Evet zor bi hamilelik geçirdi..
Onu görünce bende çok korkmuştum etkilenip öyle olur muyum acaba benimde midem hassas çünkü üzülünce hemen vuruyor midemi..
Ama çok şükür olmadı herkesin farklı oluyor işte.. Askerlik gibi hamilelikte
Aslında balık hamilelikte çok değerli.
Ama bende hiç yiyemiyorum, tiksindim resmen balıktan.
Tahammül edemiyorum, deniyorum yemeyi aslında ama başarılı olduğum söylenemez.
Vicdan azabı gibi oturuyor içime ama, yapacak birşey yok...
3 ay yiyemedimm hiçbir şekilde et görmek istemedim ama en son geçen haftasonu yedim. Hem de büyük bir özlemleeee :) mide bulantısı geçmesi çok güzel bir şeymiş. Balığı özlediğimi yediğim zaman anladım.
Arkadaşlar, 14.hafta bitiyor ama benim mide bulantılarım artarak devam ediyor. Doktor zofran diye bir ilaç yazdı ama kullanmaya korkuyorum.
Aranızda mide bulantısı için ilaç kullanan ve memnun olan varsa paylaşabilir mi acaba?
İkili iyi çıktı canım çok şükür. Ağız üstü yatmış bacaklardan göremedi cinsiyeti. Öbür dediğimi doğrudur dedi. İki hafta önce erkek demişti. Üçlüye gerek duymadı. Bir ay sonra kontrol
Canım bende hiç ikili test yapmadan nifty yaptırdım. Aynı yaştayız burda okuduklarıma istinaden yaşımıza bağlı risk çıkabiliyormuş. Trizomi 21 , 18 , 13 ve cinsiyet kromozonlarına bakılıcak.
renkli usg için 18-22 de çekilir ama dr bana 20. haftada çekilecek demişti yarın tekrar soracağım .
2'li yapıldı 3 lü ye gerek varmı yı ve şeker yüklemesi yaptıracakmıyım diyede sorucam .
not alıyorum yoksa bebeğe bakmaktan soracaklarımı unutuyorum :)
Bu arada kızlar malum 4 ayı geride bırakıyoruz artık. Doğuma kadar kalan süreyi Doğum ve bebek bakımı ile ilgili kitap okuma ile değerlendirmek istiyorum.var mı daha önce okuyup beğendiğiniz kitap.yada tavsiye edilen okumayı düşündüğünüz.benimle de paylaşırsanız çok sevinirim
kızlarrrr bende gittim bugün 2li tarama için. 2 doktor baktı bırı ense kalınlığını 2 mm ölçtü biri 1.5mm ölçtü büyük olanı baz alıp rapora ona yazdılar. 2mm anormalmı dedım hayır 2de iyi dediler. burun kemiğide olusmus haftasıylada uyumlu herseyi iyi çıktı çok şükür... bi kan sonucu kaldı onu bekliyorum oda yarın çıkacakmış bakalım İnşallah oda iyi çıkar İnşallah.. buaradaaaaaaa bi erkek annesi daha :) :) ben daha hiçbişey sormadan, daha çok küçük ama cinsiyeti erkek gibi görüyorum dedi :) snra pozısyonu degıssın bıraz çık yine gel dediler. tekrar çıkıp girdim budefa başka doktor baktı oda erkek dedi :) sağlıklı olsunlarda İnşallah.. Buarada @H E aynı gün ögrendık cinsiyetleri canım senın içinde çok sevındım hayırlı olsun :) ben zaten senın için hep kız hıssedıyodum
Bu arada kızlar malum 4 ayı geride bırakıyoruz artık. Doğuma kadar kalan süreyi Doğum ve bebek bakımı ile ilgili kitap okuma ile değerlendirmek istiyorum.var mı daha önce okuyup beğendiğiniz kitap.yada tavsiye edilen okumayı düşündüğünüz.benimle de paylaşırsanız çok sevinirim