2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Başınız sağolsun

Ne yazacağımı da unuttum bian biz hala ailelere söylemedik yani annem biliyo bide görümcem nasip olursa haftaya cinsiyeti kesinleştirip öyle gidip söyleriz diyoruz bakalım oğlum verir haberi de artık.Dr.kiz tahmin etmişti en son ama bakalım inşallah aynıdır tabi sağlıklı olsunda nasip.
Geçtiğimiz hafta sonu vizeler vardı bide onlara çalışmaktan hiç birşey yapamadım şimdi sıra finallerde oyüzden giremedim bir türlü hiç bişeye vakit bulamıyorum sanki sözde evdeyim bide.
Sizler nasılsınız cinsiyetler bellimi sizlerin.

Testi zamani gecmeden yaptirabilmissin bütün aksiliklere ragmen. Başınız sağolsun

ufaktan birşeyler alayım diyorum ama 350 tl ye hastahane çıkışımı olur yahu .değil çalışmak ek iş yapmak lazım sanırım
Yok artık one kardeşim Allah'tan oğlumun tüm kıyafet leri duruyor üç beş parça alicam ben nasipse. Allah herkese yardım etsin. Mama bez fiyatları da ateş pahasi. Oğlumu emzirdigim halde ilk iki ay sütüm az diye mama verdik. Çoğunluk anne sütü almasına rağmen haftada bir kutu mama bitiyordu. Üç buçuk yıl önce 50 TL idi bı kutu mama. Şimdi ne oldu hiç bilmem

Başınız sağolsun cnm. Bebisin de hayırlı olsun . Benimki üç buçuk yaşında karnımı öpüp sevio canım kardeşim diyo. Kız mı olsun erkek mi diyorum. Erkek olsun diyo daha küçük ama abilik yapacağı kesin.

Gebelik haftamiz seninle aynı galiba benimki iki Ocak son adet tarihi. İlk doğumun normal mi oldu sezeryan mi cnm

Bakalım ikinciler nasıl gelicek 7 sene geçti diye galiba üzerinden ayrı bir heyecanı var bu supriz yumurtanın ama biz başta bayağı kızımı iknaya uğraştık kabullenmesi zor oldu
Ah benim de kızımla arasi 7 yaş olucak, kiz istiyor cok, yatin ogrenicez nasipse, bizim kizimiz cok istedi allahim nasip etti, biz basa alicaz ama tecrubeli ve daha rahat olacagimiz kesin

Ah benim de kızımla arasi 7 yaş olucak, kiz istiyor cok, yatin ogrenicez nasipse, bizim kizimiz cok istedi allahim nasip etti, biz basa alicaz ama tecrubeli ve daha rahat olacagimiz kesin
Benimde 7 yasinda bir kizim var. Kizimda kiz olsun istiyor dua ediyorum diyor. Sagliklisi hayirlisi olsun hepimiz icin insallah kizlar

denedim onu da işte çok susuyorum ben yaa azıcık içiyorum ama yine de çıkarıyor
Doktorlar su içmeyi öneriyor her ne kadar uyanmaya sebep olsa da şu an saat sabahin 4ü ve 3. Kalkisim yoksa bebeğin karnında suyunun az olmasına sebep olabilir ayrıca gece kalkmalarinin sebebi dogumDan Sonraki uykusuzluga hazirlanmasi bunyenin malum 2 saatte bir bebeği beslemek lazım

Çok sağol canım çok şükür yaptırdık.

İkili test yaptıran arkadaşların sonuçları nasıl acaba burda inşallah herkesin iyidir.
Benim riskli çıktı . Beta hcg kan değerim yüksek çıktı. Ultrasonda herşey normal bakalım fetal DNA testi yaptırdık sonucu bekliyoruz . Benim yaşım. 36 onun da etkisi oluyor tabi sonuçlarda.

Yaaa ne güzel bizim supriz yumurtayı kabul ettirmemiz çok zaman aldı depresyona girdi resmen. Tek torun evin tüm ilgisi onda 2. Bebeği duyan herkes de biran çokaşırı mutluluk sevinci gösterince kızım çekti kırmızı karti

Cnm bazilari öyle benm bi arkadasimda okulda tenefuslerde bile uyumustu.hamilelige gorde degisiyor .2. Cocugumda ilk zamanlar baya uyku yapmisti hepsinde farkli belirtiler oldu

Kızlar günaydın nasılsınız az önce msj geldi test sonucunuz çıkmış diye muayenem haftaya anlayan bakabilir mi bir sıkıntı var mı

Eklentiler

• IMG_20190419_101117_011.webp
    23 KB · Görüntüleme: 70
Başınız sağolsun

Kızlar size bir tavsiye kan ilacını kapsülde içemiyorum diye kapsülden çıkartıp içmeyin bulanmayan midemi bulandırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…