Canım bizim aileler yani anne baba kardeşler ve benim 2 yakın arkadaşım dışında kimse bilmiyo, söylemiyoruz şu an. Her şey Allahtan aslında, içimizi ferah tutmak lazım. Ama diğer gebeliğimde hemen söylemiştik herkese ve malesef kötü sonlandı ondan çok etkilendiğimiz için şimdi 2-3 hafta daha söylemeyelim diyoruzMerhaba arkadaşlar size bişey söyleyecek. Gebeliğinizi söylüyor musunuz etrafınıza? Ben sorana söylüyorum sormayana söylemiyorum. Sorana yok diye yalan söylemiyorum. Herkes diyorki söyleme kimseye nazar değer düşer. Geçen gün bi kız mesaj atmış 9 haftalık gebeydim bebeğimin kalbi durmuş diye. Şimdi ailemin yanında memleketteyim doktorula kontrole gidemiyorum ilk başlardaki gibi ne kasık ağrım kaldı ne bulantım var. Bulantım hiç yoktu zaten. 9. Haftaya başladım dün gebeliğimde. 2.5 yıllık evliyim 2.5 yıldır istiyordum daha 2 aylık yeni hamişim çok korkuyorum beni böyle herkes uyarınca gebeliğini söyleme diye başıma kötü bişey gelcek sanıyorum. Sormayan kimseye söylemiyorum zaten. Ama sorana yalan söyleyip işe yalan karıştırmakta istemiyorum inşallah kendimi anlatabilmişimdir
Katılıyorum. Sanırım 8.haftada herkese bi rahatlama geldi burda okuduğum kadarıyla. Ben de bugün 8+1 im ve 2-3 gündür çok iyiyim. Dün hafif kasık ve bel ağrım oldu uzun zaman sonra, bi de acayip hazımsızlığım var midem hemen şişiyo. Başka bi şeyim kalmadı, bazen korkuyorum ama böyle ilerliyo herhalde bu süreç canımben yakın çevreme söyledim. belirtilere de takılma herşey allahtan tabiki benim 3 hafta ölü gbiyken ayakta duramazken bu hafta gayet iyiydim hatta bende senin gibi pronoyaklaştım ama arada bir yokluyor sancı veya kasık ağrısı sanırım 8 haftalarda biraz belirtiler kayboluyor ilk haftalar birden yükselen hormonlar dolayısıyla diyelim...
üzülme üzme bebeğini
bebeğin seninle sadece dikkat et
Bizim çok beklenilen bi bebek olduğu için ve hiç beklemediğimiz bi ayda geldiği için tutamadık sadece eşimin ve benim aileme söyledik ama eltilerim filan bazı kişilere söylemiş beni görende sorunca var mı diye yok demiyorum daha yeni diyorum. Keseyi bebeği kalp atışını filan geçen hafta gördük çok şükür. Ama işte ne bulantı ne belirti olunca, olan kasık ağrılarımda baya azalınca korkmaya başladım noluyo bi sorun mu var diyeCanım bizim aileler yani anne baba kardeşler ve benim 2 yakın arkadaşım dışında kimse bilmiyo, söylemiyoruz şu an. Her şey Allahtan aslında, içimizi ferah tutmak lazım. Ama diğer gebeliğimde hemen söylemiştik herkese ve malesef kötü sonlandı ondan çok etkilendiğimiz için şimdi 2-3 hafta daha söylemeyelim diyoruz
Kızlar günaydıınkadınlar günümüz kutlu olsun, güzel haberler alacağımız bi gün olsun
En azindan bir öğün yememiz lazımmış canım . Doktorun bulantı ilacı yazdı mı ?Evet , aslinda 17 aylik kizim icin endiseliym birsey yemedikce güçsüz düşüyorum. Basim daha cok dönüyo . Umarim bu donemler bir hizla gecer .
Hiç korkma hepimiz öyleyiz. Belirtiler bu haftalarda birden baya azalmaya başlıyo sanırım. Ara ara yine yoklar hiç merak etmeyelim :)Bizim çok beklenilen bi bebek olduğu için ve hiç beklemediğimiz bi ayda geldiği için tutamadık sadece eşimin ve benim aileme söyledik ama eltilerim filan bazı kişilere söylemiş beni görende sorunca var mı diye yok demiyorum daha yeni diyorum. Keseyi bebeği kalp atışını filan geçen hafta gördük çok şükür. Ama işte ne bulantı ne belirti olunca, olan kasık ağrılarımda baya azalınca korkmaya başladım noluyo bi sorun mu var diye
Aksam yemistim dun ama bugündaha fazla sanki bulanti eger yiyemezsem yarin giderim . Kizimda bulantimi tuzlu limon dindiriyordu suan yemek istemiyorm limon falnEn azindan bir öğün yememiz lazımmış canım . Doktorun bulantı ilacı yazdı mı ?
Bugun kontrolde sürekli kustugumu hiçbir öğünü öğütemediğimi söyledim .
Olmaz 1 öğün ymen lazım dedi . Gerekirse serum verelim dedi ..
İstersen doktorundan bir ilaç iste canım
Kaçıncı haftandasın canım ?Aksam yemistim dun ama bugündaha fazla sanki bulanti eger yiyemezsem yarin giderim . Kizimda bulantimi tuzlu limon dindiriyordu suan yemek istemiyorm limon faln
Bilmiyorm kac haftalikKaçıncı haftandasın canım ?
Hee geç döllenme o halde .Bilmiyorm kac haftaliknormalde son adet 14 ocak ama adetlerim cok duzensizdi Ilk gittigimde 12 gun gecmsti guya ama beta hgc 403 cikmisti iki gun oncede keseyi gordu ama kac haftalik demedi . Kendi tahminlerimce 5+lardaym.
Cok sukur gene hafifler ve tamamen kaybolur insallah her hamilelik cok farkliymis gercekten bir bos gebeligim var onda 6.haftada kizmda 8.haftada bu kez hemen basladi bulantidan suphelenp test yaptm azar azar devam ediyordu yogun olarak iki gündür var . Bakalm erken basladi erken biter umarmHee geç döllenme o halde .
Bebek oluşsun güzel bşr hesaplama yapılır canım . Benımde bulantılarım 5+4 ken başlamıştı . 6+5 ten sonra hafifledi . Şuan hala var ama ilk zamanlardaki gibi ağır değil
İnşallah canımCok sukur gene hafifler ve tamamen kaybolur insallah her hamilelik cok farkliymis gercekten bir bos gebeligim var onda 6.haftada kizmda 8.haftada bu kez hemen basladi bulantidan suphelenp test yaptm azar azar devam ediyordu yogun olarak iki gündür var . Bakalm erken basladi erken biter umarm
İş yerinden bir arkadaşımız da 12. haftada öğrendi canım cinsiyeti, erkekmiş, tabi yanılma payı olabilir ama öğreniliyor sonuçta çoğunlukla ultrasondaBen ikili testleri falan uaptırmayı düşünmğyorum canım .
Cinsiyetinin önemı yok benım için :)
Direk o haftada birşey de almam zaten :)
Bende hocam daha 11 -12 haftalık falan olurum nasıl görceniz dedim :)
Belki gösterır dedi
Hayırlı haberlerle gel inşallah canım
Ben şuan anneme dahi söylemedim :)
Ama bugun söylemeyı dusunuyorum .
Ama sadece anneme ve ablamlara kimseye söylememeleri karşılında :)
Kayınvalidemlere falan henuz söylemeyi düşünmğyoruz çünkü o biraz ağzında bişey saklıyamaz :)
Günaydın canımKuzum günaydın kaçta randevun haberdar et bizi
Bakalım minnağık göstercekmi :)İş yerinden bir arkadaşımız da 12. haftada öğrendi canım cinsiyeti, erkekmiş, tabi yanılma payı olabilir ama öğreniliyor sonuçta çoğunlukla ultrasonda
Maşallah size canım,hep sağlıkla büyüsün inşallahGünaydın kızlarr ♥
Biz muayeneden çıktık elhadülliilah herşeyimşz iyi büyümüş minnağım ♥
4-5 hafta cinsiyet için gel dedi
Benim kızım böyleydi. Yuvarlak ve solda.Kızlar benim 6 ve 7. Hafta kese ve yerleşim
6 hafta vajinal 7 hafta karin
kese yuvarlakEki Görüntüle 2242922
Bend etutmadı bu teori ya. Kese yuvarlak ama kızım solda. Bu gebelikte de kese fasulye bebek sağda. Bakalım ne olacak.Canım normalda karından ultrasonda bebek soldaysa erkek sağdaysa kız dıyolar ..
Senın kese kız ama yerleşim yerı erkek gibi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?