Hamilelik uyku hali ve yorgunluk yapiyor. Vitamin kullanıyormusun?kızlar sureklı uyumak isteyen varmı aranızdauyuyorum uyuyorum uyuyorum yıne uykusuzum. ben çalışıyorum haftasonu izinliyim. eşimde antrenör ve onun işide haftasonları yuğun onun iznide haftaiçi. yani izin günlermiz zaten çakışmıyor. bi akşamları görüşebiliyoruz ondada bana bı uyku basıyo mumkun degıl oturamıyorum yemek yıyoruz 1 bardak cayı zor ıcıp uyuyorum. alarm kurduğumda 8 saat gosterıyo yanı ıyı uyuyorum aslında ama sankı hıc uyumamış gbı uyanıyorum işyerinde kafamı zor tutuyorum. hamılelıgımı evde gecırebılsem her sanıye uyurum gibi. doktora sordum normal dıyo varmı böyle bsy yasayan
Zor olan ilk 3 aydı zaten canim bundan sonrasi rahat gececek allah kolayligini verir insallah,hastane ucreti,ilk bebek maddi anlamda bayaa zorluyor özellikle Türkiye sartlarinda o yuzden calisabildigin kadar calis benceO ikilemde ben de kaldım yaa, çok düşündüm bir kaç ay önce işi bırakmayı, eşim de destekledi. Ama sonra ben de göze alamadım. Bir de şimdi istifa etsem ihbar sürem 2 ay benim, zaten ondan 1 ay sonra da doğum iznim başlayacak neredeyseBiraz da o yüzden vazgeçtim. Şimdi biraz daha alıştım ama ilk 3 ayı geçirince.
çok iyi olur canım ya benim ilk ve nette çok fazla bilgi kirliliği var bu konuyla ilgilisgk da maaşım tam yatıyorsa şuan aldığının 3/2 sini sgk dan alırsın ama asgariden yatıyorsa asgari olan 2020 tl nin 3/2 sini alıyorsun .
daha zamanımız var birbirimize hatırlatarak devam ederiz
işte galıba kesıntısız yatması gereken sure 90 gun. Ya aynen aslında çıkaramaz sozlesmem falnda yok normal calısanım ama ben başka yerde calısıyodum. bu işyerine başladım 2ay snra hamıle kaldım. 2 aylık sıgortalı olduğum ıcın tazmınatım yoktuşuan bile çıkartamaz aslında hamile kadını içten çıkartmak cinsiyet ayrımına giriyor .hakettiğin tazminatın 3 katını ödemek zorunda .sen sözleşmeli personelsen sözleşme süresi bitti diyebilir ama varmı aranızda sözleşme .
24. haftaya kadar mı çalışacağım dedin al karşına konuş hamileyim biliyorsunuz 32. haftaya kadar devam etmem gerekiyor doğum hakkı var diye .en kötü 2 aylık sgk ya ödediğiniz primi ben ödiyeyim 2 ay sonra çıkışımı verin dersin .sözleşmeli isen tabii.
evet 32 haftada doğum iznine ayrıldı diye raporu alana kadar primin yatmalı .ama ordan çıkıp başka işyerinde yatırsanda olmuyordu galiba kesintisiz istediği bir sürede var .
canım uyku olayını dun artık cıddı anlamda soyledım doktoruma vıtamın yazın dedım ama bunun için extra vıtamıne gerek yok o olur dedı. balıkyağı kullanıyodum zaten bıtane daha balık yagı ve d vıtamını başladı daha almadım alınca yazarım ısımlerını. ama uyku ıcın vermedı galıba. bu haftalarda artık verılıyo dıye verdı anladığım kadaryla. bıde mıde bulantın yoksa ıc dedı. ara ara bulanıyo cok degıl dedım ozman basla cok bulantı yaparsa 10gun ara ver snra yıne baslarsın dedı. bakalım İnşallah fayda eder cnku gerçekten kafamı zor tutuyorummmHamilelik uyku hali ve yorgunluk yapiyor. Vitamin kullanıyormusun?
Uykumu ben de hiç alamıyorum canım. Çok uykuya düşkün biri değilim ama zor uyanır oldum sabahları. Ama benim erken uykum gelmiyo, yine 12-1 gibi yatıyorum. 6 buçuk saat falan uyuyorum, sabah çok zor kalkıyorum. Normal herhalde hamileliktekızlar sureklı uyumak isteyen varmı aranızdauyuyorum uyuyorum uyuyorum yıne uykusuzum. ben çalışıyorum haftasonu izinliyim. eşimde antrenör ve onun işide haftasonları yuğun onun iznide haftaiçi. yani izin günlermiz zaten çakışmıyor. bi akşamları görüşebiliyoruz ondada bana bı uyku basıyo mumkun degıl oturamıyorum yemek yıyoruz 1 bardak cayı zor ıcıp uyuyorum. alarm kurduğumda 8 saat gosterıyo yanı ıyı uyuyorum aslında ama sankı hıc uyumamış gbı uyanıyorum işyerinde kafamı zor tutuyorum. hamılelıgımı evde gecırebılsem her sanıye uyurum gibi. doktora sordum normal dıyo varmı böyle bsy yasayan
Uykumu ben de hiç alamıyorum canım. Çok uykuya düşkün biri değilim ama zor uyanır oldum sabahları. Ama benim erken uykum gelmiyo, yine 12-1 gibi yatıyorum. 6 buçuk saat falan uyuyorum, sabah çok zor kalkıyorum. Normal herhalde hamilelikte
Zor olan ilk 3 aydı zaten canim bundan sonrasi rahat gececek allah kolayligini verir insallah,hastane ucreti,ilk bebek maddi anlamda bayaa zorluyor özellikle Türkiye sartlarinda o yuzden calisabildigin kadar calis bence
Canim bide hamilelikte kullanilan icinde bir cok vitamin olanlar var bence öyle birsey kullan olmazsa eczacına danişcanım uyku olayını dun artık cıddı anlamda soyledım doktoruma vıtamın yazın dedım ama bunun için extra vıtamıne gerek yok o olur dedı. balıkyağı kullanıyodum zaten bıtane daha balık yagı ve d vıtamını başladı daha almadım alınca yazarım ısımlerını. ama uyku ıcın vermedı galıba. bu haftalarda artık verılıyo dıye verdı anladığım kadaryla. bıde mıde bulantın yoksa ıc dedı. ara ara bulanıyo cok degıl dedım ozman basla cok bulantı yaparsa 10gun ara ver snra yıne baslarsın dedı. bakalım İnşallah fayda eder cnku gerçekten kafamı zor tutuyorummm
bende zorlayacağım inşallah doğumdan sonraki izine çok ihtiyacımız var izinlerimide sakladım ocaktan sonrasına kullanabildiğim kadar kullanırım sonra da olmadı ücretsiz izin kullanıcamAynen canım, 32. hafta giderim diyorum Allah’tan bir mani olmazsa, 37’ye kadar dayanma imkanım hiç yok daBir de 30. hafta galiba yıllık iznim de vardı 2 hafta, onu da alıp birdaha dönmem artık. Şu an bile başım bir yandan midem bir yandan ağrıyor.
İnşallah sağlıkla o zamanı görürüz canım hep birliktebende zorlayacağım inşallah doğumdan sonraki izine çok ihtiyacımız var izinlerimide sakladım ocaktan sonrasına kullanabildiğim kadar kullanırım sonra da olmadı ücretsiz izin kullanıcam
Bak mesela benim kullandığımın icindeki vitaminler bunlar özellikle b olanlar enerji veriyorcanım uyku olayını dun artık cıddı anlamda soyledım doktoruma vıtamın yazın dedım ama bunun için extra vıtamıne gerek yok o olur dedı. balıkyağı kullanıyodum zaten bıtane daha balık yagı ve d vıtamını başladı daha almadım alınca yazarım ısımlerını. ama uyku ıcın vermedı galıba. bu haftalarda artık verılıyo dıye verdı anladığım kadaryla. bıde mıde bulantın yoksa ıc dedı. ara ara bulanıyo cok degıl dedım ozman basla cok bulantı yaparsa 10gun ara ver snra yıne baslarsın dedı. bakalım İnşallah fayda eder cnku gerçekten kafamı zor tutuyorummm
Bak mesela benim kullandığımın icindeki vitaminler bunlar özellikle b olanlar enerji veriyor
[/QUOTE
tamam canım verdıklerıne bı bakıyım ne ıcerıyomus neymıs karsılastırım olmazsa cok saol
Çok kötü durumda değilim gün içinde de hep aktif ve enerjik olmak zorundayım iyi hissediyorum gün içinde ama sabah uyanmak felaket bi olay oldu benim için. Hiç böyle değildim. Katlanıcaz artık canım. Belki daha ancak başlar iyi günlerimiz, buna da şükür :)6 saat uyku ile ben çoktan devrilmiştim .sen yine iyi dayanıyorsun .
bir dokun bin ah işit olduk hepimiz bu konudan çekiyormuşuz :)
2. tremester enerjinin olduğu kendini iyi hissettiğin dönem olmalı ama biz halen giriş yapamadık bu döneme.
Neden yazmiyor acababende başından beri onu merak ediyorum ama hiç yazmadı
diye bi üye
hayırlısı olsun inşallah benim de 30 nisan o zaman belli olur mu acaba bende meraktayımMerhaba kızlar
Bugün kontrolüm vardı. Bir sıkıntı yok. Şükürler olsun bebeğim iyi. Sadece bende vajinal enfeksiyon olmuş. Bu dönemde olabilir bebege zarari yok dedi. Bir fitil yazdi. Bir de idrar testi istedi. Büyük ihtimal erkek dedi. Sizden erkek bebek bekliyorum dedi. Bir sonraki kontrol de tam netlesir dedi.
bilmiyorum inan ama merak ediyorum başından beriNeden yazmiyor acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?