2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Rabbim sağlıkla doğmalarıbı nasip etsin.. ❤
Benim daha belli birşey yok doktor demedi ben kendim öyle hissetmeye başladım 3 hafta sonra netleşecek gittiğimde inşallah
Amin canım, en önemlisi o zaten.
Sağlıklı olmaları..
Aslına bakarsan hissediyorsan doğrudur diye düşünüyorum.
Gönlünden ne geçiyorsa o olsun inşallah

Ben de yeni başladım sayılır ama akıcı gidiyor, biraz daha ilerleyince yazarım yine, bir de “Mahallenin En Mutlu Bebeği”’ni merak ediyorum.
O kitabi ben de cok merak ediyorum. Bugun "Bebeginizin Ilk Yilinda Sizi Neler Bekler' in siparisini verdim. Guzelse buraya yazarim.

cok sevındım canım hadı gözün aydın.. aynen banada ıyı gıbı gelmıstı zaten senın degerlerın. sonucuna netten baktıysan grafık gorunmeyebılır. hastaneye gttıgınde sonuç çıktısını ıstersen verırler herlde grafıgıde. ama gönlünü ferah tut bak doktorunda ıyı demıs. cınsıyet soyledımı sana :)

Son düzenleme:
Benim için hissediyor musun zira çok meraktayim on gün sonra kontrol vardı cumatesi doktor izinliymis bı hafta daha uzucak malesef . Çok merak ediyorum
yaa canım ınan hıcbsy doğmadı içime :) hayırlısı olsun İnşallah gönlünden ne geçiyosa sağlıkla gelsinn

Merhaba arkadaşlar hepinizin hamişliği hayırlı olsun aranıza yeni katıldım çok şükür iyikide katıldım kolay hamile kalamayanlardanım maalesef bu gruba yazmak mucize gibi geliyor bana bu arada ultrasonda kasım 4 yazıyor ama ekim annesi olabilir miyim acaba 11+4 günlük olduk çok şükürrrr

Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

Cnm hayrli olsun bebisin
Bundan sonrakiler kolay olsun ins

Hayırlı olsun hamileligin bende ilk cocuguma cok zor hamile kalmıştım seni cok iyi anlıyorum allah sağlıkla kucaklamanizi nasip etsin insallah
Büyük ihtimalle ekim annesi olursun bebelerin cogu erken doguyor zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…