2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Çok kafana takma canım. 2 doktor bi sorun olmadığını söylemiş hiç korkma. Yeni gideceğin doktor da içini rahatlatacaktır

O zaman uyku halindeymiş belli ki canım. Bi dahaki kontrollerde hareketli haline de denk gelirsin

Yâni illa ki süslemek isteyince bulursun kıyafet
En önemlisi sağlıklı olması..
Senin de mi henüz belli degil?

Normalde yarın gidicektim kontrol muayeneme ama çarşamba gitmeye karar verdim
İnşallah bu sefer yine miniminiminnoş pozlar verir annesine babasına

Birde bu gittiğimde hastanemden detaylı usg için randevu alıcam buyuk ıhtımalle 21. Haftama denk getiricem ama bakalım doktorum tam kaçta git dicek ..

Inşallah öyledir iki tane kızım var kaybettiğim bebeğim de erkekti çok istiyorum şuanda kızlarımın bir erkek kardeşlerinin olmasını. Kızlarımın abisi yaşasaydı 8 yaşi bitmiş olacakti

Kuzum ya benim 2-3 hafta önce 36mm çıkmıştı ve doktor çok iyi olduğunu söyledi. Bi problem görünmüyo dedi

2 cm rahim ağzı ile 36 haftaya kadar gittik ama ilaç kullanmıştım ben ilaçsız nasıl olur bilmem

M moana34 sizin doktorunuz ilaç tedavisi mi önerdi?
Ne kullandınız acaba?

M moana34 sizin doktorunuz ilaç tedavisi mi önerdi?
Ne kullandınız acaba?
Ne kullandığımı hatırlamıyorum canım tam olarak serklaj yapılmadı ama kasılma engelleyici bir ilaç vermişti onu içiyordum ve çok yürümüyordum ev işi yapmıyordum . Ilk hamileliklerde daha çok oluyor sonra rahim kuvvetleniyor tekrarlamıyor genelde

İnşallah Rabbim gönlüne göre verir ve bebeğin sağlıklı bir erkektir canım.
Rahim ağzı hakkında bana gayet iyi olduğunu söyledi canım. Bi dahaki gidişimde tekrar ölçtüreyim bakalım mutlaka

Yok kiz niye gaza getreyim
M miraclemiracle gaza gelmis zati

İnşallah Rabbim gönlüne göre verir ve bebeğin sağlıklı bir erkektir canım.
Rahim ağzı hakkında bana gayet iyi olduğunu söyledi canım. Bi dahaki gidişimde tekrar ölçtüreyim bakalım mutlaka
Sen söylemesen de artık bütün doktorlar bebeğin boyunu kilosu nu hesaplar gibi rahim ağzı uzunluğunu ölçüyorlar çünkü son yıllarda çok fazla rahim ağzı yetmezliği vakası artışı olmuş. Ceyda duvencininbir kızı var hatırlarsanız onunla aynı zamanda doğum yapmıştık onun kızı yaşadı benim oğlum yaşamadı. Ceyda düvenci dede rahim ağzı yetmezliği var bildiğim kadarıyla

Bu rahim ağzı ölçümü rutin mi yapılıyor.yoksa bizim mi söylememiz gerekiyor canım.16. Haftadayım.doktorum rahim ağzı ile ilgili birley söylemedi.ölçüm yaptığını sanmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…