Sağol canım. Aslinda ben sormasam söylemezdi. Biraz karnıma bastırarak baktı. Erkeğe benziyor. Buyuk ihtimal erkek dedi. Çıkarken sizden erkek bebek bekliyorum dedi. Bakalım dogrumu. Bende tekrar 3 mayista gidecem. Belki netlesir o zaman.
Sağol canım. Aslinda ben sormasam söylemezdi. Biraz karnıma bastırarak baktı. Erkeğe benziyor. Buyuk ihtimal erkek dedi. Çıkarken sizden erkek bebek bekliyorum dedi. Bakalım dogrumu. Bende tekrar 3 mayista gidecem. Belki netlesir o zaman.
Salam sosis sucuk pastırma
Mayonez “çiğ yumurta içerdiği için”
çiğ etten yapılmış çiğköfte
Dip balıkları ve sakatatlar
Ağır yağlarda kızartılmış kızartmalar ... hepsi yenmemesi gerekiyormuş
Bende çok canım istiyor bazen ama engelliyorum burger yapmayı evde deneyeceğim ama çok canım isterse bi iki kereden bir şey olmaz.
yok kuzum o devletın verdiği bi para benim dediğim sigortadan alınan para çalışmadığın süre boyunca maaşını sigortadan alıyorsun 4 aylık da 7500 tl civarı bişeye geliyor parça parça ödeme yapılıyormuş ama ne zaman o önemli
Parça parça değil arkadaşım benim üçüncü çocuğum bende SGK çalışanıyım Doğumdan sonra böyle bir mebla bütün olarak alınıyor ben ilkinde iki küsür aldım ikincisinde dört küsür aldım bundandı 6 7 civarı alınır heralde
Merhaba kızlar
Bugün kontrolüm vardı. Bir sıkıntı yok. Şükürler olsun bebeğim iyi. Sadece bende vajinal enfeksiyon olmuş. Bu dönemde olabilir bebege zarari yok dedi. Bir fitil yazdi. Bir de idrar testi istedi. Büyük ihtimal erkek dedi. Sizden erkek bebek bekliyorum dedi. Bir sonraki kontrol de tam netlesir dedi.
Çok geçmiş olsun canım. Fitil ve bol suyla kolay çözülen bi sorun.
Oğluşun da sağlıkla gelsin, değişmez herhalde ama belli olmuyo. Bana 12.haftada iki doktor farklı yorumda bulundu. Bakalım yarın ne çıkıcak cinsiyetimiz :)
evet ben demiştim ama ben doğum yardımını anlamışım herhalde şimdi doğum iznine ayrılınca normal maaş vermeyecekler mi onları toplu mu verecekler onu anlamadım sgk çalışanı arkadaşımız aydınlatırsa sevinirim
Çok geçmiş olsun canım. Fitil ve bol suyla kolay çözülen bi sorun.
Oğluşun da sağlıkla gelsin, değişmez herhalde ama belli olmuyo. Bana 12.haftada iki doktor farklı yorumda bulundu. Bakalım yarın ne çıkıcak cinsiyetimiz :)
bende ilkinde 16. haftada hissetmiştim bunu daha erken hissedersin dediler 2. olunca ama henüz birşey yok .
hareketleri hissetmek ayrıca bir mutlu ediyor insanı .
Salam sosis sucuk pastırma
Mayonez “çiğ yumurta içerdiği için”
çiğ etten yapılmış çiğköfte
Dip balıkları ve sakatatlar
Ağır yağlarda kızartılmış kızartmalar ... hepsi yenmemesi gerekiyormuş
Bende çok canım istiyor bazen ama engelliyorum burger yapmayı evde deneyeceğim ama çok canım isterse bi iki kereden bir şey olmaz.
saydıkların evet yenmemesi gereken şeyler ama ben bazen yenik düşüyorum , çok canım çekip yiyemeyince aklımdan çıkmıyor azcık yada en küçük porsiyonu alarak yiyorum .