- 6 Ağustos 2015
- 7.208
- 19.829
- 348
Acı badem yağı birde tatlı badem yağı var canım. Acı olan yapmıyordu sanırım. Bende kullandım o an hormonların etkisiyle oldu ama daha sonra hormonlar normale dönünce düzeldiArayış içindeyim bi çok yağı kullanan var ama en iyi hangisi emin olamıyorum badem yağına da tüylenme yapıyo diyolar
Benim annemde beyaz tenli ama hiç çatlağı olmamış. Yaglari kremleri kullanmak lazım yine . Bebisler iyi olsun azıcık iz kalsın bişey olmazAnnem de de çok çatlak olmuş hamileliğinde ben de beyaz tenliyim çatlak olma ihtimalim çok yüksek bacaklarımda eskiden kalma kilo alıp vermeden kaynaklı çatlaklar var çünkü
Cinsiyetler belli topikte bol bol güzel isimler çıkacak ortaya herkes faydalanırHatırladım canım Allah korusun. O zaman koyma. İsim Emir Affan da olabilir.
Hatırladım canım Allah korusun. Emir Affan da düşünülebilir. Kız ıcın aklıma bir ümran geliyor
Amin canim en önemlisi sağlıklı olmasıValla biz kız olursa Defne, erkek olursa Aras düşünüyoruz şimdilik canım. Yeter ki sağlıkla gelsin
Aaaaa hayırlı olsun canımKızlar günaydınnnnn :)
Bıgun az pembe alıntım geldi hemen usg ye girdim pembe akıntı bebekten değil makattan gelmiş hemoroidimden meğer :) bu arada ne görelim orada bir pipiii :)
Amin canım güzel isimlerBizim isimlerde 2009 yılından beri belli .
Değiştirmeyi düşünmüyorum..
Kız olursa Duru
Erkek olursa Hamza düşünüyoruz.
Rabbım sağlıkla sıhhatle gelmesini nasip etsin ilk çocuk oldugu için şu bu olsun demiyorum :))
Nur teorisi neeeee:) nun teorisinin dogruluk payinin yuksek oldugunu düşünüyorum. @Azra 1 hatta bende atmistim oraya kiz demislrdi bn doktorun erkek dedigini soyledim sonra ama orda bi bayan canim gor bak sonraki kontrolde kiz diyecek demisti :))
Ya bence de aşerilecek her meyve bu mevsimler de varAa ozaman sen ilk aşermenş yaşamıssın :)
Bakalım ben ne isticem merakla beklıyorum ama eşlerimiz çok şanslı tam güzel zamana denk geldi bütün güzel meyveler sebzeler var :)
Ss aldım canım sağol paylaştığın içinBu konuda dikkatli olmak lazım canım. Bana da doktorum artık 3 aya yaklaşıyosun ciltteki leke pigmentleri oluşmaya başlayabilir güneş kremini sürmeden çıkma dedi. Hatta öneride bulundu size de söylemiş olayım kızlar solante nin pregna sını önerdi bana. Ya da babe nin hamileler için olanını kullanabilirsin dedi. Solante pregna yı alıcam
Ben ilk gebeligimde mustela ve kati hindistan cevizi yağı kullandim. Karnimda hic çatlak olmadı. Bacaklarima sürmedim o yüzden sadece bacaklarimda var catlak.Arayış içindeyim bi çok yağı kullanan var ama en iyi hangisi emin olamıyorum badem yağına da tüylenme yapıyo diyolar
Mustela kullandim ben hindistan cevizi yagi ile birlikte. Hic catlagim olmadi. Kremi bacaklarima surmedim. O yuzden sadece bacaklarimda varSakın kaşıma yırtıklar oluşur nemlendirmeyi ihmal etme canım,lierac ve mustela markalarını çok övüyolar bende araştırıyorum en etkilisi için
Affan ne demek Umman ne demekUmmana uyan Affan geliyor arkadasım oğluna koymuştu
Rica ederim canım güle güle kullan :)Ss aldım canım sağol paylaştığın için
Ben de yaZ kis gunes kremi kullanangillerdenim. Transfer sonrasi Solante pregna ya basladimKzılar dün sabah eşimle kahvaltıya gitmiştik .
Denzi kenarındayıdn havada çok iyiydi .
Ben okdr güneşli olcagını düşünemedim .
Güneş kremimi falan sürmemiştim .
Yüzüm resmen yanmıs
İnşallah iz kalmazz yaa .
Bu bana ders oldu dışarda tipi olda krem sürmeden çıkmam bundan sınra sizlerde dikkatli olun kızlar
Benimkiler küçülmedi beyazlamadi ne zaman beyazliyor? 1bucuk yil oldu dogum yapaliBen beyaz tenliyim yedi aydan sonra bir catladim Allah yani ama karnimda çok vardi. Krem kullanmama rağmen catladim. Ama yine kullanin tabi. Ama zayiflayinca beyazlasti küçüldü çok kötü görünmüyor .
Yanlis yazmisim canim nub olacakti . Bebegin kemik yapisina bakiliyor anladigim popo tarafinda ki cikinti belle paralelse kiz dikse erkek diyorlar. Yani birde annem hep der ki erkek cocuklari daha cabuk belli olur. Eli ayagi olsun pipisi olsun ortadadir ama kizlar saklar top gbi durur der yani bilmiyorm ne kadar dogruNur teorisi neeeee
Oğlum üç buçuk yaşında. Bı on kilo daha verebilseydim iyi olcakti bizim minik fasulye ben geldim dediBenimkiler küçülmedi beyazlamadi ne zaman beyazliyor? 1bucuk yil oldu dogum yapali
Merak ettim bende miniğimin cinsiyetiniYanlis yazmisim canim nub olacakti . Bebegin kemik yapisina bakiliyor anladigim popo tarafinda ki cikinti belle paralelse kiz dikse erkek diyorlar. Yani birde annem hep der ki erkek cocuklari daha cabuk belli olur. Eli ayagi olsun pipisi olsun ortadadir ama kizlar saklar top gbi durur der yani bilmiyorm ne kadar dogru
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?