2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Bence siz istiyorsanız neden içinizde kalsın ki, güzel bir anı olur yani

Ne güzel denk gelmiş. Ben de 10+2de gidicem inşallah görünür ama kızsa belli olamaz herhalde..
Kız istiyorum, bi oğlum var çünkü ama hayırlısı olsun, oğlan olsa da üzülmem :)

Kendini nasil iyi hissedeceksen oyle yaparsin. Belki biz de yapabiliriz duruma gore.

Ne güzel denk gelmiş. Ben de 10+2de gidicem inşallah görünür ama kızsa belli olamaz herhalde..
Canım evet kızsa belli olmaz
Erkekse belki öğrenebilirsin :)
Hayırlısı olsun inşallah sağlıkla gelsin de :)

Kızlar günaydınnnnn :)
Bıgun az pembe alıntım geldi hemen usg ye girdim pembe akıntı bebekten değil makattan gelmiş hemoroidimden meğer :) bu arada ne görelim orada bir pipiii :)
ah ne güzel süpriz yapmış tam olarak kaçıncı haftadasın canım.

Bende aynen bı oğlum var kız olsa sevinirim. Erkek olsa oğlum için sevinirim hayattaki en yakın arkadaşı olur inşallah. Erkek olursa herşey hazır tabi abiden kalma

Canım yine de güvenemiyorum ki imsak ben de gördüm bariz iki bacak atası top gibi bir çıkıntılarda ama acaba söylesem mi eşime bilemedim :)
Eşine soyle bence ama etrafına soyleme 11 haftalikken benim kizimada erkek demisti doktor 15haftalikkende dedi ama 18den sonra kiz dedi yani herkesin böyle olmuyor tabi bu haftalarda erkek denilip erkek doganda cookk :)

Canım yine de güvenemiyorum ki imsak ben de gördüm bariz iki bacak atası top gibi bir çıkıntılarda ama acaba söylesem mi eşime bilemedim :)
kaç haftalık canım erkek çocuğu kendini çabuk belli ediyor ben oğlumu 11 haftalık öğrenmiştim...
nub resmini bir sayfa var oraya yüklesene

Bizim isimlerde 2009 yılından beri belli .
Değiştirmeyi düşünmüyorum..

Kız olursa Duru
Erkek olursa Hamza düşünüyoruz.

Rabbım sağlıkla sıhhatle gelmesini nasip etsin ilk çocuk oldugu için şu bu olsun demiyorum :))

kızlar selam yeni bir haftaya selam olsun biz 10+3 olduk ama ama hamilelik günlüğünde 11. hafta gözüküyor
2li tarama testi 11. hafta ya bana doktorum bu hafta için gel dedi gitsemmi yoksa gelecek hafta başına mı gitsem test için
test için giden de oldumu artık cinsiyeler öğrenilmeye başlar hayılısı ile
ama ben çok hastayım boğazlarım iltihap olmuş haftasonu fulll yattım tıkandım çok zor bir haftasonuydu
bal limonla ayakta duruyorum hastalığımdan bebeğimide merak ettim inşşalah birşey olmamıştır korkuyorum

Cinsiyeti öğrenmişsin canım hayırlı olsun

kaç haftalık canım erkek çocuğu kendini çabuk belli ediyor ben oğlumu 11 haftalık öğrenmiştim...
nub resmini bir sayfa var oraya yüklesene
:) nun teorisinin dogruluk payinin yuksek oldugunu düşünüyorum. Aln cns hatta bende atmistim oraya kiz demislrdi bn doktorun erkek dedigini soyledim sonra ama orda bi bayan canim gor bak sonraki kontrolde kiz diyecek demisti :))

Şuan 1o nuncu haftanızı dolduruyorsunuz .
Bence tarama testine 11+0 dan sonra gidin ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…