2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Amiin canım harija bi şeymiş bu, Allahım isteyen herkese yaşatsın

3 hafta önce gittiğimizde satla birebir uyumluydu canım. Bugün 2 gün önde çıktı. Sata göre 9+1 im bugün, ultrasonda 9+3 çıktı
İyi canım fark pek yok. Bende çarşamba gidicem. Tam kaç haftalık olduğunu belirleyecek doktor. Eğer Sata göre olursa 9+5, geçen ki gibiyse 10+5 olur. Benim ki belirsiz bayağı

İyi canım fark pek yok. Bende çarşamba gidicem. Tam kaç haftalık olduğunu belirleyecek doktor. Eğer Sata göre olursa 9+5, geçen ki gibiyse 10+5 olur. Benim ki belirsiz bayağı
Senin 1 hafta önde maşallah canım. Ya erken döllenme ya da bebeğin hızlı gelişiyo :)

Reactions: H E
Kızlar merhaba, kendımı sureklı halsiz ve uykusuz hissediyorum. Benim gibi olan var mı?

Bugun bana dr progestan tansiyon düşürür halsizlik yorgunluk yapar dedi.bende 1 haftadir kendimi hasta haksiz bitkin hissediyordum.tansiyon düşüklüğü de olabilir.ara ara eczanede ölçtürmekte fayda var .tuz şuan yasak değil tuzlu ayran iç dedi.

Normalde sata göre 9+1 im bugün canım, ultrasonda 9+3 çıktı 2 gün önden gidiyo. O kadarı zaten çok fark etmiyo

Biz seninle ayni gidiyoruz 9+3 um ama usg 9+6 görüyor.

Oyy maşallah canım ya :) şu an zaten görünüşlerini de benzettim, bizim bebiş de ultrasonda bugün senin bebişine çok benziyodu :)

Tuzlu ayran mideyi de rahatlatıyor. Bir de ben su içince midem bulanıyor. Günde bir bardak tuzlu ayran iyi geliyor bana

İnşalla h sağlıklı olur..
2li tarama testinde beta hcg benim 81
Yani buna göre kız mı oluyor

Yok yapılmadı ilk adetim gecikince yaptırdım kan testi hcg için
Bi de bu 2li için

Kizlar ultrason goruntusune gore tahmin yapanlar vardi bana da bakarmisin lutfen...

Normalde sata göre 9+1 im bugün canım, ultrasonda 9+3 çıktı 2 gün önden gidiyo. O kadarı zaten çok fark etmiyo
Valla maşallah süphanAllah canım ben dün kontrole gittim 10+0 ama ultrasonda seçemedim bile sadece renkli ultrasonda anlayabildim kollarını kafasını,seninki maşallah halay başı

Sonundaa yukledim kizlar bi bakarmisiniz tahminlerinizi bekliyorm cok tesekkurler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…