- 30 Mayıs 2016
- 1.067
- 1.674
- 133
Evet canım ya, bende çok heyecanlıyım...Ayy canım benim ya demek kız hissediyosun benim minnoşumuçoğunlukla ben de kız hissediyorum canım ama bakalım yeter ki sağlıklı olsunlar, dediğin gibi sağlıkla kucağımıza alıp melek kokularını içimize çekelim inşallah
Senin haftan daha da ilerideydi canım senin bebişinin artık belli olur büyük ihtimalle cinsiyeti :) çok heyecanlı ya :)
Sarper’i bende beğeniyorum bak unutmuşum yazmayı.Erim güzeşmişş evet :)
Sarp ismini de beğeniyorum Sarper yeni duydum o da güzelmiş teşekkür ederim canımm. Aklınıza geldikçe söliyin:)
Aminnnn . Allah’a emanetizEvet annesi onlarda aynı bizim gibi çok heyecanlanıyolar gelmek için sabırsızlanıyolar :) maşallah hepsine, Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Yas 37Yazman gerek çunku ss lerim arasında yok
Yekta var anlami biricik,tek demekKızlar özellikle modern güzel erkek isim önerilerine açığım, bakıyorum bakıyorum bulamıyorum yahu
Amiin canım hep güzel haberler verelim, duyalım ❤Evet canım ya, bende çok heyecanlıyım...
11+4 olacağız yarın inşallah...
Belli olur olmaz paylaşırım bende inşallah...
Güzel haberlerle dolsun taşsın burası
Meyra ya uyumlu olabilecek Kayra var canım beğenirsenYekta var anlami biricik,tek demek
Bende meyra ya uyumlu erkek ismi arıyorum ama yok galiba
Kanali bilemem ama 20lik cekimin lokal uyusturmayla yapilabiliyorsa dis hekimin 2. Trimaster da yapar. Dolgu da oyle. Ben 3 ayda bi duzenli gidiyorum disciye. Ozellikle gebelikte hic hic aksatmamak gerek.Kızlar hamileyken diş tedavisi yaptıran var mı ya da çevrenizde hamile olup da yaptıran
Kanal dolgu 20lik diş çekimim var ne yapayım bilmiyorum
HEpsi acilKanali bilemem ama 20lik cekimin lokal uyusturmayla yapilabiliyorsa dis hekimin 2. Trimaster da yapar. Dolgu da oyle. Ben 3 ayda bi duzenli gidiyorum disciye. Ozellikle gebelikte hic hic aksatmamak gerek.
Bence muhakkak hekiminle görüş. Benim 20liklerim cok kolay cekildi. Lokal uyusturmayla, yarim saat icinde 2si, ertesi haftada yine ayni sekilde obur 2si gitti. Ama esimin 4 unden 1i cok zorluk cikardi. Eğer çürüğün yok ve 20likleri cektirmek icin acil bi sebebin yoksa belki hekimin bekle der. Yani ben kendimi dusunuyorum, en azindan agri kesici falan kullanmistim.
ben görüntüden analamıyorum çok fazla ama erkek bebek gibi geldi duurşu:) öyle hissettimBebeğimin 9 hafta 4 günlük ultrason görüntüsü yorum yapabilen var m cinsiyet için? Haftaya ikili teste gidiyoruz inşallah belli olur sağlıkla
İçimden kız geçtiBebeğimin 9 hafta 4 günlük ultrason görüntüsü yorum yapabilen var m cinsiyet için? Haftaya ikili teste gidiyoruz inşallah belli olur sağlıkla
Çok geçmiş olsun kardeşin hemen iyileşir inşallahArkadaşlar aramizda aşı karşıtı varmı bilmiyorum ama hayat çok acımasız. Tam bir sene önce babamı tüberküloz dan kaybettik. Annemin verem asisi yapılmış çocukken anneme bulasmadi. Ama erkek kardeşimin aşısı yoktu ve bulaştı beş aydır veremle mücadele ediyor. Biz çocukken aşılar İsrail den geliyordu o zaman söylenti vardı o aşılar kısırlık yapıyor diye bize yapılmamıştı aşı. Varsın insanlar kısır olsun hayatta kalmak daha önemli değil mi. 23 yaşında gencecik kardeşim veremle uğraşıyor. Allah'tan genç olduğu için ayakta tedavi görüyor yarı yarıya atlattık ama yaşadığımız üzüntü sitres çok büyük . Bu aşı karşıtı olanlara hele sosyal medyada bunu empoze etmeye çalışanlara baş bas bağırmak istiyorum. Siz istemezseniz çocuğunuza yaptirmayin aşı falan. Ama kimseyi etkilemeye calismayin.
Ay buraya dosya nasıl yükleniyor ???Göndersene bakalım ikizlere
Sağol canım bana da biri tutmaz diye düşünerek iki tane konuldu. Sansa tuttuAnladım canım. Evet ona demiştim yanlış alıntı yaptım sanırımmm :) ikiz diyince heyecan yapıyorum :)
Google dan yğkleniyormuş dosyaAy buraya dosya nasıl yükleniyor ???
Günaydın canım, maşallah diyelim nazar değmesin...Kızlar günaydııııın :)
Maşallah diyeyim hamileliğin mutlu anlarını yaşıyorum bü güzel uyku bol yemekli, herşeyi yemek bana zevk veriyor :) demekle 12. Haftalar gerçekten söylenilen gibi balayı :)
İnşallah bulantıları bitmeyenler bitsin şu yemeklerin tadını alın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?