2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Bebek bezi konusunda ben hiç 9. Ayı göremedim büyük kızım 36 haftalık 3 kilo doğdu küçük kızım 35 haftalık 2530 gram doğdu. Büyük kızıma yeni doğan bezi 1 paket kullandık sonra 1 numaraya geçtik. Küçük kızıma prematüre kullandim . En fazla 3 numara ve 5 numara bez kullanılıyor. Benim kızlar da öyle oldu .

Marka konusunda büyük kızıma molfix kullanamadım hiç bir tek kere bile kullansam anında pişik oluyordu . Prima ve huggieskullanabildik. Ikisinide.

Sleppy kesinlikle çok kalitesiz kağıt gibi hiç yumuşak değil insan bebeğinin cildine onu koyup nasıl yatırır. Ben türk malı diye almıştım ama 1 tane kullanıp bıraktım.

Evde az önce yemek yendi ama evde pişmedi her yer kokuyor deterjanlar hoşuma gidiyor allahtan . Bugün sınavım vardım 1 tane soru bile çözmeden girdim .

Kastamonuda hangi doktora gidiyorsunuz acaba ben Semih Bey’e gidiyorum ama kararsızım

Evde az önce yemek yendi ama evde pişmedi her yer kokuyor deterjanlar hoşuma gidiyor allahtan . Bugün sınavım vardım 1 tane soru bile çözmeden girdim .
Maalesef burun çok hassas her kokuyu ayırtedebiliyoruz.deterjan kokmuyorsa iyi çünkü ben yıkanan kıyafetleri kokudan giyemiyorum. Giymeyi geçtim yatak odasına bile sokmuyorum.malesef bu süreçte sınav falan çalışmak zor olur sanıyorum

Kastamonuda hangi doktora gidiyorsunuz acaba ben Semih Bey’e gidiyorum ama kararsızım
Canım ben gebelikten önce de Süleyman beye gidiyordum. Ona devam etmeyi düşünüyorum.bir kaç defa Nurullah beye de gittim ama Semih beye gitmedim hiç.gerçi Süleyman bey de çok yoğun çok sıra Bekliyoruz ama şimdilik idare ediyoruz.

Ay kıyamam dr dan mi korkuyor? Biz de daha yeni yeni alistik. Eskiden Devin de cok huysuzlaniyodu ama evde doktorculuk oynaya oynaya alisti. Bu cocuklar cok alem yaa.
Üç buçuk aylikken bronşit astim başladı . Çok iğneler serumlar hava tedavileri aldı. Her gittigimizde kan tahlili ayrı eziyet. Çocuk doktorlardan nefret etti. Samir büyüyünce doktor olcakmisin diyorum hayiiirrr diyor

Sleepy mor paketi bende begenmedim ama yeni çıkardığı beyaz paket cok guzel yumuşacık. Saf su pamuk ve bambuda n üretilmiş. Gayet guzel tavsiye ederim

Hoşgeldin sağlıkla al bebeğini kucağına inşallah, tarihlerimiz aynı seninle ama takvimin farklı yanlışlık oldu heralde.
Evet düzelttim teşekkürler hoşbuldum. Aslinda sat hatirlamiyorum en kucugum 2 yasina girmedi emziriyordum daha iki kere adet gördüm tarih hiç aklimda yok. Dr ultrason haftasina gore oyle dedi

Kizlar bez stogu yapma konusunda diger arkadaşlara katılıyorum bebeler cok cabuk buyuyorlar bezler kucuk gelebiliyor yada pisik vs olabiliyor o yuzden kenara para koymak cok daha mantikli
Kıyafet konusunda da bu sekilde düşünüyorum küçük geliyor yada giydiremeden mevsimi geçiyor yepyeni elinde kalıyor insanin

Benimde ilk hamileligimde her ay adet dönemimde cok az kahve rengi kanama, akinti olmustu, yurt disinda olduğum icin her istediğimde ultrasona da giremiyordum bir kac kere ebe eve gelip kalp atisini dinleyip gitmisti. Türkiyedeki doktorumda polikistik over sendromu olanlarda bu tur akintilar olabiliyor korkma diyince rahatlamistim

Evet onceki gebeligimde cleaxane kullandım cok rahatti. Oksapar hosuma gitmedi. Doktora soyledim hic iyi degil diye oda hiboru önerdi. Cleaxane artik uretilmeyecekmis
Canım bişey sorucam. Ben iğnemi sabah akşam 8 - 8.30 arası vuruluyorum. 9. Hafta çok şükür. İlkdefa bugün dışardaydım ve çıktı aklımdan 1 saat geç vurdum ama çok korktum. Bi sıkıntı olurmu acaba. Sen hep aynı saattemi vuruyosun

Merhaba, bence bir sıkıntı olmaz.
Bundan sonra saatlere daha dikkat edersin, olur biter...

Bir sıkıntı olmaz canim. Bende cok kez saatleri kaçırdım. Hatta gecen gun saglik ocagina gittim. Ben ignemi aksam 8 de vuruluyordum. Ebe elimizde var gel sana vuralim dedi. Sabah 11 de vurdu. Birsey olmaz mi dedim. Olmaz dedi. Ayni saatte vutmam en iyisi ama saat gecipte vurunca birsey olmuyor. Onemli olan vurmus olman

Bunu ben ozellikle birkac doktora sordum hepsi de antibiyotik gibi saati onemli degil ama Cok da gecirme gun icinde bir rutin saatin olsun dediler. Mesela bugun Sabah evden ciktik aksama da Igne saatine gelememe durumumuz vardi. Hemen cantama bir
Tane attim.

Canım bende attım çantamada yemek geldi fln dalmışım yemeği yedim aklıma geldi. Zaten 1saat 15dakıka faln gecikti oyle 3 5 saat degıl bide ilkdefa unuttum ama korktum yınede. İnşallah sorun olmaz.Allaha emanet..

Saol canım İnşallah. Peki sabah 11de vurduktan smra hep oylemı devam ettın yoksa yıne akşam 8demi vuruyosun

Günaydın tatlı anneler
Aç karnına tartıldım sabah 59.5
58le başlamıştım ya
Bugün 11+0 ız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…