- 11 Şubat 2015
- 3.470
- 3.293
- 333
Bugün çatlak kremi aldım canım yavaş yavaş başlarım bir arkadaşım çatlak kremi ve duştan çıktığında bebe yağı kullan dedi ama çatlak oluşması ya da oluşmaması biraz da genetik faktörlere dayanıyor maalesefKızlar çatlak için önlem almaya başladınız mı?
Ben deli gibi kaşınıyorum özellikle göğüslerim 75 beden bile değillerdi şuan o kadar büyüdüler ki haliyle çok şaınıyor yırtacak gibi oluyorum derimi.. ben bıgun lyrca sipariş verdim en iyisi o bilinenKızlar çatlak için önlem almaya başladınız mı?
Ben ıkı hamılelıgımde de kayısı yagı, badem yagı, hakiki zeytin yagı ve aleo Vera kullandım hıcbır catlagım olmadı. Ben kullanmaya 24.haftadan sonra başlıyorum. Gerçi bu hamilelik yaza denk geliyor gerci cok ıyı kıs hamılelıgımde cok hasta olurdum.. Yazın vıcık vıcık zeytin yangını nasıl sürecegım. Diğer kayısı akeovera cok guzel kokuyor. Ama zeytin yangını sevmiyorum mecburiyetten ama en etkılısı zeytin yagı. Ben bebek bir yasına gelene kadar da altına bez degıstırırken hakiki zeytin yagını pamukla sürerdim.asla ıslak mendil kullanmadım su pamukKızlar çatlak için önlem almaya başladınız mı?
Bebek yağı tüylenme yapıyor doktorum demistiBugün çatlak kremi aldım canım yavaş yavaş başlarım bir arkadaşım çatlak kremi ve duştan çıktığında bebe yağı kullan dedi ama çatlak oluşması ya da oluşmaması biraz da genetik faktörlere dayanıyor maalesef
Ben diğer hamileliğimde badem yağı kullandım sadece. Çatlağım da olmamıştı hiç. Biraz vücutlar alakalı galibaKızlar çatlak için önlem almaya başladınız mı?
Olabilir not alayım köşeye . Erkek ismi kolay gibide kız ismi hiç bulamadimUmmana uyan Affan geliyor arkadasım oğluna koymuştu
Pamir güzel ama hani birkaç yıl önce bi çocuk vardı Pamir isminde havuzda boğulup ölmüştü. Hiç aklımdan çıkmıyor oErkek olursa Pamir Affan. Kafıyeler uyumlu ama kız ıcın bulamadım
Ben beyaz tenliyim yedi aydan sonra bir catladim Allah yani ama karnimda çok vardi. Krem kullanmama rağmen catladim. Ama yine kullanin tabi. Ama zayiflayinca beyazlasti küçüldü çok kötü görünmüyor .Bugün çatlak kremi aldım canım yavaş yavaş başlarım bir arkadaşım çatlak kremi ve duştan çıktığında bebe yağı kullan dedi ama çatlak oluşması ya da oluşmaması biraz da genetik faktörlere dayanıyor maalesef
Hangi marka aldın canım?Bugün çatlak kremi aldım canım yavaş yavaş başlarım bir arkadaşım çatlak kremi ve duştan çıktığında bebe yağı kullan dedi ama çatlak oluşması ya da oluşmaması biraz da genetik faktörlere dayanıyor maalesef
Arayış içindeyim bi çok yağı kullanan var ama en iyi hangisi emin olamıyorum badem yağına da tüylenme yapıyo diyolarBen ıkı hamılelıgımde de kayısı yagı, badem yagı, hakiki zeytin yagı ve aleo Vera kullandım hıcbır catlagım olmadı. Ben kullanmaya 24.haftadan sonra başlıyorum. Gerçi bu hamilelik yaza denk geliyor gerci cok ıyı kıs hamılelıgımde cok hasta olurdum.. Yazın vıcık vıcık zeytin yangını nasıl sürecegım. Diğer kayısı akeovera cok guzel kokuyor. Ama zeytin yangını sevmiyorum mecburiyetten ama en etkılısı zeytin yagı. Ben bebek bir yasına gelene kadar da altına bez degıstırırken hakiki zeytin yagını pamukla sürerdim.asla ıslak mendil kullanmadım su pamuk
Ay insallah. Hepsi uyumayi, emmeyi, yemegi cok sevsin. Azcik bebekliklerini bilsinler ayolBeşik bizimkine dar geldi üç yaş doğum gününde baza aldik 100/200 ölçüsünde. Gece huysuz olunca bende yanına yatiyorum. İyi oldu. Her cocuk farkli inşallah kardeşi uyukuyu seven bı bebek olur çok aminnnn
Hangi marka aldın canım?
Ben beyaz tenliyim yedi aydan sonra bir catladim Allah yani ama karnimda çok vardi. Krem kullanmama rağmen catladim. Ama yine kullanin tabi. Ama zayiflayinca beyazlasti küçüldü çok kötü görünmüyor .
Sakın kaşıma yırtıklar oluşur nemlendirmeyi ihmal etme canım,lierac ve mustela markalarını çok övüyolar bende araştırıyorum en etkilisi içinBen deli gibi kaşınıyorum özellikle göğüslerim 75 beden bile değillerdi şuan o kadar büyüdüler ki haliyle çok şaınıyor yırtacak gibi oluyorum derimi.. ben bıgun lyrca sipariş verdim en iyisi o bilinen
O markayı hiç duymadım canım inşallah hiçbirimizin yırtığı çatlağı olmaz deforme olmadan doğururuz minikleriPalmers aldım canım bir arkadaşım o markanın distribütörlüğünü yapıyor o tavsiye etmişti
Aaaa cok sasirdim!!! Hani 12. Haftanın bitiminde olusuyordu bebegin genetaliasi? Bu bilim bizi kandiriyor. Ama ben yine de hemen alisverise baslamazdim herhalde. 15. Haftanin sonuna kadar hep yanlis gorme ihtimali var diyolar. Tabi dogru da olabilir kim bilir? Zaten yuzde 50 tutma sansi varCanım ben 10+ 5 im şuan
Normalde belli olmuyor benim şansına usg de bebek poposunu gösterdi bacaklarını da açmış :) orda top gibi bişey duruyor :) doktor e min konuştu ama erken değil mi diyince bence yüzde doksan erkek tomurcuk var dedi bakalım ne olacak ben sormadım bile belli olmaz diye o direk söyledi :)
Sen cinsiyet ne istiyorsun canım ben kız istiyorsun ama kısmet tabi sağlıklı olsun da
Hatırladım canım Allah korusun. O zaman koyma. İsim Emir Affan da olabilir.Pamir güzel ama hani birkaç yıl önce bi çocuk vardı Pamir isminde havuzda boğulup ölmüştü. Hiç aklımdan çıkmıyor o
Hatırladım canım Allah korusun. Emir Affan da düşünülebilir. Kız ıcın aklıma bir ümran geliyorPamir güzel ama hani birkaç yıl önce bi çocuk vardı Pamir isminde havuzda boğulup ölmüştü. Hiç aklımdan çıkmıyor o
Bunu da sordum doktoruma canım. 20.haftadan sonra çatlak kremi öneririm dedi, hatta kendisi de lierac kullanmış onu önerdi. Şimdi de kakao yağı, bebek yağı şeylerle nemlendirebilşrsin karnını dediKızlar çatlak için önlem almaya başladınız mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?