- 6 Ağustos 2015
- 7.208
- 19.829
- 348
Gözün aydın canım maşallahGünaydın kızlarr
Biz muayeneden çıktık elhadülliilah herşeyimşz iyi büyümüş minnağım
4-5 hafta cinsiyet için gel dedi
MaşalGünaydın kızlarr ♥
Biz muayeneden çıktık elhadülliilah herşeyimşz iyi büyümüş minnağım ♥
Maşallah canım.. nasıl 12.haftada cinsiyet tahmini yapacak. Ikili testte kemik yapısına ve yarısına göre her ıkı oğlumda da yuzde 95 kız hatta ilk oglum da yuzde 97 kız demıstı. Ama ikisi de erkek oldu. En dogru cinsiyet tahmini 16.ve 17.hafta.. Ama aynı doçent baska arkadaslarıma dogru tahminde bulundu Ikili testte. Bir hep bende yanıldı.Günaydın kızlarr ♥
Oyy maşallah kuzuya :) sağlıkla büyüsün hep kuzucukGünaydın kızlarr
Biz muayeneden çıktık elhadülliilah herşeyimşz iyi büyümüş minnağım
Günaydın canımGünaydın kızlarr ♥
Güzel haberlerle gelGünaydın canımhadi gözün aydın benimde öğleden sonra randevum bakalım bize ne diyecek doktorumuz
Aynı ikiz gibi duruyor ama olsa söylerdi bence. Belki de yakınlardaki diğer organlar ya da folikül falan olabilir, içinde bebek görünmüyor.Bize de alttaki kese gibi geldi ama doktorum bi şey demedi. Olsa söylerdi de mi??
Bu pazartesi randevumuz var gittiğimde soracağım. Ama bize tüp bebek merkezinde bakıyor hala muayenehaneye geçemedik. Orası da pek curcunalı oluyor.Aynı ikiz gibi duruyor ama olsa söylerdi bence. Belki de yakınlardaki diğer organlar ya da folikül falan olabilir, içinde bebek görünmüyor.
Normal takiplere nereye gitmeyi düşünüyorsun?Bu pazartesi randevumuz var gittiğimde soracağım. Ama bize tüp bebek merkezinde bakıyor hala muayenehaneye geçemedik. Orası da pek curcunalı oluyor.
Günaydın kızlarr ♥
HAYIRLSI İLE GEL İNŞALLAHGünaydın canımhadi gözün aydın benimde öğleden sonra randevum bakalım bize ne diyecek doktorumuz
BENCE KIZ HAYIRLISI İLE GELSİNDEBenim veledimi de yorumlar mısınız ? Acep ne olabilir ?Eki Görüntüle 2243129
ben yakın çevreme söyledim. belirtilere de takılma herşey allahtan tabiki benim 3 hafta ölü gbiyken ayakta duramazken bu hafta gayet iyiydim hatta bende senin gibi pronoyaklaştım ama arada bir yokluyor sancı veya kasık ağrısı sanırım 8 haftalarda biraz belirtiler kayboluyor ilk haftalar birden yükselen hormonlar dolayısıyla diyelim...Merhaba arkadaşlar size bişey söyleyecek. Gebeliğinizi söylüyor musunuz etrafınıza? Ben sorana söylüyorum sormayana söylemiyorum. Sorana yok diye yalan söylemiyorum. Herkes diyorki söyleme kimseye nazar değer düşer. Geçen gün bi kız mesaj atmış 9 haftalık gebeydim bebeğimin kalbi durmuş diye. Şimdi ailemin yanında memleketteyim doktorula kontrole gidemiyorum ilk başlardaki gibi ne kasık ağrım kaldı ne bulantım var. Bulantım hiç yoktu zaten. 9. Haftaya başladım dün gebeliğimde. 2.5 yıllık evliyim 2.5 yıldır istiyordum daha 2 aylık yeni hamişim çok korkuyorum beni böyle herkes uyarınca gebeliğini söyleme diye başıma kötü bişey gelcek sanıyorum. Sormayan kimseye söylemiyorum zaten. Ama sorana yalan söyleyip işe yalan karıştırmakta istemiyorum inşallah kendimi anlatabilmişimdir
Bende soyledm anneme ablalarıma faln. Onlarin disindada bi arkadaşıma. Kalp atisini duyana kadar soylemeyi dusunmuyorm duyunca soyleriz diyorz esim kendinin tarafina hic demedi muhtemelen moral bozacaklar ne aceleniz vardi diyeMerhaba arkadaşlar size bişey söyleyecek. Gebeliğinizi söylüyor musunuz etrafınıza? Ben sorana söylüyorum sormayana söylemiyorum. Sorana yok diye yalan söylemiyorum. Herkes diyorki söyleme kimseye nazar değer düşer. Geçen gün bi kız mesaj atmış 9 haftalık gebeydim bebeğimin kalbi durmuş diye. Şimdi ailemin yanında memleketteyim doktorula kontrole gidemiyorum ilk başlardaki gibi ne kasık ağrım kaldı ne bulantım var. Bulantım hiç yoktu zaten. 9. Haftaya başladım dün gebeliğimde. 2.5 yıllık evliyim 2.5 yıldır istiyordum daha 2 aylık yeni hamişim çok korkuyorum beni böyle herkes uyarınca gebeliğini söyleme diye başıma kötü bişey gelcek sanıyorum. Sormayan kimseye söylemiyorum zaten. Ama sorana yalan söyleyip işe yalan karıştırmakta istemiyorum inşallah kendimi anlatabilmişimdir
Ben ikili testleri falan uaptırmayı düşünmğyorum canım .Maşal
Maşallah canım.. nasıl 12.haftada cinsiyet tahmini yapacak. Ikili testte kemik yapısına ve yarısına göre her ıkı oğlumda da yuzde 95 kız hatta ilk oglum da yuzde 97 kız demıstı. Ama ikisi de erkek oldu. En dogru cinsiyet tahmini 16.ve 17.hafta.. Ama aynı doçent baska arkadaslarıma dogru tahminde bulundu Ikili testte. Bir hep bende yanıldı.
Hayırlı haberlerle gel inşallah canımGünaydın canımhadi gözün aydın benimde öğleden sonra randevum bakalım bize ne diyecek doktorumuz
Ben şuan anneme dahi söylemedim :)Merhaba arkadaşlar size bişey söyleyecek. Gebeliğinizi söylüyor musunuz etrafınıza? Ben sorana söylüyorum sormayana söylemiyorum. Sorana yok diye yalan söylemiyorum. Herkes diyorki söyleme kimseye nazar değer düşer. Geçen gün bi kız mesaj atmış 9 haftalık gebeydim bebeğimin kalbi durmuş diye. Şimdi ailemin yanında memleketteyim doktorula kontrole gidemiyorum ilk başlardaki gibi ne kasık ağrım kaldı ne bulantım var. Bulantım hiç yoktu zaten. 9. Haftaya başladım dün gebeliğimde. 2.5 yıllık evliyim 2.5 yıldır istiyordum daha 2 aylık yeni hamişim çok korkuyorum beni böyle herkes uyarınca gebeliğini söyleme diye başıma kötü bişey gelcek sanıyorum. Sormayan kimseye söylemiyorum zaten. Ama sorana yalan söyleyip işe yalan karıştırmakta istemiyorum inşallah kendimi anlatabilmişimdir
İlk üç ay bebek annenin depolarından besleniyor. Yine şeyler yiyemediğinde ekstra stres olma bebek beslenemiyor diyeBulantim gittikce artiyor daha dogru düzgün birsey yemedim.
Evet , aslinda 17 aylik kizim icin endiseliym birsey yemedikce güçsüz düşüyorum. Basim daha cok dönüyo . Umarim bu donemler bir hizla gecer .İlk üç ay bebek annenin depolarından besleniyor. Yine şeyler yiyemediğinde ekstra stres olma bebek beslenemiyor diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?