Ya aslında kitaplarda filan 12 de belirgin şekilde azalır diyordu yaaa kızlar sizin niye devam ediyor bu bulantılar geçsin artık, bol yemek yiyin ben tek başınakilo almıyımmm lütfennnn
Ya aslında kitaplarda filan 12 de belirgin şekilde azalır diyordu yaaa kızlar sizin niye devam ediyor bu bulantılar geçsin artık, bol yemek yiyin ben tek başınakilo almıyımmm lütfennnn
Benim de çift embriyo transferi yapılmıştı o kadar çok isterdim ki ikiz olsun ikisi birlikte Çıksın. Belki ilk iki sene çok zor olacaktı ancak sonra birbirleriyle uğraşırlar oynarlardı. Kısmet böyle imiş.
Bende sadece ben öyleyim sanıyorum herkes bulanıyor kusuyor allahım bende mi sıkıntı var diyordum
Açım aç yarım saatte bir birşey arıyorum ağzıma gece uykulardan uyanıyorum ne bulursam bi yudum atıyorum ağzıma
Ya o değil bende ektradn tiksinti var kusma yok tamam ama 2 haftadan beri boğazım açıldı belirtiler azaldi azaldıkça homi girtlak inşalla h fazla almayız ilkinde 18 kilo almistim
Benim boyum 1.67 kilo olarak da 66 ile başladım . Güncel kilom 64.5 bulantılardan iyi beslenemiyordum . Aslında 58 kiloda hamile kalmak İstemiştim . Tedavi süreçlerine de 58 kiloda başladım . O kadar düşmüştüm sonra tedavi süreçleri derken şişti vücudum . Çok şükür iki gündür sabahları kusmuyorum . Mide bulantım hafifledi gibi . Yine bulanıyor ama çok şiddetli değil hamd olsun . Sizlerin bulantılar nasıl ? Bu haftalarda hafifleyen var mı çalışırken çok zor oluyor bulantılar hiç işe konsantre olamıyorum valla . Leyla gibiyim .
Kizlar yarin kontrolum var. Korkuyorum olumsuz birsey duyacagim diye. Dün kızım düştü. Dudagini patlattı. Agzindan kan fışkırtığını görünce hamile olduğumu resmen unuttum. Kucagima aldığım gibi kanı durdurmak icin uğraştım. Sonrada acile gittik. Dikis atıldı. Omrumden omur gitti. Cok uzuldum cok ağladım. Eve gelince hamile oldugum aklima geldi. Inşallah birsey olmamıştır.
Kızlar benimki normale döndü çok şükür bir haftadır.
Sabah akşam elma yiyorum. Bi iki gün bıraktım yemeyi gene çıkamadım tuvalete. Sonra heöen elmaya devam
Belki işinize yarar kızlar
Kızlar benimki normale döndü çok şükür bir haftadır.
Sabah akşam elma yiyorum. Bi iki gün bıraktım yemeyi gene çıkamadım tuvalete. Sonra heöen elmaya devam
Belki işinize yarar kızlar
Elmayı deniyim o zaman canım, her gün düzenli yemiyorum arada yiyorum. Malesef 2-3 günde bir çıkıyorum tuvalete ya. Aslında başka bi sorunum kalmadı artık çok iyiyim şükür, kabızlığa da elmayı deniyim bakalım canım çok teşekkürler
Elmayı deniyim o zaman canım, her gün düzenli yemiyorum arada yiyorum. Malesef 2-3 günde bir çıkıyorum tuvalete ya. Aslında başka bi sorunum kalmadı artık çok iyiyim şükür, kabızlığa da elmayı deniyim bakalım canım çok teşekkürler