2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Yarın ben de nifty test için kan vereceğim . Yaş riski değil down sendromu riski 1/129 çıkmış benim. Umarım kan sonucum temiz gelir benim ve bekleyen tüm annelerin.

Eşinin ne suçu var
Bilerek sanki xy'yi yolladı..
Tamam evi temizletmek çok güzel ama kızma kızma allah sağlıkla doğmasını nasip etsin

Kiz senden korkulur
Allah yardm etsin senin herife
Benmki de tam net degil 22. Haftada erkege donen varmis.bakalim kapilmiyorm
Dedigin dogru saglikli hayrli olsunlar ins

Ins cnm
Yarın ben de nifty test için kan vereceğim . Yaş riski değil down sendromu riski 1/129 çıkmış benim. Umarım kan sonucum temiz gelir benim ve bekleyen tüm annelerin.

Bence sen merak etme senin gibi bir suru vaka var sendromlu deyip oyle cikmayan bi suru bebek var
Seninki sadece ihtimal
Ve ben eminmki bebegn normal ve saglikli
Iyi dusun ve dua et cnm

Cnm kizdegil diye sevindigi icin kizmis
Esi de haketmis yani
Gaza getirme sende
Eşi cinsiyetin kendisini belirlediğini biliyor ondan öyle diyordur
Olsun canımm benim M miraclemiracle evlat evlattır.. Ne güzel 3 yetişmiş kız gelecek sana da Hayırlı evlatlar nasip etsin Rabbim hepimize
bende kız istiyorum ama erkek olursa da başım üstüne.. Hiç kızdan ayırmadan büyütücem.. Annesine yardım edicek sofrayı kurarken suyunu kendi alıcak.. Göster pipini amcalara yok öyle saklıcak namahrem bilicek yani nasıl yetiştirilir erkek çocuğu tam bilemesem de elimden geleni yapıcam onu dürüst ahlaklı kadın erkek eşitliği bilen evlat yetiştirmek için.. İnşallah nasip eder Allahım ben onu da süslerim ya daha belli cinsiyet ama hayırlısını versin Rabbim

İyi akşamlar arkadaşlar çoğunuzun cinsiyet belli olmuş çok sevindim hayırlı uğurlu olsun sağlıkla gelsin bebişleriniz benimde 13.haftalik civarı kiza benzetmişti Dr.um 3 hafta sonra gel demişti yarına aldım randevu çok heyecanlıyım salı günü zaten tam 16 haftalık oluyoruz inşallah ve bir oğlum var kız çok istiyorum ama nasip diyorum yinede ne olursa olsun o benim bebişim yeterki sağlıklı olsun zaten oğlumda yeni öğrendi birlikte gidicez bu sefer inşallah herşey yolunda gider güzel haberlerle gelirim.

Kuzum ya benim 2-3 hafta önce 36mm çıkmıştı ve doktor çok iyi olduğunu söyledi. Bi problem görünmüyo dedi

Bebekleriniz ultrasonda hareketli miydi? Benim ki sadece elini ve bazen ayagini hareket ettiriyordu
Benimki cuma günü ultrasonda akrobasi yapıyodu resmen canım. Abartısız 25 dk ultrasonda kaldım cinsiyeti görücez diye. Dururken birden hop yüzüstü yatıyodu, sonra kordonu bacak arasına almıştı cinsiyet görünmüyodu, bacaklarını sürekli bağdaş kurar gibi yaptı, ileri geri kaydırak gibi kaydı :) doktor dedi hareketlerin maşallahı var çok hareketli dedi :) seninkinin sakin zamanına denk gelmiştir canım. Uykulu haldeyse hareket etmemiştir pek

Kuzum ya benim 2-3 hafta önce 36mm çıkmıştı ve doktor çok iyi olduğunu söyledi. Bi problem görünmüyo dedi
Aynen canım ya...
Bana da iki doktor sorun yok derken, doktorum şehirdaşındayken gittiğim bir diğeri söyledi .
Bende şaşırdım, yarın da İstanbul da bir doktordan randevu aldım ona gideceğim.
Kafam rahat olsun diye.
Zaten herşeye vesvese yapıyoruz, doktor da öyle söyleyince huzursuz oldum.

Bir kontrolde çok hareketliydi, öbüründe tek tük hareketleri vardı. Uyku durumuna göre değişebiliyor. Ya da senin yediklerine göre de
Uyuyor olabilir. Doktor uyandirmak icin karnima bastirdi bi kac kez sonra bana oksurur musun dedi. Oksurdum, bebek elini kaldirdi tekrar indirdi. Su icip badem yemistim gitmedrn once. Tatli yemiyorum genel olarak. Doktora sordum gelmeden tatli mi yemeliyim diye hayir kesinlikle onermiyorum dedi. Ama ben bebek hoplasin ziplasin istedim nedense

İnsallah temiz sonuclar alirsin canim
30 yas üstünde down sendromu riski yüksek cikiyor belki seninde oyle bir durumdur diye dusundum

Benim bebiş de cok sakindi arada elini kafasina yuzune götürdü, dr öksür diyince cok az hareket etti o kadar bence biz uyku zamanlarında ultrasona girdik

oda değişikmiş

Zararlı olsa sanırım çağırmazsı doktorlarımız o konuda bişey diyemem :)
Her doktorun kendıne has bir tarzı var işte ..

Erkek bebekler için çok tarz kıyafetler var şimdi papyonlar askılı pantolonlar bağcıklı ayakkabılar oğlumu dilediğim gibi giydirdim herkes çok begenir hala. Kızım olursa acaip süslü giydiririm ama hayırlısı olsun bakalım

Bir kontrolde çok hareketliydi, öbüründe tek tük hareketleri vardı. Uyku durumuna göre değişebiliyor. Ya da senin yediklerine göre de
Aynen uyku durumu önemli unsur dokuz haftalıkken çok hareketliydi 12 haftada uyuyodu minigim . Bakalım bu sefer ne gorucez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…