2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Yerinde olmak istemezdim arkadaşının valla cok zor kusmak. Benim azaldı ama geçmedi kusmalarım tabi buna cok cok şükür :)
Evet zor bi hamilelik geçirdi..
Onu görünce bende çok korkmuştum etkilenip öyle olur muyum acaba benimde midem hassas çünkü üzülünce hemen vuruyor midemi..
Ama çok şükür olmadı herkesin farklı oluyor işte.. Askerlik gibi hamilelikte

Bende yiyemiyorum öğrendiğimden beri 2-3 kere yemişimdir .omega kullanıyorum inşallah o fayda eder.yarın dr ek takviye verecekmi bakalım .
Vermedi bana ya bende iki hafta sonra gidince sorayım belki verir
Aynı durumdayız yemem lazım ama görünce bile kaçmak istiyorum

Bende hic yiyemedim balik ama omega 3 kullanıyorum yiyeceğimiz baliklardan cok daha yararli bence
Doktor mu verdi ki . Bana vermediler
ay darısı basımıza o zaman
ben kullandım hiç bir sorun yaşamadım beslenmemek mi daha sağlıklı ilaç kullanmak mi ? Yanlış bir şeyi vermez doktor

Incredible incredible canım sen bugun gıtcektın dımı sonucunu göstermeye noldu nededı doktor merak ettım
İkili iyi çıktı canım çok şükür. Ağız üstü yatmış bacaklardan göremedi cinsiyeti. Öbür dediğimi doğrudur dedi. İki hafta önce erkek demişti. Üçlüye gerek duymadı. Bir ay sonra kontrol

Canım bende hiç ikili test yapmadan nifty yaptırdım. Aynı yaştayız burda okuduklarıma istinaden yaşımıza bağlı risk çıkabiliyormuş. Trizomi 21 , 18 , 13 ve cinsiyet kromozonlarına bakılıcak.
Benim de onlara bakılmış canım aynen, inşallah temiz çıkar senin de bir an önce

renkli usg için 18-22 de çekilir ama dr bana 20. haftada çekilecek demişti yarın tekrar soracağım .
2'li yapıldı 3 lü ye gerek varmı yı ve şeker yüklemesi yaptıracakmıyım diyede sorucam .
not alıyorum yoksa bebeğe bakmaktan soracaklarımı unutuyorum :)

Bu arada kızlar malum 4 ayı geride bırakıyoruz artık. Doğuma kadar kalan süreyi Doğum ve bebek bakımı ile ilgili kitap okuma ile değerlendirmek istiyorum.var mı daha önce okuyup beğendiğiniz kitap.yada tavsiye edilen okumayı düşündüğünüz.benimle de paylaşırsanız çok sevinirim

kızlarrrr bende gittim bugün 2li tarama için. 2 doktor baktı bırı ense kalınlığını 2 mm ölçtü biri 1.5mm ölçtü büyük olanı baz alıp rapora ona yazdılar. 2mm anormalmı dedım hayır 2de iyi dediler. burun kemiğide olusmus haftasıylada uyumlu herseyi iyi çıktı çok şükür... bi kan sonucu kaldı onu bekliyorum oda yarın çıkacakmış bakalım İnşallah oda iyi çıkar İnşallah.. buaradaaaaaaa bi erkek annesi daha :) :) ben daha hiçbişey sormadan, daha çok küçük ama cinsiyeti erkek gibi görüyorum dedi :) snra pozısyonu degıssın bıraz çık yine gel dediler. tekrar çıkıp girdim budefa başka doktor baktı oda erkek dedi :) sağlıklı olsunlarda İnşallah.. Buarada @H E aynı gün ögrendık cinsiyetleri canım senın içinde çok sevındım hayırlı olsun :) ben zaten senın için hep kız hıssedıyodum

Selam, Tracy Hogg’un “Bebek Bakım Sorunlarına Mucize Çözümler”’i okumaya çalışıyorum bu ara, henüz bitmedi ama akıcı gidiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…