- 6 Ağustos 2015
- 7.208
- 19.829
- 348
Başınız sağolsunSelam kızlar baya zaman oldu yazmayalı özledim sizleri nasılsınız.Ben kısaca anlatayım ikili test için devletten randevum vardı tam bir gün kala iptal ettiler Dr.kaynakli çok sinirim bozuldu zar zor bi boşluk bulup rastgele birinden aldım randevu ama oda gıcık Dr.yapmadi test sen benim hastam değilsin dedi neyse kendi Dr.umdan bir hafta sonra aldık randevu ona gidicez yaptırmaya tam sabahında kayınvalidem vefat etti malesef.Köydeydi bizde gittik hemen aslında Dr.dan sonra hafta sonu köye gidip ailelere söyliycektik hamile olduğumu ama kısmet olmadı söylemedik o ara öyle geçti Mevlide falan git gel sonra test yaptırınca çok şükür sonuçlarda iyi çıktı.Daha bu geçtiğimiz pazar günü oğluma öyle söyledik 6 yaşında ve çok mutlu şuan kardeşim diyo başka bişey demiyo.
Başınız sağ olsun
Sağolun Allah razı olsun.Başınız sağolsun
Testi zamani gecmeden yaptirabilmissin bütün aksiliklere ragmen. Başınız sağolsunSelam kızlar baya zaman oldu yazmayalı özledim sizleri nasılsınız.Ben kısaca anlatayım ikili test için devletten randevum vardı tam bir gün kala iptal ettiler Dr.kaynakli çok sinirim bozuldu zar zor bi boşluk bulup rastgele birinden aldım randevu ama oda gıcık Dr.yapmadi test sen benim hastam değilsin dedi neyse kendi Dr.umdan bir hafta sonra aldık randevu ona gidicez yaptırmaya tam sabahında kayınvalidem vefat etti malesef.Köydeydi bizde gittik hemen aslında Dr.dan sonra hafta sonu köye gidip ailelere söyliycektik hamile olduğumu ama kısmet olmadı söylemedik o ara öyle geçti Mevlide falan git gel sonra test yaptırınca çok şükür sonuçlarda iyi çıktı.Daha bu geçtiğimiz pazar günü oğluma öyle söyledik 6 yaşında ve çok mutlu şuan kardeşim diyo başka bişey demiyo.
Çok sağol canım çok şükür yaptırdık.Testi zamani gecmeden yaptirabilmissin bütün aksiliklere ragmen. Başınız sağolsun
Evet ya yaz gelemediGeçmiş olsun, evet canım şükür.♀ Havalar da biraz düzelse keyfimiz yerine gelirdi.
Yaptıranların iyi cikti cok şükürÇok sağol canım çok şükür yaptırdık.
İkili test yaptıran arkadaşların sonuçları nasıl acaba burda inşallah herkesin iyidir.
Aaa çok güzel denk gelmiş o zaman canım. Temmuz’a kadar dişini sıktın mı rahat edersin sonrasındaTemmuz sonu-Ağustos başında izin girilmişti bana tamamen tesadüfen, Kurban Bayramı ile birleşiyor o da, bayram dönüşü de benim 32. haftam oluyor
Yok artık one kardeşimufaktan birşeyler alayım diyorum ama 350 tl ye hastahane çıkışımı olur yahu .değil çalışmak ek iş yapmak lazım sanırım
Başınız sağolsun cnm. Bebisin de hayırlı olsun . Benimki üç buçuk yaşında karnımı öpüp sevio canım kardeşim diyo. Kız mı olsun erkek mi diyorum. Erkek olsun diyoSelam kızlar baya zaman oldu yazmayalı özledim sizleri nasılsınız.Ben kısaca anlatayım ikili test için devletten randevum vardı tam bir gün kala iptal ettiler Dr.kaynakli çok sinirim bozuldu zar zor bi boşluk bulup rastgele birinden aldım randevu ama oda gıcık Dr.yapmadi test sen benim hastam değilsin dedi neyse kendi Dr.umdan bir hafta sonra aldık randevu ona gidicez yaptırmaya tam sabahında kayınvalidem vefat etti malesef.Köydeydi bizde gittik hemen aslında Dr.dan sonra hafta sonu köye gidip ailelere söyliycektik hamile olduğumu ama kısmet olmadı söylemedik o ara öyle geçti Mevlide falan git gel sonra test yaptırınca çok şükür sonuçlarda iyi çıktı.Daha bu geçtiğimiz pazar günü oğluma öyle söyledik 6 yaşında ve çok mutlu şuan kardeşim diyo başka bişey demiyo.
Gebelik haftamiz seninle aynı galiba benimki iki Ocak son adet tarihi. İlk doğumun normal mi oldu sezeryan mi cnmNe yazacağımı da unuttum bian biz hala ailelere söylemedik yani annem biliyo bide görümcem nasip olursa haftaya cinsiyeti kesinleştirip öyle gidip söyleriz diyoruz bakalım oğlum verir haberi de artık.Dr.kiz tahmin etmişti en son ama bakalım inşallah aynıdır tabi sağlıklı olsunda nasip.
Geçtiğimiz hafta sonu vizeler vardı bide onlara çalışmaktan hiç birşey yapamadım şimdi sıra finallerde oyüzden giremedim bir türlü hiç bişeye vakit bulamıyorum sanki sözde evdeyim bide.
Sizler nasılsınız cinsiyetler bellimi sizlerin.
Ah benim de kızımla arasi 7 yaş olucak, kiz istiyor cok, yatin ogrenicez nasipse, bizim kizimiz cok istedi allahim nasip etti, biz basa alicaz ama tecrubeli ve daha rahat olacagimiz kesinBakalım ikinciler nasıl gelicek 7 sene geçti diye galiba üzerinden ayrı bir heyecanı var bu supriz yumurtanın ama biz başta bayağı kızımı iknaya uğraştık kabullenmesi zor oldu
Benimde 7 yasinda bir kizim var. Kizimda kiz olsun istiyor dua ediyorum diyor. Sagliklisi hayirlisi olsun hepimiz icin insallah kizlarAh benim de kızımla arasi 7 yaş olucak, kiz istiyor cok, yatin ogrenicez nasipse, bizim kizimiz cok istedi allahim nasip etti, biz basa alicaz ama tecrubeli ve daha rahat olacagimiz kesin
Doktorlar su içmeyi öneriyor her ne kadar uyanmaya sebep olsa da şu an saat sabahin 4ü ve 3. Kalkisim yoksa bebeğin karnında suyunun az olmasına sebep olabilir ayrıca gece kalkmalarinin sebebi dogumDan Sonraki uykusuzluga hazirlanmasi bunyenin malum 2 saatte bir bebeği beslemek lazımdenedim onu da işte çok susuyorum ben yaa azıcık içiyorum ama yine de çıkarıyor
Benim riskli çıktı . Beta hcg kan değerim yüksek çıktı. Ultrasonda herşey normal bakalım fetal DNA testi yaptırdık sonucu bekliyoruz . Benim yaşım. 36 onun da etkisi oluyor tabi sonuçlarda.Çok sağol canım çok şükür yaptırdık.
İkili test yaptıran arkadaşların sonuçları nasıl acaba burda inşallah herkesin iyidir.
Yaaa ne güzel bizim supriz yumurtayı kabul ettirmemiz çok zaman aldı depresyona girdi resmen. Tek torun evin tüm ilgisi onda 2. Bebeği duyan herkes de biran çokaşırı mutluluk sevinci gösterinceAh benim de kızımla arasi 7 yaş olucak, kiz istiyor cok, yatin ogrenicez nasipse, bizim kizimiz cok istedi allahim nasip etti, biz basa alicaz ama tecrubeli ve daha rahat olacagimiz kesin
Cnm bazilari öyle benm bi arkadasimda okulda tenefuslerde bile uyumustu.hamilelige gorde degisiyor .2. Cocugumda ilk zamanlar baya uyku yapmisti hepsinde farkli belirtiler oldukızlar sureklı uyumak isteyen varmı aranızdauyuyorum uyuyorum uyuyorum yıne uykusuzum. ben çalışıyorum haftasonu izinliyim. eşimde antrenör ve onun işide haftasonları yuğun onun iznide haftaiçi. yani izin günlermiz zaten çakışmıyor. bi akşamları görüşebiliyoruz ondada bana bı uyku basıyo mumkun degıl oturamıyorum yemek yıyoruz 1 bardak cayı zor ıcıp uyuyorum. alarm kurduğumda 8 saat gosterıyo yanı ıyı uyuyorum aslında ama sankı hıc uyumamış gbı uyanıyorum işyerinde kafamı zor tutuyorum. hamılelıgımı evde gecırebılsem her sanıye uyurum gibi. doktora sordum normal dıyo varmı böyle bsy yasayan
Başınız sağolsunSelam kızlar baya zaman oldu yazmayalı özledim sizleri nasılsınız.Ben kısaca anlatayım ikili test için devletten randevum vardı tam bir gün kala iptal ettiler Dr.kaynakli çok sinirim bozuldu zar zor bi boşluk bulup rastgele birinden aldım randevu ama oda gıcık Dr.yapmadi test sen benim hastam değilsin dedi neyse kendi Dr.umdan bir hafta sonra aldık randevu ona gidicez yaptırmaya tam sabahında kayınvalidem vefat etti malesef.Köydeydi bizde gittik hemen aslında Dr.dan sonra hafta sonu köye gidip ailelere söyliycektik hamile olduğumu ama kısmet olmadı söylemedik o ara öyle geçti Mevlide falan git gel sonra test yaptırınca çok şükür sonuçlarda iyi çıktı.Daha bu geçtiğimiz pazar günü oğluma öyle söyledik 6 yaşında ve çok mutlu şuan kardeşim diyo başka bişey demiyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?