- 4 Ağustos 2018
- 8.489
- 12.241
- 198
- 33
Teşekkürler canım bakalım hangisi nasip olucakGüzelmiş isimler canım
Ben iki oğlumda da tatlı aşermiştim bunda daha cok tatlı istiyorum..Tek fark ikisinde bulantı yoktu bunda bulantı var. Allah sağlıklısını versin ama bir de ben hamıle kaldıgım ay daha bilmiyordum..Kiz olsun istiyorsun dimi :) Allahim saglikli sahatli nasip etsinde umarim kiziniz olur . Kadin hisseder ama bence ya bn erkek dediginde israrla inanmamistm Cnku kiz hissediyordum bu kez de sanki kiz gbi geliyor ama ilkindeki gbi kiz bu kiz kesin bak hissediyorum diyemiyorm :) belirtilere gelince ilkiyle ayni mi belirtilerin benimki biraz farkli ama cokta degil yani
ayyyy bence deme cinsiyet partisi yapppp meraklansın bekkleeeKızlar eşime söylesem mi acaba akşam duramıyorum da :)
Bıgun de tam sevgili olmamızın 3. Yılı
Evet canım benim de en çok ısındığım erkek ismi ❤Aras benim de en sevdiğim erkek ismi
Şu an kesinlikle erkek diyemiyodur canım çok küçük diye ama böyle bi tahminde bulunduysa çok büyük ihtimalle doğru çıkar, hayırlısı olsun :)Ay kuzum kanama değilmiş o
Cinsiyet konusunda ben hala emin değilim ama doktor ısrarla erkek dedi forumda başka konular da okudum sonradan kıza dönen de varmış bilmiyorum tabi ne olur ne biter sağlıklı olsun da :)
çok güzel isimler canım isim bir boncuk valla okadar özelliklerini çocuklar taşıyorkiKız olursa Defne, erkek olursa Aras düşünüyoruz şu an canım değiştirmezsek kararımızı
canım ben senın daha buyuk sanıyodum sımdı baktım aramızda 4gun varmış :) benımkı 8+1 bugun Allahın izniyle. senın 8+5 galıba.. ben cumartsı gttım doktora 2 hafta snra gelın ozmana daha bi şekillenmiş olur dedi inşallahBende ilk kontrole 10+0 da gidicem diğerinde 12+2 olucam inşallah hareketli görüürm ♥
Hahah :)) biliyo musun bunu çevremde emir isminde çocuğu olan çoğu kişiden duydum canım, sanırım fazla hareketli oluyo emirler :)çok güzel isimler canım isim bir boncuk valla okadar özelliklerini çocuklar taşıyorki
benim oğlumun adı emir aneeeeee okadar harekettli ki durma yerinde
bir daha oğlum olursa mülayim koyucam
ayyy nası heyecanlandım şimdi anlatamammmm.Resim vermedi canım şuan 10+5 deyim aşlahım nasıl hareketli inşallah sizler de bebeğin keyifli anında görürsünüz kızlar bildiğin göbeğini kaşıyıp başını elinin altına koydu sonra zıplamaya başladı.. kalp atılında bile böyle heyecanlanmamıştım
Canım yalnız o randevum devlette :/ orda görüntüler pek iyi olmuyo diyolar ama bakalım :)canım ben senın daha buyuk sanıyodum sımdı baktım aramızda 4gun varmış :) benımkı 8+1 bugun Allahın izniyle. senın 8+5 galıba.. ben cumartsı gttım doktora 2 hafta snra gelın ozmana daha bi şekillenmiş olur dedi inşallahsen galıba haftaya carsamba gıdıceksın bana nolur haber ver nası olcak :) bnde senden 2 gun snra gıdıcem inşallah haftaya cumrtsı
Bizim doktorda ilk erkek demisti. Bir sonraki muayenede kesinlesti kız dedi. Kızım oldu.Aynen hayirlisi bunlar sadece teori ultrasonun bile yanildigi oluyor :) 9 ay kiz bekleyip oglan doguran da var erkek bekleyp kiz doguranda :)
Bende değişmezse kız olursa Defne Deren olacak. Erkek olursa Ege düşünüyoruz yanına birsey koyabiliriz ama belli degilKız olursa Defne, erkek olursa Aras düşünüyoruz şu an canım değiştirmezsek kararımızı
ya inanırmsın beni çoğu yerde ismi emir mi aaa benim yeğenim vvar komşumun çocuğu var diye hemen söze başlayanlar oluyordu şaka gibi bakkkk :)Hahah :)) biliyo musun bunu çevremde emir isminde çocuğu olan çoğu kişiden duydum canım, sanırım fazla hareketli oluyo emirler :)
Ben iki oğlumda da tatlı aşermiştim bunda daha cok tatlı istiyorum..Tek fark ikisinde bulantı yoktu bunda bulantı var. Allah sağlıklısını versin ama bir de ben hamıle kaldıgım ay daha bilmiyordum..
Hamılelugımı ruyamda da gördüm. Hemşire oğlun oldu diyordu ama çok cırkın bir bebekti kıllı kara. Bu benım mı dedım evet dedi. O yuzden merakla beklıyorum
Abla bnm de kiz olursa defne geciyordu aklimdan ama ben anneme de koydurabilirim kiz olursa .Bizim doktorda ilk erkek demisti. Bir sonraki muayenede kesinlesti kız dedi. Kızım oldu.
Bende değişmezse kız olursa Defne Deren olacak. Erkek olursa Ege düşünüyoruz yanına birsey koyabiliriz ama belli degil
Defne koy ne güzel olur. Kızlar birlikte doğdu bunlarda birlikte doğacak allah nasip ederse. Adaş olurlar.Abla bnm de kiz olursa defne geciyordu aklimdan ama ben anneme de koydurabilirim kiz olursa .
Hayirlisi bakalim :)Defne koy ne güzel olur. Kızlar birlikte doğdu bunlarda birlikte doğacak allah nasip ederse. Adaş olurlar.
Saol kuzum hayırlısı olsun sen ne zaman gidiyorsun kontroleHahah :)) biliyo musun bunu çevremde emir isminde çocuğu olan çoğu kişiden duydum canım, sanırım fazla hareketli oluyo emirler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?