2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
valla aşkım bilmiyorum artık bekleyip görücez ama ilk hamileliğimden çok farklı kesinlikle belirtilerrr benki tiksinti
ayrıca karından usg de sağda
vajinal solda ve kız diyrlar genelde

Benim 2 oğlum var. Kız ıstedıgım için 3.yu yaptık. Ama belirtiler erkek gıbı... Bir an evvel 16.hafta gelse de öğrensem.
Bunu ben mi yazdm diye bi iki kez baktim
Ben de ayni
2 oglm var 3. Istedm belki kiz olur diye o da erkek sanki
Cnm sen kiz olmasi icin ozel bisey yaptinmi beslenme vs

Bunu ben mi yazdm diye bi iki kez baktim
Ben de ayni
2 oglm var 3. Istedm belki kiz olur diye o da erkek sanki
Cnm sen kiz olmasi icin ozel bisey yaptinmi beslenme vs
Kız olması için birşey mi yapılıyor ki ben ilk kez duydum. Cinsiyeti baba belirliyor. Aşermeler gene tatlı kese de fasulye çıktı.. Olsun sağlıkla gelsin kuzucugum biz futbol takımı gıbı aile olacağız. Evde 3 erkek cocuk bir koca ile toplam 4 erkek ile ben azınlık olacağım. Babası düşünsün erkek cocuklar anneye aşırı düşkün, baba gene yalnız gene yalnız

Y
A ben o sayfayi okudum cogu da bizim de fasulye ama kizimz oldu diyor yani cok da gercekci degil
Amann 2 sansımız var zaten :)
Sağlıkla gelsın ilk bbeğim zaten ne olursa olsun hıc farketmez

.Bizimkiler bir tahmın nasip ederse öğrenırsek bızde karşılaştırırız .

birde cinsiyetini fena merak ediyorum farklı teoriler var
benim gibi merak eden var mı
Ikinci cocukta daha cok merak edersn derlerdi ama bn ilk cocukta daha cok merak ediyordum . :) o zamanlar nerde ne var cin rus takvimleri mi dersin iste kese sekli kesedeki konumu nub teorisi bakmadigim kalmamisti suan o kadar merak yok

Ikinci cocukta daha cok merak edersn derlerdi ama bn ilk cocukta daha cok merak ediyordum . :) o zamanlar nerde ne var cin rus takvimleri mi dersin iste kese sekli kesedeki konumu nub teorisi bakmadigim kalmamisti suan o kadar merak yok
ee ne çıkmıştıııı doğrluk payı nedir canım

Ay ne olursa olsun yaa şu olsun deme rabbım sağlıklı sıhhatli versın

Babam hep erkek istemız 3 kızı var ..
Kim zaten belirli bir cinsiyet istiysa gördüğüm o olmuyo ..
canım anne için kız dayanaktır derler isterim işte bir kızım olmasını ben 3 oğlanın arasında tekim anneminde 2 kız kaybı var tek kız büyümüşüm ailede bende sonra tek kız yeğenim var başkada yok eşimde 2 kardeş görümcede yok
işte yinede hayırlısı ilkinde bu kadar merak etmemiştim ama şimdi çok merak ediyorum
eşim bile kız diyince gözleri doluyor onun için benim kızım olmaz dior geciştiriyor üzülmemek için

ee ne çıkmıştıııı doğrluk payı nedir canım
Yani tesadufmu bilmiyorm ama cin takvimi kiz diyordu o cikti nub teorisi de kiz demisti bi arkadas ki o haftada doktor erkek diyordu kizceme :) ama bu kesedeki konum tutmadi kese sekli yuvarlakta denebilir bi ataym bakın isterseniz. Ama su karin sekli mesela kıllanma cok olursa erkektir faln derlrdi hic alakasi yokmus :)

Reactions: H E
atsana çok merak ettim canım

Reactions: H E
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…