2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
ne kadar güzel olur bi kız bi erkek inşallah canım benim

Dedigin gibi beden buyumesi oldu hepimizde.Ay umarim cok kilo almam.Zaten uzun ve iri yapiliyim.Dev gibi olmak istemiyorum.16-17 kiloyla tamamlasam opup basima koyucam.Su bulantilar tamamen kesilsin iyice sebze,meyve,proteine donucem.Insallah tabi :)

kuzum doktora sormadım ama yedim valla az bişeden bişe olmaz diye düşünüyorum hem yemeden insanın aklından da gitmiyor. 1 ekmek değilde çeyrek yenilebilir diye düşünüyorum
Aslında haklısın azıcık yemekten bişey olmaz bende çok dikkat ediyordum ama anneme gelince ucundan yiyorum maydanoz aşeriyorum bu ara

Hayırlı olsun canım Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin ❤

Dedigin gibi beden buyumesi oldu hepimizde.Ay umarim cok kilo almam.Zaten uzun ve iri yapiliyim.Dev gibi olmak istemiyorum.16-17 kiloyla tamamlasam opup basima koyucam.Su bulantilar tamamen kesilsin iyice sebze,meyve,proteine donucem.Insallah tabi :)
hamur işi yemediğin sürece çok almazsın diyorlar ama bünyeye göre değişir tabi illa ki alıcaz ama inş çok almayız

ne kadar güzel olur bi kız bi erkek inşallah canım benim
Demiii inşallah olurlar haftaya sabırsızlıkla bekliyorum ultrasonu
çok kilo almak da zararlı zaten ya. Kaç kilo aldınız bayanlar . Ben dağa yeni yeni yemeye başladım . Hamile kaldığım kilodan 1 kilo eksiğim . Tatlı yemediğim için almıyorum bence

ben hamile kaldığım kilodayım hala bi ara 2 kilo verdim geri aldım. son aylarda çok alınıyormuş

Ben de tatli yemiyorum daha dogrusu yiyemiyorum bir tiksinti var tatliya ama midemi tutan tek sey hamurisi oldugundan 13 haftada 2 kilo aldim.Insallah su bulanti tamamen kesilince karbonhidrati en azami sekilde tuketmeye gayret edicem.Insallah tabi.

Belki de annen yanlış ifade etmiştir kendini canım. Hiç üzme bunun için kendini. Sen bebişlerine odaklan, onları strese sokup üzme annesi

Bende kilo almadım canım ama göbeğim çıktı özellikle geceleri çok belli oluyor :)

Ben de tatli yemiyorum daha dogrusu yiyemiyorum bir tiksinti var tatliya ama midemi tutan tek sey hamurisi oldugundan 13 haftada 2 kilo aldim.Insallah su bulanti tamamen kesilince karbonhidrati en azami sekilde tuketmeye gayret edicem.Insallah tabi.
Canım bende hamur işi yiyemiyorum ağır geliyor bana hep sebze yemekleri özellikle kabuska çok yiyorum sabah akşam yesem hayır demem

Henüz almadım ama ilk hamilelikte de sonradan acıldım 20 kilo aldım :)

Merhabalar arkadaşlar bugün 3lü test sonucumda down sendromu 1/129 çıktı ve yüksek risk grubunda olduğum için doktorum nift önerdi bunu da yapan firma genoxmuş sanırım. Bu konuda bilgisi olan var mı? Ve sonuç olarak biraz daha içimi rahatlatacak bildiğiniz örnekler acaba? Şimdiden çok teşekkürler...

Merhaba yaştan dolayi mi riskli cikti acaba
Ben yurt dışındayım ikili yerine Nipt testi yaptirdim sonucumu bekliyorum ama Türkiyede olan yaptiran arkadaşlar var onlarda gorunce yazarlar bilgi edinirsin
Senden alinan kandan bebeğin dna sini ayristirip genetik hastaliklara bakiliyor ucreti şehirden sehire degisiyor sanirim

Canim annelerimizin istegine gore dogurmayacagiz herhalde ki nasibinizde erkek varsa erkek olur allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin insallah, ayrica sevmez olurmu dogunca sen gor bak kucagindan dusurmeyecek, biz 3 kiz kardesiz, ablamin 2 kizi var ilk erkek torun benim oglum olmustu ki annem erkek cocuklarini pek sevmezdi amaaa dogumumda Hollandaya yanima geldi kucagindan indirmedi hala daha oyledir hergun foto video bekler cani gider ogluma sen hic uzme kendini

Küçük yaramaz sizi ugrastirmis biraz. Hayırlı uğurlu canm oğlusun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…