2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Kızlar çatlak için önlem almaya başladınız mı?
Bugün çatlak kremi aldım canım yavaş yavaş başlarım bir arkadaşım çatlak kremi ve duştan çıktığında bebe yağı kullan dedi ama çatlak oluşması ya da oluşmaması biraz da genetik faktörlere dayanıyor maalesef

Ben deli gibi kaşınıyorum özellikle göğüslerim 75 beden bile değillerdi şuan o kadar büyüdüler ki haliyle çok şaınıyor yırtacak gibi oluyorum derimi.. ben bıgun lyrca sipariş verdim en iyisi o bilinen

Ben ıkı hamılelıgımde de kayısı yagı, badem yagı, hakiki zeytin yagı ve aleo Vera kullandım hıcbır catlagım olmadı. Ben kullanmaya 24.haftadan sonra başlıyorum. Gerçi bu hamilelik yaza denk geliyor gerci cok ıyı kıs hamılelıgımde cok hasta olurdum.. Yazın vıcık vıcık zeytin yangını nasıl sürecegım. Diğer kayısı akeovera cok guzel kokuyor. Ama zeytin yangını sevmiyorum mecburiyetten ama en etkılısı zeytin yagı. Ben bebek bir yasına gelene kadar da altına bez degıstırırken hakiki zeytin yagını pamukla sürerdim.asla ıslak mendil kullanmadım su pamuk

Bebek yağı tüylenme yapıyor doktorum demisti

Ben beyaz tenliyim yedi aydan sonra bir catladim Allah yani ama karnimda çok vardi. Krem kullanmama rağmen catladim. Ama yine kullanin tabi. Ama zayiflayinca beyazlasti küçüldü çok kötü görünmüyor .

Arayış içindeyim bi çok yağı kullanan var ama en iyi hangisi emin olamıyorum badem yağına da tüylenme yapıyo diyolar

Ay insallah. Hepsi uyumayi, emmeyi, yemegi cok sevsin. Azcik bebekliklerini bilsinler ayol

Ben beyaz tenliyim yedi aydan sonra bir catladim Allah yani ama karnimda çok vardi. Krem kullanmama rağmen catladim. Ama yine kullanin tabi. Ama zayiflayinca beyazlasti küçüldü çok kötü görünmüyor .

Annem de de çok çatlak olmuş hamileliğinde ben de beyaz tenliyim çatlak olma ihtimalim çok yüksek bacaklarımda eskiden kalma kilo alıp vermeden kaynaklı çatlaklar var çünkü

Sakın kaşıma yırtıklar oluşur nemlendirmeyi ihmal etme canım,lierac ve mustela markalarını çok övüyolar bende araştırıyorum en etkilisi için

Aaaa cok sasirdim!!! Hani 12. Haftanın bitiminde olusuyordu bebegin genetaliasi? Bu bilim bizi kandiriyor. Ama ben yine de hemen alisverise baslamazdim herhalde. 15. Haftanin sonuna kadar hep yanlis gorme ihtimali var diyolar. Tabi dogru da olabilir kim bilir? Zaten yuzde 50 tutma sansi var
Beyse

Pamir güzel ama hani birkaç yıl önce bi çocuk vardı Pamir isminde havuzda boğulup ölmüştü. Hiç aklımdan çıkmıyor o
Hatırladım canım Allah korusun. O zaman koyma. İsim Emir Affan da olabilir.
Pamir güzel ama hani birkaç yıl önce bi çocuk vardı Pamir isminde havuzda boğulup ölmüştü. Hiç aklımdan çıkmıyor o
Hatırladım canım Allah korusun. Emir Affan da düşünülebilir. Kız ıcın aklıma bir ümran geliyor

Aln cns ay mesajımi bitiremeden yolladim.
Neyse bebek saglikla gelsin de en onemlisi o. Boylece grubumuzun ilk cinsiyeti belli olmuş oldu. Vatana millete hayırlı olsun

Bunu da sordum doktoruma canım. 20.haftadan sonra çatlak kremi öneririm dedi, hatta kendisi de lierac kullanmış onu önerdi. Şimdi de kakao yağı, bebek yağı şeylerle nemlendirebilşrsin karnını dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…