2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Ben iki oğlumda da tatlı aşermiştim bunda daha cok tatlı istiyorum..Tek fark ikisinde bulantı yoktu bunda bulantı var. Allah sağlıklısını versin ama bir de ben hamıle kaldıgım ay daha bilmiyordum..
Hamılelugımı ruyamda da gördüm. Hemşire oğlun oldu diyordu ama çok cırkın bir bebekti kıllı kara. Bu benım mı dedım evet dedi. O yuzden merakla beklıyorum

Ay kuzum kanama değilmiş o
Cinsiyet konusunda ben hala emin değilim ama doktor ısrarla erkek dedi forumda başka konular da okudum sonradan kıza dönen de varmış bilmiyorum tabi ne olur ne biter sağlıklı olsun da :)
Şu an kesinlikle erkek diyemiyodur canım çok küçük diye ama böyle bi tahminde bulunduysa çok büyük ihtimalle doğru çıkar, hayırlısı olsun :)

Kız olursa Defne, erkek olursa Aras düşünüyoruz şu an canım değiştirmezsek kararımızı
çok güzel isimler canım isim bir boncuk valla okadar özelliklerini çocuklar taşıyorki
benim oğlumun adı emir aneeeeee okadar harekettli ki durma yerinde
bir daha oğlum olursa mülayim koyucam

Bende ilk kontrole 10+0 da gidicem diğerinde 12+2 olucam inşallah hareketli görüürm ♥
canım ben senın daha buyuk sanıyodum sımdı baktım aramızda 4gun varmış :) benımkı 8+1 bugun Allahın izniyle. senın 8+5 galıba.. ben cumartsı gttım doktora 2 hafta snra gelın ozmana daha bi şekillenmiş olur dedi inşallah sen galıba haftaya carsamba gıdıceksın bana nolur haber ver nası olcak :) bnde senden 2 gun snra gıdıcem inşallah haftaya cumrtsı

çok güzel isimler canım isim bir boncuk valla okadar özelliklerini çocuklar taşıyorki
benim oğlumun adı emir aneeeeee okadar harekettli ki durma yerinde
bir daha oğlum olursa mülayim koyucam
Hahah :)) biliyo musun bunu çevremde emir isminde çocuğu olan çoğu kişiden duydum canım, sanırım fazla hareketli oluyo emirler :)

ayyy nası heyecanlandım şimdi anlatamammmm. inşalah hepimiz yaşarız bu duygularıı sağlıkla alırız kucaklarımza inşallah

Canım yalnız o randevum devlette :/ orda görüntüler pek iyi olmuyo diyolar ama bakalım :)

Kendi doktoruma 7+2 de gitmiştim en sonra 4-5 hafta sonra gel cinsiyete bakalım dedi :)

Ben bebeği merak ettiğim için devletten randevu aldım

Aynen hayirlisi bunlar sadece teori ultrasonun bile yanildigi oluyor :) 9 ay kiz bekleyip oglan doguran da var erkek bekleyp kiz doguranda :)
Bizim doktorda ilk erkek demisti. Bir sonraki muayenede kesinlesti kız dedi. Kızım oldu.
Kız olursa Defne, erkek olursa Aras düşünüyoruz şu an canım değiştirmezsek kararımızı
Bende değişmezse kız olursa Defne Deren olacak. Erkek olursa Ege düşünüyoruz yanına birsey koyabiliriz ama belli degil

Hahah :)) biliyo musun bunu çevremde emir isminde çocuğu olan çoğu kişiden duydum canım, sanırım fazla hareketli oluyo emirler :)
ya inanırmsın beni çoğu yerde ismi emir mi aaa benim yeğenim vvar komşumun çocuğu var diye hemen söze başlayanlar oluyordu şaka gibi bakkkk :)

killi kara :) hayirlisi bakalm . Belkide kizdir bulanti varmis ya kizda daha cok bulanti olur derler . Oda farkediyorda neyse :) biz 16.haftayi bekleyelm :)

Bizim doktorda ilk erkek demisti. Bir sonraki muayenede kesinlesti kız dedi. Kızım oldu.

Bende değişmezse kız olursa Defne Deren olacak. Erkek olursa Ege düşünüyoruz yanına birsey koyabiliriz ama belli degil
Abla bnm de kiz olursa defne geciyordu aklimdan ama ben anneme de koydurabilirim kiz olursa .

Arkadaşlar ikili tarama testi konusunda bilgisi olan var mı devlet hastanelerinde gittiğinde hemen yapıyorlar mı yoksa gün mü veriyorlar ? Ben bi doktora gittim geçen hafta 13 gün sonra sabahtan erkenden gel dedi sıra al falan.çalıştığım içinde çok fazla izin alamam o yüzden soruyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…