Bence siz istiyorsanız neden içinizde kalsın ki, güzel bir anı olur yaniAy biz de bebek dogdugunda 10 yıllık olacağız ben bu evlilik yıldobumunde hamileler uzun beyaz elbiseler giyiyor ya öyle giyip oğkuslarımı da yanıma alıp biri de karnımda dış çekim yaptırmak istiyorum eşim hayır diyor. Ne saçma dıyo
Canım ben 10+ 5 im şuan
Normalde belli olmuyor benim şansına usg de bebek poposunu gösterdi bacaklarını da açmış :) orda top gibi bişey duruyor :) doktor e min konuştu ama erken değil mi diyince bence yüzde doksan erkek tomurcuk var dedi bakalım ne olacak ben sormadım bile belli olmaz diye o direk söyledi :)
Sen cinsiyet ne istiyorsun canım ben kız istiyorsun ama kısmet tabi sağlıklı olsun da
Kendini nasil iyi hissedeceksen oyle yaparsin. Belki biz de yapabiliriz duruma gore.Ay biz de bebek dogdugunda 10 yıllık olacağız ben bu evlilik yıldobumunde hamileler uzun beyaz elbiseler giyiyor ya öyle giyip oğkuslarımı da yanıma alıp biri de karnımda dış çekim yaptırmak istiyorum eşim hayır diyor. Ne saçma dıyo
Canım evet kızsa belli olmazNe güzel denk gelmiş. Ben de 10+2de gidicem inşallah görünür ama kızsa belli olamaz herhalde..
Kız istiyorum, bi oğlum var çünkü ama hayırlısı olsun, oğlan olsa da üzülmem :)
ah ne güzel süpriz yapmış tam olarak kaçıncı haftadasın canım.Kızlar günaydınnnnn :)
Bıgun az pembe alıntım geldi hemen usg ye girdim pembe akıntı bebekten değil makattan gelmiş hemoroidimden meğer :) bu arada ne görelim orada bir pipiii :)
Bende aynen bı oğlum var kız olsa sevinirim. Erkek olsa oğlum için sevinirim hayattaki en yakın arkadaşı olur inşallah. Erkek olursa herşey hazır tabi abiden kalmaNe güzel denk gelmiş. Ben de 10+2de gidicem inşallah görünür ama kızsa belli olamaz herhalde..
Kız istiyorum, bi oğlum var çünkü ama hayırlısı olsun, oğlan olsa da üzülmem :)
Canim gozun aydin erkekse belli oluyor erken haftalarda :)Canım evet kızsa belli olmaz
Erkekse belki öğrenebilirsin :)
Hayırlısı olsun inşallah sağlıkla gelsin de :)
Canım yine de güvenemiyorum ki imsak ben de gördüm bariz iki bacak atası top gibi bir çıkıntılarda ama acaba söylesem mi eşime bilemedim :)Canim gozun aydin erkekse belli oluyor erken haftalarda :)
Eşine soyle bence ama etrafına soyleme 11 haftalikken benim kizimada erkek demisti doktor 15haftalikkende dedi ama 18den sonra kiz dedi yani herkesin böyle olmuyor tabi bu haftalarda erkek denilip erkek doganda cookk :)Canım yine de güvenemiyorum ki imsak ben de gördüm bariz iki bacak atası top gibi bir çıkıntılarda ama acaba söylesem mi eşime bilemedim :)
kaç haftalık canım erkek çocuğu kendini çabuk belli ediyor ben oğlumu 11 haftalık öğrenmiştim...Canım yine de güvenemiyorum ki imsak ben de gördüm bariz iki bacak atası top gibi bir çıkıntılarda ama acaba söylesem mi eşime bilemedim :)
Cinsiyeti öğrenmişsin canım hayırlı olsunCanım ben 10+ 5 im şuan
Normalde belli olmuyor benim şansına usg de bebek poposunu gösterdi bacaklarını da açmış :) orda top gibi bişey duruyor :) doktor e min konuştu ama erken değil mi diyince bence yüzde doksan erkek tomurcuk var dedi bakalım ne olacak ben sormadım bile belli olmaz diye o direk söyledi :)
Sen cinsiyet ne istiyorsun canım ben kız istiyorsun ama kısmet tabi sağlıklı olsun da
:) nun teorisinin dogruluk payinin yuksek oldugunu düşünüyorum.kaç haftalık canım erkek çocuğu kendini çabuk belli ediyor ben oğlumu 11 haftalık öğrenmiştim...
nub resmini bir sayfa var oraya yüklesene
Şuan 1o nuncu haftanızı dolduruyorsunuz .kızlar selam yeni bir haftaya selam olsun biz 10+3 olduk ama ama hamilelik günlüğünde 11. hafta gözüküyor
2li tarama testi 11. hafta ya bana doktorum bu hafta için gel dedi gitsemmi yoksa gelecek hafta başına mı gitsem test için
test için giden de oldumu artık cinsiyeler öğrenilmeye başlarhayılısı ile
ama ben çok hastayım boğazlarım iltihap olmuş haftasonu fulll yattım tıkandım çok zor bir haftasonuydu
bal limonla ayakta duruyorum hastalığımdan bebeğimide merak ettim inşşalah birşey olmamıştır korkuyorum
Yumurta bende yiyemiyorm . Bugun ilkkez çıkardım ama sabah ac ve aci suDün bulantılarım çok iyiydi
Ama bugun 3 hafta sonra ilk defa yumurta yemiştim ve maalesef çıkardım :/
Sabah çıkarmak benım için çok kolay oluyor ..Yumurta bende yiyemiyorm . Bugun ilkkez çıkardım ama sabah ac ve aci su
Canım teşekkür ederim yüzde doksan dedi ama çok erken değil mi bunu söylemek için kafam karıştı ya huCinsiyeti öğrenmişsin canım hayırlı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?