Canim ben bisey göremedim bacak arasinda kız sankiKızlar bu kız mi erkek mi doktor net birşey söyleyemem dedi
Yarın ben de nifty test için kan vereceğim . Yaş riski değil down sendromu riski 1/129 çıkmış benim. Umarım kan sonucum temiz gelir benim ve bekleyen tüm annelerin.Merhaba yaştan dolayi mi riskli cikti acaba
Ben yurt dışındayım ikili yerine Nipt testi yaptirdim sonucumu bekliyorum ama Türkiyede olan yaptiran arkadaşlar var onlarda gorunce yazarlar bilgi edinirsin
Senden alinan kandan bebeğin dna sini ayristirip genetik hastaliklara bakiliyor ucreti şehirden sehire degisiyor sanirim
Eşinin ne suçu varHayırlı olsun sen kızı bulmuşsun. Kız bebek kıyafetleri alır kızçeni süslersin.. Benim ki hayal oldu.. Oysa ne planlarım vardı. Ama bu bebeğime de az da olsa yeni şeyler alacağım. Sağlıklı olsun sağlıkla doğsun da başka bir isteğim yok. Eşime çok kızgınım az önce tüm evi temizlettim. Birazdan oğluşları parka indirecek. Bugün oram agrıyor buram ağrıyor numarası yaptım. Çok işe yarıyor
Kiz senden korkulurHayırlı olsun sen kızı bulmuşsun. Kız bebek kıyafetleri alır kızçeni süslersin.. Benim ki hayal oldu.. Oysa ne planlarım vardı. Ama bu bebeğime de az da olsa yeni şeyler alacağım. Sağlıklı olsun sağlıkla doğsun da başka bir isteğim yok. Eşime çok kızgınım az önce tüm evi temizlettim. Birazdan oğluşları parka indirecek. Bugün oram agrıyor buram ağrıyor numarası yaptım. Çok işe yarıyor
Yarın ben de nifty test için kan vereceğim . Yaş riski değil down sendromu riski 1/129 çıkmış benim. Umarım kan sonucum temiz gelir benim ve bekleyen tüm annelerin.♥
Cnm kizdegil diye sevindigi icin kizmisEşinin ne suçu var
Bilerek sanki xy'yi yolladı..
Tamam evi temizletmek çok güzel ama kızma kızmaallah sağlıkla doğmasını nasip etsin
Gaza getirme sendeCnm kizdegil diye sevindigi icin kizmis
Esi de haketmis yani
Anladım canım o zaman çok bi değişiklik olmaz artık bu görüntüde. Bence erkek gibi duruyo5 gün önce canım ama benim gebelik haftam tam olarak belli değil geç yumurtlama olmuştu 14 hafta da diyebiliriz
Kuzum ya benim 2-3 hafta önce 36mm çıkmıştı ve doktor çok iyi olduğunu söyledi. Bi problem görünmüyo dedi@mdaa merhaba
Ben ilk kez duydun 7.5cm
Konu hakkında çok bilgim yoktu aslında, doktorun birisi serviks uzunluğu 38 dedi, yetersiz buldu.
Serklaj yaparız dedi, bir sürü ilaç yazdı ama kullanmadım.
Gittiğim diğer tüm doktorlar ise 38mm in yeterli uzunluk olduğunu söyledi
En son riskli gebelik uzmanına gittim, o da serklaj ya da ilaç kullanımına asla gerek yok dedi.
Bende hiçbirşey anlamadım bu olaydan
Benimki cuma günü ultrasonda akrobasi yapıyodu resmen canım. Abartısız 25 dk ultrasonda kaldım cinsiyeti görücez diye. Dururken birden hop yüzüstü yatıyodu, sonra kordonu bacak arasına almıştı cinsiyet görünmüyodu, bacaklarını sürekli bağdaş kurar gibi yaptı, ileri geri kaydırak gibi kaydı :) doktor dedi hareketlerin maşallahı var çok hareketli dedi :) seninkinin sakin zamanına denk gelmiştir canım. Uykulu haldeyse hareket etmemiştir pekBebekleriniz ultrasonda hareketli miydi? Benim ki sadece elini ve bazen ayagini hareket ettiriyordu
Bir kontrolde çok hareketliydi, öbüründe tek tük hareketleri vardı. Uyku durumuna göre değişebiliyor. Ya da senin yediklerine göre deBebekleriniz ultrasonda hareketli miydi? Benim ki sadece elini ve bazen ayagini hareket ettiriyordu
Aynen canım ya...Kuzum ya benim 2-3 hafta önce 36mm çıkmıştı ve doktor çok iyi olduğunu söyledi. Bi problem görünmüyo dedi
Benimki cuma günü ultrasonda akrobasi yapıyodu resmen canım. Abartısız 25 dk ultrasonda kaldım cinsiyeti görücez diye. Dururken birden hop yüzüstü yatıyodu, sonra kordonu bacak arasına almıştı cinsiyet görünmüyodu, bacaklarını sürekli bağdaş kurar gibi yaptı, ileri geri kaydırak gibi kaydı :) doktor dedi hareketlerin maşallahı var çok hareketli dedi :) seninkinin sakin zamanına denk gelmiştir canım. Uykulu haldeyse hareket etmemiştir pek
Uyuyor olabilir. Doktor uyandirmak icin karnima bastirdi bi kac kez sonra bana oksurur musun dedi. Oksurdum, bebek elini kaldirdi tekrar indirdi. Su icip badem yemistim gitmedrn once. Tatli yemiyorum genel olarak. Doktora sordum gelmeden tatli mi yemeliyim diye hayir kesinlikle onermiyorum dedi. Ama ben bebek hoplasin ziplasin istedim nedenseBir kontrolde çok hareketliydi, öbüründe tek tük hareketleri vardı. Uyku durumuna göre değişebiliyor. Ya da senin yediklerine göre de
İnsallah temiz sonuclar alirsin canimYarın ben de nifty test için kan vereceğim . Yaş riski değil down sendromu riski 1/129 çıkmış benim. Umarım kan sonucum temiz gelir benim ve bekleyen tüm annelerin.♥
Benim bebiş de cok sakindi arada elini kafasina yuzune götürdü, dr öksür diyince cok az hareket etti o kadar bence biz uyku zamanlarında ultrasona girdikUyuyor olabilir. Doktor uyandirmak icin karnima bastirdi bi kac kez sonra bana oksurur musun dedi. Oksurdum, bebek elini kaldirdi tekrar indirdi. Su icip badem yemistim gitmedrn once. Tatli yemiyorum genel olarak. Doktora sordum gelmeden tatli mi yemeliyim diye hayir kesinlikle onermiyorum dedi. Ama ben bebek hoplasin ziplasin istedim nedense
oda değişikmişCanım ben hiç kontrollere gitmiyorum gelme gerek yok diyolar bi kere öyle gittim bebeği görmek istediğimi söyledim ultrason zararlı geçen hafta gördün sıkıntı yok dedi doktor çıktım öyle bi dahada gitmedim
Erkek bebekler için çok tarz kıyafetler var şimdi papyonlar askılı pantolonlar bağcıklı ayakkabılarGaza getirme sende
Eşi cinsiyetin kendisini belirlediğini biliyor ondan öyle diyordur
Olsun canımm benim M miraclemiracle evlat evlattır.. Ne güzel 3 yetişmiş kız gelecek sana daHayırlı evlatlar nasip etsin Rabbim hepimize
bende kız istiyorum ama erkek olursa da başım üstüne.. Hiç kızdan ayırmadan büyütücem.. Annesine yardım edicek sofrayı kurarken suyunu kendi alıcak..Göster pipini amcalara yok öyle saklıcak namahrem bilicek yani nasıl yetiştirilir erkek çocuğu tam bilemesem de elimden geleni yapıcam onu dürüst ahlaklı kadın erkek eşitliği bilen evlat yetiştirmek için.. İnşallah nasip eder Allahım ben onu da süslerim ya daha belli cinsiyet ama hayırlısını versin Rabbim
Aynen uyku durumu önemli unsurBir kontrolde çok hareketliydi, öbüründe tek tük hareketleri vardı. Uyku durumuna göre değişebiliyor. Ya da senin yediklerine göre de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?