2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
kızlar isim düşünmeye başladınız mı cinsiyeti belli olduktan sonraki derdim de bu oldu adı ne olacak diye sürekli düşünüyorum

Kızlar babam su yoğun bakımda n çıksın iyilessin diye dua edin nolur, bende gebeliğin keyfini çıkarayım, Allah karnımdaki bebeğe bağışlasın inşallah , Rabb'im bize bağışlasın
Çok geçmiş olsun, Allah şifalar versin.
Tez zamanda sağlığına kavuşsun inşallah

Amin cnm amin ins

Kiz ismini hamileligimi ogrenmeden 1 hafta once derste sinif listesine bakarken karar vermistim.Hatta ismi tekrar edip heyecanlanmistim ,o anda esime mesaj atmistim hatta.Olur da hamile kalir kiz olursa bu isim olucak diye.Erkek konusunda hic dusunmedim.Onu esime biraktim.Gecen gun bir isim onerdi.Sayet bir kiz bir erkek olursa bu iki isim olur diye dusunuyorum.Iki erkek olursa ki icime bazen boyle doguyor.Arayacagiz bir tane daha isim.Saglikli olsunlar da icimizde isim falan sonraki isler ❤

Ay genelde ilk 3 aylık dönemde olur diolar ya bizde sonradan yaşadık desene bende seviniyordum bide kramplar başım dertte carsamba perşembe gideceğim doktora hem cinsiyetini öğrenmeye hemde magnezyum yazar heralde
Son aylarda daha da artıyor malesef. İdrar kesesine baskı oluyor canım

Evet canım mobilya siparişi biraz geç geliyo. Biz de sürekli araştırıyoruz. Ama sanırım biz ilk 1 yaşına kadar sadece park beşik kullanıcaz ve 1 haşuna gelince nasipse direkt montessori tarzı yatak ve oda düzenine geçmek istiyorum. Her şey onun boyuna göre bağımsız hareket edebileceği şekilde olsun. Yatağı, kitaplığı, masası, kaydırağı... o yüzden 1 yıl için bebek odası tarzında beşikli takımlar almamaya karar verdik şimdilik. Yakınlarımda da hep arkadaşlarım ve komşularım yeni doğum yapmış kişiler hepsi aynı aklı veriyo

Aynen canım. Bu büyüyen beşik ler çocuk hareketlendikten sonra sıkıntı yaratıyor. Oğlum uyanıp direk aşağı sarkıyordu. Beşiğin üst kısmını çıkarıp yere koyup öyle kullandım bir süre. O da yerden soğuk gelecek diye tedirgin etti beni. Mobilya türü beşiği alacak arkadaşlara tavsiyem en alta kadar inebilen asansör tarzı beşikler

Büyüyen beşik tarzı beşik hiç istemiyorum zaten canım. Kime sorsam memnun değil. Bize de en mantıklısı 1 yıl park beşikle idare etmek sonra tam onun her şeyi kullanabileceği tarzda montessori tarzı oda döşemek gibi geldi. Şimdilik değişmezse fikrimiz bu yönde

Evet çocuklar bir buçuk iki yaşından sonra beşiğe de sığmamaya başlıyor. Büyük bir yatağa geçirmek gerekiyor

Evet çocuklar bir buçuk iki yaşından sonra beşiğe de sığmamaya başlıyor. Büyük bir yatağa geçirmek gerekiyor
İyice araştırıp düşünüp burda fikir alışverişi yaparak karar vericez en son canım

Cook iyi düşünmüşsünüz insan heveslenip oda hazırlıyor ama maalesef bir kez bile kullanılmıyor oglum 3 yasinda sadece oyuncak oynamak icin giriyor odaya

İyice araştırıp düşünüp burda fikir alışverişi yaparak karar vericez en son canım
Oglumun beşiği ikeanin 60 *120 oluclerinde bı besikti. İki yaşında yatağın yan kısmını çıkarıp cekyata dayadim rahat yatsin diye üç yaşında baza aldim Done döne yatıyor artık. Şimdi park yatak aldim 70*120 ölçüsünde ona sığmayınca bazasini alırız inşallah

Cook iyi düşünmüşsünüz insan heveslenip oda hazırlıyor ama maalesef bir kez bile kullanılmıyor oglum 3 yasinda sadece oyuncak oynamak icin giriyor odaya
Malesef hep bunu duyuyorum canım. Mobilya beşikli bebek odaları resmen hiç kullanılmadan kaldırılıyo odadan. O yüzden gerek görmüyorum şu an. Park beşik idare eder bence 1 sene. Sonra bağımsız becerilerini kazanabileceği ona uygun bi oda en iyisi canım. Her sene para vermeye herek yok sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…