Bennn 2 oglm varbirde cinsiyetini fena merak ediyorum farklı teoriler var
benim gibi merak eden var mı
Allah razı olsun canım benimya maşallah nasıl buyumusss yaa çok guzel maşallaahh maşallaaahhhhh
Bunu ben mi yazdm diye bi iki kez baktimBenim 2 oğlum var. Kız ıstedıgım için 3.yu yaptık. Ama belirtiler erkek gıbı... Bir an evvel 16.hafta gelse de öğrensem.
BENDE AYNI MODDAYIM HATTA EŞİM OĞLUM DİE SEVİYOR KİMSE KIZ DEMEK İSTEMİYORBennn 2 oglm var
Tekrar oglm olckmis gibi kendimi sartliyorm ya da hissediyorm
Kiz olmazsa cok uzulmeyeyim diye
AminnKızlar günaydın ,
Rabbim bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine evlatlarımıza sağlıkla , sıhhatle kavusmayı nasip etsin ♥
Ayrıca takvimlerimiz gelmişşş
A ben o sayfayi okudum cogu da bizim de fasulye ama kizimz oldu diyor yani cok da gercekci degilBenımkı fasulye gibi bakalım ne olucak :) 6+2 dekı ultrasonda :)
Kız olması için birşey mi yapılıyor ki ben ilk kez duydum. Cinsiyeti baba belirliyor. Aşermeler gene tatlı kese de fasulye çıktı.. Olsun sağlıkla gelsin kuzucugum biz futbol takımı gıbı aile olacağız. Evde 3 erkek cocuk bir koca ile toplam 4 erkek ile ben azınlık olacağım. Babası düşünsün erkek cocuklar anneye aşırı düşkün, baba gene yalnız gene yalnızBunu ben mi yazdm diye bi iki kez baktim
Ben de ayni
2 oglm var 3. Istedm belki kiz olur diye o da erkek sanki
Cnm sen kiz olmasi icin ozel bisey yaptinmi beslenme vs
Ultrason kagıdı zaten 6 artı 5 kalp sesı aldıgım gun. YayınladımALLAH gönlüne göre versin canım inşallah bir kızın olur belli olmaz hayırlsı ile gelsin kesenin şekli cinsiyette önemliymiş 6. ve 7 hafta usg foton varmı
Amann 2 sansımız var zaten :)Y
A ben o sayfayi okudum cogu da bizim de fasulye ama kizimz oldu diyor yani cok da gercekci degil
Sen iyisn artik bizm son şansmzAmann 2 sansımız var zaten :)
Sağlıkla gelsın ilk bbeğim zaten ne olursa olsun hıc farketmez
.Bizimkiler bir tahmın nasip ederse öğrenırsek bızde karşılaştırırız .
Ay ne olursa olsun yaa şu olsun deme rabbım sağlıklı sıhhatli versınSen iyisn artik bizm son şansmz
Ikinci cocukta daha cok merak edersn derlerdi ama bn ilk cocukta daha cok merak ediyordum . :) o zamanlar nerde ne var cin rus takvimleri mi dersin iste kese sekli kesedeki konumu nub teorisi bakmadigim kalmamistibirde cinsiyetini fena merak ediyorum farklı teoriler var
benim gibi merak eden var mı
ee ne çıkmıştıııı doğrluk payı nedir canımIkinci cocukta daha cok merak edersn derlerdi ama bn ilk cocukta daha cok merak ediyordum . :) o zamanlar nerde ne var cin rus takvimleri mi dersin iste kese sekli kesedeki konumu nub teorisi bakmadigim kalmamistisuan o kadar merak yok
canım anne için kız dayanaktır derler isterim işte bir kızım olmasını ben 3 oğlanın arasında tekim anneminde 2 kız kaybı var tek kız büyümüşüm ailede bende sonra tek kız yeğenim var başkada yok eşimde 2 kardeş görümcede yokAy ne olursa olsun yaa şu olsun deme rabbım sağlıklı sıhhatli versın
Babam hep erkek istemız 3 kızı var ..
Kim zaten belirli bir cinsiyet istiysa gördüğüm o olmuyo ..
Yani tesadufmu bilmiyorm ama cin takvimi kiz diyordu o cikti nub teorisi de kiz demisti bi arkadas ki o haftada doktor erkek diyordu kizceme :) ama bu kesedeki konum tutmadi kese sekli yuvarlakta denebilir bi ataym bakın isterseniz. Ama su karin sekli mesela kıllanma cok olursa erkektir faln derlrdi hic alakasi yokmus :)ee ne çıkmıştıııı doğrluk payı nedir canım
hayırlı olsun hoşgeldin canımMerhaba Ekim anneleri bende katıldım aranıza.. Herkesin regaip kandili mübarek olsun. Bekleyen herkesin, bebişlerini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah ım.
ee ne çıkmıştıııı doğrluk payı nedir canım
atsana çok merak ettim canımYani tesadufmu bilmiyorm ama cin takvimi kiz diyordu o cikti nub teorisi de kiz demisti bi arkadas ki o haftada doktor erkek diyordu kizceme :) ama bu kesedeki konum tutmadi kese sekli yuvarlakta denebilir bi ataym bakın isterseniz. Ama su karin sekli mesela kıllanma cok olursa erkektir faln derlrdi hic alakasi yokmus :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?