Benim oglumun odasında bazasi birde cekyat var bide oyuncakları. Gece hasta yada huzursuz olunca bende odasindaki cekyatta yatiriyorum iyi oluyor. Odasini bogmasin diye dolabini bile başka odaya koydum . Benim yatak odam çocuk odasından küçük. Büyük odayi oğluma verdim hem daha aydınlık hemde kardesi büyüyünce oda odaya transfer olurCook iyi düşünmüşsünüz insan heveslenip oda hazırlıyor ama maalesef bir kez bile kullanılmıyor oglum 3 yasinda sadece oyuncak oynamak icin giriyor odaya
Şu an çok mantıklı bi şey yapmışsın canım. Sen zaten tecrübeli olduğun için daha kolay vermişsindir bu kararı. Park beşik kullanışlı ve uyguna geliyo. Sonra zaten kendine göre bi yatağa geçmeli çocukOglumun beşiği ikeanin 60 *120 oluclerinde bı besikti. İki yaşında yatağın yan kısmını çıkarıp cekyata dayadim rahat yatsin diye üç yaşında baza aldim Done döne yatıyor artık. Şimdi park yatak aldim 70*120 ölçüsünde ona sığmayınca bazasini alırız inşallah
Nasıl mantıklı yazmışsın canım.Evet canım mobilya siparişi biraz geç geliyo. Biz de sürekli araştırıyoruz. Ama sanırım biz ilk 1 yaşına kadar sadece park beşik kullanıcaz ve 1 haşuna gelince nasipse direkt montessori tarzı yatak ve oda düzenine geçmek istiyorum. Her şey onun boyuna göre bağımsız hareket edebileceği şekilde olsun. Yatağı, kitaplığı, masası, kaydırağı... o yüzden 1 yıl için bebek odası tarzında beşikli takımlar almamaya karar verdik şimdilik. Yakınlarımda da hep arkadaşlarım ve komşularım yeni doğum yapmış kişiler hepsi aynı aklı veriyo
Tamamen öyle. Kaldırsan birsürü yer kaplıyor. Şimdiki aklım olsa park yatak alırdım galiba. Beşikten düştü derdi olmadan rahatça yatırırdım.Nasıl mantıklı yazmışsın canım.
Bende beşikten çok park yataklara bakıyorum bi de montessori yataklara..
Birinden birini tercih edicem. Zaten yatak odasına portatif beşik istiyorum salona falan taşımalı.. Ama büyüyen beşik pişmanlık.
Kesinlikle kuzum. Ben de işte yatak odasına park beşik istiyorum, kendi odasına da montessori yatak ve diğer oda mobilyalarını. Montessori yatağını 1 yaşına yakın da alabilirim şimdi hemen almayıp, o konuda kararsızım. Ama kararlı olduğum şey bi tek park beşik alıcam sonra montessori yatağa geçiricem nasipseNasıl mantıklı yazmışsın canım.
Bende beşikten çok park yataklara bakıyorum bi de montessori yataklara..
Birinden birini tercih edicem. Zaten yatak odasına portatif beşik istiyorum salona falan taşımalı.. Ama büyüyen beşik pişmanlık.
Evet ya.. Sarkıyorlar o beşikten bi de..Tamamen öyle. Kaldırsan birsürü yer kaplıyor. Şimdiki aklım olsa park yatak alırdım galiba. Beşikten düştü derdi olmadan rahatça yatırırdım.
Benimki ayri yatmaya alisamadi bir türlü o zamanki kafayla 3 besik almıştık belki birini benimserde yatar diye yok yine olmadi benimle yatıyor hala eşimi başka odaya transfer etmistik 2-3 sene önceBenim oglumun odasında bazasi birde cekyat var bide oyuncakları. Gece hasta yada huzursuz olunca bende odasindaki cekyatta yatiriyorum iyi oluyor. Odasini bogmasin diye dolabini bile başka odaya koydum . Benim yatak odam çocuk odasından küçük. Büyük odayi oğluma verdim hem daha aydınlık hemde kardesi büyüyünce oda odaya transfer oluroda takimi almak çok mantıklı değil en azından ilk sene için.
1 yaşında kullanıcaksan hiç acele etme..Kesinlikle kuzum. Ben de işte yatak odasına park beşik istiyorum, kendi odasına da montessori yatak ve diğer oda mobilyalarını. Montessori yatağını 1 yaşına yakın da alabilirim şimdi hemen almayıp, o konuda kararsızım. Ama kararlı olduğum şey bi tek park beşik alıcam sonra montessori yatağa geçiricem nasipse
Babaya yazık olmuşBenimki ayri yatmaya alisamadi bir türlü o zamanki kafayla 3 besik almıştık belki birini benimserde yatar diye yok yine olmadi benimle yatıyor hala eşimi başka odaya transfer etmistik 2-3 sene önce
Bebegi de allah nasip ederse yatagimin yanina beşiğini koyacagim üçümüz bir oda da yatariz artik
Jokerde indirim vardı yüzde elli indirimle 250 t ye aldim park yatağıŞu an çok mantıklı bi şey yapmışsın canım. Sen zaten tecrübeli olduğun için daha kolay vermişsindir bu kararı. Park beşik kullanışlı ve uyguna geliyo. Sonra zaten kendine göre bi yatağa geçmeli çocuk
Odasını ayıracağın zaman al canım. Hevesleniyorlar o zaman. Oğluma baza aldık, süsledik odasını falan büyük hevesle yatıyor odasında. Sürekli gördüğü,alıştığı yer olursa heveslenmeyebilirKesinlikle kuzum. Ben de işte yatak odasına park beşik istiyorum, kendi odasına da montessori yatak ve diğer oda mobilyalarını. Montessori yatağını 1 yaşına yakın da alabilirim şimdi hemen almayıp, o konuda kararsızım. Ama kararlı olduğum şey bi tek park beşik alıcam sonra montessori yatağa geçiricem nasipse
Yine mantıklı bi öneri..Odasını ayıracağın zaman al canım. Hevesleniyorlar o zaman. Oğluma baza aldık, süsledik odasını falan büyük hevesle yatıyor odasında. Sürekli gördüğü,alıştığı yer olursa heveslenmeyebilir
Ay bide oturunca kalmıyor bişiUzun yol falan kabus oluyor zaten. Her benzinlikte durmak gerekiyor. Suyu az tüketmek gerekiyor dışarı çıkacağın zaman
Yandık deseneSon aylarda daha da artıyor malesef. İdrar kesesine baskı oluyor canım
Bence babalara fazla acımamak lazım oda senle çekmesi lazımBabaya yazık olmuş
Evet bana da şu an kullanmayacağımız yatağı almak mantıklı gelmiyo Handecim. Sanırım bunda da artık kararım kesinleşiyo ve odasına montessori yatağını 1 yaş civarında alıcam gibi görünüyo1 yaşında kullanıcaksan hiç acele etme..
Benim yatak odası küçük ancak portatif beşik sığar.. Ya da yatak yanı beşikler varya ondan alırım diye düşünüyorum..
Montessori direk kendi odasına alırım odayı kurarken boş kalmasın diye ya da beklerim.. Karar veremedim şimdi ona
Ben daha erken diye pek araştırmadım ama artık ben de böyle indirimleri takip edip bi şeyler almaya başlıyım diyorum canım :)Jokerde indirim vardı yüzde elli indirimle 250 t ye aldim park yatağışimdi iyi bı travel sistem Bebek Arabası indirim avindayim park beşiği ilk defa kullanicam inşallah memnun kalirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?