2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Insallah bu bebeginiz kizdir bol dua edin :) hani neyi yoksa insan onu istiyor iste hayirlisindan bi kiz evlat nasip etsin Rabbim :)

Reactions: H E
Insallah bu bebeginiz kizdir bol dua edin :) hani neyi yoksa insan onu istiyor iste hayirlisindan bi kiz evlat nasip etsin Rabbim :)
amin canım Rabbim şu günde kimin kalbinde ne varsa onu versin dualrımız kabul olsun

he bu arada usg ne baktım vajinalmıydı yoksa karından mı canım

Karindan , aslinda 7hafta 2 gunluktu o gittiğimde ama geriden geliyordu basta
amin canım Rabbim şu günde kimin kalbinde ne varsa onu versin dualrımız kabul olsun

he bu arada usg ne baktım vajinalmıydı yoksa karından mı canım

Karindan , aslinda 7hafta 2 gunluktu o gittiğimde ama geriden geliyordu basta
karında benimde solda ama ayna misalimiş sanırım vajinal sağda bebeğim
şimdi kızın var desene Allah acılarını göstermesin Allah olmayanlarada nasip etsin inşallah canım

karında benimde solda ama ayna misalimiş sanırım vajinal sağda bebeğim
şimdi kızın var desene Allah acılarını göstermesin Allah olmayanlarada nasip etsin inşallah canım
Teoriyi tutmusmu yani bnm kiz . Anlamadm :) amin inşallah rabbim olmayana nasip etsn olana acisini gostermesin. :) hepsi merak aslinda yoksa kiz olmus erkek olmus bir fark oldugunu dusunmuyorm cinsiyeti ogreniyorsun sonra acaba sesi nasildir gozleri nasildir :) kime benziyor hep bi merak iste .

Ben ilk hamile kaldığımı öğrendiğimde 55.6 ydım canım, sonra kalp atışı için 6.haftada gittiğimde tam 55.0 tim. Dün tartıldım 55.2 yim. Yani henüz pek almadım iştahım yoktu. Ama 3 gündür bulantım yok ve iştahım açıldı gibi, umarım en azından ilk 3-4 ayı pek kilo almadan bitiririz canım

Ay ne olursa olsun yaa şu olsun deme rabbım sağlıklı sıhhatli versın

Babam hep erkek istemız 3 kızı var ..
Kim zaten belirli bir cinsiyet istiysa gördüğüm o olmuyo ..
Amaninnn
Rabbime havale ettim
O nasip ederse O etmezse yapcak bisey yok
Rabbimin verdigi başim gözüm üstune
Yeterki saglikli akilli hayrli evlat olsunlar

Yani tam da bilemiyorum ama bu kadinlar kulubunde vs baya sayfa var bunun icin
Yeme icme vs tarzi seyler varmis evet

selam canım 4.5 ayda 5 kilo aldım

selam canım 4.5 ayda 5 kilo aldım
Ama yine 4.5 aylıksın kuzum ya artık sen alırsın biraz kilo. 4 ayda 2 kiloyu geçmesem diyorum ama pek mümkün değil sanırım. Amaan olsun canım bebişler sağlıklı olsun sonra vericez napalım :)

Cinsiyet tahmini için kesenin şeklinin yanında kalp atışını da söylüyorlar . 140 ve üstü kız, altı ise erkekmiş. Benim 136 idi 7. Haftada. Kesem de fasulye gibi bakalım tutacak mı. Gerçi ilk çocuğum olcak inşallah ikisi de olur sağlıklı olsun ama eşim erkekten yana bense kız istiyorum bakalım hayırlısı

İnşallah cuma günü normale döner herşey bebişin toparlanmıştır kuzum hep aklıma geliyosn dua ediyorum sana

Kızlar merhaba bugun doktora gittim mide bulantısı iştahsızlık bide durumunu merak ettim bebeğin. Bebeğim 2 hafta geriden geliyomuş korkma sıkıntı etme dedi doktor bide mide bulantısı ve iştahsızlık içinde premesis verdi. çok kötü haldeydim yatalak bi şekilde geçirdim şu bir ayı mide yanmasına süt iyi geliyodu süttende tiksinince doktoruma söyledim gavisyon verdi hiç tedirgin olma akşam bir ölçek al mutlaka dedi benden bu kadar bulantı yüzünden uzak kaldım topikten İnşallah ilaçlar iyi gelirde katılırım tekrar aranıza

Çalışan arkadaşlara Allah kolaylık versin ayakta beş dakikadan fazla duramıyorum gözün kararıyor dizim tutmuyor
Allahtan okulda kusmuyorum artık herkese rezil oldum. Sıgara kokusundan camasır suyu kokusundan nefret ediyorum.100 kere koridorları camasır suyuyla silme dıyorum gene sıkıyorlar.. Iyı ki derslerimi kursları nobeti bırakmışım. Benım hemen kasıklarım agrıyor. Allahtan en agırlasacagımız zaman yaza denk geliyor. Evde olacağım. Açarım klimayı gercı ıkı erkek cocugu birı 5 birı 3.5 yasında nasıl oturacaksam.. Allah sabrını verir..tek sağlıklı olsunlar da başka birşry ıstemıyorum

İnşallah cuma günü normale döner herşey bebişin toparlanmıştır kuzum hep aklıma geliyosn dua ediyorum sana
Çok sağ ol canım Allah razı olsun ben de hepinize dua ediyorum hayırlısıyla herkes kucağına alsın bebeğini inşallah canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…