Aynı durumdan muzdaribimCanım inşallah senin de bu haftada azalacak inşallah
Güzel düşünelim güzel şeyler olsun... gerçi ben yemekten başka birşey düşünemiyorum..
Vallahi bu ben değilim içimde aç bir canavar var aklıma olmadık şeyleri yemek geliyor.. iştahsız olmak daha güzel sanki, en azından kilo kontrolü :)
Yalnız değilsin arkadaşım. Ben de güzel yiyorum yani güzel derken abartı değil. Ama iştah azalması yok işyerinde de bambi gibi zıplaya zıplaya geziniyorum. Yoğun bir tempom var. Ama cumayı görünce pilim azıcık bitiyor.Benim niye hiç iştah kaybım yok maşallah tosun gıbı yiyorum. Halsızlıkte yok. Eczacıya sordum. Dıger gebeliklerde folbıol kullandım sadece folik asit vardı. Şimdi folidays kullanıyorum. Folidaysda b12 iyot d vitamini folik asit hersey var. Ondan halsızlıgın yok dedi. Tabi okulda nöbeti fazla dersleri kursları ve etütleri bırakmamış çok etkisi oldu. 15 saat maas karsılıgı gıdip geliyorum. Fazla yorunca hemen kasık agrım oluyor.. 1 Nisan olsa da bebegımi görsem bana süprız yapıp cinsiyeti söyler mi ki Dr. Gerci 2 gün once gene rüya gördüm. Erkek bebek ama 2 yas halini gördüm. Gene renklı göz degildi. Ben ela baba yeşil. Ama cocuklar ela ve cakır gözlü
Evet bende Erim i çok beğendim yanına ikinci bir isim daha olsa tadından yenmez :) söylemesi de çok hoş geliyorum inşallah patlamazErim
Arel
Aren
Uraz
Dora
favorim Erim :)
2025-2026 okul çoçuklarında bol bol Aras olacak yeni doğanların %25 i Aras :)
Ahhh canım aynı bennnnn :)Aynı durumdan muzdaribimdoktor dün dikkat edelim dedi de ama yerken doymak bilmiyorum bazen uyurken bile karnım açlıktan ağrıyor iki büklüm oluyorum
Arkadaşımın kızının ismi dora. Acaba unisex bir isim mi ki
Evet bende Erim i çok beğendim yanına ikinci bir isim daha olsa tadından yenmez :) söylemesi de çok hoş geliyorum inşallah patlamaz
Benimde öyle sanırım omega üçlü bir takviye alıyorum hiiiç yorgunluğum olmadı sadece 2 kere erken uyuyakaldım :) o kadar da olsun yani :)Yalnız değilsin arkadaşım. Ben de güzel yiyorum yani güzel derken abartı değil. Ama iştah azalması yok işyerinde de bambi gibi zıplaya zıplaya geziniyorum. Yoğun bir tempom var. Ama cumayı görünce pilim azıcık bitiyor.benim de aldığım takviyeler var sanırım o çok etkili.
Ay evet :) ana yasak elma diye bi dizi var orda ki çocuğun adı da erim o zaman duyunca çok beğenmiştimEvet unisex isim .Deniz de çok güzel ama o da çok fazla var .
ben çok yerde söylemem çok bilindik bir isim değil .yayılmasın bizden çıkmasın isim
Kesinlikle folikasıtteki dıger vitaminlere baglıyorum. Ben ilk hamılelıgımde zaten kanamadan dolayı heyet raporluydum evdeydim ama Halsızlıkten gozumu acamazdım hep bitkin uyku modundaydım.bunda halsızlık yok. Her işimi yapabiliyorum 2 erkek cocuguna babaları gelene kadar yetebılıyorum. Bu bile benım ıcın mucizeYalnız değilsin arkadaşım. Ben de güzel yiyorum yani güzel derken abartı değil. Ama iştah azalması yok işyerinde de bambi gibi zıplaya zıplaya geziniyorum. Yoğun bir tempom var. Ama cumayı görünce pilim azıcık bitiyor.benim de aldığım takviyeler var sanırım o çok etkili.
Bende sadece ben öyleyim sanıyorumAynı durumdan muzdaribimdoktor dün dikkat edelim dedi de ama yerken doymak bilmiyorum bazen uyurken bile karnım açlıktan ağrıyor iki büklüm oluyorum
Ins cnm insssKızlar günaydııııın :)
Maşallah diyeyim hamileliğin mutlu anlarını yaşıyorum bü güzel uyku bol yemekli, herşeyi yemek bana zevk veriyor :) demekle 12. Haftalar gerçekten söylenilen gibi balayı :)
İnşallah bulantıları bitmeyenler bitsin şu yemeklerin tadını alın :)
Her türlü sıkıntıyı cekiyorum hormonlar saolsun hiç es geçmiyor beni:)Kızlar Günaydın
İshal sıkıntısı çeken var mı?
Benimde kızımda 2 embriyo koymuşlardı. Ikiside tutundu ama malesef ikizi düştü. Cok üzülmüştüm.Benim de çift embriyo transferi yapılmıştı o kadar çok isterdim ki ikiz olsun ikisi birlikte Çıksın. Belki ilk iki sene çok zor olacaktı ancak sonra birbirleriyle uğraşırlar oynarlardı. Kısmet böyle imiş.
Bende bu gece saat 4 gibi yarım ekmek arası kaşar ama kalın doğranmış kaşar yiyip yattım allahım ne güzeldi tadı anlatamamBende sadece ben öyleyim sanıyorumherkes bulanıyor kusuyor allahım bende mi sıkıntı var diyordum
Açım aç yarım saatte bir birşey arıyorum ağzıma gece uykulardan uyanıyorum ne bulursam bi yudum atıyorum ağzıma
Ben multi vitamin olarak almıyorum hepsi ayrı ayrı şeyler. Omega 3,b12 ayrı, folik asit ayrı iyot ayrı. Ama balık yiyeceğim gün omega yı almıyorum.Benimde öyle sanırım omega üçlü bir takviye alıyorum hiiiç yorgunluğum olmadı sadece 2 kere erken uyuyakaldım :) o kadar da olsun yani :)
O da takviye canm ınnate ilacımın adı hepsinde içinde omega 3 de hepsiBen multi vitamin olarak almıyorum hepsi ayrı ayrı şeyler. Omega 3,b12 ayrı, folik asit ayrı iyot ayrı. Ama balık yiyeceğim gün omega yı almıyorum.
Ay canım ya 3 4 gündür sadece sabahları sulu dışkım oluyor gün içinde çıkmıyorum ama sabah uyanır uyanmaz karın ağrısı oluyorHer türlü sıkıntıyı cekiyorum hormonlar saolsun hiç es geçmiyor beni:)
Geçen hafta konsere gittik tepindim tepindim gece geç bitti millet çıkışta midye dolma yiyor ben tabi yiyemem mecbur eve geldik ikide tost yaptık onu yedim. Normal şartlarda o saatte en çok bir bardak süt içer yatardımBende bu gece saat 4 gibi yarım ekmek arası kaşar ama kalın doğranmış kaşar yiyip yattım allahım ne güzeldi tadı anlatamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?