2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307

Kızlar birşey soracağım size 1 2 haftadan beri özellikle çok fazla tuvalete gidiyorum genelde hamilelegin ilk aylarında bu sorun yaşayan var ama ben daha yeni yaşamaya başladım hatta 1dk. Icinde 3 defa gittiğimi bile biliyorum hatta hapşırırken kacirdigimi

2 aya yakın kokusu çıkmıyor mdf mobilyalarda o cila kokusu fena .ben ilk 1 ay odasına koymadığım halde cam kapı açık kokusunu çıkartamadım .beyaz sabun ile hergün silmek gerekiyormuş aklınızda olsun .

ilk aylarda çoktu ama bu ara bendede bir çişim geldi diyorum 5 adım atıp wc ye gidene kadar azda olsa kaçırıyorum.öncesi var gibi değil bir anda sıkıştırıyor .

Kızlar babam su yoğun bakımda n çıksın iyilessin diye dua edin nolur, bende gebeliğin keyfini çıkarayım, Allah karnımdaki bebeğe bağışlasın inşallah , Rabb'im bize bağışlasın

Allah sifa versin.Bir an once ciksin yogun bakimdan ve kavussun sagligina babacigin.

canım cınsıyelerı etiketleyerek yazın demişsin sen bılgısayara geçmeden yazıyım ben :) H E erkek :)

Reactions: H E
Benim ilk zamanlar yoktu ama 10 gündür cook geliyor hatta yapip elimi yikayip daha wcden cikamadan tekrar oturuyorum
Rahim büyüdüğü icin baski yapiyor ondan oluyor

Benim ilk zamanlar yoktu ama 10 gündür cook geliyor hatta yapip elimi yikayip daha wcden cikamadan tekrar oturuyorum
Rahim büyüdüğü icin baski yapiyor ondan oluyor
Ay genelde ilk 3 aylık dönemde olur diolar ya bizde sonradan yaşadık desene bende seviniyordum bide kramplar başım dertte carsamba perşembe gideceğim doktora hem cinsiyetini öğrenmeye hemde magnezyum yazar heralde

Yarın ben de nifty test için kan vereceğim . Yaş riski değil down sendromu riski 1/129 çıkmış benim. Umarım kan sonucum temiz gelir benim ve bekleyen tüm annelerin.
Sonuçların inşallah güzel gelir canım sende rahatlarsın.
Oğluna çok üzüldüm canım Rabbim bidaha yaşatmasin inşallah sağlıkla al kucağına bebeğini.Dr.bana rahim ağzıyla ilgili bişey dememisti şimdiye kadar ama sizden duydum.
Kızlar babam su yoğun bakımda n çıksın iyilessin diye dua edin nolur, bende gebeliğin keyfini çıkarayım, Allah karnımdaki bebeğe bağışlasın inşallah , Rabb'im bize bağışlasın
Allah şifa versin babana canım biran evvel çıksın yoğun bakımdan sizde rahat bi nefes alın inşallah bayada vakit oldu Dr.lar bişey demiyomu.
Biz oğlumda mobilya beşik almıştık ama koku sorunu yaşadığımızı hatırlamıyorum inşallah kardeşide onu kullanicak bide park beşik var aklımda ama daha erken diye tutuyorum kendimi bakmadım daha.
İlk gebelikte erken hissedilmesi zor ama olabilirde canım bilemedim benim ikinci arada bir hissediyorum değişik şekilde nadiren de olsa.
Ben normalde de sık giderdim şimdide hala sürekli gidiyorum aslında ikinci trimestri hamileliğin balayı derlermiş ama bendede çok azalmadi.

aynı durum bende de var tatlım ne yazık ki ilk aylarda hiç sorunum olmadı ama son 1 haftadır çok gidiyorum bi yudum su içiyorum 5 dk sonra wc yolu görünüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…