş dakikadan fazla duramıyorum gözün kararıyor dizim tutmuyor
Çok sağ ol canım Allah razı olsun ben de hepinize dua ediyorum hayırlısıyla herkes kucağına alsın bebeğini inşallahİnşallah cuma günü normale döner herşey bebişin toparlanmıştır kuzum hep aklıma geliyosn dua ediyorum sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?