- 19 Temmuz 2018
- 447
- 870
- 33
- 44
Anladm cnm sagolEtiketler gelmemiş olabılır ben etiketleri görünce ss alıyorum .
Artık kusura bakmayın yorumlarımı gördüysejız gebeliğim ağır geçiyor maalesef :/
Ben kullandım ama hiç işe yaramadı + halsizlik yaptı .
5 tane falan kullandım sanırım sınra bıraktım .
Çok geçmiş olsun . Tabiki emzirirken kullanılan ilaçlar var. Her araba kullanan şoför olmadığı gibi her tip okuyan doktor olamıyor malesefAh canim bilmez miyim. Ben dr lardan ne çektim bi bilsen. Ben de devin 4 aylik falandi dogaya yurumeye çıkardım. Hava da cok guzeldi. Ama bi bocek gel sen gir kulagima. Ben cikarmaya calisirken panikle beni soktu. Kulağım bi sisti. Enfeksiyon oldu hemen. Dr dedi ki emziklisin antibiyotik kullanma. Ok evee donduk. Ama yuruyecek halim yok. 3 gün sonra evde bayildim. Kocam ambulans cagirmis. 42 derece ateşle aldılar beni. 3 gun hastanede kaldim. Enfeksiyonu anca serumla verdikleri antibiyotikle temizlediler. Acil dr u dedi ki bu suru antibiyotik var emzikliyken alabileceğin. Ne diye sana vermemiş dr. Dedim ne bileyim. Ben yeni anneyim. Oğlum emsin herşeyden daha onemli. Ama afadersin bok yoluna da gönderilir mi niyazi. Nerdeyse sol kulagimdaki isitme yetimi kaybediyordum
Ben dedim ama yine sizlerleyim diyeKuzummm çok teşekkür ederim beni de düşünür müş iyisin değil mi keyfin nasıl
Oh ne güzel :) gez dinlen hamiş olunca gezmelerim neredeyse bitti benimBen dedim ama yine sizlerleyim diyeMesajı yeni gördüm canım,iyiyim çok şükür regli olmayı bekliyorum O sırada temizliklerimi yaparım bi kaç tatil kaçamaklarımız olur sonrasında tekrar denemeler başlar
Benim de 186 dakikada :) maşallah çok hareketliler onlar bizden heycanlıAllah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin canımbenim bebişimin de kalbi hızlı atıyo canım, doktor gayet normal atışları dedi. En son geçen hafta 9+1 ken gitmiştim dakikada 186 atıyodu. Çok da hareketliydi maşallah
Sade soda içiyorum limon ve tuz atip da deneym birdeGelirken eczaneye ugradm kiz da 11 haftalk hamileymis kullaniyomus
Bi de sade soda icine biraz limon ve tuz deneyin dedi eve gelince yaptim gercekten iyi geldi
Deneyin istersenz sizde kizlar
Evet annesi onlarda aynı bizim gibi çok heyecanlanıyolar gelmek için sabırsızlanıyolar :) maşallah hepsine, Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallahBenim de 186 dakikada :) maşallah çok hareketliler onlar bizden heycanlı
Senin kontrol ne zamanEvet annesi onlarda aynı bizim gibi çok heyecanlanıyolar gelmek için sabırsızlanıyolar :) maşallah hepsine, Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Ben artık 12.haftada ikili taramaya gidicem canım. Bugün 10+0 ız, yani 2 hafta var daha, çok zor dayanıyorummMerhaba kızla
Senin kontrol ne zaman
Şurda iki hafta kaldı diye kendini teskin etmeye çalışBen artık 12.haftada ikili taramaya gidicem canım. Bugün 10+0 ız, yani 2 hafta var daha, çok zor dayanıyorumm
Kızlar özellikle modern güzel erkek isim önerilerine açığım, bakıyorum bakıyorum bulamıyorum yahu
Ay kendime moral veriyorum 2 haftacık kaldı diye canımŞurda iki hafta kaldı diye kendini teskin etmeye çalışgidince cinsiyeti de öğrenmiş olursun. Benim içime kızım olacak gibi doğuyordu kızım gelecek inşallah. Senin içine doğuyor mu
A AloeeVeraa canım,ben senim kızın olacak gibi hissediyorumAy kendime moral veriyorum 2 haftacık kaldı diye canımbenim içime daha çok kız doğuyo canım. Ama kime hamile olduğumu söylesem erkek hissediyo :) bu aralar biraz onlardan etkileniyorum erkek mi acaba demeye başladım, bilmiyorum yani canım ama çok merak ediyorum
Ayy canım benim ya demek kız hissediyosun benim minnoşumuA AloeeVeraa canım,ben senim kızın olacak gibi hissediyorum
Cumartesi benimde randevum var ve çok heyecanlıyım.
Doktorum cinsiyeti tahmin edilebilir demişti.
Sağlıkla büyüsünler de kucağımıza alalım hepimiz, mis kokularını çekelim içimize...
Dene cnm icerkn pek lezzetli degil ama bi dindiriyo sankiSade soda içiyorum limon ve tuz atip da deneym birde
Erim güzeşmişş evet :)Aln cns Canım çok düşünmedim ama Arın, Çağan,Erim, Gökmen, Sarper...
Şimdilik aklıma bunlar geldi.
Oldukça paylaşırım.
Aslinda zencefil cok cok iyi geliyor . Ama bisi olurmu diye cok içmiyorum arada 2 3 gune birDene cnm icerkn pek lezzetli degil ama bi dindiriyo sanki
Yazman gerek çunku ss lerim arasında yokAnladm cnm sagol
Bilgilerimi takrar yazmama gerek varmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?