M moana34 Canım Benim bir iki haftadır koku hassasiyetim azaldı ilk başlara oranla.gerçi yine eve girer girmez gelen koku çarpıyor ve lavaboya zor yetişiyorum.özellikle deterjan sabun vs ne varsa beter ediyor.allah razı olsun eşimden baştan beri mutfağa sokmadı.ilk başta bel kasık ağrısı oluyordu.sonra 5. Haftada çıkarmalar bi başladı.feleğim şaştı
Kastamonuda hangi doktora gidiyorsunuz acaba ben Semih Bey’e gidiyorum ama kararsızımİyi akşamlar hanımlar ben de başından beri grubu takipteyim.ama yazmak bu güne kısmet oldu.herkese sağlıklı sıhhatli bir süreç diliyorum.bugün itibariyle 12+1 olduk
H E beni de ekler misin tabloya
Yaş 28
1. Bebek
Sat 28 aralık
Doğum 4 Ekim görünüyor şimdilik
Başlangıç kilo 68
Kastamonu
Maalesef burun çok hassas her kokuyu ayırtedebiliyoruz.deterjan kokmuyorsa iyi çünkü ben yıkanan kıyafetleri kokudan giyemiyorum. Giymeyi geçtim yatak odasına bile sokmuyorum.malesef bu süreçte sınav falan çalışmak zor olur sanıyorumEvde az önce yemek yendi ama evde pişmedi her yer kokuyor deterjanlar hoşuma gidiyor allahtan . Bugün sınavım vardım 1 tane soru bile çözmeden girdim .
Canım ben gebelikten önce de Süleyman beye gidiyordum. Ona devam etmeyi düşünüyorum.bir kaç defa Nurullah beye de gittim ama Semih beye gitmedim hiç.gerçi Süleyman bey de çok yoğun çok sıra Bekliyoruz ama şimdilik idare ediyoruz.Kastamonuda hangi doktora gidiyorsunuz acaba ben Semih Bey’e gidiyorum ama kararsızım
Üç buçuk aylikken bronşit astim başladı . Çok iğneler serumlar hava tedavileri aldı. Her gittigimizde kan tahlili ayrı eziyet. Çocuk doktorlardan nefret etti. Samir büyüyünce doktor olcakmisin diyorum hayiiirrr diyorAy kıyamam dr dan mi korkuyor? Biz de daha yeni yeni alistik. Eskiden Devin de cok huysuzlaniyodu ama evde doktorculuk oynaya oynaya alisti.Bu cocuklar cok alem yaa.
Sleepy mor paketi bende begenmedim ama yeni çıkardığı beyaz paket cok guzel yumuşacık. Saf su pamuk ve bambuda n üretilmiş. Gayet guzel tavsiye ederimBebek bezi konusunda ben hiç 9. Ayı göremedim büyük kızım 36 haftalık 3 kilo doğdu küçük kızım 35 haftalık 2530 gram doğdu. Büyük kızıma yeni doğan bezi 1 paket kullandık sonra 1 numaraya geçtik. Küçük kızıma prematüre kullandim . En fazla 3 numara ve 5 numara bez kullanılıyor. Benim kızlar da öyle oldu .
Marka konusunda büyük kızıma molfix kullanamadım hiç bir tek kere bile kullansam anında pişik oluyordu . Prima ve huggieskullanabildik. Ikisinide.
Sleppy kesinlikle çok kalitesiz kağıt gibi hiç yumuşak değil insan bebeğinin cildine onu koyup nasıl yatırır. Ben türk malı diye almıştım ama 1 tane kullanıp bıraktım.
Evet düzelttim teşekkürler hoşbuldum. Aslinda sat hatirlamiyorum en kucugum 2 yasina girmedi emziriyordum daha iki kere adet gördüm tarih hiç aklimda yok. Dr ultrason haftasina gore oyle dediHoşgeldin sağlıkla al bebeğini kucağına inşallah, tarihlerimiz aynı seninle ama takvimin farklı yanlışlık oldu heralde.
Canım bişey sorucam. Ben iğnemi sabah akşam 8 - 8.30 arası vuruluyorum. 9. Hafta çok şükür. İlkdefa bugün dışardaydım ve çıktı aklımdanEvet onceki gebeligimde cleaxane kullandım cok rahatti. Oksapar hosuma gitmedi. Doktora soyledim hic iyi degil diye oda hiboru önerdi. Cleaxane artik uretilmeyecekmis
Merhaba, bence bir sıkıntı olmaz.Canım bişey sorucam. Ben iğnemi sabah akşam 8 - 8.30 arası vuruluyorum. 9. Hafta çok şükür. İlkdefa bugün dışardaydım ve çıktı aklımdan1 saat geç vurdum ama çok korktum. Bi sıkıntı olurmu acaba. Sen hep aynı saattemi vuruyosun
Bir sıkıntı olmaz canim. Bende cok kez saatleri kaçırdım. Hatta gecen gun saglik ocagina gittim. Ben ignemi aksam 8 de vuruluyordum. Ebe elimizde var gel sana vuralim dedi. Sabah 11 de vurdu. Birsey olmaz mi dedim. Olmaz dedi. Ayni saatte vutmam en iyisi ama saat gecipte vurunca birsey olmuyor. Onemli olan vurmus olmanCanım bişey sorucam. Ben iğnemi sabah akşam 8 - 8.30 arası vuruluyorum. 9. Hafta çok şükür. İlkdefa bugün dışardaydım ve çıktı aklımdan1 saat geç vurdum ama çok korktum. Bi sıkıntı olurmu acaba. Sen hep aynı saattemi vuruyosun
Bunu ben ozellikle birkac doktora sordum hepsi de antibiyotik gibi saati onemli degil ama Cok da gecirme gun icinde bir rutin saatin olsun dediler. Mesela bugun Sabah evden ciktik aksama da Igne saatine gelememe durumumuz vardi. Hemen cantama birCanım bişey sorucam. Ben iğnemi sabah akşam 8 - 8.30 arası vuruluyorum. 9. Hafta çok şükür. İlkdefa bugün dışardaydım ve çıktı aklımdan1 saat geç vurdum ama çok korktum. Bi sıkıntı olurmu acaba. Sen hep aynı saattemi vuruyosun
Canım bende attım çantamada yemek geldi fln dalmışımBunu ben ozellikle birkac doktora sordum hepsi de antibiyotik gibi saati onemli degil ama Cok da gecirme gun icinde bir rutin saatin olsun dediler. Mesela bugun Sabah evden ciktik aksama da Igne saatine gelememe durumumuz vardi. Hemen cantama bir
Tane attim.
Saol canım İnşallah. Peki sabah 11de vurduktan smra hep oylemı devam ettın yoksa yıne akşam 8demi vuruyosunBir sıkıntı olmaz canim. Bende cok kez saatleri kaçırdım. Hatta gecen gun saglik ocagina gittim. Ben ignemi aksam 8 de vuruluyordum. Ebe elimizde var gel sana vuralim dedi. Sabah 11 de vurdu. Birsey olmaz mi dedim. Olmaz dedi. Ayni saatte vutmam en iyisi ama saat gecipte vurunca birsey olmuyor. Onemli olan vurmus olman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?