2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
BiZim tüp bebek olduğu için tüm süreci benim ailem biliyordu başından beri. Eşimin ailesine de geçen hafta söyledik çok mutlu oldular. İş arkadaşlarımdan da yakın olanlar biliyorlardı başından beri. Beni idare etmeleri gereken durum olursa diye.

Canım bizim aileler yani anne baba kardeşler ve benim 2 yakın arkadaşım dışında kimse bilmiyo, söylemiyoruz şu an. Her şey Allahtan aslında, içimizi ferah tutmak lazım. Ama diğer gebeliğimde hemen söylemiştik herkese ve malesef kötü sonlandı ondan çok etkilendiğimiz için şimdi 2-3 hafta daha söylemeyelim diyoruz

Katılıyorum. Sanırım 8.haftada herkese bi rahatlama geldi burda okuduğum kadarıyla. Ben de bugün 8+1 im ve 2-3 gündür çok iyiyim. Dün hafif kasık ve bel ağrım oldu uzun zaman sonra, bi de acayip hazımsızlığım var midem hemen şişiyo. Başka bi şeyim kalmadı, bazen korkuyorum ama böyle ilerliyo herhalde bu süreç canım

Bizim çok beklenilen bi bebek olduğu için ve hiç beklemediğimiz bi ayda geldiği için tutamadık sadece eşimin ve benim aileme söyledik ama eltilerim filan bazı kişilere söylemiş beni görende sorunca var mı diye yok demiyorum daha yeni diyorum. Keseyi bebeği kalp atışını filan geçen hafta gördük çok şükür. Ama işte ne bulantı ne belirti olunca, olan kasık ağrılarımda baya azalınca korkmaya başladım noluyo bi sorun mu var diye

Evet , aslinda 17 aylik kizim icin endiseliym birsey yemedikce güçsüz düşüyorum. Basim daha cok dönüyo . Umarim bu donemler bir hizla gecer .
En azindan bir öğün yememiz lazımmış canım . Doktorun bulantı ilacı yazdı mı ?
Bugun kontrolde sürekli kustugumu hiçbir öğünü öğütemediğimi söyledim .
Olmaz 1 öğün ymen lazım dedi . Gerekirse serum verelim dedi ..

İstersen doktorundan bir ilaç iste canım

Hiç korkma hepimiz öyleyiz. Belirtiler bu haftalarda birden baya azalmaya başlıyo sanırım. Ara ara yine yoklar hiç merak etmeyelim :)

Aksam yemistim dun ama bugündaha fazla sanki bulanti eger yiyemezsem yarin giderim . Kizimda bulantimi tuzlu limon dindiriyordu suan yemek istemiyorm limon faln

Reactions: H E
Kaçıncı haftandasın canım ?
Bilmiyorm kac haftalik normalde son adet 14 ocak ama adetlerim cok duzensizdi Ilk gittigimde 12 gun gecmsti guya ama beta hgc 403 cikmisti iki gun oncede keseyi gordu ama kac haftalik demedi . Kendi tahminlerimce 5+lardaym.

Bilmiyorm kac haftalik normalde son adet 14 ocak ama adetlerim cok duzensizdi Ilk gittigimde 12 gun gecmsti guya ama beta hgc 403 cikmisti iki gun oncede keseyi gordu ama kac haftalik demedi . Kendi tahminlerimce 5+lardaym.
Hee geç döllenme o halde .
Bebek oluşsun güzel bşr hesaplama yapılır canım . Benımde bulantılarım 5+4 ken başlamıştı . 6+5 ten sonra hafifledi . Şuan hala var ama ilk zamanlardaki gibi ağır değil

Cok sukur gene hafifler ve tamamen kaybolur insallah her hamilelik cok farkliymis gercekten bir bos gebeligim var onda 6.haftada kizmda 8.haftada bu kez hemen basladi bulantidan suphelenp test yaptm azar azar devam ediyordu yogun olarak iki gündür var . Bakalm erken basladi erken biter umarm

İnşallah canım

İş yerinden bir arkadaşımız da 12. haftada öğrendi canım cinsiyeti, erkekmiş, tabi yanılma payı olabilir ama öğreniliyor sonuçta çoğunlukla ultrasonda

İş yerinden bir arkadaşımız da 12. haftada öğrendi canım cinsiyeti, erkekmiş, tabi yanılma payı olabilir ama öğreniliyor sonuçta çoğunlukla ultrasonda
Bakalım minnağık göstercekmi :)
1 hafta maşallah buyumus yolk sacla bebek ayrılmıs ayrı ayrı duruyoru
Eşim sürekli ikiz olabılır mı diyo bide

Günaydın kızlarr ♥
Biz muayeneden çıktık elhadülliilah herşeyimşz iyi büyümüş minnağım ♥

4-5 hafta cinsiyet için gel dedi
Maşallah size canım,hep sağlıkla büyüsün inşallahOğlumu 11+4 te erkeğe benzetmişti doktorum tabi ben zorladım ne olabilir diye

mrb hanımlar kadınlar gününüz ve cumanız mubarek olsun. bugün doktordan geldim 6+5 ve kalp atışını duyurmadı dr daha küçük ama kalbi atiyor dedi kesenin etrafı kanamalı olduğunu söyledi diğer hamileliğimde böyle olmamıştı kanama olursa düşük mü oluyor başınıza geldi mi progestan verdi günde 1 kez o da bulanti yaparmış eczacı da fitil olarak kullan dedi nasil yapacağım bilemedim

Canım normalda karından ultrasonda bebek soldaysa erkek sağdaysa kız dıyolar ..
Senın kese kız ama yerleşim yerı erkek gibi :)
Bend etutmadı bu teori ya. Kese yuvarlak ama kızım solda. Bu gebelikte de kese fasulye bebek sağda. Bakalım ne olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…