2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Arayış içindeyim bi çok yağı kullanan var ama en iyi hangisi emin olamıyorum badem yağına da tüylenme yapıyo diyolar
Acı badem yağı birde tatlı badem yağı var canım. Acı olan yapmıyordu sanırım. Bende kullandım o an hormonların etkisiyle oldu ama daha sonra hormonlar normale dönünce düzeldi

Annem de de çok çatlak olmuş hamileliğinde ben de beyaz tenliyim çatlak olma ihtimalim çok yüksek bacaklarımda eskiden kalma kilo alıp vermeden kaynaklı çatlaklar var çünkü
Benim annemde beyaz tenli ama hiç çatlağı olmamış. Yaglari kremleri kullanmak lazım yine . Bebisler iyi olsun azıcık iz kalsın bişey olmaz

merhaba herkese yeni üye oldum tam anlamiyorum ama bu ekleme nasil oluyor? onceki yorumlardan gördüğüm kadariyla bilgilerini yazmış herkes ben de yazayim
tahmini dogum 25ekim
yas 31
kilo53
2.bebek
sat 18ocak
erzurum

Kızlar günaydınnnnn :)
Bıgun az pembe alıntım geldi hemen usg ye girdim pembe akıntı bebekten değil makattan gelmiş hemoroidimden meğer :) bu arada ne görelim orada bir pipiii :)
Aaaaa hayırlı olsun canım sağlıkla doğsun

Reactions: H E
Arkadaşlar boğazım çok acıyor. Zencefil zerdeçal valla yesem zararı varmıdır acaba. Aile hekimi bulanti için zencefilli çay iç demişti ben cesaret edememiştim o zaman

Amin canım güzel isimler Hamza özelikle

Aa ozaman sen ilk aşermenş yaşamıssın :)

Bakalım ben ne isticem merakla beklıyorum ama eşlerimiz çok şanslı tam güzel zamana denk geldi bütün güzel meyveler sebzeler var :)
Ya bence de aşerilecek her meyve bu mevsimler de var eşime öyle diyorum bende çok ballısın.. Ama yalandan uğraştırcam biraz

Ss aldım canım sağol paylaştığın için

Arayış içindeyim bi çok yağı kullanan var ama en iyi hangisi emin olamıyorum badem yağına da tüylenme yapıyo diyolar
Ben ilk gebeligimde mustela ve kati hindistan cevizi yağı kullandim. Karnimda hic çatlak olmadı. Bacaklarima sürmedim o yüzden sadece bacaklarimda var catlak.
Sakın kaşıma yırtıklar oluşur nemlendirmeyi ihmal etme canım,lierac ve mustela markalarını çok övüyolar bende araştırıyorum en etkilisi için
Mustela kullandim ben hindistan cevizi yagi ile birlikte. Hic catlagim olmadi. Kremi bacaklarima surmedim. O yuzden sadece bacaklarimda var

Ben de yaZ kis gunes kremi kullanangillerdenim. Transfer sonrasi Solante pregna ya basladim

Ben beyaz tenliyim yedi aydan sonra bir catladim Allah yani ama karnimda çok vardi. Krem kullanmama rağmen catladim. Ama yine kullanin tabi. Ama zayiflayinca beyazlasti küçüldü çok kötü görünmüyor .
Benimkiler küçülmedi beyazlamadi ne zaman beyazliyor? 1bucuk yil oldu dogum yapali

Nur teorisi neeeee
Yanlis yazmisim canim nub olacakti . Bebegin kemik yapisina bakiliyor anladigim popo tarafinda ki cikinti belle paralelse kiz dikse erkek diyorlar. Yani birde annem hep der ki erkek cocuklari daha cabuk belli olur. Eli ayagi olsun pipisi olsun ortadadir ama kizlar saklar top gbi durur der yani bilmiyorm ne kadar dogru

Biz de isim olarak Defne dedik hep. Hem mitolojik bir hikayesinin olmasi hem de agacinin hic yaprak dokmemesi hep yesil kalmasi vs; bu canlilik ozellikleri hep olumlu bir hava estiriyor. Ama son zamanlarda bu isim Cok artti disari parka bahceye cikalim kiz cocuklari hep Defne :))) burdan bile belli. Bu aralar Arya da aklimizi celiyor. Erkek olursa da Kaan ya da Mehmet istiyoruz.

Merak ettim bende miniğimin cinsiyetini ama minicik daha ya mercimek kadar.. çok enteresan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…