Kızlar babam su yoğun bakımda n çıksın iyilessin diye dua edin nolur, bende gebeliğin keyfini çıkarayım, Allah karnımdaki bebeğe bağışlasın inşallah , Rabb'im bize bağışlasın
Aminnnn, hamilesiniz Allah duysun sesimizi Rabb'im babamı bize torunlarına bağışlasın, inşallah sağlıcakla evine dönsün, bende torununu mutlu mutlu dogurayim, o su döksün ben yikayayim,onun kucağına vereyim sevsin. Aminnnnn Allah'ım şifa ver Aminnnnnn
Kiz ismini hamileligimi ogrenmeden 1 hafta once derste sinif listesine bakarken karar vermistim.Hatta ismi tekrar edip heyecanlanmistim ,o anda esime mesaj atmistim hatta.Olur da hamile kalir kiz olursa bu isim olucak diye.Erkek konusunda hic dusunmedim.Onu esime biraktim.Gecen gun bir isim onerdi.Sayet bir kiz bir erkek olursa bu iki isim olur diye dusunuyorum.Iki erkek olursa ki icime bazen boyle doguyor.Arayacagiz bir tane daha isim.Saglikli olsunlar da icimizde isim falan sonraki isler ❤
Ay genelde ilk 3 aylık dönemde olur diolar ya bizde sonradan yaşadık desene bende seviniyordum bide kramplar başım dertte carsamba perşembe gideceğim doktora hem cinsiyetini öğrenmeye hemde magnezyum yazar heralde
Haftasonu Bebek mobilyası bakmaya gittik biraz erken ama en azından fikir olsun istedim. En geç Temmuz sonu Ağustos gibi sipariş vermemiz gerekiyormuş teslimat 1 ay sürer ve odanın kokusunun geçmesi falan gerekiyormuş.
Bilginiz olsun kızlar şimdiden araştırmaya en azından fikir edinmeye başlayın :)
Evet canım mobilya siparişi biraz geç geliyo. Biz de sürekli araştırıyoruz. Ama sanırım biz ilk 1 yaşına kadar sadece park beşik kullanıcaz ve 1 haşuna gelince nasipse direkt montessori tarzı yatak ve oda düzenine geçmek istiyorum. Her şey onun boyuna göre bağımsız hareket edebileceği şekilde olsun. Yatağı, kitaplığı, masası, kaydırağı... o yüzden 1 yıl için bebek odası tarzında beşikli takımlar almamaya karar verdik şimdilik. Yakınlarımda da hep arkadaşlarım ve komşularım yeni doğum yapmış kişiler hepsi aynı aklı veriyo
Evet canım mobilya siparişi biraz geç geliyo. Biz de sürekli araştırıyoruz. Ama sanırım biz ilk 1 yaşına kadar sadece park beşik kullanıcaz ve 1 haşuna gelince nasipse direkt montessori tarzı yatak ve oda düzenine geçmek istiyorum. Her şey onun boyuna göre bağımsız hareket edebileceği şekilde olsun. Yatağı, kitaplığı, masası, kaydırağı... o yüzden 1 yıl için bebek odası tarzında beşikli takımlar almamaya karar verdik şimdilik. Yakınlarımda da hep arkadaşlarım ve komşularım yeni doğum yapmış kişiler hepsi aynı aklı veriyo
Aynen canım. Bu büyüyen beşik ler çocuk hareketlendikten sonra sıkıntı yaratıyor. Oğlum uyanıp direk aşağı sarkıyordu. Beşiğin üst kısmını çıkarıp yere koyup öyle kullandım bir süre. O da yerden soğuk gelecek diye tedirgin etti beni. Mobilya türü beşiği alacak arkadaşlara tavsiyem en alta kadar inebilen asansör tarzı beşikler
Aynen canım. Bu büyüyen beşik ler çocuk hareketlendikten sonra sıkıntı yaratıyor. Oğlum uyanıp direk aşağı sarkıyordu. Beşiğin üst kısmını çıkarıp yere koyup öyle kullandım bir süre. O da yerden soğuk gelecek diye tedirgin etti beni. Mobilya türü beşiği alacak arkadaşlara tavsiyem en alta kadar inebilen asansör tarzı beşikler
Büyüyen beşik tarzı beşik hiç istemiyorum zaten canım. Kime sorsam memnun değil. Bize de en mantıklısı 1 yıl park beşikle idare etmek sonra tam onun her şeyi kullanabileceği tarzda montessori tarzı oda döşemek gibi geldi. Şimdilik değişmezse fikrimiz bu yönde
Büyüyen beşik tarzı beşik hiç istemiyorum zaten canım. Kime sorsam memnun değil. Bize de en mantıklısı 1 yıl park beşikle idare etmek sonra tam onun her şeyi kullanabileceği tarzda montessori tarzı oda döşemek gibi geldi. Şimdilik değişmezse fikrimiz bu yönde
Cook iyi düşünmüşsünüz insan heveslenip oda hazırlıyor ama maalesef bir kez bile kullanılmıyor oglum 3 yasinda sadece oyuncak oynamak icin giriyor odaya
Oglumun beşiği ikeanin 60 *120 oluclerinde bı besikti. İki yaşında yatağın yan kısmını çıkarıp cekyata dayadim rahat yatsin diye üç yaşında baza aldim Done döne yatıyor artık. Şimdi park yatak aldim 70*120 ölçüsünde ona sığmayınca bazasini alırız inşallah
Cook iyi düşünmüşsünüz insan heveslenip oda hazırlıyor ama maalesef bir kez bile kullanılmıyor oglum 3 yasinda sadece oyuncak oynamak icin giriyor odaya
Malesef hep bunu duyuyorum canım. Mobilya beşikli bebek odaları resmen hiç kullanılmadan kaldırılıyo odadan. O yüzden gerek görmüyorum şu an. Park beşik idare eder bence 1 sene. Sonra bağımsız becerilerini kazanabileceği ona uygun bi oda en iyisi canım. Her sene para vermeye herek yok sanki