2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
12+5 de kıza benziyor demişti :) ama bizimki tam göstermedi hayırlısı olsun artık çok teşekkürler

Kızlar merhabalr ven bugün 12+1 doktora gittim ama ölçüm falan yapamadi çocuk hep sirtinindondu ne alttan ne üstten dönmedidoktor baya uğraştı ama sadece kolunu gösterdi:)bana verdiği ultrason kağıdında sadece kolu var:)haftaya çağırdı cinsiyet için çok erken dedi tahm8n bile yapamadi

Yaa çok tatlı kolunu severim onun

Bana 13+4 erkek olma ihtimali var dedi de bakalım tutacak mı tahmini

Canım hoş geldin hayırlı olsun bebişin. Allahım hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin ekim annesi olma olasılığın yüksek bence canım, zaten genelde hepimiz 3-5 gün önce doğum yaparız gibi geliyo bana

Yaa çok tatlı kolunu severim onun

Bana 13+4 erkek olma ihtimali var dedi de bakalım tutacak mı tahmini
Bizimkine o kadar uğraştı yüzünü dönmedi bir türlü eşim inat annesine çekmiş diyor:)bugün cinsiyeti öğrenirim sanmistim bırak onu yüzünü bile goremedik:)Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canm

Evet dün gece kullandım birde yarın gece kullanıcam hiç istemeZdim kullanmak ama diğeri daha tehlikeli
Çok geçmiş olsun canım..benim antibiyotik bi taneyi geçen gece kullandım.
Dün akşam da kuzen serum taktı 2 tane..
Hızlı tavsiye aldım inşallah geçer.. Atlatırız canım enfeksiyonu..

Güldürdün beni, olsun onun kolu da guzeldir annesi insallah bir daha ki sefere yüzünü de gosterir kızmı acaba kizlar nazli olurmus ya

Hoşgeldin aramıza..
Bizde 11+6yız 31 ekim gözüküyor ama bebeklere belli olmaz..
Sen yine de kal

Güldürdün beni, olsun onun kolu da guzeldir annesi insallah bir daha ki sefere yüzünü de gosterir kızmı acaba kizlar nazli olurmus ya
Ay babası erkek olsun diye dua ediyor:))ama fotoyu yükleyebilirsem sizede göstermek istiyorum sanki selfie yapiyor bizim yönetimiz çatladı yüzünü görelim diye durmadan popoyu gosterdi:)

Amin inşallah hepimiz sağlıcakla alalım kucağımıza bebeklerimizi

yaaa erkek bebekler çogalıyooo senındemı erkek :) 12 +2 de 2 doktor bırden erkek dedı banada :)

Bana da pat diye söyleyiverdi erkek olabilir diye

Cinsiyet partisi yapacaktım. İnsan bir söyleyim mi tahminimi der değil mi

Bir erkek haberinde bizde kesinleşti.
2 li yapildi 3 lu ye gerek yok dedi.
Vitamin olarakta regenesis max verdi yorumlara bakinca bayağı kullanan ve memnun olan varmış.

Eklentiler

• IMG_20190417_182701.webp
    32,9 KB · Görüntüleme: 63
  • IMG_20190417_182602.webp
    21,1 KB · Görüntüleme: 63
Hiç korkma ilk hamileligimde 2 kutu kullandım. Bunda hem damardan aldım hem tablet olarak. İyi Bi ilaç ve inan korkulacak hiç bişey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…