Evet ben erken görmüştüm 5+6da pıt pıt kalp atışlarını ultrasonda gördüm çok şükür.Sesini oğlumda dinlediğim için sordum kicasik dinletti oda.Geçmiş olsun. Benim doktorum da dinletmiyor. Kalp atışı gayet iyi diyor sadece. Ultrason da kalp atımını gösteriyor. Bakalım bu kontrolde dinletecek mi
Benim oğlumda 6 yaşında onunda mobilya beşiği var ama o sallaniyodu yine onu kurdurcam nasipse ama bende park beşik odaya taşıma açısından istiyorum inşallah kısmet olursa.Zamani gelince detaylı konuşuruz inşallah hepimiz bu konulari.Kızlar daha önce park beşik kullanan varmı. Oğlumun beşiği sabit mobilya. Sallanmadigi için çok zor olmuştu . Şimdi tekrar beşik alcam sallanan. Ama evde mobilya var diye park beşik alsam diyorum. Yatak odam zaten küçük en fazla 60*120 sallanan park beşik düşünüyorum. Daha önce tecrübesi olan varmı sallanırken problem oluyormu.
Ben yaşamadım canım ya üzüldüm şimdi inşallah öyle olmaz gelişir kesende bebişinde.Kaç haftalık oldun.Arkadaşlar gebelik kesesi küçük olan ve sonra düzelen var mı? Doktorlar kesenin bir hafta geri olduğunu söylüyor ve muhtemelen düşecek gözüyle bakılıyor.bunu yaşayan ve düzelen var mı?
Tiksinmelerim azaldı benim canım bi balıktan acayip tiksiniyorum, bi de haşlanmış yumurtadan çok tiksiniyodum onu bi kaç gündür az az yiyorum.kızlar belirtileriniz ne durumda
ay ben artık çaydan sudan bile tiksinir oldumvarmı önerilerniz
Bende şuan bile avm ye gittiğimizde bebek mağazalarının önünden hızla geçiyoeum .Ben de çok erken almama taraftarıyım aynen
Ay yumurtadan ben de acayip tiksinmiştim ve 2 hafta ağzıma yumurta koyamadım canım. Şimdi bi kaç gündür yine başladım az az yumurta yemeye7. haftamdayım geçen hafta bulantılarım çoktu. Sanırım sabah illa yumurta yemeliyime şartladım diye kendimi yumurtadan tiksindimAma bu hafta çok şükür daha da azaldı.
Bugün tam 7 hafta oldum.umarım ama hamileliğim göğüs sızısı dışında hiçbir belirti olmaksızın ilerliyor.sanki yokmuş gibi...ilk gebeliğimde midem bulanır başım dönerdi.her hamilelik farklı olur ama hiç bir şey hissetmiyorum ciddenBen yaşamadım canım ya üzüldüm şimdi inşallah öyle olmaz gelişir kesende bebişinde.Kaç haftalık oldun.
En iyisi canım. İlk hamileliğimde boş gebelik geçirdiğim de yelek örmeye başlamıştım. Sonra kürtaj olunca onu görmek çok içime battı. Kaybettiğim bir bebek bile yoktu halbuki. Oğlum da son ayda aldım herşeyiniBende şuan bile avm ye gittiğimizde bebek mağazalarının önünden hızla geçiyoeum .
Annem bir sürü sey almıs sakın bana getirme şuan 30 haftayı geçelim sonra getirirsin dedim ..
Haklısın canım, her ihtimali düşünüyoruz işte, Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah hepsi olur nasılsaBende şuan bile avm ye gittiğimizde bebek mağazalarının önünden hızla geçiyoeum .
Annem bir sürü sey almıs sakın bana getirme şuan 30 haftayı geçelim sonra getirirsin dedim ..
Evet ben erken görmüştüm 5+6da pıt pıt kalp atışlarını ultrasonda gördüm çok şükür.Sesini oğlumda dinlediğim için sordum kicasik dinletti oda.
Benim oğlumda 6 yaşında onunda mobilya beşiği var ama o sallaniyodu yine onu kurdurcam nasipse ama bende park beşik odaya taşıma açısından istiyorum inşallah kısmet olursa.Zamani gelince detaylı konuşuruz inşallah hepimiz bu konulari.
Eğer erkek olursa zaten oğlumun bütün giysileri yepyeni duruyor . Sadece park yatak ve yeni bebek arabası alırız. Ama kız gelirse sağlam bı alışveriş yapariz herhalde pembis pembis
Bende cinsiyet belli olsun tek tük bişeyler almayı düşünüyorum gezip gördükçe beğendiğim şeyleri alırım ama büyük şeyler çoğunluk tabiki son aylar alırım inşallah.
Hangi markaydi sizin park beşik. Birde sallanma özelliğini kullandiniz mi. Bende seyahat açısından düşünüyorum. Birde büyüyünce kaldirmasi kolay olur diyeBen ıkı oğlumu da park yatakta büyüttüm. Kaliteli almışstık hala taş gibi. Hep bizım yatakıdasımızda durdu. Odasına gecince bile kaldı. Emekleme aşamasında salona aldım iş yaparken içine atıp oyuncaklarıyla oynarlardı. Tatile giderken katla at arabaya yer kaplamıyor. Otelde bıle kendi park yatagımı kullandım. Arkadaslar oyuncak bıle dolduruyordu içine. Ama benimkiler arka arkaya olunca hep yattılar. İyi ki atmamışım hersey acayip pahalanmış
@sirkencubin @XSIDE10dombili_xl @nedemistimkibenn @Pembepanterr @Azra 1 @Beyaz Kelebek1616
Kızlar kazenlelisteyı duzenlıyoruz .
İlk sayfaya eklenmek ıstıyorsanız lütfen bilgilerinizı yazın ..
doğum tarihi
kaçıncıbebek
Tabi canım nasıl istersenizBen bebeği gördükten sonra yazsam olur mu
Kuzum dogum hesaplamaya daha cok erken tahmini sadece bunlar :) sezeryanda zaten 38 ve üstü alıma uygun oluyor. Bazen Bi hafta ileri bazen Bi hafta geri cıkar dogum zamanı son anda belli olur :) büyük olsun nolcak iridir bebiş benimki sata göre 10.haftada aslında ama geç döllenme var 8. Haftada gözüküyor belki yakalar önümüzdeki haftalarda :)Doktor mu hesaplandı canım. Benim de ilk sezeryan. Hamileliğim de sattan bir hafta ileri gözüküyor. Bu hafta yine gidicem. Sata uyum sağlamış mı büyük mü diye. Doğum tarihi hesaplanacak bakalım.
Bilemiyorum ki canım doktor önemsedi. İki hafta sonra tekrar bakalım dedi. Tahlilleri, doğum tarihini ona göre ayarlıycaz dedi. Gidicem haftaya bakalım. Benim de sezeryan doğum tarihinden 10 gün önce olmuştu.Kuzum dogum hesaplamaya daha cok erken tahmini sadece bunlar :) sezeryanda zaten 38 ve üstü alıma uygun oluyor. Bazen Bi hafta ileri bazen Bi hafta geri cıkar dogum zamanı son anda belli olur :) büyük olsun nolcak iridir bebiş benimki sata göre 10.haftada aslında ama geç döllenme var 8. Haftada gözüküyor belki yakalar önümüzdeki haftalarda :)
Bazı doktorlar pimpirikli :) bebegin iriliği seker den olurmuşya bazen belki ondan önemsemiştir. Posbik Bi bebiş olur inşallah :)Bilemiyorum ki canım doktor önemsedi. İki hafta sonra tekrar bakalım dedi. Tahlilleri, doğum tarihini ona göre ayarlıycaz dedi. Gidicem haftaya bakalım. Benim de sezeryan doğum tarihinden 10 gün önce olmuştu.
İnşallah canım. Ayy şeker falan olmasın daBazı doktorlar pimpirikli :) bebegin iriliği seker den olurmuşya bazen belki ondan önemsemiştir. Posbik Bi bebiş olur inşallah :)
Canım pazartesiyi bekliyorumTabi canım nasıl istersenizYarın gidiyorsunz değil mi ? Hadi inşallah güzel haberlerle gelirsin canım saat kaçtaydı ? Heyecanla beklıyorum haberlerini
Hmm erteledin demek nasıl rahat etceksen canımCanım pazartesiyi bekliyorum
Alttan vazgeçtim.. Öyle de böyle de varsa gözükecek bekleyelim dedim..
Geç döllenmiş olmasını umut ederek ❤
İnşallah canımHmm erteledin demek nasıl rahat etceksen canım
Hayırlı haberlerle gel inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?