- 6 Ağustos 2015
- 7.208
- 19.829
- 348
Olabilir canım. Bende oğlumda erken öğrenmiştim. Ama sen yinede de temkinli olCanım teşekkür ederim yüzde doksan dedi ama çok erken değil mi bunu söylemek için kafam karıştı ya hu
Insallah gecer en yakin zamanda bulantilar gercekten kotu hamileligin en zor kismi bu bulantilar ve son ay yatsan yatilmiyor otursan olmuyor sancilar yokluyor durmadan Allah yardımcımız olsunSabah çıkarmak benım için çok kolay oluyor ..
ama yemek yiyip ardından çıarmak çok zor
Neyse iyi olsunlarda idare ederiz
Resim vermedi canım şuan 10+5 deyim aşlahım nasıl hareketli inşallah sizler de bebeğin keyifli anında görürsünüz kızlar bildiğin göbeğini kaşıyıp başını elinin altına koydu sonra zıplamaya başladı.. kalp atılında bile böyle heyecanlanmamıştımkaç haftalık canım erkek çocuğu kendini çabuk belli ediyor ben oğlumu 11 haftalık öğrenmiştim...
nub resmini bir sayfa var oraya yüklesene
Belli olabılır eğer erkekse ama sen yinede bişeyler alma ..Canım teşekkür ederim yüzde doksan dedi ama çok erken değil mi bunu söylemek için kafam karıştı ya hu
Bende ilk kontrole 10+0 da gidicem diğerinde 12+2 olucam inşallah hareketli görüürmResim vermedi canım şuan 10+5 deyim aşlahım nasıl hareketli inşallah sizler de bebeğin keyifli anında görürsünüz kızlar bildiğin göbeğini kaşıyıp başını elinin altına koydu sonra zıplamaya başladı.. kalp atılında bile böyle heyecanlanmamıştım
evet doğruluk payını herkes söylüyor bir ramiz teorisi bir nub bende bu hafta gidersem bir atacağım 6 7 hafta usg sine göre kız dediler 11 ve 12 haftayı bekliyorum bende:) nun teorisinin dogruluk payinin yuksek oldugunu düşünüyorum.Aln cns hatta bende atmistim oraya kiz demislrdi bn doktorun erkek dedigini soyledim sonra ama orda bi bayan canim gor bak sonraki kontrolde kiz diyecek demisti :))
Cinsiyet sutunu mevcut canım a ma daha henüz net değil Ama tabiiay listeye cinsiyeti de ekleyelimmi canım
Bana ilk hamılelıgımde ıkı drda ikili test ve 16.haftada kız dedi. 20.haftada yogun kanama olunca riskli gebe profa gittik erkek dedi. Yanı bende tutmadı. Ben belirtilere bakıyom benımki gene erkek gıbı. Dün netten pembe lohusa takımlarına bakıyordum eşim boşuna bakma mavilere bak gene erkek dedi. İçine doğuyormuş. Zaten içine bir kız doğmaz ki dedim.. O kadar emin ki bebek magazasına erkek bebek mont bakarken yakaladım. Ekimde doğacak ya mont lazım dıyo daha erken yürü dedimEşine soyle bence ama etrafına soyleme 11 haftalikken benim kizimada erkek demisti doktor 15haftalikkende dedi ama 18den sonra kiz dedi yani herkesin böyle olmuyor tabi bu haftalarda erkek denilip erkek doganda cookk :)
ayyyy ne kadar güzel ya bende sabırsızlanıyorum şimdi...Resim vermedi canım şuan 10+5 deyim aşlahım nasıl hareketli inşallah sizler de bebeğin keyifli anında görürsünüz kızlar bildiğin göbeğini kaşıyıp başını elinin altına koydu sonra zıplamaya başladı.. kalp atılında bile böyle heyecanlanmamıştım
dün hava çok güzeldi ama ben tabi evde hastaaa gözümü açamadımKzılar dün sabah eşimle kahvaltıya gitmiştik .
Denzi kenarındayıdn havada çok iyiydi .
Ben okdr güneşli olcagını düşünemedim .
Güneş kremimi falan sürmemiştim .
Yüzüm resmen yanmıs
İnşallah iz kalmazz yaa .
Bu bana ders oldu dışarda tipi olda krem sürmeden çıkmam bundan sınra sizlerde dikkatli olun kızlar
Yaadün hava çok güzeldi ama ben tabi evde hastaaa gözümü açamadım
işte insan çok isteyince üzülmemek adına kendini erkeğe hazırlıyor bizde aynı durumdayız canımBana ilk hamılelıgımde ıkı drda ikili test ve 16.haftada kız dedi. 20.haftada yogun kanama olunca riskli gebe profa gittik erkek dedi. Yanı bende tutmadı. Ben belirtilere bakıyom benımki gene erkek gıbı. Dün netten pembe lohusa takımlarına bakıyordum eşim boşuna bakma mavilere bak gene erkek dedi. İçine doğuyormuş. Zaten içine bir kız doğmaz ki dedim.. O kadar emin ki bebek magazasına erkek bebek mont bakarken yakaladım. Ekimde doğacak ya mont lazım dıyo daha erken yürü dedim
az kaldı tatlım inşallah geçecek temiz hava iyi geliyorYaabenımde şansıma dün çok iyiydim ..
Bugun yatak döşeiğim :)
Bir gün güzel bir gün kötü geçiyor sebebini bilmiyorum :/
Ramiz mievet doğruluk payını herkes söylüyor bir ramiz teorisi bir nub bende bu hafta gidersem bir atacağım 6 7 hafta usg sine göre kız dediler 11 ve 12 haftayı bekliyorum bende
sağlıkla gelsin bebişlerimiz de
Çok şükür evdeyim :)az kaldı tatlım inşallah geçecek temiz hava iyi geliyorbence at kendini dışarı bir yürüş yap tabi evdeysen
İnşallah düzelir beybiYaabenımde şansıma dün çok iyiydim ..
Bugun yatak döşeiğim :)
Bir gün güzel bir gün kötü geçiyor sebebini bilmiyorum :/
Düzeliyor kuzum yavaş yavaş ilk günlerki gibi ağır değil çok şükğr :)İnşallah düzelir beybi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?