2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Az önce tuvalette silince kahverengi geldi çok açık doktora gitmelimiyim? Agrım yok biraz takip ediyim mi?
Kaç haftalık oldunuz bugün bana da aynısı oldu doktora gittim ultrasonda baktık herşey yolunda dedi progeston ilacına başladım. Ama bu ilacın da kanıtlanmış bir etkisi yokmuş doktorum eğer sağlıklıysa senle kalır merak etme, sağlıksızsa da düşük yapmanı hiç bir iğne ilaç engelleyemez dedi

Regl döngü gününz mü ?

Benım doktorumda ilk gebeliğimde öyle demişti o aklıma geldi .
Sağlıklıysa ne yaoarsan yap bu çocuğa bişey olmaz , ama sağlıksızda bütün gün yatsan da onu kurtaramam demişti

Rabbım korktugumuzla yüzleştirmesin

11 haftadayım ama sanki akıntının rengi değişti gibi kan değil benim beyaz akıntım basından beri devam ediyor Lothbrok bende sizin mesajınızı görünce şaşırdım bir daha yazmamışsınız korktum dışarıdayım fazla yürümüş olabilirim evde devam ederse giderim hakkımızda hayırlısı H E

Az önce tuvalette silince kahverengi geldi çok açık doktora gitmelimiyim? Agrım yok biraz takip ediyim mi?
Biraz takip et bence canım. Tekrarlarsa bi doktora görünmekte fayda var. Ama için rahat olsun açık kahve lekelenme ya da akıntı normal karşılanıyo, arada olabiliyo

Kızlar aşırı halsizlik var bende bugün ama normal bi halsizlik değil yerimden kalkamıyorum, elimi ayağımı zor hareket ettiriyorum o derece, doktora gitmem gerekir mi bilemedim, korkuyorum bi yandan da niye diye.. başına gelen var mı?

Oğlum çok çiş yapardı ama hiç sızdırma yasamadik biz . Kalitesi değişmiş olabilir belkide

Ay kıyamam dr dan mi korkuyor? Biz de daha yeni yeni alistik. Eskiden Devin de cok huysuzlaniyodu ama evde doktorculuk oynaya oynaya alisti. Bu cocuklar cok alem yaa.

İyi akşamlar hanımlar ben de başından beri grubu takipteyim.ama yazmak bu güne kısmet oldu.herkese sağlıklı sıhhatli bir süreç diliyorum.bugün itibariyle 12+1 olduk
H E beni de ekler misin tabloya
Yaş 28
1. Bebek
Sat 28 aralık
Doğum 4 Ekim görünüyor şimdilik
Başlangıç kilo 68
Kastamonu

Son düzenleme:
Oy masallah. Bayagi okumus eşin. Ama insanın sevdiği seyi yapmasi onemli. Mühendislik zevkli dogrudur. Ama o insanlara yardim etmeyi sevmese, hali hazirda meslegi varken o kadar zahmete girip dr olmazdi ki benim de ablam dr. Bilirim ne kadar zor bi bölüm. Dr luk cok stesli bi is bi de. Iyi gunu bile oyle yani.

Canım tansiyon problemin olabilir mi acaba ? İmkan varsa ölçtür istersen. Demir eksikliği de başlamış olabilir

Eveeeet. Benim oglan 3.5 kg dogdu. Yenidogan bezini bi paket kullandik. Sonra 1 numaraya gectik cunku ne zaman kaka yapsa taşıyordu.
Cocuklar cok değişik büyüyor. Mesela benim oglum su an 12.5kg.ama kendidnen 4 ay kucuk arkadasi var o 16kg. dogal olarak kiyafetler falan hep farkli. Bizimkiler kucukken ben bez veremezdim mesela annesine . Olmazdi cunku bebegi cok toplu

Benim 7+2 de kahverengi peçeteye gelen akıntı oldu.bir buçuk gün sürdü.doktor randevum vardı iki gün sonra. Ondan dolayı beklerken kendisi geçti.kontrolde de söyledim doktora kanama alanı falan görünmedi usg de.progestan ilaç yazdı.ama ben devam etmediği için kullanmadım. Bir daha olmadı ben de. İnşallah bir daha olmaz

Evet onceki gebeligimde cleaxane kullandım cok rahatti. Oksapar hosuma gitmedi. Doktora soyledim hic iyi degil diye oda hiboru önerdi. Cleaxane artik uretilmeyecekmis

C Canim hemen yanimizds 3 tane wc var. Olmazsa tamam haklisin diyeyim. Ama imkani vardi.

Ben direk 1 numara ile başlamıştım kızım.da

Benimde halsizligim çok fazla dinleniyorum bol bol kayonvalidemle aynı apartmandayım yemekleri onda yiyoruz allah razı olsun bazen dışardan ızgara falan söylüyoruz ama ben ızgaranın yanında gelen kozlemeleri yutabiliyorum. Her yer her şey kokuyor o yüzden evde yemek yapamıyorum. 14 15 haftalık olunca geçecek insallah

M moana34 Canım Benim bir iki haftadır koku hassasiyetim azaldı ilk başlara oranla.gerçi yine eve girer girmez gelen koku çarpıyor ve lavaboya zor yetişiyorum.özellikle deterjan sabun vs ne varsa beter ediyor.allah razı olsun eşimden baştan beri mutfağa sokmadı.ilk başta bel kasık ağrısı oluyordu.sonra 5. Haftada çıkarmalar bi başladı.feleğim şaştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…