2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Aynen oyle canim rabbim hayirli evlat versin. Cevremizde hem erkek hem kadin oyle olumlu ya da olumsuz ornekler dolu ki... Farkinda olmak lazim Ne diyellim Allah bilsin yeter gonlumuzdekileri

Canim ben daha once yazmistim ama seni etiketkemeden subat ayinda yazdim. Etiketleyip yaziyorum H E Sat 08.01.2019 muhtemel dogum 16.10.2017 Sehir İzmir cibsiyet belirsuz
H E tabi 2017 de dogurma sansim yok cocugu 16.10.2019 yorgunluguma verin kizlar dun aksam kardesimin mustakbel gelin adayi ve ailesi bende yemekteydi ne kadar yoruldum bilemezsiniz kusura bakmayin

Canim ben daha once yazmistim ama seni etiketkemeden subat ayinda yazdim. Etiketleyip yaziyorum H E Sat 08.01.2019 muhtemel dogum 16.10.2017 Sehir İzmir cibsiyet belirsuz
Butun yazılanları okuyamıyrum maalesef bazen çok sayfa birikiyo o yüzden etiketlenmediklerimi göremiyorum :)
Pazartesi pc ye geçebilirsem eklicem

Bugün cinsiyet belli oldu. 2 oğlum var şimdi 3. De erkek. Sağlıklı olsun gerisi boş... 3. Çocuğu kız olur umuduyla yaptık ama nasipte yokmuş. Sağlıklı, Vatana ve millete hayırlı evlat olur inşa
Hayrli olsun cnm
Gülben ergen misali 3 oglunu alip gezersin artik
Sen erkek diyodun zaten basindan beri

Hayrli olsun cnm
Gülben ergen misali 3 oglunu alip gezersin artik
Sen erkek diyodun zaten basindan beri
Dün tabi biraz hayal kırıklığı oldu ama en basından beri tatlı çok aşerıyordum. Ama bunda bulantı ve kusma cok diye bir umut kız olur dıye dusundum.sağlıklı olsun da baska bır isteğim yok.. Zaten rüyamda da görmüştüm. Eşime sinir oldum, oğlanlarla drun yanında oley çektiler, çak yaptılar... Ne erkek düşkünüymüşssün sen dedim, ben erkek istiyordum dedi sinsi.. Çıkışta el bebek gül bebek büyütcem, elin zibidisi alıp gidecek kızımı, bu zamanda kız yetıstırmek kolay mı diyor.. şimdi gelin alırız boşver kızı napacaksın dıyor. Erkek cocugu anneye düşkün bak beni öpmuyorlar bile... Önceden de Benim yanımda da kızdır inşallah demeler. Dr bana Allah kolaylık versin dedi bizim canavarları görünce.. Siz hamilelikte bol bol dinlenin dedi. 5 kere dra baktırdım ama erkek. Dr inanayım diye pipiyi zumlayıp resmini verdi.

Aynen öyle oldu canım :) artık kesinleşti erkek olduğu :)
Eveet bizler oğullarımızın ilk aşkı olucaz inşallah sağlıkla kucağımıza alalım canım
Canım hayırlı olsun bakalım biz ne zaman kesin olarak cinsiyeti öğreneceğiz benim doktorum 3 hafta sonra görelim dedi . Çok merak ediyorum nasıl 3 hafta sabredeceğim bilmiyorum . herhalde yine başka bi doktora kontrol için giderim Siz ne kadar sürede kontrole gidiyorsunuz ?

Bende bu soruyu merak ediyorum canım doktorada hiç sormadım bebeği görünce o minnak kalbini dinliyince unutuyorum herşeyi❤

Bende bu soruyu merak ediyorum canım doktorada hiç sormadım bebeği görünce o minnak kalbini dinliyince unutuyorum herşeyi❤
Doktorum bana süre vermedi .
Normalde ayda bir görüyorum 12 haftadan sonra sen kafana bişey takılırsa gel dedi . Ben geçen oazartesi gittim .
Şimdi 10 günlük ücretsiz hakkım var . Onun için bu pazartesi tekrar gitcem :)
Ondan sonra bakarım kafama göre 4-5 hafta da bir ayarlarım

hayrli olsun saglikli sihattli olsun da ins
Yapcak bisey yok takdir
Ben de 2 erkekten sonra sabirszlkla bekliyorm bakalm 2 doktorda kiz dedi degisirse diye kendimi cok kaptrmiyorm sonra asiri uzulmeyim diye
Saglikli akilli olsunlarda ins kiz erkek Rabbim ne verdiyse kabulumuz
Esin kiz olsaydi emin ol ona daha duskun olurdu.ama bazen insan olumlu bakinca mutlu oluyo.yani esinin penceresinden bakincada haksiz sayilmaz

Hayırlı olsun sen kızı bulmuşsun. Kız bebek kıyafetleri alır kızçeni süslersin.. Benim ki hayal oldu.. Oysa ne planlarım vardı. Ama bu bebeğime de az da olsa yeni şeyler alacağım. Sağlıklı olsun sağlıkla doğsun da başka bir isteğim yok. Eşime çok kızgınım az önce tüm evi temizlettim. Birazdan oğluşları parka indirecek. Bugün oram agrıyor buram ağrıyor numarası yaptım. Çok işe yarıyor

Çok teşekkür ederim canım sen de o zaman 3 hafta sonra kesin öğrenirsin ben 12.haftada ikili tarama için gitmiştim, sonra işte 14.haftada sonuç için gidince cinsiyeti de öğrendik canım. Şimdi 16 da tekrar gidicem multivitamine demire falan başlıycak doktor. Ondan sonra artık yine ayda bir giderim, bu ara 2 haftada bir olmuş oluyo kontrollerim

Kızlar bu kız mi erkek mi doktor net birşey söyleyemem dedi
Bu yeni mi çekildi canım kaçıncı haftada yani? Çünkü 12.hafta civarı hepsinde böyle görünüyo cinsel organ, kızda da erkekte de bu kabarıklık oluyomuş. 12.haftadan sonra kızlarınki yarılmaya ve yassılaşmaya başlıyomuş, erkeklerini daha belirgin kabarıyomuş. Eğer yeni bi görüntüyse yani bu haftalarda, erkek gibi canım

5 gün önce canım ama benim gebelik haftam tam olarak belli değil geç yumurtlama olmuştu 14 hafta da diyebiliriz

Rahim. Ağzı uzunluğu öldürenler kaç cm cıktı benim 7.5 çok iyi dedi dizlerin ne kadar merak ettim ben birde ssvd yapmak istiyorum rahi. Duvarı 5 cm in altına düşmemesi lazimmis rahim duvarı da 7.5 cm
M moana34 merhaba
Ben ilk kez duydun 7.5cm
Konu hakkında çok bilgim yoktu aslında, doktorun birisi serviks uzunluğu 38 dedi, yetersiz buldu.
Serklaj yaparız dedi, bir sürü ilaç yazdı ama kullanmadım.
Gittiğim diğer tüm doktorlar ise 38mm in yeterli uzunluk olduğunu söyledi
En son riskli gebelik uzmanına gittim, o da serklaj ya da ilaç kullanımına asla gerek yok dedi.
Bende hiçbirşey anlamadım bu olaydan

Canım ben hiç kontrollere gitmiyorum gelme gerek yok diyolar bi kere öyle gittim bebeği görmek istediğimi söyledim ultrason zararlı geçen hafta gördün sıkıntı yok dedi doktor çıktım öyle bi dahada gitmedim

Ohhh çok iyi yapmışsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…