2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Teşekkür ederim canım cvbın için

Icini ferah tut insallah duyarsin . 2 dusuk sonrası insan stresleniyor tabiki ama az kalmis insalah duyup rahatlicaksin. Birseylerle ugrasmaya calis stres bebegi cok etkiler .

İnşallah canım inşallah. Sende 1 düşükmü var. Bide kaçıncı haftada duydun budefa kalbi canım. Ben 2 düşük olduğu için sabah aksam sulandırıcı igne progestan ve yıne sulandırıcı hap kullanırum akşamları. İnşallah budefa sağlıkla gelir inşallah

Icini ferah tut insallah duyarsin . 2 dusuk sonrası insan stresleniyor tabiki ama az kalmis insalah duyup rahatlicaksin. Birseylerle ugrasmaya calis stres bebegi cok etkiler .
Çalışıyorum canım ama bıraksalar gidip eve butun gunu uyuyarak gecırmek ıstyrm cnku aklımı işe veremıyorum

kızlar ilk doktorum bana folbiol vermişti ardından gyno ferro da verdi folbiol folik asit zaten diğer hapın içeriğinde de folik asit var 2si bir yerde problem olurmu ki hiç sormadım da

Kimi kullanıyo kimi 12.haftadan sonra başlıycakmış haffaya perşembe kontrolüm var net öğrenirim artık doktorumdan canım
Valla beni takip eden doktor profesör, zararı olsa vermezdi diye düşünüyorum. Kan değerlerim şu an bayağı iyi durumda, yine de devam et dedi.

Canım canını sıkmana gerek yok . Ben hepatitb den bahsettim ilk gebeliğimde doktorum bağışıklıgın varmıs demişti .
Doktorun eğer vurulabılırsın dediyse vurul .
Vurulmazsan ne zararı varmış?
hepatite karşı korumasız kalırsın dedi

Reactions: H E
Merhaba kızlar bende kontrole gittim bugün. Sata göre 8 haftalık ama bebek 9 haftalık gözüküyor. İki hafta sonraya tekrar çağırdı doktor. Neden önden gittiğine bakacakmış. Doğum tarihi falan ona göre ayarlanıyor çünkü dedi

Pardon kizlar bu msjimi yok sayin.uykulu halimle konuyu yanlis anlamisim dolayisiyla da yanlis yorumda bulunmusum

sevgili arkadaşlar gün geçmiyor ki başıma bişey gelmeden haftamı atlatayım. dün üzerime çay dökülmesi sonucu üst bacağında 1. ve 2. derece yanıklar oldu. bugün genel de daha göründüm ve iki adet kreme başladım. önce idrar yolu enfeksiyonu için antibiyotik şimdi ise bu yanik.... canım çok sıkkın. ama genede allaha binlerce şükür daha beteri olmadı diyorum. 9 haftalık gebeyim...

Ins Allah bize
O guzel duyguyu yasatir cnm.sakin olmaya calis.ben de ilk bebegimin kalbini duyamamistim o yuzden seni cok iyi anliyorum ayni tedirginlik bende de var ustelik en son kontrolde dr hic umut verici konusmadi bebegim icin ama ben yine de umt etmek istiyoyum.korkma hersey guzel olcak ins hem cok az kalmis.benim daha 4 gunum var ama dusunmemeye calisyorum tabi becerebildigim kadar.ins yarin senden guzel haberlerini bekliyoruz

çok geçmiş olsun bende bacağımı yaktım doktor anestol ve furacin verdi

Ay ne olursa olsun yaa şu olsun deme rabbım sağlıklı sıhhatli versın

Babam hep erkek istemız 3 kızı var ..
Kim zaten belirli bir cinsiyet istiysa gördüğüm o olmuyo ..
Bizde de ailem 3 kızın peşine erkek beklemiş ve 4.kiz ben olmuşum
Cinsiyet muhabbetinde de hayırlısı olsun hepimiz icin..Kiz ise isim belli,erkekse sil baştan arayışlar

Ay H E ben bu mesajı ya ne zaman yazdım da silmeden kalmıştı,az önce diğer mesajı yazarken bunu sildim güya ama yine çıktı cikasi varmış o yüzden silmeyeyim de kalsın
Ben kullanıyorum, hatta tüp bebeğe başladığımız ilk anda vermişti. 2. kutudayım.
Ben de kullanıyorum.Doktor folik asiti bırak,buna başka diyerek verdi.6.haftada kullanmaya başlamış oldum.Kullanmaya başlamadan bende sitede söylenenlerden korktum ilk ama doktor verdi yapacak bir şey yok,bilgilerine güveniyoruz sonuçta:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…