2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Umarım sende biran önce toparlanırsın canım.Bugun halamla konuştuk 3 çocuğu var halamın ve 3 hamileliğimde zofran kullandığını söyledi. Çok şükür sağlık açısında bi sıkıntılarıda yok doktorun versiyse Allahın izniyle bişey olmaz ❤

Bir erkek haberinde bizde kesinleşti.
2 li yapildi 3 lu ye gerek yok dedi.
Vitamin olarakta regenesis max verdi yorumlara bakinca bayağı kullanan ve memnun olan varmış.
Canım sağlıkla gelsin oğlun...
Erkek patlaması yaşıyoruz resmen Regenesis max kullanıyorum bende.

Sağol canım benimmm

İyi akşamlar cinsiyet ögrenen arkadaşlar bebişleriniz hayırlı olsun inşallah benimde 13 haftalık kıza benziyor demişti şimdi haftaya cuma kontrol var çok merak ediyorum bi anda baya erkek patlaması oldu inşallah değişmez Bi oğlum var oda kız olcak diyor inşallah herkesin ve bizimde gönlümüzden geçen olur inşallah

Ben de yeni başladım sayılır ama akıcı gidiyor, biraz daha ilerleyince yazarım yine, bir de “Mahallenin En Mutlu Bebeği”’ni merak ediyorum.
Bu dediğin kitapları hep listelemiştim canım.karar aşamasındayım. Yıldız koyduklarım almayı düşündüklerim.bir fırsat bulup sipariş veremedim

Eklentiler

• 084D2DBE-DCFC-4391-9986-4BBF15C1F29C.webp
    55,6 KB · Görüntüleme: 54
Bu dediğin kitapları hep listelemiştim canım.karar aşamasındayım. Yıldız koyduklarım almayı düşündüklerim.bir fırsat bulup sipariş veremedim
Gerçekten benim de fırsatım olmuyor, iş-güç derken zaman çok hızlı geçmeye başladı bu ay özellikle. Bir yandan iyi oluyor fazla düşünüp stres yaşamaya boş zaman olmaması bir yandan da yorucu.

Bir erkek haberinde bizde kesinleşti.
2 li yapildi 3 lu ye gerek yok dedi.
Vitamin olarakta regenesis max verdi yorumlara bakinca bayağı kullanan ve memnun olan varmış.
hayırlı olsun canım sağlıkla gelsin miniğin bana da aynı ilacı verdi doktor dün umarım iyidir çünkü kan ilacıyla falan baya bi para tutuyor

Hayırlı olsun hamileligin bende ilk cocuguma cok zor hamile kalmıştım seni cok iyi anlıyorum allah sağlıkla kucaklamanizi nasip etsin insallah
Büyük ihtimalle ekim annesi olursun bebelerin cogu erken doguyor zaten
amin inşallah hayırlı bir şekilde hepimize kucağımıza almayı nesip eder Rabbim o kadar tedavilerden sonra evliliğimin 4. yılında gelen mucizem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…