benimde hep portakal kokusu alıyorum portakallı şeyler düşünüyorumÇok şükür evdeyim :)
İşi bıraktım hamıle kaldım
Kafamı bıraz toparlayayım markete gidixem canım bir meyve çekti onu alıcam :))
Canım çekti demeyımde öyle bir anda aklıma geldi :))
Daha bişey aşermedim
Valla biz kız olursa Defne, erkek olursa Aras düşünüyoruz şimdilik canım. Yeter ki sağlıkla gelsinBizde evlenmeden düşünmüştük ama şuan istemiyorum o isimlerisizden kopya çekerim diye sordum
Güzelmiş isimler canımValla biz kız olursa Defne, erkek olursa Aras düşünüyoruz şimdilik canım. Yeter ki sağlıkla gelsin
Aa ozaman sen ilk aşermenş yaşamıssın :)benimde hep portakal kokusu alıyorum portakallı şeyler düşünüyorum
Kiz olsun istiyorsun dimi :) Allahim saglikli sahatli nasip etsinde umarim kiziniz olur . Kadin hisseder ama bence ya bn erkek dediginde israrla inanmamistm Cnku kiz hissediyordum bu kez de sanki kiz gbi geliyor ama ilkindeki gbi kiz bu kiz kesin bak hissediyorum diyemiyorm :) belirtilere gelince ilkiyle ayni mi belirtilerin benimki biraz farkli ama cokta degil yaniBana ilk hamılelıgımde ıkı drda ikili test ve 16.haftada kız dedi. 20.haftada yogun kanama olunca riskli gebe profa gittik erkek dedi. Yanı bende tutmadı. Ben belirtilere bakıyom benımki gene erkek gıbı. Dün netten pembe lohusa takımlarına bakıyordum eşim boşuna bakma mavilere bak gene erkek dedi. İçine doğuyormuş. Zaten içine bir kız doğmaz ki dedim.. O kadar emin ki bebek magazasına erkek bebek mont bakarken yakaladım. Ekimde doğacak ya mont lazım dıyo daha erken yürü dedim
9+5 haftalık olucaksınz sanırım inşallah görürsünüz :)Benimde midem kötü kızlar. Off düzelseydi bi. Çarşamba günü benim de randevum var. Bakalım cinsiyet falan görebilecek mi doktor
Ay inanmıyorummKızlar günaydınnnnn :)
Bıgun az pembe alıntım geldi hemen usg ye girdim pembe akıntı bebekten değil makattan gelmiş hemoroidimden meğer :) bu arada ne görelim orada bir pipiii :)
Aynen hayirlisi bunlar sadece teori ultrasonun bile yanildigi oluyor :) 9 ay kiz bekleyip oglan doguran da var erkek bekleyp kiz doguranda :)evet doğruluk payını herkes söylüyor bir ramiz teorisi bir nub bende bu hafta gidersem bir atacağım 6 7 hafta usg sine göre kız dediler 11 ve 12 haftayı bekliyorum bende
sağlıkla gelsin bebişlerimiz de
Kız olursa Defne, erkek olursa Aras düşünüyoruz şu an canım değiştirmezsek kararımızıNe dusunuyorsunuz
Ne olacak
Ben 2 haftada1 gidiyorum. 12.haftadan sonra 3 hafta da bir gidecegim
Ultrasona göre olursa 10+5 olacak. İki hafta önce gittim doktora. Benim Sata göre bir hafta ileri gözüküyordu ultrason da doktor tam kaç haftalık onu anlamak için bu hafta tekrar çağırdı. Bakalım Sata mı uyumlu olacak yoksa ultrasona mı9+5 haftalık olucaksınz sanırım inşallah görürsünüz :)
En son kaç hafta önce gittin doktoraa ??
Hee tamam şimdi hatırladım :)Ultrasona göre olursa 10+5 olacak. İki hafta önce gittim doktora. Benim Sata göre bir hafta ileri gözüküyordu ultrason da doktor tam kaç haftalık onu anlamak için bu hafta tekrar çağırdı. Bakalım Sata mı uyumlu olacak yoksa ultrasona mı
Aras benim de en sevdiğim erkek ismiValla biz kız olursa Defne, erkek olursa Aras düşünüyoruz şimdilik canım. Yeter ki sağlıkla gelsin
Benim içime kız doğuyor canım. Ama oğlum erkek kardeş istiyor. Sürekli dua ediyorHee tamam şimdi hatırladım :)
Ozaman erkekse belki gösterir ..
Erkekler daha erken belli oluyormus bide açı önemli :))
Erkek öyle yaa ablamda 3. Bebeği düşünüyor 2 3 sene sonra .Benim içime kız doğuyor canım. Ama oğlum erkek kardeş istiyor. Sürekli dua ediyor
Canım beyaz tenkitsen çok dikkat etmek gerekiyor benim annemin yüzünde lekeler var benden kalmışKzılar dün sabah eşimle kahvaltıya gitmiştik .
Denzi kenarındayıdn havada çok iyiydi .
Ben okdr güneşli olcagını düşünemedim .
Güneş kremimi falan sürmemiştim .
Yüzüm resmen yanmıs
İnşallah iz kalmazz yaa .
Bu bana ders oldu dışarda tipi olda krem sürmeden çıkmam bundan sınra sizlerde dikkatli olun kızlar
Biizmde bir yakınımızın suratında lekeler var maalesef :/Canım beyaz tenkitsen çok dikkat etmek gerekiyor benim annemin yüzünde lekeler var benden kalmışbizim de dikkat etmemiz lazım
Bu konuda dikkatli olmak lazım canım. Bana da doktorum artık 3 aya yaklaşıyosun ciltteki leke pigmentleri oluşmaya başlayabilir güneş kremini sürmeden çıkma dedi. Hatta öneride bulundu size de söylemiş olayım kızlar solante nin pregna sını önerdi bana. Ya da babe nin hamileler için olanını kullanabilirsin dedi. Solante pregna yı alıcamKzılar dün sabah eşimle kahvaltıya gitmiştik .
Denzi kenarındayıdn havada çok iyiydi .
Ben okdr güneşli olcagını düşünemedim .
Güneş kremimi falan sürmemiştim .
Yüzüm resmen yanmıs
İnşallah iz kalmazz yaa .
Bu bana ders oldu dışarda tipi olda krem sürmeden çıkmam bundan sınra sizlerde dikkatli olun kızlar
Ay kuzum kanama değilmiş oAy inanmıyorummilk cinsiyet öğrenen sensin kuzum maşallah yaa ne güzel bi şey :) tam kaç hafta kaç günlüksün şu an canım.
Bu arada kanama için de geçmiş olsun bi daha olmasın inşallah canım
Neyse en azından bundan sonra güneş kremi sürersin canım daha hemen bi iz kalmazBiizmde bir yakınımızın suratında lekeler var maalesef :/
Kumralım aslında ama nasıl oldu anlamadım :)
Eve gelince şooo geçirdim :)
Sağ tarafım bildiğin nar gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?