2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Cook iyi düşünmüşsünüz insan heveslenip oda hazırlıyor ama maalesef bir kez bile kullanılmıyor oglum 3 yasinda sadece oyuncak oynamak icin giriyor odaya
Benim oglumun odasında bazasi birde cekyat var bide oyuncakları. Gece hasta yada huzursuz olunca bende odasindaki cekyatta yatiriyorum iyi oluyor. Odasini bogmasin diye dolabini bile başka odaya koydum . Benim yatak odam çocuk odasından küçük. Büyük odayi oğluma verdim hem daha aydınlık hemde kardesi büyüyünce oda odaya transfer olur oda takimi almak çok mantıklı değil en azından ilk sene için.

Şu an çok mantıklı bi şey yapmışsın canım. Sen zaten tecrübeli olduğun için daha kolay vermişsindir bu kararı. Park beşik kullanışlı ve uyguna geliyo. Sonra zaten kendine göre bi yatağa geçmeli çocuk

Nasıl mantıklı yazmışsın canım.
Bende beşikten çok park yataklara bakıyorum bi de montessori yataklara..
Birinden birini tercih edicem. Zaten yatak odasına portatif beşik istiyorum salona falan taşımalı.. Ama büyüyen beşik pişmanlık.

Tamamen öyle. Kaldırsan birsürü yer kaplıyor. Şimdiki aklım olsa park yatak alırdım galiba. Beşikten düştü derdi olmadan rahatça yatırırdım.

Kesinlikle kuzum. Ben de işte yatak odasına park beşik istiyorum, kendi odasına da montessori yatak ve diğer oda mobilyalarını. Montessori yatağını 1 yaşına yakın da alabilirim şimdi hemen almayıp, o konuda kararsızım. Ama kararlı olduğum şey bi tek park beşik alıcam sonra montessori yatağa geçiricem nasipse

Tamamen öyle. Kaldırsan birsürü yer kaplıyor. Şimdiki aklım olsa park yatak alırdım galiba. Beşikten düştü derdi olmadan rahatça yatırırdım.
Evet ya.. Sarkıyorlar o beşikten bi de..
Benim ilk bebeğim ama kardeşimden tecrübeliyim..
Düştü kaldı derdi yok.. Gece uyanır ağlar duymam inmeye çalışır..
10 11 aylıkken ayaklanıyorlar çünkü

Benimki ayri yatmaya alisamadi bir türlü o zamanki kafayla 3 besik almıştık belki birini benimserde yatar diye yok yine olmadi benimle yatıyor hala eşimi başka odaya transfer etmistik 2-3 sene önce
Bebegi de allah nasip ederse yatagimin yanina beşiğini koyacagim üçümüz bir oda da yatariz artik

1 yaşında kullanıcaksan hiç acele etme..
Benim yatak odası küçük ancak portatif beşik sığar.. Ya da yatak yanı beşikler varya ondan alırım diye düşünüyorum..
Montessori direk kendi odasına alırım odayı kurarken boş kalmasın diye ya da beklerim.. Karar veremedim şimdi ona

Babaya yazık olmuş

Jokerde indirim vardı yüzde elli indirimle 250 t ye aldim park yatağı şimdi iyi bı travel sistem Bebek Arabası indirim avindayim park beşiği ilk defa kullanicam inşallah memnun kalirim

Odasını ayıracağın zaman al canım. Hevesleniyorlar o zaman. Oğluma baza aldık, süsledik odasını falan büyük hevesle yatıyor odasında. Sürekli gördüğü,alıştığı yer olursa heveslenmeyebilir

Yine mantıklı bi öneri..

Bu dediklerinizi hep yazıyorum beynime

Sağolun kızlar..
İyi ki varsınız

Kızlar bebek arabasında kimle konuştuysam travel sistem alma 6 9 Aydan sonra zor sığıyorlar baston almak lazım diyor büyük geniş puset arabalar mı alsak travel sistem mi çok kararsız kaldık siz hangisini önerirsiniz

Ben oda yapmayacağım zaten şu anki evim müsait değil. Park yatak olacak onu da bir akrabadan alacam beyaz ahşap görünümlü tertemiz tek bebek kullandı. Çocuk odasına geçiyor park yatak da bize kalıyor. Bebek arabası da onlardan gelecek quinny Zapp extra diye bir araba puseti de maxi cosi. En hafiflerden birisi imiş. Çocuk toplasan 3-5 kez binmiş. Bu iki büyük kalem derdim olmayacak

Babaya yazık olmuş
Bence babalara fazla acımamak lazım oda senle çekmesi lazım
Ben ilk çocuğunda aman sesini duymasın dedim bebegimin odası ayrıydı kıyamadım eşime olan bana oldu amaaaaa bu sefer acimicamm alcam beşiği yanıma sabah kadr benle nöbet tutsun banane

Ayrıca eski zamanlarda salıncak vardı tavana asılan bilirmisiniz bilmem ama okadar güzel ki keşke şimdiki evlere olsaydı die düşünürken portatifi varmış ayaklı küçük ben 2 . Seçenek onu düşünüyorum gece durmadi bağla eline salla uyusun ayağa yada başka birseye alıştırmak istemiyorum
Birde kesinlikle park beşik tatile gideken yada Şehirdışı na cikarken de çok iyi ben par beşik istiyorum

Evet bana da şu an kullanmayacağımız yatağı almak mantıklı gelmiyo Handecim. Sanırım bunda da artık kararım kesinleşiyo ve odasına montessori yatağını 1 yaş civarında alıcam gibi görünüyo

Jokerde indirim vardı yüzde elli indirimle 250 t ye aldim park yatağı şimdi iyi bı travel sistem Bebek Arabası indirim avindayim park beşiği ilk defa kullanicam inşallah memnun kalirim
Ben daha erken diye pek araştırmadım ama artık ben de böyle indirimleri takip edip bi şeyler almaya başlıyım diyorum canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…