2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Hamile pantolonu çok rahat ben bı ay önce aldım. Ablamdan da iki tane hamile etegi aldım rahata erdim valla.

canım merhaba dıger arkadaşlardan okuduğum ve araştırdığım kadarıyla bana ıyı gıbı geldı senın değerın. benım bebegımınde ense kalınlığı enyuksek 2mm ölçüldü ve burun kemıgı var ve ultrosona ıyı dedıler Allaha şükür. kandada pappa 2,44 free beta 30,23 bu akşam gösterıcem İnşallah doktora. grafıkte cıkmıs ama ben sonuca netten baktığım için sadece değerler yazıyo grafığı göremedim. ama dıyorum ya okuduklarımdan anladığım kadaryla ıyı gbı. @AloeeVeraa doktorunun anlaması geremıyomu canım ya grafıksızde neden soylemedı anlamadım

Biz prena yaptırdık . Doktorum diğer kromozomlara bakmak gereksiz o kadar para vermeye değmez dedi. Sadece T21 e bakılacak bende
Haklı olarak öyle demiştir ikili testte yaptırmışsınız siz. Benim doktorumda ikili yapalım o pahalı siz bilirsiniz dedi. Ben tüp bebek yöntemiyle 5. Embriyo transferimde hamile kalabildim ancak İçim azda olsa rahat etsin diye fetal dna istedim. Hepimiz için hayırlı sonuçlar diliyorum. Temiz tarama sonuçlarımız gelsin

Doktorumu göremedim canım ameliyattaydı. Sekreter grafik henüz elime ulaşmadı onunla birlikte yorum yapılır. Yaş faktörü özellikle grafikte belli oluyo dedi canım. Bakalım yarın çıkmış olur herhalde grafik de

amin canım inşallah çok zor beklemek sağlıkla allah yavrularımızı bize bağışlasın

anladım canım hadı bakalım hayırlısı olsun İnşallah sağlıkla gelsinler.. buarada senın bebısın cınsıyetınıde çooook merak edıyorummm :)

anladım canım hadı bakalım hayırlısı olsun İnşallah sağlıkla gelsinler.. buarada senın bebısın cınsıyetınıde çooook merak edıyorummm :)
Ay canım benim ya ben de bu aralar iyice merak ediyorumm :) inşallah yarın ya da cuma artık kesinleşir bizim de. Bizi heyecanlandırıyolar sürekli :)

Ay canım benim ya ben de bu aralar iyice merak ediyorumm :) inşallah yarın ya da cuma artık kesinleşir bizim de. Bizi heyecanlandırıyolar sürekli :)
ay evet ya bı erkek bı kız :) İnsan hangıısne alışcagını sasırır.. kardesıme 22.haftaya kadar kız dedıler 22.hafta detaylı utrasında erkeğe döndü :) şimdi 1 haftalık bı erkekımız var :) banada dün 2 doktor baktı 2sıde erkek dedı ama bakalım değişcekmi hayırlısı olsun İnşallah :)

Ay öyle olmaz inşallah sonradan değişmez Allah bağışlasın oğluşunuzu canım
Sana yine iki doktor da erkek dediğine göre erkek olma olasılığı yüksek görünüyo canım. Bana bi doktor kıza benziyo bi doktor erkeğe benziyo dedi iyice kafalar karışık :) sağlıklı olsun hayırlısıyla gelsin de er geç öğrenicez cinsiyeti napalım

İnşallah canımmm. Ben erkek gıbı hıssedıyorum senın için :) hayırlı sağlıklı olsun

doğumdan sonra da buradan devam ederiz
Ben 2015 Eylül annesiydim çok aktif değildim o zaman. Dogumdan sonra baktım bizim kızlar ikinci üçüncüyü doğurmuş dedim ben. Bu kizlarin hızına yetisemicem bıraktım topigi bebekleri büyütürken devam ederiz inşallah gaziydi uykusuydu dertlesirisirz

Yiyorum canım, krakerle geçiyor hayatım ve leblebi ile ama yine de yok...
Yulaflı gevrek deneyeyim bir de.
Önerilerin için teşekkürler canımm
Canım bende öyleydim çok iyi anlıyorum seni sırf bulantı için iyi bi doktora gittim bana bu ilacı verdi 7 tane falan kullandım kendime geldim toparlandım

Eklentiler

• 15554908879517116486104517971418.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 30
  • 1555490943008718597140142337209.webp
    68,6 KB · Görüntüleme: 30
Bende öyle oldum bu gidişimde aklımda bi kaç soru vardı bebeği görünce unuttum yazmak çok mantıklı

Yaaa çok tatlı gözün aydın canım rabbik oğluşunu sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin

İnşallah canımmm. Ben erkek gıbı hıssedıyorum senın için :) hayırlı sağlıklı olsun
Bakalım tahminin doğru çıkcak mı canımm :) ben hep kız hissediyodum ama son ultrason fotoğrafında erkeğe benzettim ben de :) aynen öyle sağlıklı hayırlı olsunlar inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…