Kızlar iyi akşamlar ;
İkili test için cumartesi ultrasona girmiştim .bi kaç ölçüm Aldı ,burun da oluşmuştu. Ense kalınlığı 1.55 olarak en yüksek ölçtüğünü yazdı . Papp-a değerim 3,24 , f-betahcg de 22.8 çıkmış. Yaşım 27 yarın doktora soracağım ama insan yine de merak edip endişeleniyor . Normal mi şimdi bu sonuç ? Sizce nasıl fikir almak istedim .
canım merhaba dıger arkadaşlardan okuduğum ve araştırdığım kadarıyla bana ıyı gıbı geldı senın değerın. benım bebegımınde ense kalınlığı enyuksek 2mm ölçüldü ve burun kemıgı var ve ultrosona ıyı dedıler Allaha şükür. kandada pappa 2,44 free beta 30,23 bu akşam gösterıcem İnşallah doktora. grafıkte cıkmıs ama ben sonuca netten baktığım için sadece değerler yazıyo grafığı göremedim. ama dıyorum ya okuduklarımdan anladığım kadaryla ıyı gbı. @AloeeVeraa doktorunun anlaması geremıyomu canım ya grafıksızde neden soylemedı anlamadım
Haklı olarak öyle demiştir ikili testte yaptırmışsınız siz. Benim doktorumda ikili yapalım o pahalı siz bilirsiniz dedi. Ben tüp bebek yöntemiyle 5. Embriyo transferimde hamile kalabildim ancak İçim azda olsa rahat etsin diye fetal dna istedim. Hepimiz için hayırlı sonuçlar diliyorum. Temiz tarama sonuçlarımız gelsin
canım merhaba dıger arkadaşlardan okuduğum ve araştırdığım kadarıyla bana ıyı gıbı geldı senın değerın. benım bebegımınde ense kalınlığı enyuksek 2mm ölçüldü ve burun kemıgı var ve ultrosona ıyı dedıler Allaha şükür. kandada pappa 2,44 free beta 30,23 bu akşam gösterıcem İnşallah doktora. grafıkte cıkmıs ama ben sonuca netten baktığım için sadece değerler yazıyo grafığı göremedim. ama dıyorum ya okuduklarımdan anladığım kadaryla ıyı gbı. @AloeeVeraa doktorunun anlaması geremıyomu canım ya grafıksızde neden soylemedı anlamadım
Doktorumu göremedim canım ameliyattaydı. Sekreter grafik henüz elime ulaşmadı onunla birlikte yorum yapılır. Yaş faktörü özellikle grafikte belli oluyo dedi canım. Bakalım yarın çıkmış olur herhalde grafik de
Haklı olarak öyle demiştir ikili testte yaptırmışsınız siz. Benim doktorumda ikili yapalım o pahalı siz bilirsiniz dedi. Ben tüp bebek yöntemiyle 5. Embriyo transferimde hamile kalabildim ancak İçim azda olsa rahat etsin diye fetal dna istedim. Hepimiz için hayırlı sonuçlar diliyorum. Temiz tarama sonuçlarımız gelsin
Doktorumu göremedim canım ameliyattaydı. Sekreter grafik henüz elime ulaşmadı onunla birlikte yorum yapılır. Yaş faktörü özellikle grafikte belli oluyo dedi canım. Bakalım yarın çıkmış olur herhalde grafik de
ay evet ya bı erkek bı kız :) İnsan hangıısne alışcagını sasırır.. kardesıme 22.haftaya kadar kız dedıler 22.hafta detaylı utrasında erkeğe döndü :) şimdi 1 haftalık bı erkekımız var :) banada dün 2 doktor baktı 2sıde erkek dedı ama bakalım değişcekmi hayırlısı olsun İnşallah :)
ay evet ya bı erkek bı kız :) İnsan hangıısne alışcagını sasırır.. kardesıme 22.haftaya kadar kız dedıler 22.hafta detaylı utrasında erkeğe döndü :) şimdi 1 haftalık bı erkekımız var :) banada dün 2 doktor baktı 2sıde erkek dedı ama bakalım değişcekmi hayırlısı olsun İnşallah :)
Ay öyle olmaz inşallah sonradan değişmez Allah bağışlasın oğluşunuzu canım
Sana yine iki doktor da erkek dediğine göre erkek olma olasılığı yüksek görünüyo canım. Bana bi doktor kıza benziyo bi doktor erkeğe benziyo dedi iyice kafalar karışık :) sağlıklı olsun hayırlısıyla gelsin de er geç öğrenicez cinsiyeti napalım
Ay öyle olmaz inşallah sonradan değişmez Allah bağışlasın oğluşunuzu canım
Sana yine iki doktor da erkek dediğine göre erkek olma olasılığı yüksek görünüyo canım. Bana bi doktor kıza benziyo bi doktor erkeğe benziyo dedi iyice kafalar karışık :) sağlıklı olsun hayırlısıyla gelsin de er geç öğrenicez cinsiyeti napalım
Ben 2015 Eylül annesiydim çok aktif değildim o zaman. Dogumdan sonra baktım bizim kızlar ikinci üçüncüyü doğurmuş dedim ben. Bu kizlarin hızına yetisemicem bıraktım topigi bebekleri büyütürken devam ederiz inşallah gaziydi uykusuydu dertlesirisirz
Canım bende öyleydim çok iyi anlıyorum seni sırf bulantı için iyi bi doktora gittim bana bu ilacı verdi 7 tane falan kullandım kendime geldim toparlandım
renkli usg için 18-22 de çekilir ama dr bana 20. haftada çekilecek demişti yarın tekrar soracağım .
2'li yapıldı 3 lü ye gerek varmı yı ve şeker yüklemesi yaptıracakmıyım diyede sorucam .
not alıyorum yoksa bebeğe bakmaktan soracaklarımı unutuyorum :)
Kızlar, bebeğin cinsiyeti için bana 11 ve 12.haftalarda kız dediler
Hem de %90
Bu hafta netleşti, yapıştırdı ekrana, alın size pipi der gibi .Şok oldum
Doktorumuz da Erkek olduğunu söyledi...
Gerçi o söylemesede ben gördüm
Allahım sağlıkla kucağımızı almamızı nasip etsin inşallah...
Hepimize sağlıklı ve keyifli hamileliklerr
Bakalım tahminin doğru çıkcak mı canımm :) ben hep kız hissediyodum ama son ultrason fotoğrafında erkeğe benzettim ben de :) aynen öyle sağlıklı hayırlı olsunlar inşallah