Canım teşekkür ederim.
Senin toparlanmış olmana çok sevindim.
Çünkü gerçekten çok zorluyor.
Bana da zofran yazmıştı.
Endişeliydim, hakkında olumsuz şeyler yazılmış diye.
Ama doktor yazdı sonuçta ve artık dayanamıyorum diye başladım yine de..
Umarım sende biran önce toparlanırsın canım.Bugun halamla konuştuk 3 çocuğu var halamın ve 3 hamileliğimde zofran kullandığını söyledi. Çok şükür sağlık açısında bi sıkıntılarıda yok doktorun versiyse Allahın izniyle bişey olmaz ❤
Bir erkek haberinde bizde kesinleşti.
2 li yapildi 3 lu ye gerek yok dedi.
Vitamin olarakta regenesis max verdi yorumlara bakinca bayağı kullanan ve memnun olan varmış.
Bakalım ikinciler nasıl gelicek 7 sene geçti diye galiba üzerinden ayrı bir heyecanı var bu supriz yumurtanın ama biz başta bayağı kızımı iknaya uğraştık kabullenmesi zor oldu
Bakalım ikinciler nasıl gelicek 7 sene geçti diye galiba üzerinden ayrı bir heyecanı var bu supriz yumurtanın ama biz başta bayağı kızımı iknaya uğraştık kabullenmesi zor oldu
Vitamin olarakta regenesis max verdi yorumlara bakinca bayağı kullanan ve memnun olan varmış.
Umarım sende biran önce toparlanırsın canım.Bugun halamla konuştuk 3 çocuğu var halamın ve 3 hamileliğimde zofran kullandığını söyledi. Çok şükür sağlık açısında bi sıkıntılarıda yok doktorun versiyse Allahın izniyle bişey olmaz ❤
İyi akşamlar cinsiyet ögrenen arkadaşlar bebişleriniz hayırlı olsun inşallah benimde 13 haftalık kıza benziyor demişti şimdi haftaya cuma kontrol var çok merak ediyorum bi anda baya erkek patlaması oldu inşallah değişmez Bi oğlum var oda kız olcak diyor inşallah herkesin ve bizimde gönlümüzden geçen olur inşallah
Gerçekten benim de fırsatım olmuyor, iş-güç derken zaman çok hızlı geçmeye başladı bu ay özellikle. Bir yandan iyi oluyor fazla düşünüp stres yaşamaya boş zaman olmaması bir yandan da yorucu.
Hayırlı olsun hamileligin bende ilk cocuguma cok zor hamile kalmıştım seni cok iyi anlıyorum allah sağlıkla kucaklamanizi nasip etsin insallah
Büyük ihtimalle ekim annesi olursun bebelerin cogu erken doguyor zaten