2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Yazdigin test isimlerini ilk kez duydum netten baktimda hepsi ayni testleri yapiyor isimleri farkli gibi geldi bana, Hollandada sadece Nipt test var mesela

Fulya Acıbademde Nifty yaptırdım 2.400 ₺ fiyatı , sizin ikiz olduğu için mi önermedi acaba ? Ama ikizlerede yapılıyor diye biliyorum. Bu arada İstanbul’da nifty ve prena en çok talep gören fetal dna testleri...

Yazdigin test isimlerini ilk kez duydum netten baktimda hepsi ayni testleri yapiyor isimleri farkli gibi geldi bana, Hollandada sadece Nipt test var mesela
Bakılanlar aynı. Aslında hepsi aynı kromozonlara bakıyor. Trizomi 21 18 13 XXX XXY XYY. Rekabet çok fazla... fiyatlarda farklı.

Kızlar iyi akşamlar ;
İkili test için cumartesi ultrasona girmiştim .bi kaç ölçüm Aldı ,burun da oluşmuştu. Ense kalınlığı 1.55 olarak en yüksek ölçtüğünü yazdı . Papp-a değerim 3,24 , f-betahcg de 22.8 çıkmış. Yaşım 27 yarın doktora soracağım ama insan yine de merak edip endişeleniyor . Normal mi şimdi bu sonuç ? Sizce nasıl fikir almak istedim .

Değerlerin benimkine çok benziyo canım benim de yaşım 27, ense kalınlığı 1.3 çıkmıştı. Grafik çıkması gerekiyomuş canım, o olmadan yorum yapılamıyo. Benim de sonuçlarım çıktı da grafik çıkmadı, perşembe gibi gel dediler

Bakalım yarın arayacağım doktoru . İnsan da bi korku oluşuyor . Yaptırmamak daha iyi galiba .

Doktorum öyle dedi bilyorum ki bakalım pazartesi detaylı konustururum .
Yok yapmadım canım

Gazdan dolayı hiçbir pantalonum olmuyordu :)
Bugun 1 pantalon ve eşortmanla hamilelik alışverişinin açılışını yaptım :)

Ay valla çok rahatladım pantalonlr sıkıp duruyodu

Bunlarla yaza kadar idare ederim . Yaz gelince elbiselerim var onlar bol zaten bir kaçta takviye yaparım tamamdır

Biz prena yaptırdık . Doktorum diğer kromozomlara bakmak gereksiz o kadar para vermeye değmez dedi. Sadece T21 e bakılacak bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…