2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Travmatik olmayan sakın sakin demek istemis heralde. Benim doktor zaten kanama vardı o zaman kesinlik le yasak demişti . Şimdi herşey normal ama insan korkuyo iste

Selam merhaba kızlar, Detaylı ultrason çektirecek misiniz? Ben fiyatı iyi olan ve referansı iyi yerler bakmaya calısıyorum yavaştan varmı sizin fikirleriniz?
Ben İstanbul Medipol Esenler e gidiyorum orda cektiricem inşallah. Ama fiyat sormayi unuttum bidahaki ay sorucam zaten 21 haftada cekilcekw demişti doktor

çatlamayan bizden değildir diyelim o zaman
yine de denemeye değer

Selam merhaba kızlar, Detaylı ultrason çektirecek misiniz? Ben fiyatı iyi olan ve referansı iyi yerler bakmaya calısıyorum yavaştan varmı sizin fikirleriniz?
ben herşeyi doktoruma bıraktım yapalım derse yapalım diyorum gerek yok derse yapmıyorum çok şükür ki iyi bir doktora denk geldim anlatıyor açıklıyor ben sormadan o bana herşeyi anlatıyor. çevrede o kadar çok şey söylüyorlar ki kafam karışıyor

Travmatik olmayan sakın sakin demek istemis heralde. Benim doktor zaten kanama vardı o zaman kesinlik le yasak demişti . Şimdi herşey normal ama insan korkuyo iste
valla bızde oyle algıladıkta İnşallah doğru algılamışızdır :) adam gırıp çıkma olmadan üstten demek ıstedıyse ozmzn ızın almadan ılıskı yaşamış olcaz Allah korusun gercı herlde surtunmeyede ılıskı demez ay nelerın hesabını tutar olduk

Yok cnm o zaman araya yastık köyün derdi haralde

Sosyal medyada koca göbekli fenomen kadınlar görüyorum hiç çatlağı yok ben kaç doktora sordum catlayacagi varsa çatlar diyo ama yine de krem tavsiye ediyorlar nemli tutsun diye
kuzum onlar varsa da fondotenle kapatıcılarla highlither ile hiç bişeyi göstermiyorlar kapatıyorlar çatlakları

Doktor bana pharmaceris onerdi birinci gebeligimde. Cok memnun kaldim. Cildi yenileyici ozelligi var. Cildimde hic leke olmadi. Guzel koruyor. Yine bunu kullanacagim. Catlak kremi olarak mustela ve kati hindistan ceviziyağı kullandim. Çatlağımda olmadı.

Ben cektirecegim ama fiyat hic sormadim. Kızımda gittigim yere gidecegim.
Kati hindistan cevizi yagiyla yorumlar cok guzel.
Boş gunum biraz da enerjim var ciktim şok a geldim.17 bucuk liraymis.Alayim da kenarda kullanilmadan dursun malum ne kozmetik aldiysam maksimum kullanma surem ard arda 3 defa
Bende şok marketten almıştım. Gece yatmadan once sür cok faydasini göreceksin. Cildin yumuşacık oluyor. Benim onun sayesinde catlagim olmadı. Bacaklarima sürmedim bir iki yerde olmus. Oda belli olmuyor

çatlamayan bizden değildir diyelim o zaman
yine de denemeye değer
Ben hiç çatlamadım ilk doğumda. Ki çok müsaitim bu konuda. Bacaklar harita gibi. Kesin hamilelikte karnımda gitti demiştim ama sıfır hasarla çıktım bunda da aynısını umuyorum

Kızlar saç boyatma konusunda ne düşünüyorsunuz? Benim önde beyazlar var, gözüme çarpmaya başladı. Doktoruma sormuştum 3 ay dolunca boyatabilirsin bir sıkıntı yok dedi ama daha elim gitmedi boyaya, zaten şuan raporluyum, şimdilik erteleyebilirim. Bitkisel boyalar da hangileri hiç bilgim yok.

Bioderma da iyi bir marka yurtdışında onu öneriyorlar

Icine henuz bakmadim da kati diyor.Bunu eritmek mi lazim yoksa direkt krem gibi mi suruyoruz ? Bu defa istikrarli olucam surucem devamli.Insallah tabi

O kadar kotuyse cildiyeye git canim sana uygun bir krem verirler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…