- 10 Şubat 2017
- 302
- 259
- 53
teşekkür ederim canım emin değilim banada ekim olabilir gibi geliyorCanım hoş geldin hayırlı olsun bebişin. Allahım hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinekim annesi olma olasılığın yüksek bence canım, zaten genelde hepimiz 3-5 gün önce doğum yaparız gibi geliyo bana
Yazsa keşkebende başından beri onu merak ediyorum ama hiç yazmadı
diye bi üye
yaa patlama oldu erkeklerde:) hayırlı olsun canım ılkıde erkekmıydı senınBir erkek haberinde bizde kesinleşti.
2 li yapildi 3 lu ye gerek yok dedi.
Vitamin olarakta regenesis max verdi yorumlara bakinca bayağı kullanan ve memnun olan varmış.
durumlar aynen bende de dediğin gibi canım.neyseki araya yaz tatili girecek.herşeyi o zaman hallederim diye düşünüyorum.ama kitap okumayı ihmal etmemek lazım.özellikle ilk bebekleri olan kişilere bilgi birikimi olur.Gerçekten benim de fırsatım olmuyor, iş-güç derken zaman çok hızlı geçmeye başladı bu ay özellikle. Bir yandan iyi oluyor fazla düşünüp stres yaşamaya boş zaman olmaması bir yandan da yorucu.
Ben de yazı bekliyorum yaa inşallah Temmuz’da önce yıllık izin sonra da 32. haftayı tamamlayıp komple kaçabilirsem her şey güzel olacakdurumlar aynen bende de dediğin gibi canım.neyseki araya yaz tatili girecek.herşeyi o zaman hallederim diye düşünüyorum.ama kitap okumayı ihmal etmemek lazım.özellikle ilk bebekleri olan kişilere bilgi birikimi olur.
ya ben de merak ediyorum ben bi taneyle nasıl baş edebilirim diye şimdiden düşünmeye başladım 3 tanesi nasıl olurdu acabaYazsa keşkemerak ediyorum nasıl biz his üçüz annesi olmak neler yaşıyor
Evetya ben de merak ediyorum ben bi taneyle nasıl baş edebilirim diye şimdiden düşünmeye başladım 3 tanesi nasıl olurdu acaba
bana kan ilacı falanda vermedi sadece bunu kullanacağım .evet ucuz değil ilaç 65 tl .hayırlı olsun canım sağlıkla gelsin miniğinbana da aynı ilacı verdi doktor dün umarım iyidir çünkü kan ilacıyla falan baya bi para tutuyor
ilkim kız canım 9 yaşında kızım varyaa patlama oldu erkeklerde:) hayırlı olsun canım ılkıde erkekmıydı senın
Ohh ıyı olmuş ozaman canım 1 kız 1 erkek :) Allah bağışlasınnbana kan ilacı falanda vermedi sadece bunu kullanacağım .evet ucuz değil ilaç 65 tl .
ilkim kız canım 9 yaşında kızım var
Yorgunluk hali bende de var canım, akşam 9’da uyuyakalıyorumkızlar sureklı uyumak isteyen varmı aranızdauyuyorum uyuyorum uyuyorum yıne uykusuzum. ben çalışıyorum haftasonu izinliyim. eşimde antrenör ve onun işide haftasonları yuğun onun iznide haftaiçi. yani izin günlermiz zaten çakışmıyor. bi akşamları görüşebiliyoruz ondada bana bı uyku basıyo mumkun degıl oturamıyorum yemek yıyoruz 1 bardak cayı zor ıcıp uyuyorum. alarm kurduğumda 8 saat gosterıyo yanı ıyı uyuyorum aslında ama sankı hıc uyumamış gbı uyanıyorum işyerinde kafamı zor tutuyorum. hamılelıgımı evde gecırebılsem her sanıye uyurum gibi. doktora sordum normal dıyo varmı böyle bsy yasayan
sen yıne uyanıyomussun canım benı bıraksan tuvalet dışında 24 saat kalkmam gbıYorgunluk hali bende de var canım, akşam 9’da uyuyakalıyorumSonra gece 2’de 3’te uyanıyorum, pek dengem yok uyku konusunda.
kızlar sureklı uyumak isteyen varmı aranızdauyuyorum uyuyorum uyuyorum yıne uykusuzum. ben çalışıyorum haftasonu izinliyim. eşimde antrenör ve onun işide haftasonları yuğun onun iznide haftaiçi. yani izin günlermiz zaten çakışmıyor. bi akşamları görüşebiliyoruz ondada bana bı uyku basıyo mumkun degıl oturamıyorum yemek yıyoruz 1 bardak cayı zor ıcıp uyuyorum. alarm kurduğumda 8 saat gosterıyo yanı ıyı uyuyorum aslında ama sankı hıc uyumamış gbı uyanıyorum işyerinde kafamı zor tutuyorum. hamılelıgımı evde gecırebılsem her sanıye uyurum gibi. doktora sordum normal dıyo varmı böyle bsy yasayan
O ikilemde ben de kaldım yaa, çok düşündüm bir kaç ay önce işi bırakmayı, eşim de destekledi. Ama sonra ben de göze alamadım. Bir de şimdi istifa etsem ihbar sürem 2 ay benim, zaten ondan 1 ay sonra da doğum iznim başlayacak neredeysesen yıne uyanıyomussun canım benı bıraksan tuvalet dışında 24 saat kalkmam gbıinan artık işi bırakmak istiyorum, sonra düşünüyorum çok ihtiyaç olucak sık bıkac ay dişini diyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun İnşallah
çok ağır olmasada öğleden sonra beni de uyku basıyor uyumak istiyorum çalıştığım içinde maalesef elime geçmiyor haftasonu uyuyorum 2 gibi 4 gibi kalkıyorum haftaiçide akşam çoğu zaman 9 dan sonra gidiyor gözler normal yani galiba daha uykucu olanlar var biz yine iyiyizkızlar sureklı uyumak isteyen varmı aranızdauyuyorum uyuyorum uyuyorum yıne uykusuzum. ben çalışıyorum haftasonu izinliyim. eşimde antrenör ve onun işide haftasonları yuğun onun iznide haftaiçi. yani izin günlermiz zaten çakışmıyor. bi akşamları görüşebiliyoruz ondada bana bı uyku basıyo mumkun degıl oturamıyorum yemek yıyoruz 1 bardak cayı zor ıcıp uyuyorum. alarm kurduğumda 8 saat gosterıyo yanı ıyı uyuyorum aslında ama sankı hıc uyumamış gbı uyanıyorum işyerinde kafamı zor tutuyorum. hamılelıgımı evde gecırebılsem her sanıye uyurum gibi. doktora sordum normal dıyo varmı böyle bsy yasayan
O ikilemde ben de kaldım yaa, çok düşündüm bir kaç ay önce işi bırakmayı, eşim de destekledi. Ama sonra ben de göze alamadım. Bir de şimdi istifa etsem ihbar sürem 2 ay benim, zaten ondan 1 ay sonra da doğum iznim başlayacak neredeyseBiraz da o yüzden vazgeçtim. Şimdi biraz daha alıştım ama ilk 3 ayı geçirince.
Çok doğru tabi, 4 aydan sonra 6 ay ücretsiz izin ben de alacağım inşallah, iş yerime bile söyledim şimdiden4 ay doğum izin hakkımız olacak sonrası duruma göre işe dönmemek gibi bir şansın varsa 6 ay ücretsiz izin hakkını kullanıp sonrasını sonra düşünürüz.kaldıki doğuma kadar çalışırsak sonradan doğum borçlanması hakkımızda olacak .
öncesinde olduğu gibi doğum ve sonrasında da para lazım arkadaşlar direnin direnebildiğiniz kadar .ben doğum sonrası 6 ay ücretsiz izinde kullanıcam sonrası işe dönerim diye düşünüyorum ama ülke şartlarında iş yeri devam edermi nasıl olur bilmiyorum .benimki özel sektör sonrasını şimdiden hiç düşünmek istemiyorum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?