2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Ahhh ahh ne güzel yiyormusunuz .
Dün canım. Bir yemek çekti .
Büyük bir hevesle yaptım .
1 tabakta yedım . Sabahtan akşama kadar iyiydim ama oda ne bukantı
Butunnn yediğim çıktı ..
çıkarırkende off yaaa ne kadar ugrastım bu yemeği yaparken emeklerim yazık diye ağlıyordum

Ama çok şükür ilk zamanlarki gibi ağır değilim .
Kusmadan sonra da yiyebiliyorum çok şükğr

Geçmiş olsun bişey olmaz içini rahat tutulsaydı kanama ağrı kramp bişey olurdu zaten ..
Bahanelerimiz sırtlarında çuval taşımışlar hiçbirşey olmamış o bebeğin geleceği varsa her türkü veriyor Allah annem bana hamileyken merdivenden yuvarlanmış .. olacağın önüne geçemiyorsun hiçbirşeyden korkma içini rahat tut ben hep iyi düşünüyorum aklıma kötü getirmiyorum

Olmamıştır Allahın izniyle ..
aklına kötüyü götürme .
İnana ben butun gün yattıgım halde çarşmaba randevum var aklım çıkıyo bişey mi oldu acaba diye :)
Doğurana kadar sanırım bu korkularla gidicez her kontrole

Allahım korktugumuzdan hepimizi korusun

İyi düşün. Geçmiş olsun kızına. Eğer riskli bir durumun kanaman yoksa anne olan tüm arkadaşlar çocuklarını alıyorlar ki kucaklarına. Çocuk kaç yaşında büyük mü?

Öylesi daha pratik olmalı. Benim omega 3 kapsülü çok büyük bir şey yutmak Zor oluyor ama yağlı şeylerle alıyorum ki sonra ağzıma kokusu gelmesin.
Ben uyurken içiyorum. Yoksa resmen balık kokuyor:) miden için tek kombine ilaç Alman daha iyi demişti doktorum bence sende tek kombine bir ilaç alsan sanki daha iyi olur

geçmiş olsun .kızın düşmüşkende hamileyim diyip el gibi duramazdın ki annelik içgüdüsü ile yapmışssın .
Yiyecek ekmeği varsa hiçbirşey olmaz en fazla senin korkunu oda yaşamıştır endişelenme .

Ben uyurken içiyorum. Yoksa resmen balık kokuyor:) miden için tek kombine ilaç Alman daha iyi demişti doktorum bence sende tek kombine bir ilaç alsan sanki daha iyi olur
Kombine ilaçlardaki formlar benim kriterlerimi taşımıyor. Mesela omega 3 oranı az benimki % 85 ilk. Sonra b12 ler hep siyanokobalamin formu o form çöp. Asıl yararlı olan formu methil formu. Folic acid de aynı şekilde benim kullandığım folinic acid formu. D vitamini için takviyeye ihtiyacım yok şu an çünkü değerim normal skalada. E yaz geldi güneşten kendim sentezlerim.

Niye birşey olsun ❤
Allahın izniyle hiç birşey olmamıştır...
İlk kez mi kontrole gidiyordun

Haklısın, ben kızımı çok zorluklarla dünyaya getirdim. Ikizi ile birlikte 3 kaybim oldu. 2 si kurtajla alindi. Tup bebek tedavisinin stresini saymiyorum bile. Bu bebdk hic beklemedigim bir anda süpriz oldu bana. Doğum günümde öğrendim. En güzel doğum günü hediyem. Insallah sağlıkla kucagima alirim.

Amin,karninda hissedene kadar böyle oluyor.
İyi düşün. Geçmiş olsun kızına. Eğer riskli bir durumun kanaman yoksa anne olan tüm arkadaşlar çocuklarını alıyorlar ki kucaklarına. Çocuk kaç yaşında büyük mü?
Doktor düşük riski yok dedi. Şükürler olsun kanamam da yok. Kızım 17 aylık. Bende alıyorum daha cok küçük.

Omrumden omur gitti dikis atilirken
Niye birşey olsun ❤
Allahın izniyle hiç birşey olmamıştır...
İlk kez mi kontrole gidiyordun
1 kere gittim keseyi gordum. 2. Gidisimde kalp atışını duydun bu 3.olacak.

Aynen ben canım. Akşam bende böyle oldum. Ne güzel yemiştim diye ağlayacaktım

Reactions: H E
Ya aslında kitaplarda filan 12 de belirgin şekilde azalır diyordu yaaa kızlar sizin niye devam ediyor bu bulantılar geçsin artık, bol yemek yiyin ben tek başınakilo almıyımmm lütfennnn
Seni bu konuda yalnız bırakmayı hiiç istemiyorum inanilkinde 12-13. Haftada bitmişti. Bir iki haftam kaldı Şurda inşallah

Haklısın, ben kızımı çok zorluklarla dünyaya getirdim. Ikizi ile birlikte 3 kaybim oldu. 2 si kurtajla alindi. Tup bebek tedavisinin stresini saymiyorum bile. Bu bebdk hic beklemedigim bir anda süpriz oldu bana. Doğum günümde öğrendim. En güzel doğum günü hediyem. Insallah sağlıkla kucagima alirim.
[/QUOTE]
Çok geçmiş olsun seni o kadar iyi anlıyorum ki haklısın valla ben de olsam kucaklardım. 5 yıl sonra zorlu tüp bebek süreci ve hatırlamak dahi istemediğim riskli hamılelık kanama, düşük riski erken dogum riski hersey vardı yok yok. O yüzden hep ilk göz agrım derim. O kadar yaramazlıklarına tam kızacak olurum boğazım düğümlenir. Embrıyoların rahme transfer videosu gelir aklıma bızım de ıkızdı ama ıkı kese olmustu birinden kalp sesı alınamamıstı. O zorlu süreçler.... Evlat bambaşka. 2.bebegım işin açıkçası kendılıvımden oldu hamılelık nasıl gecti anlamadım zaten sakin bir bebek ve cocuk oldu hıc benı uzmedi. Konrtollu bir cocuk ama abimiz tam fırlama.. Bu yasına kadar bir kere kolunu kırdı, 2 kere dışkıs atıldı, Bir kere bacağını çatlattı, kardesi bebekken agzına oyuncak tıktı niye geldin diye... Vukuatı çok ama annem benim kimsenin evladının sacının teline zarar gelmesin içinde de benimkilere

Eklemişsin bile, şimdi gördüm. Maşallah bıdıklara ya kardeş kardeş yatıyorlar ama cinsiyet anlayamıyorum canım ya yolk kesesi her görüntüde görünmüyor.
Olsun ya şansımı denedim ben
Ay gerçekten anlamıyorum iki ayrı kesedeler mi yoksa ben birini mi görebildim
iki ayrı keşfedeler çift yumurta ikizi
Canım senin ikiz ya ondan zor şuan kilo alının nasıl iyi Yemen lazım senin canım
Yerin onları ya ne tatlılar çift yumurta mı
evet çift yumurta ikizi cankm. Ben toplamda 5 kilo verdim . Hala yemek yiyemiyorum . Bir kere bulantı ilacı aldım ama benim asıl sorunum sindiremiyorum yediklerimi . Direk kusuyırum o yüzden . Sen nasılsın kilo durumu nasıl ?
Tabi canım orası öyle. Aman bakma sen millete yurt dışındakiler Beşiz doğuruyor onlara ne demek gerek olsun biri de olsa sağlıkla devam etsin inşallah. Onun içecek suyu yiyecek yemeği barmış . Benim kanamam oldu 6. Haftada ben kesin biri gitti dedim. Kadın Doğum hastanesine gittim iki kese var ama umutlanma biri gider dedi oradaki doktor. Ben zaten hiç ümitli değildim . Sonra kendi doktoruma gittim . O ikisi de canlı dedi. Hiç sıkıntı yok bakma başkasına dedi. İnşallah ikisi de sağlıkla devam eder , sende Bebisini güzelce alırsın inşallah kucağına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…