Teşekkür ederim canım :)
Sizler de öğrenince paylaşım bakalım 2019 bize neler getirecek :)
Yok kuzum benim kanama değilmiş meğer. İnşallaj senin de tez zamanda geçer dinlen bol bolYok ışıkla falan bakılmadı muayenene de 45 dk sürmedi
Sana da çok geçmiş olsun
İlaç falan verdi mi
Oo baya da alkışsın yine de çatlamamış ben baya beyaz tenli sarışının tenim çok hassas muhakak çatlar diye düşünüyorum bakalım ne olacaksağlıkla gelsin inşallah .
bende bu sefer erkek hissediyorum bakalım bu sefer hisler doğru çıkacak mı ?
ben çatlatlar için ilk hamileliğimde 4. aydan itibaren sadece vazelin kullandım , dr um önemli olan nemli tutmak hiç pahalı pahalı ilaçlara yönelme demişti. sıfır çatlakla atlattım .
sadece karın değil baldır ve popoya da sürmek lazım .bu seferde sadece vazelin kullanıcam .ki ben ilk gebelikte 26 kilo almıştım
Geçmiş olsun canım
Progestan mı verdiler sana da
İğne yazmış amaç hiçbiri yerde YÖK o iğne
Ne yapsam ki bilmiyorum ki tekrar mı gitsem doktora belki başka bir iğne yazar
sabah akşam iğne ama eve gelsin hemşire dedi.eve gelecek bulamam ama sağlık ocağı üst sokağımda sabah olurum diyince .sabah iğne akşam fitil olarak kullandırdı .5 gün bu şekilde kullandım 5. günden sonra her akşam progestan fitil ile devam ettirdi şuan sadece akşamları fitil .ama yatman lazım hiç süreci uzatma yat dinlen .bu hafta işe geldimde kendime geldim yatmaktan hasta hissediyordum kendimi .
bi iğneden bahsetti dr bu iğnenin 5 tanesine bedel ama piyasada bulunmuyor dedi sanırım sana ondan yazdı .bence de tekrar git .fitil-hap iğne kadar etkili değildir .gerçi senin az da gelmiş benim bayağıda fazla gelmişti .2 gün kesildi siyah akıntıya çevirip gün gün bitti .
Eşim sordurdu sabahtan beri eczane depo.. hiçbir yerde yok
Sanırım senin bahsettiğin iğne bu. Bir tane yazmış çünkü
Saglik ocaklarida butun testleri yapıyor. Ben sağlık ocagina yaptırdım c.tesi günü kontrolum var sonuclari doktora goturecegimKizlar devlete gitmk istiyorum tahliller icin bi randevu alamiyorum
Mide bulantm halszlgm var
Hic isim fln dusunemiyorum bu yuzden
Kesinlikle iyi olsunlar yeter :)Spor ve bol su içmek çok faydali . Sağlık olsun bebisler iyi olsun gerisi mühim değil
Yaptırmak istemiyor musınnnnn nasıl yaniiii nedenn ? İkili test için en önemli testlerden biri böyle bir testi nasıl ve neden yaptırmak istemiyorsun çok merak ettinMerhaba kizlar hastaneden geldim simdi 7+4gunlukmus kalp atislarni duyduk bi sorun yok tahmini dogum 1 kasima denk geliyor . 30 nisana ikili test icin randevu verdiler 13hafta4gunluk olcam o gun . Aslinda yaptirmak istemiyorm ama tip fakultesi oldugu icin yapilacak illa diyorlar. Birde 7 tup kan aldilaridrar tahlili ve idrar kültürü de aldilar ogleden sonra sonuclari alcaz kültür haric tabi :)
Ilk gebelikte de yaptirmadim. Sonuclar kesinlik tasimadigi icin ve cikacak kotu bir sonucta yapilabilecek birsey olmadigi icin bn yaptirmadm ense ve burun kemigi ölçümü yaptirdim. Allah korusn cikacak kotu bir sonucta bebegi aldirmayacagm icin gerek görmüyordum yani . Bu kezde sirf tip fakultesine devam edmek icin yaptircam tabi gene olcumlerde yapilir riskli gebelik uzmani tarafindan ii olur yaniYaptırmak istemiyor musınnnnn nasıl yaniiii nedenn ? İkili test için en önemli testlerden biri böyle bir testi nasıl ve neden yaptırmak istemiyorsun çok merak ettin
TAbi ki aldırıp aldırmamak sizin kararınız, Fakat bu bi tarama ölçüm testi tüm organlarına bakılıyor önceden bir sıkıntının belirlenip ona uygun önem ve Doğum sonrası tedavi yöntemlerinin araştırılması bana daha makul geliyor tabi yine karar verecek kişi sizsiniz :)Ilk gebelikte de yaptirmadim. Sonuclar kesinlik tasimadigi icin ve cikacak kotu bir sonucta yapilabilecek birsey olmadigi icin bn yaptirmadm ense ve burun kemigi ölçümü yaptirdim. Allah korusn cikacak kotu bir sonucta bebegi aldirmayacagm icin gerek görmüyordum yani . Bu kezde sirf tip fakultesine devam edmek icin yaptircam tabi gene olcumlerde yapilir riskli gebelik uzmani tarafindan ii olur yani
Diyorum ya olcumler yine yapilmisti :) sadece kan alinmadi . Onda ozele gidiyordum soyledim doktoruma bnm olcumleri yapin ama kan verip tahlil yaptirmak istemiyorm tamam demisti . Bukez tipa gidecegim orda isler boyle yuruyor olcum yapilmasi icin riskli gebelik doktoruna gitmek gerek oda istiyor tahlil. Yapilacak yani 30 nisanda gidicem. Ama 3lu ve 4luyu yaptirmam zaten 4lu zamani ayrintili ultrason oluyor sanirm ona kesinlikle giderim hayirlisi:)TAbi ki aldırıp aldırmamak sizin kararınız, Fakat bu bi tarama ölçüm testi tüm organlarına bakılıyor önceden bir sıkıntının belirlenip ona uygun önem ve Doğum sonrası tedavi yöntemlerinin araştırılması bana daha makul geliyor tabi yine karar verecek kişi sizsiniz :)
Cnm troidm yuksek cikti 3.5Saglik ocaklarida butun testleri yapıyor. Ben sağlık ocagina yaptırdım c.tesi günü kontrolum var sonuclari doktora goturecegim
Doktorum kendisi de kullanmış en iyisi bu dedi o yüzden bana da önerdi başla artık dedi canım. Ben de henüz eczanelere sormadım internetten alayım diyorum canım ama hangi siteden alırım bilmiyorum ki canım daha çok araştırmadım. Ama alıcam artık bi kaç gün içindeKuzum günaydın dediğin kremi araştırdım sanırım iyiymiş baya doktorun neye göre önerdi ? fiyat da değişiklik gösteriyor sen hangi siteden alacaksın ? Eczanelerde biraz daha pahalı dün akşam arayıp sordum..
Canım çok geçmiş olsun dinlen uzan mutlaka, progestan bi kaç güne ancak etkisini gösterir korkmaKızlar günaydın uzun zamandır yazmıyordum. Üç dört gündür çok gezdim çok yoruldum
Dün gece bir damla kan geldi soluğu acilde aldık
İdrar testi kan testi yapıldı. Testlerde bir sorun yok. Ultrasonda bakıldı kanama alanı yok bebek yaşıyor dedi
Dün akşam progestan yuttum. Bu sabah da vajinal yolla aldım. İki kere damla damla kan geldi niye durmuyor bu ya10+3 haftalık bir de daha önce hiç olmamıştı
Ay maşallah canım ya ne güzel ikiz :) Allahım hepimize sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallahGünaydın kızlar bende Ekim’de doğuracak gibi görünüyorum ama benim ikiz oldukları icin bir ay evvel gelebilir dedi doktor . Cinsiyetleri merakla bekliyorumkusmaktan bıktım bir buçuk aydın ne yediğimi anlıyorum ne içtiğimi . Ne zaman bitecek kusmalar? Allah bebeklerimize kavuştursun
Bende yaptirmicam ikili testi. Oğlumda yaptirdm ama cinsiyeti merak ettiğim için. Bunda yaptirmicam. Çünkü yengeme bebek down sendromu var dediler sağlıklı doğdu. Ama bütün gebeligi zehir oldu kadınınYaptırmak istemiyor musınnnnn nasıl yaniiii nedenn ? İkili test için en önemli testlerden biri böyle bir testi nasıl ve neden yaptırmak istemiyorsun çok merak ettin
Sağol tatlımCanım çok geçmiş olsun dinlen uzan mutlaka, progestan bi kaç güne ancak etkisini gösterir korkma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?