Kaç haftalık oldunuz bugün bana da aynısı oldu doktora gittim ultrasonda baktık herşey yolunda dedi progeston ilacına başladım. Ama bu ilacın da kanıtlanmış bir etkisi yokmuş doktorum eğer sağlıklıysa senle kalır merak etme, sağlıksızsa da düşük yapmanı hiç bir iğne ilaç engelleyemez dediAz önce tuvalette silince kahverengi geldi çok açık doktora gitmelimiyim? Agrım yok biraz takip ediyim mi?
Regl döngü gününz mü ?Kaç haftalık oldunuz bugün bana da aynısı oldu doktora gittim ultrasonda baktık herşey yolunda dedi progeston ilacına başladım. Ama bu ilacın da kanıtlanmış bir etkisi yokmuş doktorum eğer sağlıklıysa senle kalır merak etme, sağlıksızsa da düşük yapmanı hiç bir iğne ilaç engelleyemez dedi
Biraz takip et bence canım. Tekrarlarsa bi doktora görünmekte fayda var. Ama için rahat olsun açık kahve lekelenme ya da akıntı normal karşılanıyo, arada olabiliyoAz önce tuvalette silince kahverengi geldi çok açık doktora gitmelimiyim? Agrım yok biraz takip ediyim mi?
Oğlum çok çiş yapardı ama hiç sızdırma yasamadik biz . Kalitesi değişmiş olabilir belkideHerkes stok yapmayın diyor ya bilemedim ben de. Bebeğe pişik alerji va yapabiliyormuş
İnstagramda mühendisin oğlu diye bi sayfa var inceliyor bebek ürünlerini. Ordan bakıp karar vermeyi düşünüyorum ilerleyen zamanlarda
Ben sen sleppy istiyordum ama çoğu kişi sızdırıyor demiş.diğer bezlerden daha çok sızdırıyormuş
Ay kıyamam dr dan mi korkuyor? Biz de daha yeni yeni alistik. Eskiden Devin de cok huysuzlaniyodu ama evde doktorculuk oynaya oynaya alisti.Banyoyu eşim yaptırıyor. Ben giydiriyorum. Mesela hasta oldu bu hafta doktora tek goturemedim eşim işten izin aldı. Çünkü muayene masasına asla yatmıyor mümkün değil. Eşim kucağında tutarken doktor muayene ediyor mecbur. Bende kucağıma alamadığım için mecbur eşimle gittik. Hamileyken erkeklerin eşlerine yardımcı olmasi lazım. Yoksa çok zor .
Oy masallah. Bayagi okumus eşin. Ama insanın sevdiği seyi yapmasi onemli. Mühendislik zevkli dogrudur. Ama o insanlara yardim etmeyi sevmese, hali hazirda meslegi varken o kadar zahmete girip dr olmazdi ki benim de ablam dr. Bilirim ne kadar zor bi bölüm. Dr luk cok stesli bi is bi de. Iyi gunu bile oyle yani.Demek elektronik mühendisisin benim eşim de eleştirin elektronik mühendisi fakat sonradan tıp okudu şuan doktor :) ama mühendisliği daha çok sevdiğini söylüyor hep çocuğum da babasına çekse keşke ben de de matematik sıfır sıfır sıfır :)
Canım tansiyon problemin olabilir mi acaba ? İmkan varsa ölçtür istersen. Demir eksikliği de başlamış olabilirKızlar aşırı halsizlik var bende bugün ama normal bi halsizlik değil yerimden kalkamıyorum, elimi ayağımı zor hareket ettiriyorum o derece, doktora gitmem gerekir mi bilemedim, korkuyorum bi yandan da niye diye.. başına gelen var mı?
Eveeeet. Benim oglan 3.5 kg dogdu. Yenidogan bezini bi paket kullandik. Sonra 1 numaraya gectik cunku ne zaman kaka yapsa taşıyordu.Ekonomik hallere bakılırsa stok olarak para yapmak daha mantıklı sanırım. Bir arkadaşım baba olacaktı bebek bezinde indirim yakalamış ne kadar bez varsa almış almış daha bebe doğmadan hepsi de yenidoğajmkş ellerinde bir sürü bez kalmıştı bebek büyüyünce. Çevredeki bebek bekleyen herkesi uyarıyorlardı
Benim 7+2 de kahverengi peçeteye gelen akıntı oldu.bir buçuk gün sürdü.doktor randevum vardı iki gün sonra. Ondan dolayı beklerken kendisi geçti.kontrolde de söyledim doktora kanama alanı falan görünmedi usg de.progestan ilaç yazdı.ama ben devam etmediği için kullanmadım. Bir daha olmadı ben de. İnşallah bir daha olmazAz önce tuvalette silince kahverengi geldi çok açık doktora gitmelimiyim? Agrım yok biraz takip ediyim mi?
Canım tansiyon problemin olabilir mi acaba ? İmkan varsa ölçtür istersen. Demir eksikliği de başlamış olabilir
Demir eksikliği bende de dediğin etkileri yaptı.ilaca başladım. Birkaç gündür daha iyiyim.Demir eksikliği hafif vardı zaten ama tansiyon aklıma gelmedi, tansiyon aleti bulabilirsem ölçtüreyim bi inşallah. Teşekkürler :)
Hemen yanımızda 3 tane tuvalet var orayi kullanabilir.Ne yapsın kadıncağız içine doğru mu kussun ayol
Evet onceki gebeligimde cleaxane kullandım cok rahatti. Oksapar hosuma gitmedi. Doktora soyledim hic iyi degil diye oda hiboru önerdi. Cleaxane artik uretilmeyecekmisBana cleaxane verdi ama eczane De yoktu oksapar aliyorum. Gecen pulmonary emboli hastasi biriyle konustum o da cleaxane daha iyiydi dedi. Sonra tibbi ilac kurumunda calisan bir tanidgima sordurdum cleaxane Hic yok gorunmuyor dedi. Hiboru ben De bir sorayim bakalim.
Ama kaıdncağız napsın :/
İnan bazen öyle zor durumda kalıyorum ki .
Dün alışveriş merkezinin orta yerınde aniden geldi .
Kuytu köşeye geçtim poşete çıkardım ama görenler sesi duyanlar elbet oldu .
Oda istemez inan öyle olsun :/
Canim hemen yanimizds 3 tane wc var. Olmazsa tamam haklisin diyeyim. Ama imkani vardi.Ama kaıdncağız napsın :/
İnan bazen öyle zor durumda kalıyorum ki .
Dün alışveriş merkezinin orta yerınde aniden geldi .
Kuytu köşeye geçtim poşete çıkardım ama görenler sesi duyanlar elbet oldu .
Oda istemez inan öyle olsun :/
Ben direk 1 numara ile başlamıştım kızım.daEveeeet. Benim oglan 3.5 kg dogdu. Yenidogan bezini bi paket kullandik. Sonra 1 numaraya gectik cunku ne zaman kaka yapsa taşıyordu.
Cocuklar cok değişik büyüyor. Mesela benim oglum su an 12.5kg.ama kendidnen 4 ay kucuk arkadasi var o 16kg. dogal olarak kiyafetler falan hep farkli. Bizimkiler kucukken ben bez veremezdim mesela annesine . Olmazdi cunku bebegi cok toplu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?