2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Anladm cnm sagol
Bilgilerimi takrar yazmama gerek varmi

Reactions: H E
Çok geçmiş olsun . Tabiki emzirirken kullanılan ilaçlar var. Her araba kullanan şoför olmadığı gibi her tip okuyan doktor olamıyor malesef

Kuzummm çok teşekkür ederim beni de düşünür müş iyisin değil mi keyfin nasıl
Ben dedim ama yine sizlerleyim diyeMesajı yeni gördüm canım,iyiyim çok şükür regli olmayı bekliyorumO sırada temizliklerimi yaparım bi kaç tatil kaçamaklarımız olur sonrasında tekrar denemeler başlar

Ben dedim ama yine sizlerleyim diyeMesajı yeni gördüm canım,iyiyim çok şükür regli olmayı bekliyorumO sırada temizliklerimi yaparım bi kaç tatil kaçamaklarımız olur sonrasında tekrar denemeler başlar
Oh ne güzel :) gez dinlen hamiş olunca gezmelerim neredeyse bitti benim
Eşim sipriz Bozcaada da otel ayarlamış güzel vakit geçirelim gezelim diye, alaaaaah ne yürüyebildim ne gezebildim sürekli söyledim ay yoruldum ay midem kusucam filan :).

Benim de 186 dakikada :) maşallah çok hareketliler onlar bizden heycanlı

Benim de 186 dakikada :) maşallah çok hareketliler onlar bizden heycanlı
Evet annesi onlarda aynı bizim gibi çok heyecanlanıyolar gelmek için sabırsızlanıyolar :) maşallah hepsine, Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Ben artık 12.haftada ikili taramaya gidicem canım. Bugün 10+0 ız, yani 2 hafta var daha, çok zor dayanıyorumm
Şurda iki hafta kaldı diye kendini teskin etmeye çalış gidince cinsiyeti de öğrenmiş olursun. Benim içime kızım olacak gibi doğuyordu kızım gelecek inşallah. Senin içine doğuyor mu

Şurda iki hafta kaldı diye kendini teskin etmeye çalış gidince cinsiyeti de öğrenmiş olursun. Benim içime kızım olacak gibi doğuyordu kızım gelecek inşallah. Senin içine doğuyor mu
Ay kendime moral veriyorum 2 haftacık kaldı diye canım benim içime daha çok kız doğuyo canım. Ama kime hamile olduğumu söylesem erkek hissediyo :) bu aralar biraz onlardan etkileniyorum erkek mi acaba demeye başladım, bilmiyorum yani canım ama çok merak ediyorum

A AloeeVeraa canım,ben senim kızın olacak gibi hissediyorum
Cumartesi benimde randevum var ve çok heyecanlıyım.
Doktorum cinsiyeti tahmin edilebilir demişti.
Sağlıkla büyüsünler de kucağımıza alalım hepimiz, mis kokularını çekelim içimize...

Ayy canım benim ya demek kız hissediyosun benim minnoşumu çoğunlukla ben de kız hissediyorum canım ama bakalım yeter ki sağlıklı olsunlar, dediğin gibi sağlıkla kucağımıza alıp melek kokularını içimize çekelim inşallah
Senin haftan daha da ilerideydi canım senin bebişinin artık belli olur büyük ihtimalle cinsiyeti :) çok heyecanlı ya :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…