2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Benim de çift embriyo transferi yapılmıştı o kadar çok isterdim ki ikiz olsun ikisi birlikte Çıksın. Belki ilk iki sene çok zor olacaktı ancak sonra birbirleriyle uğraşırlar oynarlardı. Kısmet böyle imiş.

Aynı durumdan muzdaribim doktor dün dikkat edelim dedi de ama yerken doymak bilmiyorum bazen uyurken bile karnım açlıktan ağrıyor iki büklüm oluyorum

Yalnız değilsin arkadaşım. Ben de güzel yiyorum yani güzel derken abartı değil. Ama iştah azalması yok işyerinde de bambi gibi zıplaya zıplaya geziniyorum. Yoğun bir tempom var. Ama cumayı görünce pilim azıcık bitiyor. benim de aldığım takviyeler var sanırım o çok etkili.

Erim
Arel
Aren
Uraz
Dora

favorim Erim :)
2025-2026 okul çoçuklarında bol bol Aras olacak yeni doğanların %25 i Aras :)
Evet bende Erim i çok beğendim yanına ikinci bir isim daha olsa tadından yenmez :) söylemesi de çok hoş geliyorum inşallah patlamaz

Aynı durumdan muzdaribim doktor dün dikkat edelim dedi de ama yerken doymak bilmiyorum bazen uyurken bile karnım açlıktan ağrıyor iki büklüm oluyorum
Ahhh canım aynı bennnnn :)
Şuan 700 gram civarı kilo aldım ilk üç ayda bu kadar yememe yine iyi bence sen ne kadar aldın canım

Arkadaşımın kızının ismi dora. Acaba unisex bir isim mi ki

Evet unisex isim .Deniz de çok güzel ama o da çok fazla var .
Evet bende Erim i çok beğendim yanına ikinci bir isim daha olsa tadından yenmez :) söylemesi de çok hoş geliyorum inşallah patlamaz

ben çok yerde söylemem çok bilindik bir isim değil .yayılmasın bizden çıkmasın isim

Benimde öyle sanırım omega üçlü bir takviye alıyorum hiiiç yorgunluğum olmadı sadece 2 kere erken uyuyakaldım :) o kadar da olsun yani :)

Evet unisex isim .Deniz de çok güzel ama o da çok fazla var .

ben çok yerde söylemem çok bilindik bir isim değil .yayılmasın bizden çıkmasın isim
Ay evet :) ana yasak elma diye bi dizi var orda ki çocuğun adı da erim o zaman duyunca çok beğenmiştim

Kesinlikle folikasıtteki dıger vitaminlere baglıyorum. Ben ilk hamılelıgımde zaten kanamadan dolayı heyet raporluydum evdeydim ama Halsızlıkten gozumu acamazdım hep bitkin uyku modundaydım.bunda halsızlık yok. Her işimi yapabiliyorum 2 erkek cocuguna babaları gelene kadar yetebılıyorum. Bu bile benım ıcın mucize

Bende sadece ben öyleyim sanıyorum herkes bulanıyor kusuyor allahım bende mi sıkıntı var diyordum
Açım aç yarım saatte bir birşey arıyorum ağzıma gece uykulardan uyanıyorum ne bulursam bi yudum atıyorum ağzıma

Ins cnm insss

Benimde kızımda 2 embriyo koymuşlardı. Ikiside tutundu ama malesef ikizi düştü. Cok üzülmüştüm.

Bende bu gece saat 4 gibi yarım ekmek arası kaşar ama kalın doğranmış kaşar yiyip yattım allahım ne güzeldi tadı anlatamam

Benimde öyle sanırım omega üçlü bir takviye alıyorum hiiiç yorgunluğum olmadı sadece 2 kere erken uyuyakaldım :) o kadar da olsun yani :)
Ben multi vitamin olarak almıyorum hepsi ayrı ayrı şeyler. Omega 3,b12 ayrı, folik asit ayrı iyot ayrı. Ama balık yiyeceğim gün omega yı almıyorum.

Her türlü sıkıntıyı cekiyorum hormonlar saolsun hiç es geçmiyor beni:)
Ay canım ya 3 4 gündür sadece sabahları sulu dışkım oluyor gün içinde çıkmıyorum ama sabah uyanır uyanmaz karın ağrısı oluyor geçer inşallah şu 3 ayı bi atlatsak allahın izniyle

Bende bu gece saat 4 gibi yarım ekmek arası kaşar ama kalın doğranmış kaşar yiyip yattım allahım ne güzeldi tadı anlatamam
Geçen hafta konsere gittik tepindim tepindim gece geç bitti millet çıkışta midye dolma yiyor ben tabi yiyemem mecbur eve geldik ikide tost yaptık onu yedim. Normal şartlarda o saatte en çok bir bardak süt içer yatardım

Kizlar yarin kontrolum var. Korkuyorum olumsuz birsey duyacagim diye. Dün kızım düştü. Dudagini patlattı. Agzindan kan fışkırtığını görünce hamile olduğumu resmen unuttum. Kucagima aldığım gibi kanı durdurmak icin uğraştım. Sonrada acile gittik. Dikis atıldı. Omrumden omur gitti. Cok uzuldum cok ağladım. Eve gelince hamile oldugum aklima geldi. Inşallah birsey olmamıştır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…