2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Merhaba, benzer testlerden olan tranquility’i önermişti doktorum, sonucumuz temiz çıktı çok şükür, inşallah siz de temiz sonucu aldıktan sonra içiniz rahat eder.

Bence hiç takılma canım, doktor normal dedikten sonra hiç önemli değildir. Sağlıklı beslenmeye çalışalım artık o yeter

Bana da 12 de Bi tahmin yapmıştı ama 10 gün sonra gel kesinleşsin demişti :) gidemedim daha:) oğlum çok yaramaz hayırlısıyla bu kız olsun sakin Bi hatun olsun isterim ama buda erkeğe benziyordu :))
Aynı şeyi yaşıyoruz benim oglumda çok yaramaz uslu süsüne püsüne düşkün bi kiz olsa diyorum lafin gelişi tabi de önce sağlıklı olsun sonrada birazcık uslu bı bebek olsa hiç fena olmaz yani büyük gün salı bizde . Kontrol var inşallah bu sefer bende öğrenirim bebisimin cinsiyetini

Eskiden erkek çocuk gerçekten güç demekti. Erkek çocuk anne babaya bakardı. Zaten herkes aynı evde yaşardı. Emekli maaşı diye bişey yoktu. Tabiki anne baba ogulun eline bakardi yaslaninca. Şimdi farklı herkes ayrı yaşıyor maaşı var herkesin. Anne baba bakıma muhtacsa bütün çocuklar bakıyor öyle olmali zaten . Hayırlı evlat olsun önce vatanina milletine ailesine başka ne istenirki Allah bağışlasın kuzucuklarimizi

Merhaba, yasim 38. Ben de yaptirdim o testi. Bana doktorum Genlab diye bir yeri onerdi. Isterseniz netten bir arastirin. Umarim hicbirsey cikmaz, saglicakla gelir bebeginiz. Sormak istediginiz birsey varsa cevaplayabilirim

Canım diğer kesinleşenler de yazsın cinayetleri sende müsait olduğunda eklersin
Benim belli değil ya belli olanları görüp kıskanayım biraz

Aynen canım ya baya zorluyo özellıkle bu hafta dahada bastırdı. bıde ben modelıstım günde 10 saat çalışıyorum yemın ederım artık bugun akşam olsunda haftasonu gelsın dıye saat sayıyorummm
Çalişan anne hamile olmak zor ben de ayni durumdayim maalesef napalim evlatlarimz saglikli hayrli olsunda bu gunlerde gecer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…