2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
peki ne kadar süre sonra ödeniyor doğumdan sonra

Sabah zor uyanıyorum oğlum uyandirmasa uyanamam heralde anne açım diyince gözlerim kapalı mutfağın yolunu tutuyorum hergun öğlen üçte acayip uykum geliyor oglumu öğlen uykusuna yatırıp mutlaka bende uyuyorum elimde değil. Uyku hali ne kadar devam edicek bilmiyorum

Canm ben normal köfte yapıyorum bimden hamburger ekmeği çedar peynir turşu alıyorum evde yapıyorum en son tost makinasina basıyorum güzel oluyor. Bende çiğ köfte çok aseriyorum ama her yediğimde midem kötü oluyor

Maşallah size gönlünden ne geçiyorsa o olsun
Ama bi kızın vardı galiba abi erkek olsa güzel olurdu hayırlısı olsun sağlıkla doğsun

Evet ya ben seni merak ediyordum... Aynıyız diye nasılsın belli oldu mu cinsiyet falan diye
Dinlen kuzum..
Gözünaydın sonuçların güzel çıkmış

Evet ya ben seni merak ediyordum... Aynıyız diye nasılsın belli oldu mu cinsiyet falan diye
Dinlen kuzum..
Gözünaydın sonuçların güzel çıkmış
Evde durmaktan sıkıldım ama neyse ki dışa gelen bir kanama yok. Riskli haftalarımız geçmek üzere, gün geçtikçe biraz daha rahatlıyorum. Cinsiyet için henüz erken dedi. Kontrole 1 ay sonra çağırdı, muhtemelen o zamana kadar duramam, eve yakın bir özel var, oraya gider baktırırım. Sen nasılsın, minnoş nasıl :) ?

Bizde İyiyiz.. Pazartesi gittik bizde net birşey yoktu doktor emin olmadan söylemek istemedi.. 3 hafta sonra benimde kontrol
Beklemek çok zor ama net olmadıktan sonra önemi yok erkenden bilmenin
Evde sıkılıyor insan ya grip oldum 10 gündür evdeyim arada bi markete çıktım psikolojim altüst olsun buna da şükür
En azından beklediğimizin ucunda cennet kokulu bezelye parmaklar var

Geçmiş olsun, evet canım şükür. ‍♀ Havalar da biraz düzelse keyfimiz yerine gelirdi.

Selam kızlar baya zaman oldu yazmayalı özledim sizleri nasılsınız.Ben kısaca anlatayım ikili test için devletten randevum vardı tam bir gün kala iptal ettiler Dr.kaynakli çok sinirim bozuldu zar zor bi boşluk bulup rastgele birinden aldım randevu ama oda gıcık Dr.yapmadi test sen benim hastam değilsin dedi neyse kendi Dr.umdan bir hafta sonra aldık randevu ona gidicez yaptırmaya tam sabahında kayınvalidem vefat etti malesef. Köydeydi bizde gittik hemen aslında Dr.dan sonra hafta sonu köye gidip ailelere söyliycektik hamile olduğumu ama kısmet olmadı söylemedik o ara öyle geçti Mevlide falan git gel sonra test yaptırınca çok şükür sonuçlarda iyi çıktı.Daha bu geçtiğimiz pazar günü oğluma öyle söyledik 6 yaşında ve çok mutlu şuan kardeşim diyo başka bişey demiyo.

Başınız sağ olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…