2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Bizim doğumlar aynı zaman görünüyor Ben hala zevk alma kısmına geçemedim iskence gibi yemek yemek . Düzenli şekilde kusuyırum hala

Canım ne güzel işte bi taşla iki kuş benim de ikizdi biliyorsundur. Çok üzüldüm diğeri gidince çok dua ettim ama gitti işte ..
Allah sabrını da verir gücünü de verir merak etme sen ben ikiz diyince beraber çalıştığım Prof hoca 50 kilo kızsın ikiz doğuramadan git aldır diyince nasıl ağlamıştım psikolojim bozulmuştu..
Senşn için çok saha iyi olacak tek sefer de çekiyorsun tüm sıkıntıları onlar doğunca tadından yenmeyecekkk Oyyy ne tatlı olurlar

Canım inşallah senin de bu haftada azalacak inşallah
Güzel düşünelim güzel şeyler olsun... gerçi ben yemekten başka birşey düşünemiyorum..
Vallahi bu ben değilim içimde aç bir canavar var aklıma olmadık şeyleri yemek geliyor.. iştahsız olmak daha güzel sanki, en azından kilo kontrolü :)

korkma canım alah kolaylıgınıda verır.. benımde tek bebek benımde farkım yok ıstahım kapalı beslenemıyorum bende 2 kılo verdım.. uzme kendını ılerleyen aylarda ıstahın acılır..

inşallah canım allah bızede o günleri göstersın...

Kızlar hamileyken diş tedavisi yaptıran var mı ya da çevrenizde hamile olup da yaptıran
Kanal dolgu 20lik diş çekimim var ne yapayım bilmiyorum
Ben hamile oldugumu bilmeden dis tedavisi gordum. Ama o zaman daha oluşum zamaniydi. Simdi onermiyorlar.

Oy ne tatlı ya, olsun olsun iştah iyidir...
Büyüsün minik kuzu

Benim niye hiç iştah kaybım yok maşallah tosun gıbı yiyorum. Halsızlıkte yok. Eczacıya sordum. Dıger gebeliklerde folbıol kullandım sadece folik asit vardı. Şimdi folidays kullanıyorum. Folidaysda b12 iyot d vitamini folik asit hersey var. Ondan halsızlıgın yok dedi. Tabi okulda nöbeti fazla dersleri kursları ve etütleri bırakmamış çok etkisi oldu. 15 saat maas karsılıgı gıdip geliyorum. Fazla yorunca hemen kasık agrım oluyor.. 1 Nisan olsa da bebegımi görsem bana süprız yapıp cinsiyeti söyler mi ki Dr. Gerci 2 gün once gene rüya gördüm. Erkek bebek ama 2 yas halini gördüm. Gene renklı göz degildi. Ben ela baba yeşil. Ama cocuklar ela ve cakır gözlü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…