2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Günaydın canım.
Merak etme birşey olmaz, dikkat et, dinlen...
Daha fazla yorma kendini.
Yorulunca bana da oluyor, hatta gece uyumakta zorlanıyorum çok yorulmuşsam.

Günaydın canım.
Merak etme birşey olmaz, dikkat et, dinlen...
Daha fazla yorma kendini.
Yorulunca bana da oluyor, hatta gece uyumakta zorlanıyorum çok yorulmuşsam.
Saol canımm eşimle de büyük bi tartışmamız oldu belki çok üzüldüğüm için kasımıştır karnım bilmiyorum. Belki iş yaptığım için dinleneceğim bıgun Allahtan iş yok bıgun tatil

Bende dün eşim yoktu pazara tek gittim. Poşet taşıdım biraz karnım sızladı ve belim acayip ağrıdı. Bugün iyiyim. Senin de yorgunluktan olmuştur

Canım kuyruksokumu ağrısı ve bel ağrısı bende çok oluyo yorulduğumda. Doktora da sordum normal şeyler bunlar dedi. Bi sorun yoktur yani

Canım ben de böyle bişi olmadı daha önce ama ciddi birşey yoktur Allah’ın izniyle.ben de sonradan çok kafaya taktığım için mümkün mertebe hiçbirşey yapmıyorum evde.

8lucak Canım ya dikkat et.. Dinlen
Stres de yapabilir. Stres yapma hiç birşeyi
Geçer dinlenince

Günaydın hanımlar.sabah yatakta uzanıyordum.karnımın sağ alt kısmına elimle dokundum orda bir şişlik ve sertlik geliyor ele. Ama sol tarafta birşey yok. Bu normal mi ? Tecrübeli olanlar yazarsa çok sevinirim.

Olabilir canım, gerildikçe ister istemez kasılıyor.
Merak etme, hiçbirşey olmaz inşallah...
Bugün güzelce dinlen, yarına daha iyi hissedeceğine eminim

Günaydın hanımlar.sabah yatakta uzanıyordum.karnımın sağ alt kısmına elimle dokundum orda bir şişlik ve sertlik geliyor ele. Ama sol tarafta birşey yok. Bu normal mi ? Tecrübeli olanlar yazarsa çok sevinirim.
Benim Hamile değilken oluyordu sonrasında olmadı,, önemsiz birşeydir bence kuzum

Benim Hamile değilken oluyordu sonrasında olmadı,, önemsiz birşeydir bence kuzum
Öyle mi dersin canım. Daha önce hiç hissetmemiştim. Böyle portakaldan irice sert ve şişkin gibi. Ve baya sıcak dediğim taraf. Ama karnımın diğer tarafında öyle birşey yok. Ben de merak ettim sabah sabah bir tuhaf oldum İlk gebelikte olunca

Canım bebegin kesesi o işte büyüdüler malum benim 4. Hamileligim hepsinde hissettim keselerini bu haftalarda portakal kadar zaten yuvasi

Canım bebegin kesesi o işte büyüdüler malum benim 4. Hamileligim hepsinde hissettim keselerini bu haftalarda portakal kadar zaten yuvasi
Gerçekten mi canım ? Şimdiye kadar ultrason dışında somut olarak birşey hissetmemiştim.çok sevindim.sabah eşimi uyandırdım karnıma dokunsana birşey var burda sanki dedim. O da bebeğin olduğu yerdir tahmininde bulundu.ben de korktum başka bişidir diye. Tabi ilk gebelik olunca insan tuhaf oluyor.ayyyy büyümüşte kendini belli ediyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…