Aminnnn, hamilesiniz Allah duysun sesimizi Rabb'im babamı bize torunlarına bağışlasın, inşallah sağlıcakla evine dönsün, bende torununu mutlu mutlu dogurayim, o su döksün ben yikayayim,onun kucağına vereyim sevsin. Aminnnnn Allah'ım şifa ver Aminnnnnn
çok geçmiş olsun canımKızlar babam su yoğun bakımda n çıksın iyilessin diye dua edin nolur, bende gebeliğin keyfini çıkarayım, Allah karnımdaki bebeğe bağışlasın inşallah, Rabb'im bize bağışlasın
Haftasonu Bebek mobilyası bakmaya gittik biraz erken ama en azından fikir olsun istedim. En geç Temmuz sonu Ağustos gibi sipariş vermemiz gerekiyormuş teslimat 1 ay sürer ve odanın kokusunun geçmesi falan gerekiyormuş.
Bilginiz olsun kızlar şimdiden araştırmaya en azından fikir edinmeye başlayın :)
Kızlar birşey soracağım size 1 2 haftadan beri özellikle çok fazla tuvalete gidiyorum genelde hamilelegin ilk aylarında bu sorun yaşayan var ama ben daha yeni yaşamaya başladım hatta 1dk. Icinde 3 defa gittiğimi bile biliyorum hatta hapşırırken kacirdigimi
Aynen cnm bnde topac gibi hissediyorum minik kelebeklerimizi kucagimiza bir alsaydik Allahin izniyle..Kesinlikle hissedersin canım bende göbeğimin tam altında olduğu yeri topaç gibi hissediyorum ve sanki içine bir kelebek kaçmış gibi
Kızlar babam su yoğun bakımda n çıksın iyilessin diye dua edin nolur, bende gebeliğin keyfini çıkarayım, Allah karnımdaki bebeğe bağışlasın inşallah, Rabb'im bize bağışlasın
Benim ilk zamanlar yoktu ama 10 gündür cook geliyor hatta yapip elimi yikayip daha wcden cikamadan tekrar oturuyorumKızlar birşey soracağım size 1 2 haftadan beri özellikle çok fazla tuvalete gidiyorum genelde hamilelegin ilk aylarında bu sorun yaşayan var ama ben daha yeni yaşamaya başladım hatta 1dk. Icinde 3 defa gittiğimi bile biliyorum hatta hapşırırken kacirdigimi
Kiza da erkeğe de çok sevinirim. Rabbim bize bağışlasın inşallah. Ama çok merak ediyorum acaip heycanliyimOyyyy çok heyecanlı
Gönlünden ne geçiyorsa o olur inşallah canım
Bende var ya bu aralar çok artti wc gitme sıklığı . Rahim büyüyor dediğin gibiBenim ilk zamanlar yoktu ama 10 gündür cook geliyor hatta yapip elimi yikayip daha wcden cikamadan tekrar oturuyorum
Rahim büyüdüğü icin baski yapiyor ondan oluyor
Benim ilk zamanlar yoktu ama 10 gündür cook geliyor hatta yapip elimi yikayip daha wcden cikamadan tekrar oturuyorum
Rahim büyüdüğü icin baski yapiyor ondan oluyor
Sonuçların inşallah güzel gelir canım sende rahatlarsın.Yarın ben de nifty test için kan vereceğim . Yaş riski değil down sendromu riski 1/129 çıkmış benim. Umarım kan sonucum temiz gelir benim ve bekleyen tüm annelerin.♥
Oğluna çok üzüldüm canım Rabbim bidaha yaşatmasin inşallah sağlıkla al kucağına bebeğini.Dr.bana rahim ağzıyla ilgili bişey dememisti şimdiye kadar ama sizden duydum.Sen söylemesen de artık bütün doktorlar bebeğin boyunu kilosu nu hesaplar gibi rahim ağzı uzunluğunu ölçüyorlar çünkü son yıllarda çok fazla rahim ağzı yetmezliği vakası artışı olmuş. Ceyda duvencininbir kızı var hatırlarsanız onunla aynı zamanda doğum yapmıştık onun kızı yaşadı benim oğlum yaşamadı. Ceyda düvenci dede rahim ağzı yetmezliği var bildiğim kadarıyla
Allah şifa versin babana canım biran evvel çıksın yoğun bakımdan sizde rahat bi nefes alın inşallah bayada vakit oldu Dr.lar bişey demiyomu.Kızlar babam su yoğun bakımda n çıksın iyilessin diye dua edin nolur, bende gebeliğin keyfini çıkarayım, Allah karnımdaki bebeğe bağışlasın inşallah, Rabb'im bize bağışlasın
Biz oğlumda mobilya beşik almıştık ama koku sorunu yaşadığımızı hatırlamıyorum inşallah kardeşide onu kullanicak bide park beşik var aklımda ama daha erken diye tutuyorum kendimi bakmadım daha.Haftasonu Bebek mobilyası bakmaya gittik biraz erken ama en azından fikir olsun istedim. En geç Temmuz sonu Ağustos gibi sipariş vermemiz gerekiyormuş teslimat 1 ay sürer ve odanın kokusunun geçmesi falan gerekiyormuş.
Bilginiz olsun kızlar şimdiden araştırmaya en azından fikir edinmeye başlayın :)
İlk gebelikte erken hissedilmesi zor ama olabilirde canım bilemedim benim ikinci arada bir hissediyorum değişik şekilde nadiren de olsa.Merhaba gebeligimin 16. Haftasindayim ilk bebegim olacak kismetse ve bugun sag tarafima yatarken karnimda pit pit diye 2 kere sanki damar atiyormus gibi oldu acaba bebegimin ilk hareketini mi hissettimdoktorum iki hafta sonra hissetmeye baslarsin demisti ama guzel annisler sizde de var mi ufak ufak hareketlenmeler?? Hissettiginiz nasil bir sey tarif edebilir misiniz??
Ben normalde de sık giderdim şimdide hala sürekli gidiyorum aslında ikinci trimestri hamileliğin balayı derlermiş ama bendede çok azalmadi.Kızlar birşey soracağım size 1 2 haftadan beri özellikle çok fazla tuvalete gidiyorum genelde hamilelegin ilk aylarında bu sorun yaşayan var ama ben daha yeni yaşamaya başladım hatta 1dk. Icinde 3 defa gittiğimi bile biliyorum hatta hapşırırken kacirdigimi
Ay gerçektenAynen cnm bnde topac gibi hissediyorum minik kelebeklerimizi kucagimiza bir alsaydik Allahin izniyle..
Amin canım..Kiza da erkeğe de çok sevinirim. Rabbim bize bağışlasın inşallah. Ama çok merak ediyorum acaip heycanliyim
Cokkk heycanlı hayırlısı ile gelBenimde randevum 5:45te biran önce gidip görseydim bebişimi iyimi kızmı erkekmi öğenseydim.
Canim %80 erkek dedi doktorum haftaya kontrolum var bakalim herhalde kesinlesir artik :)Ay gerçektenhep elim gobegimde sabah ilk ona günaydın diorum birde cinsiyeti öğrensem senin belli oldumu canim
Sağlıcakla al bebeğini kucağınaCanim %80 erkek dedi doktorum haftaya kontrolum var bakalim herhalde kesinlesir artik :)
Dakikalar kalmışBenimde randevum 5:45te biran önce gidip görseydim bebişimi iyimi kızmı erkekmi öğenseydim.
aynı durum bende de var tatlım ne yazık ki ilk aylarda hiç sorunum olmadı ama son 1 haftadır çok gidiyorum bi yudum su içiyorum 5 dk sonra wc yolu görünüyorKızlar birşey soracağım size 1 2 haftadan beri özellikle çok fazla tuvalete gidiyorum genelde hamilelegin ilk aylarında bu sorun yaşayan var ama ben daha yeni yaşamaya başladım hatta 1dk. Icinde 3 defa gittiğimi bile biliyorum hatta hapşırırken kacirdigimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?