2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Günaydın kızlarr ♥
Biz muayeneden çıktık elhadülliilah herşeyimşz iyi büyümüş minnağım ♥

4-5 hafta cinsiyet için gel dedi
Maşal
Günaydın kızlarr ♥

Maşallah canım.. nasıl 12.haftada cinsiyet tahmini yapacak. Ikili testte kemik yapısına ve yarısına göre her ıkı oğlumda da yuzde 95 kız hatta ilk oglum da yuzde 97 kız demıstı. Ama ikisi de erkek oldu. En dogru cinsiyet tahmini 16.ve 17.hafta.. Ama aynı doçent baska arkadaslarıma dogru tahminde bulundu Ikili testte. Bir hep bende yanıldı.

Reactions: H E
Günaydın kızlarr
Biz muayeneden çıktık elhadülliilah herşeyimşz iyi büyümüş minnağım

Oyy maşallah kuzuya :) sağlıkla büyüsün hep kuzucuk

Aynı ikiz gibi duruyor ama olsa söylerdi bence. Belki de yakınlardaki diğer organlar ya da folikül falan olabilir, içinde bebek görünmüyor.
Bu pazartesi randevumuz var gittiğimde soracağım. Ama bize tüp bebek merkezinde bakıyor hala muayenehaneye geçemedik. Orası da pek curcunalı oluyor.

Günaydın kızlarr ♥

günaydınnnnnn....
canım çok sevindim adına gözün aydın sağlıcakla al kucağına minnağını hepimiz alalım inşallah
Blackkcat dan da haber gelse çok mutlu olacacaız inşallah hayırlı haberlerle gelir

BU ARADA KADINLAR GÜNÜMÜZKUTLU OLSUN
İYİ BİZ VARIZ
İYİKİ BİR NESİL BİZİM ELİMİZDEN YETİŞİYOR....

Merhaba arkadaşlar size bişey söyleyecek. Gebeliğinizi söylüyor musunuz etrafınıza? Ben sorana söylüyorum sormayana söylemiyorum. Sorana yok diye yalan söylemiyorum. Herkes diyorki söyleme kimseye nazar değer düşer. Geçen gün bi kız mesaj atmış 9 haftalık gebeydim bebeğimin kalbi durmuş diye. Şimdi ailemin yanında memleketteyim doktorula kontrole gidemiyorum ilk başlardaki gibi ne kasık ağrım kaldı ne bulantım var. Bulantım hiç yoktu zaten. 9. Haftaya başladım dün gebeliğimde. 2.5 yıllık evliyim 2.5 yıldır istiyordum daha 2 aylık yeni hamişim çok korkuyorum beni böyle herkes uyarınca gebeliğini söyleme diye başıma kötü bişey gelcek sanıyorum. Sormayan kimseye söylemiyorum zaten. Ama sorana yalan söyleyip işe yalan karıştırmakta istemiyorum inşallah kendimi anlatabilmişimdir

ben yakın çevreme söyledim. belirtilere de takılma herşey allahtan tabiki benim 3 hafta ölü gbiyken ayakta duramazken bu hafta gayet iyiydim hatta bende senin gibi pronoyaklaştım ama arada bir yokluyor sancı veya kasık ağrısı sanırım 8 haftalarda biraz belirtiler kayboluyor ilk haftalar birden yükselen hormonlar dolayısıyla diyelim...
üzülme üzme bebeğini
bebeğin seninle sadece dikkat et

Bende soyledm anneme ablalarıma faln. Onlarin disindada bi arkadaşıma. Kalp atisini duyana kadar soylemeyi dusunmuyorm duyunca soyleriz diyorz esim kendinin tarafina hic demedi muhtemelen moral bozacaklar ne aceleniz vardi diye neyse sana donelim yani nazara inanirim ama neden hamile kalinca degilsin ki herkes hamile kaliyor diye dusunuyorm . Banada demislerdi ilk gebelikte deme nazar olr diye de bnde 2bucuk yilda anca hamile kalmisim ona mi nazar edecekler demistim

Ben ikili testleri falan uaptırmayı düşünmğyorum canım .
Cinsiyetinin önemı yok benım için :)
Direk o haftada birşey de almam zaten :)
Bende hocam daha 11 -12 haftalık falan olurum nasıl görceniz dedim :)
Belki gösterır dedi

Günaydın canım hadi gözün aydın benimde öğleden sonra randevum bakalım bize ne diyecek doktorumuz
Hayırlı haberlerle gel inşallah canım

Ben şuan anneme dahi söylemedim :)

Ama bugun söylemeyı dusunuyorum .
Ama sadece anneme ve ablamlara kimseye söylememeleri karşılında :)

Kayınvalidemlere falan henuz söylemeyi düşünmğyoruz çünkü o biraz ağzında bişey saklıyamaz :)

İlk üç ay bebek annenin depolarından besleniyor. Yine şeyler yiyemediğinde ekstra stres olma bebek beslenemiyor diye
Evet , aslinda 17 aylik kizim icin endiseliym birsey yemedikce güçsüz düşüyorum. Basim daha cok dönüyo . Umarim bu donemler bir hizla gecer .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…