Lütfen buyun başlıkların cevabını yazarmısınız .
İki iş oluyor sonra listeye ekleme yapmak için pc açoyorum .
İlk sayfa ya gidin ve ordakı bütün başlıkların cevabını yazın.
Benı etiketlemek içinde @ işareti ve kullanıcı adıımı yazın hepsi birleşik olucak :)
Bugün cinsiyet belli oldu. 2 oğlum var şimdi 3. De erkek. Sağlıklı olsun gerisi boş... 3. Çocuğu kız olur umuduyla yaptık ama nasipte yokmuş. Sağlıklı, Vatana ve millete hayırlı evlat olur inşa
Bugün cinsiyet belli oldu. 2 oğlum var şimdi 3. De erkek. Sağlıklı olsun gerisi boş... 3. Çocuğu kız olur umuduyla yaptık ama nasipte yokmuş. Sağlıklı, Vatana ve millete hayırlı evlat olur inşa
Aynen bende doktorlar devlette daha cinsiyet söylemiyor bişey alacak olsak eşim maviye ben pembeye yapisiyoruz ya yeşil ya beyaz alıyoruz yada alamıyoruz Hayırlısı olsun zaten ikiside yok ama bir an önce öğrenmek istiyorum
Rahim. Ağzı uzunluğu öldürenler kaç cm cıktı benim 7.5 çok iyi dedi dizlerin ne kadar merak ettim ben birde ssvd yapmak istiyorum rahi. Duvarı 5 cm in altına düşmemesi lazimmis rahim duvarı da 7.5 cm
Yemin ederim kayinvalidem yapmiyor annemin yaptigini bana.Biraz oncede neden genetik test yaptirmisiz o kadar para vermisiz.Ya bunlar tam kayinvalidelik hareketler degil mi ? En sonunda birikmisimiz vardi ,icimiz rahat etsin dedik yaptirdik anne dedim.Uzulmeyecegim diyorum icim kavruluyor.Cinsiyet olayi hic onemli degil benim icin.Ben ilac icmeden adet olamayan biriyim.Tedavisiz asla bebek sahibi olamam derken Allah bana bu mucizeleri verdi.Ben hergun insallah 35-36. Haftalari gormek nasip olur derken bir de neleri kafama takiyorum..Cok tesekkurler .Insallah hepimiz saglikla aliriz kucagimiza.
Amin canim aminn insallah cok guzel haberkeri paylsacagiz burada hepbirlikte. Cok mutlu gunler gorelim, isteyen istedigini desin herkes yasadigini bilir