2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Ya aslında kitaplarda filan 12 de belirgin şekilde azalır diyordu yaaa kızlar sizin niye devam ediyor bu bulantılar geçsin artık, bol yemek yiyin ben tek başınakilo almıyımmm lütfennnn
Ben şahsen daha 12 değilim belki ondan devam ediyo

korkma canım alah kolaylıgınıda verır.. benımde tek bebek benımde farkım yok ıstahım kapalı beslenemıyorum bende 2 kılo verdım.. uzme kendını ılerleyen aylarda ıstahın acılır..
İnşallah canım bebekler iyi olsun da en fazla 9 ay değil mi zaten bu süreç
canım ıkız demıstın sen demi?? ayrı keselerdekı 2 ayrı resımmı bu? ben bılemedım açıklarmısın:)
evet canım iki ayrı kesedeler. İkisinin ayrı ayrı görüntüsünü yükledim belki anlaşılır cinsiyet tahminleri daha rahat olur diye

Aaa ben bilgisayardan girince hamişlerin tablosunu gördüm mobilden görmüyor muşum beni de tabloya ekler misiniz ?
SAT: 12 ocak
Doğum Tarihi: 19.10.2019
Kaçıncı Bebek: 1
Başlangıç Kilosu: 60

Olsun canım biri tutsun da o sürecin ne zor olduğunu çok iyi biliyorum . Bi daha yasatmasın Allah . Her anlamda zorlayıcı günler

Ya o değil bende ektradn tiksinti var kusma yok tamam ama 2 haftadan beri boğazım açıldı belirtiler azaldi azaldıkça homi girtlak inşalla h fazla almayız ilkinde 18 kilo almistim

Benim boyum 1.67 kilo olarak da 66 ile başladım . Güncel kilom 64.5 bulantılardan iyi beslenemiyordum . Aslında 58 kiloda hamile kalmak İstemiştim . Tedavi süreçlerine de 58 kiloda başladım . O kadar düşmüştüm sonra tedavi süreçleri derken şişti vücudum . Çok şükür iki gündür sabahları kusmuyorum . Mide bulantım hafifledi gibi . Yine bulanıyor ama çok şiddetli değil hamd olsun . Sizlerin bulantılar nasıl ? Bu haftalarda hafifleyen var mı çalışırken çok zor oluyor bulantılar hiç işe konsantre olamıyorum valla . Leyla gibiyim .

Geçmiş olsun kızına
Ben de her kontrole aynı korkuyla gidiyorum. Çıkışta bebeği gördüğüm için mutluluktan ayaklarım yere basmıyor

Geçmiş olsun kızına
Ben de her kontrole aynı korkuyla gidiyorum. Çıkışta bebeği gördüğüm için mutluluktan ayaklarım yere basmıyor
Tesekkur ederim. Bebegin hareketlerini hissedene kadar bu korku devam ediyor.

Kızlar benimki normale döndü çok şükür bir haftadır.
Sabah akşam elma yiyorum. Bi iki gün bıraktım yemeyi gene çıkamadım tuvalete. Sonra heöen elmaya devam
Belki işinize yarar kızlar
Elmayı deniyim o zaman canım, her gün düzenli yemiyorum arada yiyorum. Malesef 2-3 günde bir çıkıyorum tuvalete ya. Aslında başka bi sorunum kalmadı artık çok iyiyim şükür, kabızlığa da elmayı deniyim bakalım canım çok teşekkürler

Benimde kabızlığım var ama çok katı yediğim için olabilir... gerçi ben kendininizden bileli kabızım alıştım böyle yaşamaya :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…