2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Teşekkür ederim canım :)
Sizler de öğrenince paylaşım bakalım 2019 bize neler getirecek :)

sağlıkla gelsin inşallah .
bende bu sefer erkek hissediyorum bakalım bu sefer hisler doğru çıkacak mı ?

ben çatlatlar için ilk hamileliğimde 4. aydan itibaren sadece vazelin kullandım , dr um önemli olan nemli tutmak hiç pahalı pahalı ilaçlara yönelme demişti. sıfır çatlakla atlattım .
sadece karın değil baldır ve popoya da sürmek lazım .bu seferde sadece vazelin kullanıcam .ki ben ilk gebelikte 26 kilo almıştım

Oo baya da alkışsın yine de çatlamamış ben baya beyaz tenli sarışının tenim çok hassas muhakak çatlar diye düşünüyorum bakalım ne olacak

Reactions: H E
Geçmiş olsun canım
Progestan mı verdiler sana da
İğne yazmış amaç hiçbiri yerde YÖK o iğne
Ne yapsam ki bilmiyorum ki tekrar mı gitsem doktora belki başka bir iğne yazar

sabah akşam iğne ama eve gelsin hemşire dedi.eve gelecek bulamam ama sağlık ocağı üst sokağımda sabah olurum diyince .sabah iğne akşam fitil olarak kullandırdı .5 gün bu şekilde kullandım 5. günden sonra her akşam progestan fitil ile devam ettirdi şuan sadece akşamları fitil .ama yatman lazım hiç süreci uzatma yat dinlen .bu hafta işe geldimde kendime geldim yatmaktan hasta hissediyordum kendimi .
bi iğneden bahsetti dr bu iğnenin 5 tanesine bedel ama piyasada bulunmuyor dedi sanırım sana ondan yazdı .bence de tekrar git .fitil-hap iğne kadar etkili değildir .gerçi senin az da gelmiş benim bayağıda fazla gelmişti .2 gün kesildi siyah akıntıya çevirip gün gün bitti .

Eşim sordurdu sabahtan beri eczane depo.. hiçbir yerde yok
Sanırım senin bahsettiğin iğne bu. Bir tane yazmış çünkü

Eşim sordurdu sabahtan beri eczane depo.. hiçbir yerde yok
Sanırım senin bahsettiğin iğne bu. Bir tane yazmış çünkü

Evet o bahsettiğini yazmış demekki .5 yerine bir toplu yükleme yapıp kanamayı kesiyordur ama piyasada yokmuş işte .

Kizlar devlete gitmk istiyorum tahliller icin bi randevu alamiyorum
Mide bulantm halszlgm var
Hic isim fln dusunemiyorum bu yuzden
Saglik ocaklarida butun testleri yapıyor. Ben sağlık ocagina yaptırdım c.tesi günü kontrolum var sonuclari doktora goturecegim

Merhaba kizlar hastaneden geldim simdi 7+4gunlukmus kalp atislarni duyduk bi sorun yok tahmini dogum 1 kasima denk geliyor . 30 nisana ikili test icin randevu verdiler 13hafta4gunluk olcam o gun . Aslinda yaptirmak istemiyorm ama tip fakultesi oldugu icin yapilacak illa diyorlar. Birde 7 tup kan aldilar idrar tahlili ve idrar kültürü de aldilar ogleden sonra sonuclari alcaz kültür haric tabi :)

Yaptırmak istemiyor musınnnnn nasıl yaniiii nedenn ? İkili test için en önemli testlerden biri böyle bir testi nasıl ve neden yaptırmak istemiyorsun çok merak ettin

Yaptırmak istemiyor musınnnnn nasıl yaniiii nedenn ? İkili test için en önemli testlerden biri böyle bir testi nasıl ve neden yaptırmak istemiyorsun çok merak ettin
Ilk gebelikte de yaptirmadim. Sonuclar kesinlik tasimadigi icin ve cikacak kotu bir sonucta yapilabilecek birsey olmadigi icin bn yaptirmadm ense ve burun kemigi ölçümü yaptirdim. Allah korusn cikacak kotu bir sonucta bebegi aldirmayacagm icin gerek görmüyordum yani . Bu kezde sirf tip fakultesine devam edmek icin yaptircam tabi gene olcumlerde yapilir riskli gebelik uzmani tarafindan ii olur yani

TAbi ki aldırıp aldırmamak sizin kararınız, Fakat bu bi tarama ölçüm testi tüm organlarına bakılıyor önceden bir sıkıntının belirlenip ona uygun önem ve Doğum sonrası tedavi yöntemlerinin araştırılması bana daha makul geliyor tabi yine karar verecek kişi sizsiniz :)

Diyorum ya olcumler yine yapilmisti :) sadece kan alinmadi . Onda ozele gidiyordum soyledim doktoruma bnm olcumleri yapin ama kan verip tahlil yaptirmak istemiyorm tamam demisti . Bukez tipa gidecegim orda isler boyle yuruyor olcum yapilmasi icin riskli gebelik doktoruna gitmek gerek oda istiyor tahlil. Yapilacak yani 30 nisanda gidicem. Ama 3lu ve 4luyu yaptirmam zaten 4lu zamani ayrintili ultrason oluyor sanirm ona kesinlikle giderim hayirlisi:)

Saglik ocaklarida butun testleri yapıyor. Ben sağlık ocagina yaptırdım c.tesi günü kontrolum var sonuclari doktora goturecegim
Cnm troidm yuksek cikti 3.5
Şekerimde sinirda cikti 106
Doktor saglk ocaklari bekletip yolladigi icin biraz yuksek cikmis olabilir hstanede bir daha uaptir dedi bakalim gercekmi
Ama ranfevu alamadgm icin hala yapilacak

Doktorum kendisi de kullanmış en iyisi bu dedi o yüzden bana da önerdi başla artık dedi canım. Ben de henüz eczanelere sormadım internetten alayım diyorum canım ama hangi siteden alırım bilmiyorum ki canım daha çok araştırmadım. Ama alıcam artık bi kaç gün içinde

Canım çok geçmiş olsun dinlen uzan mutlaka, progestan bi kaç güne ancak etkisini gösterir korkma

Ay maşallah canım ya ne güzel ikiz :) Allahım hepimize sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Ben
Bende yaptirmicam ikili testi. Oğlumda yaptirdm ama cinsiyeti merak ettiğim için. Bunda yaptirmicam. Çünkü yengeme bebek down sendromu var dediler sağlıklı doğdu. Ama bütün gebeligi zehir oldu kadının

Canım çok geçmiş olsun dinlen uzan mutlaka, progestan bi kaç güne ancak etkisini gösterir korkma
Sağol tatlım
İğneyi bulduk çok şükür
Çok köhne bir yerdeki eczanede bulmuş çok uğrak bi yer değil diye kalmış galiba ellerinde
İğne yapıldı içim de rahat etti biraz uzanıyorum öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…