2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Evet canım ya, bende çok heyecanlıyım...
11+4 olacağız yarın inşallah...
Belli olur olmaz paylaşırım bende inşallah...
Güzel haberlerle dolsun taşsın burası

Bebeğimin 9 hafta 4 günlük ultrason görüntüsü yorum yapabilen var m cinsiyet için? Haftaya ikili teste gidiyoruz inşallah belli olur sağlıkla

Eklentiler

• 172F2EC0-5EA1-4C85-A34B-004323AF11CD.webp
    21,3 KB · Görüntüleme: 63
Kızlar hamileyken diş tedavisi yaptıran var mı ya da çevrenizde hamile olup da yaptıran
Kanal dolgu 20lik diş çekimim var ne yapayım bilmiyorum

Kızlar hamileyken diş tedavisi yaptıran var mı ya da çevrenizde hamile olup da yaptıran
Kanal dolgu 20lik diş çekimim var ne yapayım bilmiyorum
Kanali bilemem ama 20lik cekimin lokal uyusturmayla yapilabiliyorsa dis hekimin 2. Trimaster da yapar. Dolgu da oyle. Ben 3 ayda bi duzenli gidiyorum disciye. Ozellikle gebelikte hic hic aksatmamak gerek.
Bence muhakkak hekiminle görüş. Benim 20liklerim cok kolay cekildi. Lokal uyusturmayla, yarim saat icinde 2si, ertesi haftada yine ayni sekilde obur 2si gitti. Ama esimin 4 unden 1i cok zorluk cikardi. Eğer çürüğün yok ve 20likleri cektirmek icin acil bi sebebin yoksa belki hekimin bekle der. Yani ben kendimi dusunuyorum, en azindan agri kesici falan kullanmistim.

HEpsi acil Zaten tedavim devam ederken hamile kaldım çok kızıyorum bazen kendime
Doktor yapılabilir dedi acilse ama insan yaptıran birilerini görmek istiyor
Çok sağol mesajın için

Çok geçmiş olsun kardeşin hemen iyileşir inşallah

Kızlar günaydııııın :)
Maşallah diyeyim hamileliğin mutlu anlarını yaşıyorum bü güzel uyku bol yemekli, herşeyi yemek bana zevk veriyor :) demekle 12. Haftalar gerçekten söylenilen gibi balayı :)
İnşallah bulantıları bitmeyenler bitsin şu yemeklerin tadını alın :)

Anladım canım. Evet ona demiştim yanlış alıntı yaptım sanırımmm :) ikiz diyince heyecan yapıyorum :)
Sağol canım bana da biri tutmaz diye düşünerek iki tane konuldu. Sansa tuttu ama çok korktum ikiz olduğunu duyunca . Hem çalışıyorum hem de hiç beslenemiyprum beş kilo verdim toplamda üç ayda. İnşallah bundan sonra düzelirim . Tek bebis olunca da böyle zor mu hiç bilmiyorum

Günaydın canım, maşallah diyelim nazar değmesin...
Darısı bizim başımıza bende 12.hafta oldum sayılır ama benim iştahım hala geri gelmedi, bulantılarda öyle...
Doya doya ye, gönlünce uyu ohh mis.
Tadını çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…