Kızlar bende kontrole gittim bugün. Salı günü bebiş ters olduğu için görememişti doktor. Bugün de bulunduğum ilçeye görevli olarak gelmiş. Buranın cihazı iyi değildi ama baktı yine de erkek dedi
Selam kızlar, epeydir yazamamıştım. Ultrasonda halen görülen bir hematom mevcut, o yüzden raporluyum, evde yatıyorum. Bugün 2li tarama sonucum normal çıkmış. Eşimle bir aşamayı daha geçtik diye sevindik
ayyyy midyemiii kackere gordum yollarda ki bayılırımmmm ama cesaret edıp yıyemedım
[/QUO
yememek gerekiyormuş aslında ama ben sonradan öğrendim yemiş oldum bi kere
Parça parça değil arkadaşım benim üçüncü çocuğum bende SGK çalışanıyım Doğumdan sonra böyle bir mebla bütün olarak alınıyor ben ilkinde iki küsür aldım ikincisinde dört küsür aldım bundandı 6 7 civarı alınır heralde
Çok kötü durumda değilim gün içinde de hep aktif ve enerjik olmak zorundayım iyi hissediyorum gün içinde ama sabah uyanmak felaket bi olay oldu benim için. Hiç böyle değildim. Katlanıcaz artık canım. Belki daha ancak başlar iyi günlerimiz, buna da şükür :)
Sabah zor uyanıyorum oğlum uyandirmasa uyanamam heralde anne açım diyince gözlerim kapalı mutfağın yolunu tutuyorum hergun öğlen üçte acayip uykum geliyor oglumu öğlen uykusuna yatırıp mutlaka bende uyuyorum elimde değil. Uyku hali ne kadar devam edicek bilmiyorum
Salam sosis sucuk pastırma
Mayonez “çiğ yumurta içerdiği için”
çiğ etten yapılmış çiğköfte
Dip balıkları ve sakatatlar
Ağır yağlarda kızartılmış kızartmalar ... hepsi yenmemesi gerekiyormuş
Bende çok canım istiyor bazen ama engelliyorum burger yapmayı evde deneyeceğim ama çok canım isterse bi iki kereden bir şey olmaz.
Canm ben normal köfte yapıyorum bimden hamburger ekmeği çedar peynir turşu alıyorum evde yapıyorum en son tost makinasina basıyorum güzel oluyor. Bende çiğ köfte çok aseriyorum ama her yediğimde midem kötü oluyor
Merhaba kızlar
Bugün kontrolüm vardı. Bir sıkıntı yok. Şükürler olsun bebeğim iyi. Sadece bende vajinal enfeksiyon olmuş. Bu dönemde olabilir bebege zarari yok dedi. Bir fitil yazdi. Bir de idrar testi istedi. Büyük ihtimal erkek dedi. Sizden erkek bebek bekliyorum dedi. Bir sonraki kontrol de tam netlesir dedi.
Selam kızlar, epeydir yazamamıştım. Ultrasonda halen görülen bir hematom mevcut, o yüzden raporluyum, evde yatıyorum. Bugün 2li tarama sonucum normal çıkmış. Eşimle bir aşamayı daha geçtik diye sevindik
Evde durmaktan sıkıldım ama neyse ki dışa gelen bir kanama yok. Riskli haftalarımız geçmek üzere, gün geçtikçe biraz daha rahatlıyorum. Cinsiyet için henüz erken dedi. Kontrole 1 ay sonra çağırdı, muhtemelen o zamana kadar duramam, eve yakın bir özel var, oraya gider baktırırım. Sen nasılsın, minnoş nasıl :) ?
Evde durmaktan sıkıldım ama neyse ki dışa gelen bir kanama yok. Riskli haftalarımız geçmek üzere, gün geçtikçe biraz daha rahatlıyorum. Cinsiyet için henüz erken dedi. Kontrole 1 ay sonra çağırdı, muhtemelen o zamana kadar duramam, eve yakın bir özel var, oraya gider baktırırım. Sen nasılsın, minnoş nasıl :) ?
Bizde İyiyiz.. Pazartesi gittik bizde net birşey yoktu doktor emin olmadan söylemek istemedi.. 3 hafta sonra benimde kontrol
Beklemek çok zor ama net olmadıktan sonra önemi yok erkenden bilmenin
Evde sıkılıyor insan ya grip oldum 10 gündür evdeyim arada bi markete çıktım psikolojim altüst olsun buna da şükür
En azından beklediğimizin ucunda cennet kokulu bezelye parmaklar var
Bizde İyiyiz.. Pazartesi gittik bizde net birşey yoktu doktor emin olmadan söylemek istemedi.. 3 hafta sonra benimde kontrol
Beklemek çok zor ama net olmadıktan sonra önemi yok erkenden bilmenin
Evde sıkılıyor insan ya grip oldum 10 gündür evdeyim arada bi markete çıktım psikolojim altüst olsun buna da şükür ❤
En azından beklediğimizin ucunda cennet kokulu bezelye parmaklar var
Selam kızlar baya zaman oldu yazmayalı özledim sizleri nasılsınız.Ben kısaca anlatayım ikili test için devletten randevum vardı tam bir gün kala iptal ettiler Dr.kaynakli çok sinirim bozuldu zar zor bi boşluk bulup rastgele birinden aldım randevu ama oda gıcık Dr.yapmadi test sen benim hastam değilsin dedi neyse kendi Dr.umdan bir hafta sonra aldık randevu ona gidicez yaptırmaya tam sabahında kayınvalidem vefat etti malesef. Köydeydi bizde gittik hemen aslında Dr.dan sonra hafta sonu köye gidip ailelere söyliycektik hamile olduğumu ama kısmet olmadı söylemedik o ara öyle geçti Mevlide falan git gel sonra test yaptırınca çok şükür sonuçlarda iyi çıktı.Daha bu geçtiğimiz pazar günü oğluma öyle söyledik 6 yaşında ve çok mutlu şuan kardeşim diyo başka bişey demiyo.
Selam kızlar baya zaman oldu yazmayalı özledim sizleri nasılsınız.Ben kısaca anlatayım ikili test için devletten randevum vardı tam bir gün kala iptal ettiler Dr.kaynakli çok sinirim bozuldu zar zor bi boşluk bulup rastgele birinden aldım randevu ama oda gıcık Dr.yapmadi test sen benim hastam değilsin dedi neyse kendi Dr.umdan bir hafta sonra aldık randevu ona gidicez yaptırmaya tam sabahında kayınvalidem vefat etti malesef. Köydeydi bizde gittik hemen aslında Dr.dan sonra hafta sonu köye gidip ailelere söyliycektik hamile olduğumu ama kısmet olmadı söylemedik o ara öyle geçti Mevlide falan git gel sonra test yaptırınca çok şükür sonuçlarda iyi çıktı.Daha bu geçtiğimiz pazar günü oğluma öyle söyledik 6 yaşında ve çok mutlu şuan kardeşim diyo başka bişey demiyo.