Hayırlı olsun. 2 çocukla zor olmayacak mı? Daha çok küçükler. Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin
[/QUOTE
beraber buyusunler diye evet zor olacak hatta oglumuda emzirmeye devam etmeyi dusunuyorum Allah nasip ederse
Ben genel olarak icerikten bahsettim ama
Bebeginizin ilk yilinda sizi neler bekler diye bir kitap var. Okumaya deger.
Marc weissbluth un saglikli uyku alışkanlıkları diye bi kitap okudum. O da cok guzeldi.
Nimali fermando nun da saglikli beslenen cocuklar yetiştirme seklinde bi kitabi var. Onu da beğenerek okudum. Ama ben hep ingilizcelerini okudum. Türkiye de tam cevirisi var mi bilemiyorum. Ama bu icerikli kitaplari tavsiye ederim. Bi de emzirmeyle alakali
Bence sol tarafta olan kese erkek dıgerıni anlayamadım ama biri erkek.. Ay maşallah sağlıkla kavuş kuzularına insllh birı de kız olur. Sen canım 12 hafta cıkana kadar dınlen uzan
Bence sol tarafta olan kese erkek dıgerıni anlayamadım ama biri erkek.. Ay maşallah sağlıkla kavuş kuzularına insllh birı de kız olur. Sen canım 12 hafta cıkana kadar dınlen uzan
Ay inanamıyorum ikizz miii maşallaaahh ♥♥♥
Kese şekil itibariyle erkek ama biri sağda biri solda biri kız biri erkek gibi sağlıkla gelsinler inşallaj ♥♥
Kalp atışları ikiside 140 'ın üstü = iki kız
Kese şekli fasülye gibi = iki erkek
Biri sağda biri solda = bir kız bir erkek
Zaten bunlardan biri olacak başka bir ihtimal yok bir kızım var zaten bide oğlum olsun çok isterim ama önce hayırlı ve sağlıklı olsunlar inşallah
Arada benim de oluyor canım karın ağrısı bazen gaz ağrısı oluyor bazen kasıklara doğru ağrıyor. Rahim büyüyor ağrı bu zamanlarda çok normal içini ferah tut
Benim de hiç bulantım yok çok şükür ama göğüslerime dokununca ağrı oluyordu bugün bakıyorum o da yok beni bu vesveselerim öldürecek keşke evde bi ultrason cihazım olsa
Ben kalp sesi videosunu tekrar tekrar izledim. Bebek sol tarafta... Nette bebek sağdaysa kız soldaysa erkek diyor. Erkek sanırım ama ben benım kesenin şekline taktım. 2 oğlumda kese gulen ağız seklinde. Bunda üzgün agız şeklinde.. Kese nıye ters. Gıttıgınde soracağım. Nette keselerı inceledim hıc benım ki gıbı garip sekıllı bir kese yok
Ramzi teoreminden bahsediyorsunuz sanırım. Kese pozisyonu ve şekli usg probunu ne yönde tuttuğu ile ilgili olarak değişkenlik gösterebiliyor. Bunu ikinci gebeliğimde kadın Doğum asistanı ile evire çevire usg de deneyip bakmıştık.