2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Evet ben hiç sormadan ölçtü zaten daha önce de.
Allahım bi daha yaşatmasın canım sana da hiç kimseye de sağlıkla zamanında kucağımıza alalım yavrularımızı

Bebekleriniz ultrasonda hareketli miydi? Benim ki sadece elini ve bazen ayagini hareket ettiriyordu
hemde inanılmaz derecede oynak benimki iki dk yerinde durmuyor her doktora gittiğimizde doktorum yakışıklı kızım şimdiden çirkini ayırt edebiliyor sanırım bi de tok gidiyorum ve benimkini çözdüm limon yiyince yerinde durmuyor

Kızlaarr cinsiyetimiz bugün kesinleşti, bi oğluşumuz olucak nasipse

ohh netleştiniz sonunda gözün aydın , sağlıkla gelsin .

Şimdi eve geldim canım kızımız olacakmış
gözün aydın canım , cinsiyet belli olunca hamileliğin zoru gitmiş gibi hissediyorum :) sağlıkla gelsin .

Bugün cinsiyet belli oldu. 2 oğlum var şimdi 3. De erkek. Sağlıklı olsun gerisi boş... 3. Çocuğu kız olur umuduyla yaptık ama nasipte yokmuş. Sağlıklı, Vatana ve millete hayırlı evlat olur inşa
hııım 4. gelirmi ne dersin .
sağlıkla gelsin babaya yaradı .senin işin zorlaştı 4 erkek : ) Allah yardımcın olsun ama el üstünde tutarlar annesi seni onunla avun.

Kızlar babam su yoğun bakımda n çıksın iyilessin diye dua edin nolur, bende gebeliğin keyfini çıkarayım, Allah karnımdaki bebeğe bağışlasın inşallah , Rabb'im bize bağışlasın

Allah yardımcısı olsun inşallah , geçmiş olsun .

Amiin canım, hepimizin yavruları sağlıkla gelsin

Haftasonu Bebek mobilyası bakmaya gittik biraz erken ama en azından fikir olsun istedim. En geç Temmuz sonu Ağustos gibi sipariş vermemiz gerekiyormuş teslimat 1 ay sürer ve odanın kokusunun geçmesi falan gerekiyormuş.
Bilginiz olsun kızlar şimdiden araştırmaya en azından fikir edinmeye başlayın :)

Merhaba gebeligimin 16. Haftasindayim ilk bebegim olacak kismetse ve bugun sag tarafima yatarken karnimda pit pit diye 2 kere sanki damar atiyormus gibi oldu acaba bebegimin ilk hareketini mi hissettim doktorum iki hafta sonra hissetmeye baslarsin demisti ama guzel annisler sizde de var mi ufak ufak hareketlenmeler?? Hissettiginiz nasil bir sey tarif edebilir misiniz??

Bizde bakmaya başladık ufak ufak... Araba beşik falan..
Ama bekliyoruz işte çok erken daha.. Ramazandsn sonra almaya başlarız bizde..
Ama koku için haklılar.. Geçmek bilmiyor ya

Ill hareketleri elinden balık kayar ya öyle hissediyorsun. icinde sanki birsey kayiyor. Tekme icin erken

Çok teşekkürler, amin inşallah, hepimizin sağlıkl gelsin

Dogru hissetmissin canim cook hafif pıt pıtlar buyudukce can acitmaya baslayacak

Allah şifa versin babacığına

Kesinlikle hissedersin canım bende göbeğimin tam altında olduğu yeri topaç gibi hissediyorum ve sanki içine bir kelebek kaçmış gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…