Bende defne ismini çok beğeniyorum ama arkadaşım koydu yaBiz de isim olarak Defne dedik hep. Hem mitolojik bir hikayesinin olmasi hem de agacinin hic yaprak dokmemesi hep yesil kalmasi vs; bu canlilik ozellikleri hep olumlu bir hava estiriyor. Ama son zamanlarda bu isim Cok artti disari parka bahceye cikalim kiz cocuklari hep Defne :))) burdan bile belli. Bu aralar Arya da aklimizi celiyor. Erkek olursa da Kaan ya da Mehmet istiyoruz.
11. 12. Haftada doktora gidersen ultrason görüntüsünü burda paylasirsin vardir bilen bnde az cok kavramistim konuyu ama o açıyı yakalamak ta onemli bebegi bel tarafndan goruntulerse doktor bakilamaz yan durmali :)Merak ettim bende miniğimin cinsiyetiniama minicik daha ya mercimek kadar.. çok enteresan
Himm demekki daha vakti var biraz daha catlar zaten bu kezde toptan gecirecek bisi yokmu acaba :/ ay bende cok zayifim ve daha da vermisimdir bu istahsizlik ve bulantiylaOğlum üç buçuk yaşında. Bı on kilo daha verebilseydim iyi olcakti bizim minik fasulye ben geldim dedi
Aynen canım11. 12. Haftada doktora gidersen ultrason görüntüsünü burda paylasirsin vardir bilen bnde az cok kavramistim konuyu ama o açıyı yakalamak ta onemli bebegi bel tarafndan goruntulerse doktor bakilamaz yan durmali :)
Eşim Azra ismini düşünüyordu kızıma uygun diye. onunda anlami hosuma gitmedi. Ilk kızıma Defne Beren koyacaktık defneyi degistik bu sefer koyalim diyorum ama kısmet bakalim kizimizmi olacakBiz de isim olarak Defne dedik hep. Hem mitolojik bir hikayesinin olmasi hem de agacinin hic yaprak dokmemesi hep yesil kalmasi vs; bu canlilik ozellikleri hep olumlu bir hava estiriyor. Ama son zamanlarda bu isim Cok artti disari parka bahceye cikalim kiz cocuklari hep Defne :))) burdan bile belli. Bu aralar Arya da aklimizi celiyor. Erkek olursa da Kaan ya da Mehmet istiyoruz.
Amin canım cok sağol dr carsamba gunu yatış yapacak yakin takip edelim dış gebelik demek icin cok erken dedi bakalim inşallah hayırlısı olurBenim de en başta 2ye katlamadı sonra 2ye katladı doktor kalp atışını da duyunca geç döllenme olduğu için bu şekilde olmuş olabilir kalp atışını duyduktan sonra betanın bir önemi yok dedi. Ama dış gebelikte de ultrasonda bakarken tüplerde bir anormallik görmeleri gerekiyor çünkü ben ilk gittiğimde keseyi henüz göremiyorum ama tüplerde de anormal bir durum yok dış gebelik değil bu demişti ve bunu söylediğinde beta değerim sadece 700lerdeydi. Size de birsüre bekledikten sonra tüplerin durumundan dış gebelik olup olmadığını söyler doktorunuz. İnşallah dış gebelik değildir ama dış gebelikse de çok erken dönemde yakın takipte olduğunuz için tüplerinizi kaybetmeden ilaçla düşük yaparsınız olumlu düşünmeye çalışın
Spor ve bol su içmek çok faydali . Sağlık olsun bebisler iyi olsun gerisi mühim değilHimm demekki daha vakti var biraz daha catlar zaten bu kezde toptan gecirecek bisi yokmu acaba :/ ay bende cok zayifim ve daha da vermisimdir bu istahsizlik ve bulantiyla
Bulanti bende de var sabahlari mesela o ise gitme hengamesinde ne yediysen mutlaka kusuyorum. Ofiste de bulanti oluyor Hatta beni goren halsiz gorunuyorsun hasta misin filan diye laf atiyor ama ben Inanilmaz mutluyum:))) hayatimin Hic bir donemi Bu kadar pozitif olmadimKizlar devlete gitmk istiyorum tahliller icin bi randevu alamiyorum
Mide bulantm halszlgm var
Hic isim fln dusunemiyorum bu yuzden
Nerde oturuyosun ?Kizlar devlete gitmk istiyorum tahliller icin bi randevu alamiyorum
Mide bulantm halszlgm var
Hic isim fln dusunemiyorum bu yuzden
Canım teşekkür ederim güzel yorumun için..Aln cns ay mesajımi bitiremeden yolladim.
Neyse bebek saglikla gelsin de en onemlisi o. Boylece grubumuzun ilk cinsiyeti belli olmuş oldu. Vatana millete hayırlı olsun
Teşekkür ederim canım :)Amin canim en önemlisi sağlıklı olması❤
Kuzum günaydın dediğin kremi araştırdım sanırım iyiymiş baya doktorun neye göre önerdi ? fiyat da değişiklik gösteriyor sen hangi siteden alacaksın ? Eczanelerde biraz daha pahalı dün akşam arayıp sordum..Bu konuda dikkatli olmak lazım canım. Bana da doktorum artık 3 aya yaklaşıyosun ciltteki leke pigmentleri oluşmaya başlayabilir güneş kremini sürmeden çıkma dedi. Hatta öneride bulundu size de söylemiş olayım kızlar solante nin pregna sını önerdi bana. Ya da babe nin hamileler için olanını kullanabilirsin dedi. Solante pregna yı alıcam
Canım hoşgrldin :)Günaydın kızlar bende Ekim’de doğuracak gibi görünüyorum ama benim ikiz oldukları icin bir ay evvel gelebilir dedi doktor . Cinsiyetleri merakla bekliyorumkusmaktan bıktım bir buçuk aydın ne yediğimi anlıyorum ne içtiğimi . Ne zaman bitecek kusmalar? Allah bebeklerimize kavuştursun
Canım çok geçmiş olsun, çalışıyor musın hareket etmemeye çalış istirahat et vajinal muayne yaptılar mı benim dün hafif bi kan geldi diye hemen vajinal yolla ışıkla filan baktılar ardından usg neredeyse 45 dakika muayne sürdüKızlar günaydın uzun zamandır yazmıyordum. Üç dört gündür çok gezdim çok yoruldum
Dün gece bir damla kan geldi soluğu acilde aldık
İdrar testi kan testi yapıldı. Testlerde bir sorun yok. Ultrasonda bakıldı kanama alanı yok bebek yaşıyor dedi
Dün akşam progestan yuttum. Bu sabah da vajinal yolla aldım. İki kere damla damla kan geldi niye durmuyor bu ya10+3 haftalık bir de daha önce hiç olmamıştı
Kızlar günaydın uzun zamandır yazmıyordum. Üç dört gündür çok gezdim çok yoruldum
Dün gece bir damla kan geldi soluğu acilde aldık
İdrar testi kan testi yapıldı. Testlerde bir sorun yok. Ultrasonda bakıldı kanama alanı yok bebek yaşıyor dedi
Dün akşam progestan yuttum. Bu sabah da vajinal yolla aldım. İki kere damla damla kan geldi niye durmuyor bu ya10+3 haftalık bir de daha önce hiç olmamıştı
Yok ışıkla falan bakılmadı muayenene de 45 dk sürmediCanım çok geçmiş olsun, çalışıyor musın hareket etmemeye çalış istirahat et vajinal muayne yaptılar mı benim dün hafif bi kan geldi diye hemen vajinal yolla ışıkla filan baktılar ardından usg neredeyse 45 dakika muayne sürdü
Geçmiş olsun canımgeçmiş olsun .geçen hafta Pazar günü bende ev işi yaptım yoruldum pazartesiden cumaya iğne ve fitil ile tüm hafta sadece wc ye kalkmak şartı ile istirahat verdi .yormuşsundur.damla damla geldi diyorsun benimki bayağı da fazlaydı kesildi .mümkünse uzat ayaklarını 2 gün dinlen .3. ay bitene kadar dikkat etmek sart .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?