Rabbim sağlıkla doğmalarıbı nasip etsin.. ❤
Benim daha belli birşey yok doktor demedi ben kendim öyle hissetmeye başladım 3 hafta sonra netleşecek gittiğimde inşallah
Ben doktorun asistanını aradım . Grafik felan göremedim ama doktorum düşük risk demiş . Yanına gitmemi de gerek görmedi . Demek ki sıkıntı yok çok şükür . Grafiği nerden alıyoruz bilmiyorum ama kendi doktorumu da arayacağım .
Benim için hissediyor musun zira çok meraktayim on gün sonra kontrol vardı cumatesi doktor izinliymis bı hafta daha uzucak malesef . Çok merak ediyorum
Merhaba arkadaşlar hepinizin hamişliği hayırlı olsun aranıza yeni katıldım çok şükür iyikide katıldım kolay hamile kalamayanlardanım maalesef bu gruba yazmak mucize gibi geliyor bana bu arada ultrasonda kasım 4 yazıyor ama ekim annesi olabilir miyim acaba 11+4 günlük olduk çok şükürrrr
Merhaba arkadaşlar hepinizin hamişliği hayırlı olsun aranıza yeni katıldım çok şükür iyikide katıldım kolay hamile kalamayanlardanım maalesef bu gruba yazmak mucize gibi geliyor bana bu arada ultrasonda kasım 4 yazıyor ama ekim annesi olabilir miyim acaba 11+4 günlük olduk çok şükürrrr
Cnm bugun yine doktora gittim o da kiza benziyo dedi .hayrlisi olsun ins
Annemle gittik annem durup durup cinsiyeti bellimi doktor hnm kiz mi kesin mi deyip durdu. Artik kadinla gülmeye başladik sonunda
amin inşallah canım zaten korunma gibi bir lüksüm yok yine olursa hamdolsun olmazsa elimizdekine şükür ederiz ne gelirse ALlahtan yaaaa ne güzel nasip etti Anne olmayı
Hayırlı olsun hamileligin bende ilk cocuguma cok zor hamile kalmıştım seni cok iyi anlıyorum allah sağlıkla kucaklamanizi nasip etsin insallah
Büyük ihtimalle ekim annesi olursun bebelerin cogu erken doguyor zaten