Gözünaydın canım kalbi görmüşsünüz,progestan bulantı yapıyor evet ben dayanamamıştım fitil gibi kullanmıştım,sorun olmaz canım kötü düşünme sakınmrb hanımlar kadınlar gününüz ve cumanız mubarek olsun. bugün doktordan geldim 6+5 ve kalp atışını duyurmadı dr daha küçük ama kalbi atiyor dedi kesenin etrafı kanamalı olduğunu söyledi diğer hamileliğimde böyle olmamıştı kanama olursa düşük mü oluyor başınıza geldi mi progestan verdi günde 1 kez o da bulanti yaparmış eczacı da fitil olarak kullan dedi nasil yapacağım bilemedim
canım inşallahBenim kızım böyleydi. Yuvarlak ve solda.
çok şükür canım sağolasın gördük bakalım bundan sonrası nasil ilerleyecek insan sitres de yapmadan duramıyor iki hafta bekliycem bakalımGözünaydın canım kalbi görmüşsünüz,progestan bulantı yapıyor evet ben dayanamamıştım fitil gibi kullanmıştım,sorun olmaz canım kötü düşünme sakın
Hayirli olsun cnm ins bugun hep guzel haberler alirizGünaydın kızlarr ♥
Biz muayeneden çıktık elhadülliilah herşeyimşz iyi büyümüş minnağım ♥
4-5 hafta cinsiyet için gel dedi
Doktorum 12. Haftadan sonra başlarız şuan zaten bulantın var gerek yok değerlerin iyi dedi ..kızlar decavit kullanıyomusunuz?
ben kullanıyorum canımkızlar decavit kullanıyomusunuz?
İnşallah canım inşallaahhhHayirli olsun cnm ins bugun hep guzel haberler aliriz
Amin canımm rabbım hem evlatlarnı hemde miniğini sana bağışlasınMaşallah size canım,hep sağlıkla büyüsün inşallahOğlumu 11+4 te erkeğe benzetmişti doktorum tabi ben zorladım ne olabilir diye
Sağlık ocağında ebe verdi kullan diye ama ben doktora danışmadan kullanmak istemedim birde sizlere sorayım dedim canım ozaman iyiki kullanmamışımDoktorum 12. Haftadan sonra başlarız şuan zaten bulantın var gerek yok değerlerin iyi dedi ..
şimdilik sadece folik asit kullnmamı istedi bir bulantı ilacı içiyorum
Ebemi verdi canım doktorun okeyledimi kullan diye?ben kullanıyorum canım
Cnm guzel haberlerle gel ins.gece sana cok dua ettim.sabah da kalkar kalkmaz yuzumu yikamadan teli aldim bakiyorum vsr mi bir haber diye:))Allah yuzumuzu guldursun ins hepimizinGünaydın canım15.30 da,ilk fırsatta haber vericem canım
Doktorun kan değerlerine baktımı canım ?Sağlık ocağında ebe verdi kullan diye ama ben doktora danışmadan kullanmak istemedim birde sizlere sorayım dedim canım ozaman iyiki kullanmamışım
2. Beta hcg değerime baktırırken bütün rutinlerime de bakıldı değerlerim gayet iyiydi vitaminlerim falan hep normal çıktı,sağlık ocağına hamilelik bildirimi yaparken ebe verdi kullan dedi ama işte sormadan kullanamadım zaten haftaya perşembe kontrole gidicem ozaman doktoruma sorarım ona göre hareket ederim artık canımDoktorun kan değerlerine baktımı canım ?
Öenmli olan o ben hamileleik öncesi 1 ay kullanmıstım değerlerim düzeldi onun ğzerine gebe kaldım . Gebe kaldıgımda da o ilacı bıraktırıp folik asite başlattı şuan içme ağır gelir dedi ..
Sen yine kadın doğumcuna danıs canım yanlış bilgilendirmek istemem asla
Cnm bence de fitirl olarak al daha hizli etki ediyormus.kanamaya kafaya takip da uzulme bebisi de uzme sdc bol bol sirt ustu yatmaya calis.yani istirahat sartmrb hanımlar kadınlar gününüz ve cumanız mubarek olsun. bugün doktordan geldim 6+5 ve kalp atışını duyurmadı dr daha küçük ama kalbi atiyor dedi kesenin etrafı kanamalı olduğunu söyledi diğer hamileliğimde böyle olmamıştı kanama olursa düşük mü oluyor başınıza geldi mi progestan verdi günde 1 kez o da bulanti yaparmış eczacı da fitil olarak kullan dedi nasil yapacağım bilemedim
Geçmiş olsun Progesteron ben de kulllanıyorum ağızdan almıyorum vaginal kullanıyorum yan etkisi böyle daha azmrb hanımlar kadınlar gününüz ve cumanız mubarek olsun. bugün doktordan geldim 6+5 ve kalp atışını duyurmadı dr daha küçük ama kalbi atiyor dedi kesenin etrafı kanamalı olduğunu söyledi diğer hamileliğimde böyle olmamıştı kanama olursa düşük mü oluyor başınıza geldi mi progestan verdi günde 1 kez o da bulanti yaparmış eczacı da fitil olarak kullan dedi nasil yapacağım bilemedim
Cnm bana dr.um 12.haftadan once onermiyoruz.bazi arastirmalara gore anomali yapma ihtimali varmis demisti.bi tane dr.a daha danistim o da oyle dedi.gerisini bilmiyorum.dr.un yalancisiyim yani:)).ama ben sahsen korkttum o yuzden vit.D bende cok dusuk olmasina ragmen hamile oldugumu ogrendigimden beri takviye almiyorum.Allah nasip eder de 12.haftayi gorursem o zmn dr.a danisarak tekrar takviye almayi dusunuyorum cunku vit.D bebek icin olmazsa olmaz bir oneme sahip.kızlar decavit kullanıyomusunuz?
12.haftadan sonra başlıyomuşuz canım. Benim folik asitimde d vitamini, b12 ve iyot var onu kullanıyorum şu an sadecekızlar decavit kullanıyomusunuz?
Canım aynı şeyi yaşadım diğer gebeliğimde, hiç kalp atışı görüp duyamamıştık ve acayip stresliydim bunda kalp atışı duyana kadar. Çok şükür çok güçlü bi şekilde duyduk ve içim rahatladı biraz olsun. Seni çok iyi anlıyorum, inşallah sen de gümbür gümbür duy kalbini ve güzel haberlerle gel bizeKızlar bana nolur dua edin çok ihtiyacım var.. 10gündür sabırla bekliyorum ve yarın artık gidicem bebegimi görmeye inşallah. 2 düşükten smra okadar korkuyorumki şu kalp atışı muhabbetinden. Ben hiç duyamdım diğerlerinde. Buyüzden hep tedirginim budefadayarın 6+6 olucaz inşallah. Budefa inşallah inşallah inşallah bende duyabilirim o güzel sesi inşallah. Nolur dua edin bugün son günüm vakıt gecmek bilmiyo (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?