Merhabalar arkadaşlar bugün 3lü test sonucumda down sendromu 1/129 çıktı ve yüksek risk grubunda olduğum için doktorum nift önerdi bunu da yapan firma genoxmuş sanırım. Bu konuda bilgisi olan var mı? Ve sonuç olarak biraz daha içimi rahatlatacak bildiğiniz örnekler acaba? Şimdiden çok teşekkürler...
Merhaba, benzer testlerden olan tranquility’i önermişti doktorum, sonucumuz temiz çıktı çok şükür, inşallah siz de temiz sonucu aldıktan sonra içiniz rahat eder.
Merhaba kizlar.Kilo konusuna değinilmiş 13 haftada bende 2,2 kilo aldım Doktora göre çok normal öncesinde zayıf olduğum için.Ama ben ilerisinden korkuyorum.Diyetisyene mi gitsem diye ciddi şekilde de düşünüyorum
Merhaba kizlar.Kilo konusuna değinilmiş 13 haftada bende 2,2 kilo aldım Doktora göre çok normal öncesinde zayıf olduğum için.Ama ben ilerisinden korkuyorum.Diyetisyene mi gitsem diye ciddi şekilde de düşünüyorum
Bana da 12 de Bi tahmin yapmıştı ama 10 gün sonra gel kesinleşsin demişti :) gidemedim daha:) oğlum çok yaramaz hayırlısıyla bu kız olsun sakin Bi hatun olsun isterim ama buda erkeğe benziyordu :))
Aynı şeyi yaşıyoruz benim oglumda çok yaramaz uslu süsüne püsüne düşkün bi kiz olsa diyorum lafin gelişi tabi de önce sağlıklı olsun sonrada birazcık uslu bı bebek olsa hiç fena olmaz yani büyük gün salı bizde . Kontrol var inşallah bu sefer bende öğrenirim bebisimin cinsiyetini
Hic kimsenin dedigine takilma canim . Rabbim kac defa ve kac kadina nasip eder bu duyguyu bilemeyiz bu acidan bak. Allah sana iki kat guc versin insallah. Benimde 7 yasinda bir kizim var kayinvalidemde annemde erkek istediklerini belli ediyorlar bi sekilde. Erkek cocugu kuvvettir soyadini tasir. Sanki hanedanlik devredecegiz anasini satayim. 12. haftada benimde kiza benzetti ama kimseye soyleme net degil dedi. Ben kiza odaklandim bile. Ayni gun leke ve kanamam oldu o saatten sonra ister 5 kiz ister 5 erkek olsun bi sonrakinin ne olaginin hic bir onemi olmuyor. Sende bozma moralini tadini cikar. Allaha emanet ol. Saglikli mutlu huzur dolu bir surec yasayalim insallah. Sevgilerimle
Eskiden erkek çocuk gerçekten güç demekti. Erkek çocuk anne babaya bakardı. Zaten herkes aynı evde yaşardı. Emekli maaşı diye bişey yoktu. Tabiki anne baba ogulun eline bakardi yaslaninca. Şimdi farklı herkes ayrı yaşıyor maaşı var herkesin. Anne baba bakıma muhtacsa bütün çocuklar bakıyor öyle olmali zaten . Hayırlı evlat olsun önce vatanina milletine ailesine başka ne istenirki Allah bağışlasın kuzucuklarimizi
Merhabalar arkadaşlar bugün 3lü test sonucumda down sendromu 1/129 çıktı ve yüksek risk grubunda olduğum için doktorum nift önerdi bunu da yapan firma genoxmuş sanırım. Bu konuda bilgisi olan var mı? Ve sonuç olarak biraz daha içimi rahatlatacak bildiğiniz örnekler acaba? Şimdiden çok teşekkürler...
Merhaba, yasim 38. Ben de yaptirdim o testi. Bana doktorum Genlab diye bir yeri onerdi. Isterseniz netten bir arastirin. Umarim hicbirsey cikmaz, saglicakla gelir bebeginiz. Sormak istediginiz birsey varsa cevaplayabilirim
Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfasında (tıklayın)hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebilceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiyede bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.
Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.
Yapmanız gereken : Profil sayfanıza (tıklayın) girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 29-10-2019
Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebilceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından (tıklayın) da kendiniz hesaplayabilirsiniz.
Aynen canım ya baya zorluyo özellıkle bu hafta dahada bastırdı. bıde ben modelıstım günde 10 saat çalışıyorum yemın ederım artık bugun akşam olsunda haftasonu gelsın dıye saat sayıyorummm