2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Nasıl etketleyecegimi bulamadım yaş 27 ilk çocuk ve kız başlangıç kg 50
Lütfen buyun başlıkların cevabını yazarmısınız .
İki iş oluyor sonra listeye ekleme yapmak için pc açoyorum .
İlk sayfa ya gidin ve ordakı bütün başlıkların cevabını yazın.
Benı etiketlemek içinde @ işareti ve kullanıcı adıımı yazın hepsi birleşik olucak :)

Bugün cinsiyet belli oldu. 2 oğlum var şimdi 3. De erkek. Sağlıklı olsun gerisi boş... 3. Çocuğu kız olur umuduyla yaptık ama nasipte yokmuş. Sağlıklı, Vatana ve millete hayırlı evlat olur inşa
Ay canım benim hayırlarla sağlıkla gelsin oğlun hepsi evlat, hiç fark etmez. 3 erkek anası olcaksın maşallah sana

Bende salı günü gidicem inşallah bende kızım yada oğlum olcak demek istiyorum hayırlı olsun küçük prenses
Aynen bende doktorlar devlette daha cinsiyet söylemiyor bişey alacak olsak eşim maviye ben pembeye yapisiyoruz ya yeşil ya beyaz alıyoruz yada alamıyoruz Hayırlısı olsun zaten ikiside yok ama bir an önce öğrenmek istiyorum

Rahim. Ağzı uzunluğu öldürenler kaç cm cıktı benim 7.5 çok iyi dedi dizlerin ne kadar merak ettim ben birde ssvd yapmak istiyorum rahi. Duvarı 5 cm in altına düşmemesi lazimmis rahim duvarı da 7.5 cm

Amin canim aminn insallah cok guzel haberkeri paylsacagiz burada hepbirlikte. Cok mutlu gunler gorelim, isteyen istedigini desin herkes yasadigini bilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…