- 11 Şubat 2015
- 3.470
- 3.293
- 333
Teşekkür ederim canım cvbın içinCnm bana dr.um 12.haftadan once onermiyoruz.bazi arastirmalara gore anomali yapma ihtimali varmis demisti.bi tane dr.a daha danistim o da oyle dedi.gerisini bilmiyorum.dr.un yalancisiyim yani:)).ama ben sahsen korkttum o yuzden vit.D bende cok dusuk olmasina ragmen hamile oldugumu ogrendigimden beri takviye almiyorum.Allah nasip eder de 12.haftayi gorursem o zmn dr.a danisarak tekrar takviye almayi dusunuyorum cunku vit.D bebek icin olmazsa olmaz bir oneme sahip.
Icini ferah tut insallah duyarsin . 2 dusuk sonrası insan stresleniyor tabiki ama az kalmis insalah duyup rahatlicaksin. Birseylerle ugrasmaya calis stres bebegi cok etkiler .Kızlar bana nolur dua edin çok ihtiyacım var.. 10gündür sabırla bekliyorum ve yarın artık gidicem bebegimi görmeye inşallah. 2 düşükten smra okadar korkuyorumki şu kalp atışı muhabbetinden. Ben hiç duyamdım diğerlerinde. Buyüzden hep tedirginim budefadayarın 6+6 olucaz inşallah. Budefa inşallah inşallah inşallah bende duyabilirim o güzel sesi inşallah. Nolur dua edin bugün son günüm vakıt gecmek bilmiyo (
İçim rahatladı iyiki kullanmamışım canım teşekkürler12.haftadan sonra başlıyomuşuz canım. Benim folik asitimde d vitamini, b12 ve iyot var onu kullanıyorum şu an sadece
İnşallah canım inşallah. Sende 1 düşükmü var. Bide kaçıncı haftada duydun budefa kalbi canım. Ben 2 düşük olduğu için sabah aksam sulandırıcı igne progestan ve yıne sulandırıcı hap kullanırum akşamları. İnşallah budefa sağlıkla gelir inşallahCanım aynı şeyi yaşadım diğer gebeliğimde, hiç kalp atışı görüp duyamamıştık ve acayip stresliydim bunda kalp atışı duyana kadar. Çok şükür çok güçlü bi şekilde duyduk ve içim rahatladı biraz olsun. Seni çok iyi anlıyorum, inşallah sen de gümbür gümbür duy kalbini ve güzel haberlerle gel bize
Ben kullanıyorum, hatta tüp bebeğe başladığımız ilk anda vermişti. 2. kutudayım.Sağlık ocağında ebe verdi kullan diye ama ben doktora danışmadan kullanmak istemedim birde sizlere sorayım dedim canım ozaman iyiki kullanmamışım
Çalışıyorum canım ama bıraksalar gidip eve butun gunu uyuyarak gecırmek ıstyrm cnku aklımı işe veremıyorumIcini ferah tut insallah duyarsin . 2 dusuk sonrası insan stresleniyor tabiki ama az kalmis insalah duyup rahatlicaksin. Birseylerle ugrasmaya calis stres bebegi cok etkiler .
Kimi kullanıyo kimi 12.haftadan sonra başlıycakmış haffaya perşembe kontrolüm var net öğrenirim artık doktorumdan canımBen kullanıyorum, hatta tüp bebeğe başladığımız ilk anda vermişti. 2. kutudayım.
Valla beni takip eden doktor profesör, zararı olsa vermezdi diye düşünüyorum. Kan değerlerim şu an bayağı iyi durumda, yine de devam et dedi.Kimi kullanıyo kimi 12.haftadan sonra başlıycakmış haffaya perşembe kontrolüm var net öğrenirim artık doktorumdan canım
hepatite karşı korumasız kalırsın dediCanım canını sıkmana gerek yok . Ben hepatitb den bahsettim ilk gebeliğimde doktorum bağışıklıgın varmıs demişti .
Doktorun eğer vurulabılırsın dediyse vurul .
Vurulmazsan ne zararı varmış?
Aynen öyle bana da farklı bir multivitamini başlattı çoktan, yanında folbiol de al dedi hattaValla beni takip eden doktor profesör, zararı olsa vermezdi diye düşünüyorum. Kan değerlerim şu an bayağı iyi durumda, yine de devam et dedi.
ay canım iniallah sağlıkla görür ve sağlıkla kucağına alırsınIcini ferah tut insallah duyarsin . 2 dusuk sonrası insan stresleniyor tabiki ama az kalmis insalah duyup rahatlicaksin. Birseylerle ugrasmaya calis stres bebegi cok etkiler .
Pardon kizlar bu msjimi yok sayin.uykulu halimle konuyu yanlis anlamisim dolayisiyla da yanlis yorumda bulunmusumCnm bana dr.um 12.haftadan once onermiyoruz.bazi arastirmalara gore anomali yapma ihtimali varmis demisti.bi tane dr.a daha danistim o da oyle dedi.gerisini bilmiyorum.dr.un yalancisiyim yani:)).ama ben sahsen korkttum o yuzden vit.D bende cok dusuk olmasina ragmen hamile oldugumu ogrendigimden beri takviye almiyorum.Allah nasip eder de 12.haftayi gorursem o zmn dr.a danisarak tekrar takviye almayi dusunuyorum cunku vit.D bebek icin olmazsa olmaz bir oneme sahip.
O guzel duyguyu yasatir cnm.sakin olmaya calis.ben de ilk bebegimin kalbini duyamamistim o yuzden seni cok iyi anliyorum ayni tedirginlik bende de var ustelik en son kontrolde dr hic umut verici konusmadi bebegim icin ama ben yine de umt etmek istiyoyum.korkma hersey guzel olcak ins hem cok az kalmis.benim daha 4 gunum var ama dusunmemeye calisyorum tabi becerebildigim kadar.ins yarin senden guzel haberlerini bekliyoruzKızlar bana nolur dua edin çok ihtiyacım var.. 10gündür sabırla bekliyorum ve yarın artık gidicem bebegimi görmeye inşallah. 2 düşükten smra okadar korkuyorumki şu kalp atışı muhabbetinden. Ben hiç duyamdım diğerlerinde. Buyüzden hep tedirginim budefadayarın 6+6 olucaz inşallah. Budefa inşallah inşallah inşallah bende duyabilirim o güzel sesi inşallah. Nolur dua edin bugün son günüm vakıt gecmek bilmiyo (
çok geçmiş olsun bende bacağımı yaktım doktor anestol ve furacin verdiKızlar selam, bir süre önce sıcak su torbası İle ayağım yandı. Yaklaşık 2 hafta oldu.
Silverdin ve bepantane sürüyorum ama hala ayağımın üzerine basamıyorum...
Araştırdığımda yanık ağrısı için kantaron yağı öneriliyor.
Hamilelikte kullanılabilir mi, bilen var mı ara aranızda acaba?
şuan nasılsın 2 hafta olmuş senin yanığın geçtimiçok geçmiş olsun bende bacağımı yaktım doktor anestol ve furacin verdi
Bizde de ailem 3 kızın peşine erkek beklemiş ve 4.kiz ben olmuşumAy ne olursa olsun yaa şu olsun deme rabbım sağlıklı sıhhatli versın
Babam hep erkek istemız 3 kızı var ..
Kim zaten belirli bir cinsiyet istiysa gördüğüm o olmuyo ..
Ben de kullanıyorum.Doktor folik asiti bırak,buna başka diyerek verdi.6.haftada kullanmaya başlamış oldum.Kullanmaya başlamadan bende sitede söylenenlerden korktum ilk ama doktor verdi yapacak bir şey yok,bilgilerine güveniyoruz sonuçta:)Ben kullanıyorum, hatta tüp bebeğe başladığımız ilk anda vermişti. 2. kutudayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?