2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Bende yeni öğrendim belki rastlamissinizdir bebek anneye kök hücre gönderiyor muş yani sıkıntılı bi organ varsa onariyormus o yüzden sanırım 40 yaşından sonra doğum yapan kadınlar 100 yaşına kadar yaşayabilir diye bi yazı çıkmıştı babaannem 40 tan sonra doğum yapmış amcama şu an 85 falandır

Kızlar, bebeğin cinsiyeti için bana 11 ve 12.haftalarda kız dediler
Hem de %90
Bu hafta netleşti, yapıştırdı ekrana, alın size pipi der gibi .Şok oldum
Doktorumuz da Erkek olduğunu söyledi...
Gerçi o söylemesede ben gördüm
Allahım sağlıkla kucağımızı almamızı nasip etsin inşallah...
Hepimize sağlıklı ve keyifli hamileliklerr

Kontrolden geldim ben de.
12+2 yim ama minnoşlar 12+6ymis.
Altli ustlu ranzada yatar gibi yatiyolardi
Ense kalinliklari ince,gayet iyiymis Femix omega diye bir multivitamine baslatti.2 hafta sonra serklaj olucam.
Bir de birkac test arasinda secim yap dedi.
Nifty'i onermedi.Onu eleyin bence dedi.
Nace test le veracity test arasinda secim yapin isterseniz yine karar sizin dedi.Bugun iyice arastirip yarin gidip kan vericem bakalim.Duyan var mi veracity testi ?

beta 133,3 mlU / 4,64 MoM canım sadece bu değerim yüksek çıktı

beta 133,3 mlU / 4,64 MoM canım sadece bu değerim yüksek çıktı
Anladım canım ben zaten tam olarak anlamıyorum ikili test sonucundan. Ama emin ol yaşa bağlı olarak çıkmıştır böyle. İnşallah sağlıkla doğacak bebeğin

Maşallah size Benim testin adı tranquilty idi ama benzer herhalde bu tür testler, bir sonrakine inşallah temiz sonuçla gelirsiniz siz de

Maşallah size Benim testin adı tranquilty idi ama benzer herhalde bu tür testler, bir sonrakine inşallah temiz sonuçla gelirsiniz siz de

Bu testler birbirine benziyor dedi.Tranquilty den de bahsetti.Siz kaca yaptirmistiniz? Bursada fiyatlar yuksek mi ne?Acaba sehir farkediyor mudur bunda ?

Bu testler birbirine benziyor dedi.Tranquilty den de bahsetti.Siz kaca yaptirmistiniz? Bursada fiyatlar yuksek mi ne?Acaba sehir farkediyor mudur bunda ?
Şehir farkediyor olabilir evet, İstanbul’da 3400’e yaptırmıştık biz, aslında Ümraniye Eğitim Araştırma’da ücretsiz yapılıyormuş riskli gebelik uzmanı sevk ederse ama hiç vaktim olmadı onun için.

Ayniymis neredeyse.3500 dediler bize de.
Yaptiralim bakalim.Guzel haberlerle insallah ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…