2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Hamilelik uyku hali ve yorgunluk yapiyor. Vitamin kullanıyormusun?

Zor olan ilk 3 aydı zaten canim bundan sonrasi rahat gececek allah kolayligini verir insallah,hastane ucreti,ilk bebek maddi anlamda bayaa zorluyor özellikle Türkiye sartlarinda o yuzden calisabildigin kadar calis bence

sgk da maaşım tam yatıyorsa şuan aldığının 3/2 sini sgk dan alırsın ama asgariden yatıyorsa asgari olan 2020 tl nin 3/2 sini alıyorsun .
daha zamanımız var birbirimize hatırlatarak devam ederiz
çok iyi olur canım ya benim ilk ve nette çok fazla bilgi kirliliği var bu konuyla ilgili

işte galıba kesıntısız yatması gereken sure 90 gun. Ya aynen aslında çıkaramaz sozlesmem falnda yok normal calısanım ama ben başka yerde calısıyodum. bu işyerine başladım 2ay snra hamıle kaldım. 2 aylık sıgortalı olduğum ıcın tazmınatım yoktu bısy tutturamam dıye zıt gıtmedım. konuştuk enson hazıran sonuna kadar calıs dedı. ben modelıstım. ağustosta yenı sezon acılıyo tekstılde. adam ağustosta yenı sezona yenı modelıstle başlamak ıstıyo. sezon ortasında modelıst degıstıremem dıyo. enazndan ssk mı yatır dıye teklıf edıcem dedıgın gbı bakalım İnşallah alabılırım. hayır alamazsam üzülürüm çünkü okadar uykusuzlk cekıyorum halsızım ama geliyorum sırf haklarımı alayım rahat edelım dıye İnşallah. 6ay çalıştırıp çıkarırsa üzülürüm gercekten

Hamilelik uyku hali ve yorgunluk yapiyor. Vitamin kullanıyormusun?
canım uyku olayını dun artık cıddı anlamda soyledım doktoruma vıtamın yazın dedım ama bunun için extra vıtamıne gerek yok o olur dedı. balıkyağı kullanıyodum zaten bıtane daha balık yagı ve d vıtamını başladı daha almadım alınca yazarım ısımlerını. ama uyku ıcın vermedı galıba. bu haftalarda artık verılıyo dıye verdı anladığım kadaryla. bıde mıde bulantın yoksa ıc dedı. ara ara bulanıyo cok degıl dedım ozman basla cok bulantı yaparsa 10gun ara ver snra yıne baslarsın dedı. bakalım İnşallah fayda eder cnku gerçekten kafamı zor tutuyorummm

Uykumu ben de hiç alamıyorum canım. Çok uykuya düşkün biri değilim ama zor uyanır oldum sabahları. Ama benim erken uykum gelmiyo, yine 12-1 gibi yatıyorum. 6 buçuk saat falan uyuyorum, sabah çok zor kalkıyorum. Normal herhalde hamilelikte

6 saat uyku ile ben çoktan devrilmiştim .sen yine iyi dayanıyorsun .
bir dokun bin ah işit olduk hepimiz bu konudan çekiyormuşuz :)
2. tremester enerjinin olduğu kendini iyi hissettiğin dönem olmalı ama biz halen giriş yapamadık bu döneme.

Zor olan ilk 3 aydı zaten canim bundan sonrasi rahat gececek allah kolayligini verir insallah,hastane ucreti,ilk bebek maddi anlamda bayaa zorluyor özellikle Türkiye sartlarinda o yuzden calisabildigin kadar calis bence

Aynen canım, 32. hafta giderim diyorum Allah’tan bir mani olmazsa, 37’ye kadar dayanma imkanım hiç yok da Bir de 30. hafta galiba yıllık iznim de vardı 2 hafta, onu da alıp birdaha dönmem artık. Şu an bile başım bir yandan midem bir yandan ağrıyor.

Canim bide hamilelikte kullanilan icinde bir cok vitamin olanlar var bence öyle birsey kullan olmazsa eczacına daniş

bende zorlayacağım inşallah doğumdan sonraki izine çok ihtiyacımız var izinlerimide sakladım ocaktan sonrasına kullanabildiğim kadar kullanırım sonra da olmadı ücretsiz izin kullanıcam

bende zorlayacağım inşallah doğumdan sonraki izine çok ihtiyacımız var izinlerimide sakladım ocaktan sonrasına kullanabildiğim kadar kullanırım sonra da olmadı ücretsiz izin kullanıcam
İnşallah sağlıkla o zamanı görürüz canım hep birlikte

Bak mesela benim kullandığımın icindeki vitaminler bunlar özellikle b olanlar enerji veriyor

Eklentiler

• 82AD6301-D78D-4AEC-BD36-B3E5E38BD786.webp
    30,9 KB · Görüntüleme: 48
Çok kötü durumda değilim gün içinde de hep aktif ve enerjik olmak zorundayım iyi hissediyorum gün içinde ama sabah uyanmak felaket bi olay oldu benim için. Hiç böyle değildim. Katlanıcaz artık canım. Belki daha ancak başlar iyi günlerimiz, buna da şükür :)

Merhaba kızlar
Bugün kontrolüm vardı. Bir sıkıntı yok. Şükürler olsun bebeğim iyi. Sadece bende vajinal enfeksiyon olmuş. Bu dönemde olabilir bebege zarari yok dedi. Bir fitil yazdi. Bir de idrar testi istedi. Büyük ihtimal erkek dedi. Sizden erkek bebek bekliyorum dedi. Bir sonraki kontrol de tam netlesir dedi.

hayırlısı olsun inşallah benim de 30 nisan o zaman belli olur mu acaba bende meraktayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…