2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Bende defne ismini çok beğeniyorum ama arkadaşım koydu ya

Merak ettim bende miniğimin cinsiyetini ama minicik daha ya mercimek kadar.. çok enteresan
11. 12. Haftada doktora gidersen ultrason görüntüsünü burda paylasirsin vardir bilen bnde az cok kavramistim konuyu ama o açıyı yakalamak ta onemli bebegi bel tarafndan goruntulerse doktor bakilamaz yan durmali :)

Oğlum üç buçuk yaşında. Bı on kilo daha verebilseydim iyi olcakti bizim minik fasulye ben geldim dedi
Himm demekki daha vakti var biraz daha catlar zaten bu kezde toptan gecirecek bisi yokmu acaba :/ ay bende cok zayifim ve daha da vermisimdir bu istahsizlik ve bulantiyla

Reactions: H E
Eşim Azra ismini düşünüyordu kızıma uygun diye. onunda anlami hosuma gitmedi. Ilk kızıma Defne Beren koyacaktık defneyi degistik bu sefer koyalim diyorum ama kısmet bakalim kizimizmi olacak

Amin canım cok sağol dr carsamba gunu yatış yapacak yakin takip edelim dış gebelik demek icin cok erken dedi bakalim inşallah hayırlısı olur

Kizlar devlete gitmk istiyorum tahliller icin bi randevu alamiyorum
Mide bulantm halszlgm var
Hic isim fln dusunemiyorum bu yuzden
Bulanti bende de var sabahlari mesela o ise gitme hengamesinde ne yediysen mutlaka kusuyorum. Ofiste de bulanti oluyor Hatta beni goren halsiz gorunuyorsun hasta misin filan diye laf atiyor ama ben Inanilmaz mutluyum:))) hayatimin Hic bir donemi Bu kadar pozitif olmadim sanki icmis gibiyim

Kizlar devlete gitmk istiyorum tahliller icin bi randevu alamiyorum
Mide bulantm halszlgm var
Hic isim fln dusunemiyorum bu yuzden
Nerde oturuyosun ?
Ben istanbul da oturuyorum burda 1 ayda randevu yok bazı hastanelerde ben arabamız oldugu için uzak hastanelere de baktım . İstanbulda çok devlet hastanesı var orası sans tabii

Aln cns ay mesajımi bitiremeden yolladim.
Neyse bebek saglikla gelsin de en onemlisi o. Boylece grubumuzun ilk cinsiyeti belli olmuş oldu. Vatana millete hayırlı olsun
Canım teşekkür ederim güzel yorumun için..
bende cinsiyet söylemesini beklemiyordum keşke söylemeseydi emin olamıyorum çünkü haftası küçük, ama bende gördüm.. öyle karmaşık bir duyguya girdim işte bir de çok emin konuşmaları Yok mu :)
Bakalım ilk benden geldi cinsiyet devamını bekliyorum kızlar

Kuzum günaydın dediğin kremi araştırdım sanırım iyiymiş baya doktorun neye göre önerdi ? fiyat da değişiklik gösteriyor sen hangi siteden alacaksın ? Eczanelerde biraz daha pahalı dün akşam arayıp sordum..

Kızlar günaydın uzun zamandır yazmıyordum. Üç dört gündür çok gezdim çok yoruldum

Dün gece bir damla kan geldi soluğu acilde aldık
İdrar testi kan testi yapıldı. Testlerde bir sorun yok. Ultrasonda bakıldı kanama alanı yok bebek yaşıyor dedi
Dün akşam progestan yuttum. Bu sabah da vajinal yolla aldım. İki kere damla damla kan geldi niye durmuyor bu ya 10+3 haftalık bir de daha önce hiç olmamıştı

Günaydın kızlar bende Ekim’de doğuracak gibi görünüyorum ama benim ikiz oldukları icin bir ay evvel gelebilir dedi doktor . Cinsiyetleri merakla bekliyorum kusmaktan bıktım bir buçuk aydın ne yediğimi anlıyorum ne içtiğimi . Ne zaman bitecek kusmalar? Allah bebeklerimize kavuştursun

Canım hoşgrldin :)
İkiz olduğu için senin biraz daha ağır geçecek kusma ve bulantıların dayan 13. Hafta gibi neredeyse kaybolacak erken Doğum riskin her zaman var o yüzden sana Öner’im yenidoğan yoğun bakım ünitesi çook iyi olam bi hastanenin kadın Doğum uzmanına takipli olman eğer böyle olursa işini garantiye alırsın

Canım çok geçmiş olsun, çalışıyor musın hareket etmemeye çalış istirahat et vajinal muayne yaptılar mı benim dün hafif bi kan geldi diye hemen vajinal yolla ışıkla filan baktılar ardından usg neredeyse 45 dakika muayne sürdü

geçmiş olsun .geçen hafta Pazar günü bende ev işi yaptım yoruldum pazartesiden cumaya iğne ve fitil ile tüm hafta sadece wc ye kalkmak şartı ile istirahat verdi .yormuşsundur.damla damla geldi diyorsun benimki bayağı da fazlaydı kesildi .mümkünse uzat ayaklarını 2 gün dinlen .3. ay bitene kadar dikkat etmek sart .

Yok ışıkla falan bakılmadı muayenene de 45 dk sürmedi
Sana da çok geçmiş olsun
İlaç falan verdi mi

Geçmiş olsun canım
Progestan mı verdiler sana da
İğne yazmış amaç hiçbiri yerde YÖK o iğne
Ne yapsam ki bilmiyorum ki tekrar mı gitsem doktora belki başka bir iğne yazar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…