Bizim doğumlar aynı zaman görünüyorKızlar günaydııııın :)
Maşallah diyeyim hamileliğin mutlu anlarını yaşıyorum bü güzel uyku bol yemekli, herşeyi yemek bana zevk veriyor :) demekle 12. Haftalar gerçekten söylenilen gibi balayı :)
İnşallah bulantıları bitmeyenler bitsin şu yemeklerin tadını alın :)
Ben direkt internetten giriyorum foruma. Mesaj yazma kısmında sol altta ataç şekli var, dosya ekle yazıyor, oradan canım.Ay buraya dosya nasıl yükleniyor ???
Eklemişsin bile, şimdi gördüm. Maşallah bıdıklara ya kardeş kardeş yatıyorlarBu da 11. Haftada gittiğimizde görülen
Ay gerçekten anlamıyorum iki ayrı kesedeler mi yoksa ben birini mi görebildimBu da 11. Haftada gittiğimizde görülen
Nerdee anca kabız benKızlar Günaydın
İshal sıkıntısı çeken var mı?
Öyle deme ishal de kötü.. Zaten gaz sancısı var bi de ishal çekilmiyor
Nerdee anca kabız ben
Canım senin ikiz ya ondan zor şuan kilo alının nasıl iyi Yemen lazım senin canımBizim doğumlar aynı zaman görünüyorBen hala zevk alma kısmına geçemedim iskence gibi yemek yemek . Düzenli şekilde kusuyırum hala
Canım ne güzel işte bi taşla iki kuş benim de ikizdi biliyorsundur. Çok üzüldüm diğeri gidince çok dua ettim ama gitti işte ..Sağol canım bana da biri tutmaz diye düşünerek iki tane konuldu. Sansa tuttuama çok korktum ikiz olduğunu duyunca . Hem çalışıyorum hem de hiç beslenemiyprum beş kilo verdim toplamda üç ayda. İnşallah bundan sonra düzelirim . Tek bebis olunca da böyle zor mu hiç bilmiyorum
Canım inşallah senin de bu haftada azalacak inşallahGünaydın canım, maşallah diyelim nazar değmesin...
Darısı bizim başımıza bende 12.hafta oldum sayılır ama benim iştahım hala geri gelmedi, bulantılarda öyle...
Doya doya ye, gönlünce uyu ohh mis.
Tadını çıkar
Sağol canım bana da biri tutmaz diye düşünerek iki tane konuldu. Sansa tuttuama çok korktum ikiz olduğunu duyunca . Hem çalışıyorum hem de hiç beslenemiyprum beş kilo verdim toplamda üç ayda. İnşallah bundan sonra düzelirim . Tek bebis olunca da böyle zor mu hiç bilmiyorum
inşallah canım allah bızede o günleri göstersın...Kızlar günaydııııın :)
Maşallah diyeyim hamileliğin mutlu anlarını yaşıyorum bü güzel uyku bol yemekli, herşeyi yemek bana zevk veriyor :) demekle 12. Haftalar gerçekten söylenilen gibi balayı :)
İnşallah bulantıları bitmeyenler bitsin şu yemeklerin tadını alın :)
canım ıkız demıstın sen demi?? ayrı keselerdekı 2 ayrı resımmı bu? ben bılemedım açıklarmısın:)Bu da 11. Haftada gittiğimizde görülen
Kızlar özellikle modern güzel erkek isim önerilerine açığım, bakıyorum bakıyorum bulamıyorum yahu
Aslinda bende kayra ege olsun dedim ama esim kayra ismini beğenmediMeyra ya uyumlu olabilecek Kayra var canım beğenirsen
Ben hamile oldugumu bilmeden dis tedavisi gordum. Ama o zaman daha oluşum zamaniydi. Simdi onermiyorlar.Kızlar hamileyken diş tedavisi yaptıran var mı ya da çevrenizde hamile olup da yaptıran
Kanal dolgu 20lik diş çekimim var ne yapayım bilmiyorum
Arkadaşımın kızının ismi dora. Acaba unisex bir isim mi kiErim
Arel
Aren
Uraz
Dora
favorim Erim :)
2025-2026 okul çoçuklarında bol bol Aras olacak yeni doğanların %25 i Aras :)
Oy ne tatlı ya, olsun olsun iştah iyidir...Canım inşallah senin de bu haftada azalacak inşallah
Güzel düşünelim güzel şeyler olsun... gerçi ben yemekten başka birşey düşünemiyorum..
Vallahi bu ben değilim içimde aç bir canavar var aklıma olmadık şeyleri yemek geliyor.. iştahsız olmak daha güzel sanki, en azından kilo kontrolü :)
Benim niye hiç iştah kaybım yok maşallah tosun gıbı yiyorum. Halsızlıkte yok. Eczacıya sordum. Dıger gebeliklerde folbıol kullandım sadece folik asit vardı. Şimdi folidays kullanıyorum. Folidaysda b12 iyot d vitamini folik asit hersey var. Ondan halsızlıgın yok dedi. Tabi okulda nöbeti fazla dersleri kursları ve etütleri bırakmamış çok etkisi oldu. 15 saat maas karsılıgı gıdip geliyorum. Fazla yorunca hemen kasık agrım oluyor.. 1 Nisan olsa da bebegımi görsem bana süprız yapıp cinsiyeti söyler mi ki Dr. Gerci 2 gün once gene rüya gördüm. Erkek bebek ama 2 yas halini gördüm. Gene renklı göz degildi. Ben ela baba yeşil. Ama cocuklar ela ve cakır gözlüGünaydın canım, maşallah diyelim nazar değmesin...
Darısı bizim başımıza bende 12.hafta oldum sayılır ama benim iştahım hala geri gelmedi, bulantılarda öyle...
Doya doya ye, gönlünce uyu ohh mis.
Tadını çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?